Android szakmai topic Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel: "melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [fererencz89:] Nem állhatok meg a saját házam előtt autóval??
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Lalikiraly:] Amazfit bip 3 okosóra. (Nagyot csalódtam)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Van veszélyesebb a büntetőfékezésnél? Van.
- [Re:] [Mr Dini:] Ha szeretnéd rootolni az LG Smart TV-d, tedd meg most!
- [Re:] [hcl:] Opel Astra F TID kijelző modding
- [Re:] [hcl:] Nem létező 128x64-es LCD meghajtása Arduinoval
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2017-05-01 19:25:21

LOGOUT.hu

hodostamas
addikt
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
Szívesen segítünk ha még új vagy az Androidban, nem tudod hogy állj neki.
Mit kell tudni az Android-ról?
Gyorsan fejlődő mobil operációs rendszer, mely az egyik legsikeresebb a világon. Szinte megannyi gyártó kínálatában megtalálható alacsony árkategóriától a csúcsig.
Szájbarágós 1.hsz az érdeklődés függvényében lehet majd, melyben minden fontos információ illetve segítség meglesz azoknak aki még most ismerkednek csak az Android-al.
Ha programot keresel valamihez, továbbra is az Android Appz a Neked való topik.

nggabi
nagyúr
"szenyor dzsíííí"

aggleány
addikt
Helyes, helyes. Végre egy hely, ahonnan nem lehet kirúgni senkit, mindenki jöhet, aki android-fan.
[ Szerkesztve ]

sagit
addikt
Philips 65OLED803 || iPhone 11 Pro || Macbook Air M1 || Series X ||

r4z
nagyúr
Hiánypótló topic!
I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order. | MBP 14 M1P, 13 mini, Xpenology NAS

dokee78
félisten
Respect a topikért.

nggabi
nagyúr
és mennyi ismerős arc így rögtön az elején
"szenyor dzsíííí"
(#9) hodostamas

hodostamas
addikt
Kösz mindenkinek.
De akkor elég is az offból, lehet kérdezni kinek mi a bánata az Android-al

aggleány
addikt
Ok, Te mondtad.
Szóval most tudnék szerezni egy Huawei Slim akármi tab-et 10.000,- pénzért, ami egészen jó árnak tűnik. Itt a tesztben is nagyon jókat írtak róla. Szóval vajon minden elmegy egy 480x800-as felbontású tab-en, ami egy ugyanolyan felbontású telefonon?

hodostamas
addikt
Ez az?
Mert akkor igen Az hogy mekkora méretre van a felbontás, mindegy.

nggabi
nagyúr
ez a Tréhómos ajánlat? nekem sajna nem lehet (egyedi ajánlatom van)
igen elvileg minden elfut rajta ugyanúgy...
"szenyor dzsíííí"

bigrock
addikt
Lájkolom!

aggleány
addikt
Igen, ez az.
nngabi
Igen, az. Ma voltam bent náluk, megnézegettem a ketyerét, és egészen szimpatikus volt.
Köszönöm a segítséget, most már ezt is tudom.

AXisBOLD
addikt
sziasztok, szerintem ezt elég szakmai lenne megoldani, de nem akarok bepofátlankodni:
adott egy nexus s, rajta think free office, amit nem tudok leszedni, root nincs, anélkül kellene megoldani.
Létezik megoldás?
Aurea mediocritas

r4z
nagyúr
Osztálytársam vett tegnap egy S7 Slimet. Azt mondja, teljesen jó sebességben, 10k-ért már-már ingyen van.
AXisBOLD: Na, valami ilyesmi lenne a topik lényege.
Root nélkül nem tudod leszedni, de az új ICS-el már törölhetőek lesznek a gyári alkalmazások. Hamarosan elérhető lesz az update.
[ Szerkesztve ]
I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order. | MBP 14 M1P, 13 mini, Xpenology NAS

ko9
addikt
JeleölőHSZ
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

aggleány
addikt
Köszönöm. Kezdem beleélni magam, hogy beszerzek egy ilyet.

Adamis
őstag
10'-os tabom van, Andoid 2.2-vel és teljesen jól megy minden, amit feltettem eddig 1024*600-on is! Szerintem a Slim-mel sem lesz gond!

TRob1
veterán
Kik azok? Én egyet se látok.
Nah, ezzel megjelöltem a területem.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤

PaFec
aktív tag
Egy új bejegyzés a kedvencek közé
PaFec

aggleány
addikt
Most megy a beszélgetés az első hsz-ről. Az jó lesz, ha benne lesz egy rövidített mit-hogyan, főleg kezdők részére?
Zsolt_72
Szia! Úgy látom, Te gond nélkül megtalálod a jó helyeket.
Ezt a maszkos ördögöt ismeri valaki? Elég gyanúsan néz ki!
[ Szerkesztve ]

nggabi
nagyúr
én meg csak azt
agglány ( ) : én meg ott folyattam a nyálam és nem adnak
mondjuk nagyon nem balhézok mert havi 5k-ért kapok 25ös netet meg alap sat tv-t de akkor is... pfff...
én az ördögöt meg zsótit sose láttam
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"

kutkut
addikt
Na, megvan az újabb trollofftotyik.
Üdv mindenkinek! ICS forráskódról tud már valaki valamit? Mikor lesz elérhető?
Meizu MX3 32GB

aggleány
addikt
Hát ez az! Ez a sok idegen itt mindenhol!
Sajnálom, hogy nem tudtál venni. Mondjuk nekem sincs még elég hűségem a T-nél, ez lenne az ötödik.
Na, komolyra fordítva a szót. Megfelelne az első hsz-be egy alapvető bevezető mit-hogyan témában?
kutkut
Most olvastam valahol, hogy az új SE-kre már megvan.
Iomega
Köszi. Az ellenség megtévesztésére lett ilyen kis helyes.
[ Szerkesztve ]

Iomega
őstag
Sziasztok!
Aggleány, jó lett az avatarod.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

kutkut
addikt
És akkor miért nincs még belőle CM?
Meizu MX3 32GB

korpicschess
veterán
Én is dícsértem már neki. Szerintem minden topicban megdícsérik.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Luissimo
veterán
én már egyhónapja vívok a tréhommal,hogymértnemlehet nekem olyanom.
aszondják, hogy azért, mert nekem Paletta csomagom van.
de é ezt seholnem látomígy leírva, tehát reklamálok, már a harmadik levélváltásunk van folyamatban.
(behordok nekik havonta 30 rugót tévé meg net meg telefonmeg 2 mobil, erre nekik ez sem elég, nemvehetek 10-ért egyet.
ugyhogy asszem másik szolgáltatót kellene keresnem.
nemértem az üzletpolitikájukat.
csak az én pénzem nem kell nekik ?

Iomega
őstag
Láttam Aggleány avatar készítésének előkészületét. Gondoltam megdicsérem, hogy jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

aggleány
addikt
Gondolom, neked külön gyorsan csinálhatnának egy CM8-at, mert a 7-es kevés!
korpicschess
Ez csak azért lehet, mert mesegyönyörű vagyok!!!
Luissimo
Én kb. havi 40-45-öt viszek nekik, madzagos net, mobilnet, két TV, madzagos telefon és három mobiltelefon. Platinakártyás is vagyok már pár éve.
Még mindig áll a kérdés az első hsz-szel kapcsolatban. Ha nem segítetek, kettesben csináljuk meg hodostamással, aztán lehet reklamálni!
[ Szerkesztve ]

kutkut
addikt
Sőt, igazából a MIUI-s verzára várok.
Térj meg tezsvírem!
Meizu MX3 32GB

Iomega
őstag
10 ezret megér.

TRob1
veterán
Nem lesz CM8, CM9 lesz. (Komoly)
És persze hogy megfelelne 1 hsz-nek a Mit-Hogyan.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤

aggleány
addikt
Na végre! Köszönöm a választ, idegen.
Iomega
Én is erre gondoltam. Ha valamiért mégsem jön be, annyiért el lehet adni.
kutkut
MIUI CM8???

nggabi
nagyúr
haggyad múltkor az almásokat is megtérítette
egyébként mi lesz ebben a mit-hogy cikkben?
"szenyor dzsíííí"

aggleány
addikt
Arra gondoltam, hogy egy általános alapozó-szerűség jó lenne. Olyasmi, mint amiket már írtam, csak összegyűjtve és erősen zanzásítva. Pl. se-portál kezdőknek szóló rész, plusz még egy-két dolog. Mondjuk, hogy az android nem ébreszt kikapcsolva, mivel ezen mindenki nagyon meglepődik.
Várjuk az ötleteket, hogy minél jobb legyen az első hsz.

korpicschess
veterán
Az android nem ébreszt kikapcsolva?
Egyébként támogatom, de az ilyen alap dolgokat szerintem jobban le tudod írni, mint én.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

nggabi
nagyúr
miért? nem ébreszt? jó tudni és csengőhangot lehet benne állítani?
egyébként ez a legnehezebb... nehéz szájbarágósan 51.x elmondani ugyanazt...
"szenyor dzsíííí"

aggleány
addikt
Idétlen banda!
Igyekszem majd rendesen összeszedni a dolgokat, ha így megfelel. Pont azért gondoltam, hogy legyen benne sok minden, hogy ne kelljen alapdolgokat elismételni ezerszer, csak vissza kelljen mutatni az első hsz-re, és probléma rendezve.
[ Szerkesztve ]

TRob1
veterán
Mi bízunk benned, tudjuk hogy ez neked kiválóan menni fog.
Jut eszembe: Nem készül esetleg már neked a különbejáratú MIAU Romod vki által?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤

aggleány
addikt
Gondolom, ezt azért írtad, mert pontosan tudod, hogy ez a "Bízom benned" duma azt kötelezi, akinek mondják.
Ez egy párduc, nem macska! Nem lesz MIAU rom. Bár, ha megcsinálod, én felteszem.
Eccerű gyerek vagyok, elvagyok a gyári rommal is, primitív módon egyszerűen csak használom a készülékeket. Nagyon ciki?
[ Szerkesztve ]

Iomega
őstag
Ez nem ciki, sőt egy csomó időd megmarad sokkal értelmesebb dolgokra.

Bdanyy
addikt
sziasztok!
ti tudtok hívás közben netezni? én közben nem, és utána kb egy percig max csak edgen . Desire S, de Galaxy S-sel is ugyanez volt.
az avatar szerintem medvere hasonlít
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

nggabi
nagyúr
szerintem se. a gyári romok ugyan nem mindig a legjobbak de normál használatra bőven jók...
Bdanyy: én hívás közben beszélni szoktam de ismerős a téma valahonnan, mintha híváskor a mobilnetet deaktiválnák a kütyük... legalábbis vmi ilyen rémlik...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"

aggleány
addikt
Hogy érted, hogy hívás közben netezni? Pl. éppen beszélsz valakivel, és közben megnézel valamit a neten, miközben vonalban vagy? Ha ez a kérdés, akkor én igen. SGS II.
Iomega, nggabi
Teljesen normális felhasználó vagyok.
[ Szerkesztve ]

hodostamas
addikt
örülök hogy akkor van igény erre a topikba, aztán csak okosan

domerator
veterán
Szerintem arra gondol, hogy ha éppen wifi vagy usb tethert használsz és pont megy valami letöltés a PC-re, akkor ha belecsörögnek és te felveszed, akkor leáll a net.
Ez Windows Mobilon nem volt gond, ott simán ment a duma,meg a bit is együtt, itt androidon úgy vettem észre, hogy tényleg lekapcsol a net hívás alatt: tárcsázáskor már eltűnik az E, 3G,H.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Téma tudnivalók
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Piros / Normál állapotban /2023.08.15-ig Apple garnaciával
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- HP ProLiant DL380p Gen8 2x E5-2696v2 12x3.3 GHz 192GB RAM 8x240GB SSD P420i RAID
- Xiaomi Mi Note 10 128GB Zöld / 3 hónap garanciával / Normál állapotban