Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#238566) tboy93


tboy93
nagyúr

No, így 2 nap után összeszedném a tapasztalataimat én is a Sony Platinum Wireless Headset-el. Egy kipróbált darabot sikerült vennem, 7 hó garival 30e-ért. Új Goldot akartam eredetileg, de ez egy ötössel volt drágább, kvázi új állapotban, így gondoltam miért ne.

A korábbi fülhallgatómhoz képest nyilván ég és föld, miután felvettem a Platinumot kb olyan volt a Days Gone mintha kinyílt volna a világ. Ehhez pont lehet egyedi hangprofilt is feltölteni, bekapcsolt 3D hangzással egészen korrekt, bár nekem néha olyan, mintha a beszédhangokban lenne egy kis visszhang. Játékra szerintem teljesen elég ez a hangminőség amit ki tud préselni magából, nem úgy mint zenére. Spotifyon flat EQ-val és kicsit tuningolva is meghallgattam pár számot és nem volt őszinte a mosolyom. A magasak bántóak, a mély kevés, nem ezt várná az ember ettől a kategóriától. Zenére nem ajánlom, bár erre kevesen is használnák.

Ezzen át is térnék arra, hogy elmehet a Sony a sunyiba. Azt még megértem marketing szempontból, hogy csak a saját fülesüket lehet wireless használni a PS4-el, de hogy csak azzal, azt már nem. Jó, PC-re rá lehet hákolni, ha szerzel drivert a dongle-hoz, de mondjuk a telefonoddal csak kábellel összekötve tudod hallgatni, ami elég gáz ez 50 ezres fülestől. Maga a wireless lét amúgy nagyon jó, hamar hozzá lehet szokni, hogy nem köt egy madzag a kontrollerhez. Ez a legnagyobb előnye konkrétan a fejhallgatónak. Kényelmes is, engem pár óra után csak a szemüvegem kezdett el nyomni a fejes alatt.

Nem tűnik olyan brutál masszívnak, szóval azért érdemes vigyázni vele és nem dobálni, de alapvetően nem kötnék bele az anyagminőségbe, ebben már van fém is a Golddal ellentétben. Volt korábban említve, hogy lötyögnek a gombjai, az enyémnek egyáltalán nem. Jó a kapcsolási érzet, kis gyakorlás után megtalálod a kívánt funkciót "vakon" is a sok gomb között és jó pár dologról a PS4 is visszajelez a képernyőn.

A legnagyobb gond ezzel a fejhallgatóval az ára. Ezt 25e Ft-ért kéne adni újonnan, a Gold árában konkrétan. Egyszer félre volt árazva és 18-ért lehetett kapni, azt az árat nagyon megérte. Ajánlani teljes áron semmiképp nem tudom, főleg hogy állítólag a Gold nem sokban marad el hangminőségben. Inkább akkuban, meg anyagminőségben jobb a Platinum.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.