Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Az én refund kérelmemre még nem válaszolt a Sony. 40 órám van a játékban és ez úgy, hogy bíztam a day one, day three stb patchben amik kb semmit nem javítottak nálam. Kíváncsi leszek mit írnak vissza mostmár hogy a store-ból is levették a játékot. Ha visszakapom az árát folytatom Stadián. Ott sokkal jobb állapotban van a játék és amíg ps-re kipofozzák talán végig is tudom játszani majd. A Sony és MS részéről erősebb kontroll kellene hogy mi kerülhet fel és mi nem a store-ba. Nem ez az első eset hogy ilyen technikailag vacak állapotban jelenik meg valami.
-
-
Frod
addikt
válasz
Nayrobi
üzenetére
Amennyire emlékszem a PS4 már a Just Cause 3 alatt is összeesett, és néhol diavetítésbe ment át, biztos fasza lesz a 4-et is ezen játszani.
(most függetlenül attól, hogy számomra attól nem játék valami, hogy egyetlen egy feature-je van, hogy minden felrobban benne)#265298 Baltazár123
Játéka válogatja, van jópár olyan, ami sosem kapott akciót, és azok már nem is fognak.
Pedig full indie címekről van szó, nagyjából aki akarta már beszerezte őket (én is inkább pc-n), de a Store-on egy fillért nem engednek belőle.
Példa 1 és 2. -
NoOne1976
őstag
válasz
Nayrobi
üzenetére
Ezért is gondolom azt, hogy senki se tudja, hogy fognak állni a dolgok akkor, amikor lesz 5g hálózat, és tényleges opció lesz, hogy kézi konzol legyen a telefon.
Én annak szurkolok, hogy mindkét cég megtalálja a számítását, még ha nem is ugyabban a stratégiában gondolkoznak. A verseny hiánya a gamereknek lenne rossz, hiszen akkor nincs opció, hogy átmész a másik oldalra.
-
ManUnited
aktív tag
válasz
Nayrobi
üzenetére
Igen. És ezzel nem azt mondom hogy az hogy ki milyen neműnek érzi magát az választás kérdése, mert nyilván nem. Hanem hogy amilyen módját választotta, az egy elkeseredett és lázadó tett volt. Tudta hogy milyen következményei lesznek, hogy fognak rá reagálni, mégis megtette mert már nem látott más kiutat. -
-
30z.Samu
titán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Ha kétszer nyomom meg a gázt, akkor dobja ki a seggét. Az alap BMW-vel mentem, de mondja is a csaj, hogy van egy ilyen feature. Nekem nagyon nem tetszik.
Én is lelkesen álltam neki, mert az elképzelés tetszett, de ez így Nálam sem kerül végigjátszásra. Majd előkapom a GTS-t vagy a DiRT 2-t, ha kocsikázni szeretnék. Pedig most már jó lenne egy igényesen megcsinált versenyzős, rendőrös játék. Talán majd a TDU 3. -
NyMRooD
addikt
válasz
Nayrobi
üzenetére
Akkor végül is valamilyen szinten hasonlítható a GPU-val is, de ez nem is számít mert:
A lényeg, hogy a GP és a Now két teljesen hasonló szolgáltatás lett mostanra, pont annyira különböznek mint amennyire két konkurens szolgáltatásnak illik és az xCloud/Sony-s bővítés után még hasonlóbbak lesznek.(#245594) wesder:
A multi lehetőséget igen (csak a PSNow játékokra), de az "ingyen játékokat" nem, ha jól értem. Illetve PC-re nincs letölthető külön könyvtár, de cserébe streamelhető mind a ~800 játék. Mondom én, két teljesen hasonló szolgáltatás, csak a GP jobban a konzol tulajokra van szabva, meg egyenlőre az MS a kedvesebb. -
Bogyi007
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Lol.
Tényleg az azt jelenti hogy addig..
Tényleg többet kellene aludnom...
Viszont egy gyors kérdésem máris lenne, nekem nincs Ps Plusom hanem csak havernak akivel osztjuk a profiljainkat, viszont van a konzolon Spiderman és Shadow of the Tomb Raider mentés.
A Ps Now alól részeket tudom használni vagy új mentéseim lesznek?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Pontosan így van nálam is, kiegészíteném picit a fentieket.
Magyar felületre van a Ps4 Pro nálam állítva de mivel réges-rég Uk accountot használok így most is az az aktív profilom.
Anno a Detroit lemezen volt meg amit magyarul használtam, később ugyebár a Ps Plusban megkaptuk a játékot (Uk régiós a Ps Plus) és nem lehetett magyarul használni a játékot, sőt még a mentést sem tudtam használni. Van egy magyar profilom is, azzal sem volt magyar a felirat a játékban.Később megvettem a magyar profilhoz a játékot így már stimmelt minden.
Powerbuldog itt tegyél próbát.
-
kispistax
tag
válasz
Nayrobi
üzenetére
Tudtommal van olyan játék, ami akkor indul magyarul, ha magyar a PS4 menüje. Javítson ki valaki, ha jobban tudja. Ja, és ne törődj azzal, aki nem a kérdésedre válaszol. Mindenki döntse el milyen nyelvű menüt használ és ez igazából mindenkinek a saját döntése, a lőtéri kutyát sem érdekli, ha valakinek problémája van valamelyik nyelvvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Akkor majd laptopon 

Tényleg az azt jelenti hogy addig..
Kendek