Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabMester
senior tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Nemtudom amúgy mi ez az FPS mizéria ebbe a generációba, sose tudtam mennyi FPS-el játszom, előző generaciokon se.. és sose érzékeltem diavetitest vagy szaggatast.. ahogy most se, elinditom az egyik játékot ami 60 majd a másikat ami 30 és nem látok különbséget , élvezem, játszom, szorakozom..pedig nincs semmi baj a szememmel.. ez valami olyan mint a telefonoknal elősször a kamera megapixel, képernyő méret most meg a magok száma?

-
BabMester
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Pár hete csak csendben figyelem a fórumot, elkepeszto mennyire lusták és döntés képtelen az emberek.. már lassan azt is más kell h megmondja az átlag embernek, hogy törölje ki.. a google-t vagy a józan eszét már senki nem tudja használni?!
Bocsi nem válaszba akartam
-
BabMester
senior tag
Ez már meg is jelent?
https://m.youtube.com/watch?v=OcimS35faho
-
BabMester
senior tag
válasz
N@idia
üzenetére
Minden egyes játékos aki belép a játékba, a rendszer generál neki egy másik bolygót, tehát úgy lesz h minnel többen játszanak vele, annál több lesz a felfedezhető világ, a probléma ott lehet vele h mennyi lesz a random faktor, mert az nem igazán kóser ha annyiba merül ki a másik világ h nem zöld hanem kék a fű..
-
BabMester
senior tag
Ha valakit érdekel az Invokers Tournament kilepett a BETA fazisbol, és ingyenesen tölthető

-
BabMester
senior tag
Ha valakit érdekelne a KSZ-es garanciák sorsa:
Ugyancsak a Pcpult kérdezte meg a Sonyt, hogy ha a bolt bezárna, mi történik az itt vásárolt termékek garanciájával. A Sony azt felelte, ha a vásárló be tudja mutatni a gépről kapott számlát, és maga a konzol sértetlen, a márkaszervizek vállalják a garanciális ügyintézést.
-
BabMester
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
De ehez magának az aruhazlanc szolgaltatasanak nincs köze, szimplán valami buta kis droidot foghattal ki
mm,t-mobil ilyen helyeken ha lehet férfi kollégát kérünk 
-
BabMester
senior tag
-
BabMester
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
Már elnézést de az UHD az "csak" 3840×2160, a FHD 1920x1080.. 4x-ese? Esetleg a HD-nak
Elhiszem h nem tartod hasznosnak, de azért valotlansagot ne állítsunk, a 4k pedig 4096×2160, annyi jobb a 4k-ba h az a cinema standard, az UHD-t pedig nevesebb külföldi oldalak is consumer displaynek hívják, otthoni filmezés szemszögéből tehát pont h a 4k a jobb, mert nem kell "butitani" a mozis formátumot 
-
BabMester
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
1 hónap? Elég kibontani a zacskobol

-
BabMester
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én lemezen vettem, van a tokba egy papír reendem code-dal, ami ad 10-et..
-
BabMester
senior tag
Far Cry 4 póthajastól beszerezve!

-
BabMester
senior tag
Valaki akinek megvan a Far Cry 4, kuldhetne egy Keys to Kyrat kódot h ki tudjam próbálni a trialt, mert csak így engedi

(TO SEND KEY TO A FRIEND:
1. From the Far Cry® 4 Main Menu, sign in to your profile, select Exclusive Content, and then select Send Keys to Kyrat.
2. Select a friend from the list who either doesn’t own the game yet or who hasn’t already received a key. ) -
BabMester
senior tag
3,17 giga BF4 update:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065237349802180/
-
BabMester
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Hozzá kell tenni, hogy a konkurencia hiánya sokat tesz hozzá
bf4/ghost (egyikse sikerült túl jól) óta nem jött multi FPS új generációra 
-
BabMester
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Egyébként igaza van az előttem szoloknak, napok óta azt nézzük milyen jól megy a "kozepszar" pc-den a Unity.. szerintem senkit nem érdekel.. miért nem mész akkor a PC-s topickba? Nekem is van xboxom is, meg se irogatom tele azt a fórumot ha a ps4-en jobban fut valamim....
-
BabMester
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
"780, 970-980 és 290 kártyákkal nem kell butítani annyira. A 770-280 szint ahol már hozzá kell nyúlni a beállításokhoz."
280-nal már butitani kell, tesztelték, most akkor vagy a játék rendes topikjaba hazudnak többen is h nem tudják high-on futtatni, vagy te jöttél ide hangulatkelteni..

-
BabMester
senior tag
Crew BETA:
N38E-4LNR-M7AJ
PCKA-B8NK-L48F
7HTG-RKNP-M6LH
-
-
BabMester
senior tag
-
BabMester
senior tag
Nemtudom kik írják a szoftvereket, pont ma akartam hívni a Sony supportot.. az xboxom is oda van szervizbe, mert arra meg úgy írtak meg h annyi feszültséget vett fel alapból mintha kinect is lenne, és a nélküle lévő gépek túlfeszültséget kaptak, kerregtek + zizegett a táp.. de ahogy olvasom erre is ma jött a javító update, nagyon össze dolgoznak a fiúk

-
BabMester
senior tag
"A Destiny már több mint 9,5 millió regisztrált játékossal büszkélkedhet, akik átlagosan napi három órát játszanak.
Ezek után talán nem olyan nagy meglepetés, hogy a Bungie nemcsak a már bejelentett kiegészítőkön, hanem a következő teljes játékon is dolgozik. Bizony, készül a Destiny 2!"
Most akkor ez mégsem évekig tartó kiegészítőkkel bővített móka lesz? :/ -
BabMester
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Az h nem köt le.. nem mindenki szereti a Marvel(?) világát

A netherrealm-os srácok mondták h csak azért csináltak meg mert külön kértek őket (gondolom nem kis penzzel) a mortal 9 fizikajat, grafikus motorját, és egy hangyanyit átdolgozott, a kutyus hosoknel ugye, de azonos kombo rendszerét használja
nem 1 órám van ebben a 2 játékban ps3-on 
-
BabMester
senior tag
Unity-t senki nem veszi?
Gyerekek lesz benne co-op kivel fogom tolni? 
-
BabMester
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
A the Crew teljesen más ligaba játszik szerintem, próbáltam a beta-t most 6.-tol meghivtak a zárt beta-ra is, ez egy full arcade inkább fun játék szerintem

-
BabMester
senior tag
-
BabMester
senior tag
Pár órát sikerült játszanom az Evolve-val, azt kell, hogy mondjam, a katasztrofális matchmakinget és a fejlesztő csapat hozzá állását leszámítva egy nagyon jó játék lesz! Felmentem 12-es szintre ami annyira elég volt, hogy szabaditsak fel osztályokon belül új karaktereket, amik új skillekel is rendelkeznek, maga a játék nagyon izgalmas (már amennyiben ügyes csapattagokkal sorsol össze a szerencse) és minden menet más, köszönhető a változó szörny iranyitoknak és embereknek, bár az alap játék 3 szörnye és 12 embere (mind a 4 karakter osztálynak 3) hosszú távra biztos kevés lesz(DLC-k igerve vannak), de ha megáll 40-50$-nál az ára nekem tuti vétel..
-
BabMester
senior tag
Gyerekek The Crew béta volt már nem?
most kaptam emailt h november 6.-ai betara kiválasztottak 
-
BabMester
senior tag
Ha lennénk 5-en nyomhatnank egy evolve-ot legalább nem kell várni a matchmakingre, mondjuk nekem most megy frankón
-
BabMester
senior tag
Megy az evolve alpha, kitoltak minden platformon november 4 12pm-ig.. persze h a New England meccs végén csináljak meg :/
-
BabMester
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
"Nextgen"-re nem fordítják le még a játékokat, kedves MO-i forgalmazó úgy gondolja nincs elég konzoltulaj még, nem érné meg

-
BabMester
senior tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Személy szerint én semleges vagyok.. biztosra mentem beruhaztam mind2 konzolra.. boxon kiprobaltam az evolve-t, ha érdekel valakit nagyon alpha még, hosszú, nagyon hosszú matchmaking,unbalanceolt karakterek és millió bug, viszont a megkezdett állás megmarad teljes játékra is, nem kell újból unlock-olni a cuccokat ha valaki megveszi
-
BabMester
senior tag
nyilván, de azt még sem nyilatkozhatják, h ez a negyedév se sikerült túl jól, a konkurenciának sokkal több pénze és kapcsolata van ezért úgynéz ki srácok sz*pni fogtok egy jó ideig.. 
Haddent: hát ne nekem mondd, csak gondoltam szólok mert külföldi fórumon már az megy mindenhol h a Sony mekkora sz*r meg mindenki adja elfele a ps-t...

-
BabMester
senior tag
válasz
shunter
üzenetére
Besupped a füled, így zárt érzetet ad elvileg,ha 7.1 hangot akarsz akkor USB-be kell dugni jack-kimenetelen olyat nem lehet.. az meg h nem műbőr/bor direkt jól jön nyaranta, az én Scullcandy-mbol kiindulva..
Más téma, én úgy vettem észre h mivel ebben a generacioban a ps4 lett mainstream konzol, így sajnos minden idióta is azt vesz, akik persze h hangosan vonyitanak mindenért ami nem direktbe csakis az ő kis igenyeikre van szabva.. (nézem az Evolve twitteret ott is írják h mekkora szar ez a playstation h a driveclub után ezt is elb*sszak, mintha bármi köze lenne hozzá a Sonynak azon kívül h nem fizettek annyit mint az MS..)
-
BabMester
senior tag
-
BabMester
senior tag
válasz
shunter
üzenetére
Igazából a "belseje" ugyan az, csak ez vezetékes (Jack, USB) meg látszólag konyitettek, kicsinyitettek rajta amennyit lehetett, ezt úgyse hordozza az ember sehova a design nem annyira fontos, kábelen meg mindig szebb lesz a hang mint bluetoothon..
Meg1x elolvasva a cikket, meg ezt is leirva, vegulis mindenki megkapja ugyan azt a hangzást 30$-val olcsóbban, ha nem kell neki wireless, ami nem rossz
-
BabMester
senior tag
válasz
d3tox1c
üzenetére
MM-ban igen kibontjak, atnezik a papirokat megvannak-e benne mindent, legalábbis nekünk eddig így volt mindig, ezért is szeretem, hiába drágább kicsit, meg, h ha haza hozom és nem olyan amilyenre számítottam, pl volt h ventilátor hangosabb volt plazmaba, a boltba nyilván nem hallottam, minden különösebb hezitalas nélkül azonnal cserélik vagy adják a levasarlast
-
BabMester
senior tag
válasz
sittes79
üzenetére
Nem, varhatoan nem is lesz.. tegnap a PC-st kijavítottak, mert az se ment normálisan , és utánna elkezdtek játszani meg streamelni.. szóval nem is dolgoztak.. most megint küldtek emailt h, ps4-en Nemjo de küldenek Xboxra kódot ha kell.. kiprobaltam 11perc alatt talált megfelelő jatekot..

-
BabMester
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen, azért elég sok elszolast tették a 900p bejelentése előtt h csak az egyik tudja fullhd-ben futtatni, meg nem akarják h vita legyen belőle ezért kötöttek ezt a kompromisszumot.. dehát előző generacioba meg az xbox játékokat vettek vissza mert a ps3-as cell nem tudtak programozni normálisan, multiplatform cimeknel ez így szokott lenni, a gyengebbhez igazodnak
-
BabMester
senior tag
NINCS MA EVOLVE SRÁCOK PS-RE...
http://evolvegame.com/news/big-alpha-important-news-for-ps4-players
-
BabMester
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Twitteren azt írják, h legyünk türelmesek, van valami update még.. (PC-n is megy már.. )
-
-
BabMester
senior tag
A xbox1-en már megy az Evolve ALPHA, egyöntetű vélemény mindenkitől h egy kalap ****.. én ps-re igenyeltem kódot, kíváncsian várom mostmar a holnapot
-
BabMester
senior tag
Generáció elején megveszem, generáció végén eladom, így van ps1 óta.. 8 évvel a megjelenés után nyilván bukni fogsz a konzolon, de eddig sikerült azért jó áron eladogatni őket, így digitalissal is
nem jarkalnek 1-esevel postazgatni stb a játékokat amugysem, nem rendelek elo, napokkal-hetekkel megjelenés után eltudom dönteni lekot-e vagy nem egy jatek, ha igen, nyilván nem adom el, mostmeg Share play-nek és ea acessnek koszonhetoen plane.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elhiszem h nem tartod hasznosnak, de azért valotlansagot ne állítsunk, a 4k pedig 4096×2160, annyi jobb a 4k-ba h az a cinema standard, az UHD-t pedig nevesebb külföldi oldalak is consumer displaynek hívják, otthoni filmezés szemszögéből tehát pont h a 4k a jobb, mert nem kell "butitani" a mozis formátumot

Kendek