- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Ajtóstul rontasz az autóba olajat cserélni?
Amúgy ez alá mennyire kell bika PC vajon? Ez is olyan játék amit nem lőnék be tévén konzolról, de laptopon elszüttyögnék vele. Vagy kézikonzolon. Már ha a Steam Deck nem egy 3 éves belépő gamer noti szintjét hozná kb. Nem igazán értem azt a hardvert, a rajongást meg még kevésbé, de ez itt off.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tegla80
üzenetére
Miért nem nézünk mindent 576x352-ben, fekete fehérben, és úgy toljuk mondjuk az Aztec Challange Piranha pályát? A játékok fontos része a grafika, a kidolgozottság is. Nem ettől lesz jó a játék, de ezek is hozzátartoznak. Egyébként felkerülnek olyan játékok is a jó játékok listájára, amik egyáltalán nem kiemelkedőek grafikailag.
Az már rég rossz, ha egy játéknak nincs "lelke", de nem hiszem, hogy a csak techikailag kiemelkedő játékok sokáig meg tudjuk mozgatni az embereket. Viszont ha technikailag nem jó a játék, akkor az tönkre tudja tenni az amúgy jó játékélményt is.
Én is jobban örülnék, ha max 2-3 év lenne egy játék fejlesztése, és nem kellene hozzá 1000+ ember, de azért ne felejtsük el, hogy az elmúlt években kialakul egy indie játékipar, ott lehet villogni a jobbnál jobb ötletekkel millió dolláros költségvetés nélkül is. -
Wlac
Ármester
válasz
Tegla80
üzenetére
Nem történt ilyen, a Sony csak kiváló minőséget gyárt.
r6man123: ha Budapesten jársz, szólj és tudok adni egyet. Pont a napokban költözök és a fejhallgató is megy a kukába (a korábbi hozzászólásom írása óta eltelt egy kis idő, azóta már a hangja is recseg és szakadozik...).
-
TCr
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Mást, illetve mindent elérek.
Most kipróbáltam mobilnettel is, ugyanaz.
Mivel nem volt helyi környezeti változás, így szerintem szolgáltatói (PSN) hiba lesz ez.
Esetleg változtattak a rendszeren és már csak akkor engedi várólistára tenni, ha a PS4 rest mode-ban van (és nem kikapcsolva)? -
.LnB
titán
válasz
Tegla80
üzenetére
Nincs a játékkal semmi baj. Szoktam így játékot venni, hogy kíváncsi vagyok rá. Főleg ha korábban még nem játszottam hasonlóval. Jól néz ki, és az is amit ígér. Szóval egy rossz szavam sincs. Egyedüli probléma, hogy nálam nem talált be.
Van ilyen. Biztos játszok majd még vele. -
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Ismerem a "Játék határok nélkül" vetélkedőt, bár nem tudom annó mikor ment a tv-ben, én 90-es vagyok, de nem emlékszem rá hogy gyerekkoromban néztem volna. Amire viszont emlékszem az egy japán vetélkedő, amit nálunk is vetített valamelyik csatorna. Takeshi's castle a neve, arra is nagyon hasonlít a játék. Amúgy nem csak a holnapi teszt lesz, szerintem lesz majd még máskor is, 1-2 teszt már eddig is volt, de azokról én is lemaradtam, csak csatlakoztam a discord csatornáikra és ott vettem észre, hogy lehet még mindig jelentkezni.
-
lucza
csendes tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Rebuilding database nem volt, csak a beállításokból indított FULL reset. ( de már letöltöttem usb-re az ehhez szükséges fájlt, ma megpróbálom)
Azzal több mint egy órát elszöszmötölt.
Aztán szépen bekapcsolt és ki is néhányszor, majd elkezdtem lehúzni a Death Stranding-et de mivel nem végzett alvásig, ezért ki akartam kapcsolni konzolt.
Jött a kék képernyő,hogy kikapcsol aztán, tv fekete lett a PS pedig fehér leddel pulzált. Csak ez ugye néhány másodperc után abbamarad és teljesen kikapcsol normál esetben.
Vasárnap egész éjjel fehér ledezett a kikapcsolás után, de csak reggel vettem észre.
ilyenkor ugye hosszan nyomom a bekapcs gombot, újra indít, jön az üzenet, hogy a "rendszertárhely állapotának ellenőrzése", aztán meg hogy nem megfelelően lett kikapcsolva. És utána elindul. A kikapcsolásnál vannak gondok, meg mintha lassabb is lenne.. -
-
totyak
aktív tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Ha szerinted az nyerészkedés, hogy szeretném használni, ami a megvásárolt játékommal kaptam, akkor legyen úgy.
Szerintem, ha kifizetem a játékot és ahhoz jár 14 nap, akkor azt tök jó lenne elhasználni. Ha nekem az lenne a heppem, hogy 10x megveszem ugyanazt a játékot, mert akkor 10x lesz 14 napom, annak is működnie kellene.
Mivel nem lehet csak úgy ingyen 14 napokat szerezni, nem látom hol itt a nyerészkedés.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Előtte ps3-on nyomtam,ott ingyenes volt a tagság. Az account-om onnan maradt meg, de kb 2 évig nem volt konzolom,akkor nem használtam a plus-t. Viszont a MGS V. Ground Zero amivel játszom, utána néztem, egy dlc. Még mindig nem értem, hogy egy sima dlc hogy játszható az alap játék nélkül?
-
perge666
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Na ez szuper kis leírás,jobb mint a tesztek de komolyan.
Már jópár dolgot tapasztaltam azok közül amiket leírtál,hála a challenge módnak.
Van még hova fejlődnöm,ma is volt olyan pálya amit 3X is megcsináltam,mégis csak 2 csillagos lett.
Meg jelenleg a vízsodrásos résszel szenvedek,ahol beleborult a vízbe egy teherautó,és ki kellene húzni,meg utána átmenni a legerősebb sodráson.A tolatást is erősen szokni kell az érdekes kameranézet miatt is,meg alapból is.
A rakodás meg elég vicces ahogy én csinálom,de jót szórakozok.
Összességében egyre jobban rákattanok,pedig a legelejétől kezdve tetszik.
-
djg
aktív tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Igen, tudom, ezért írtam így, de azért gondoltam megpróbálom, hátha valaki ad valami titkos tippet a dolog kijátszására, pl. ha applikációból el lehet indítani távolról a gépet és akkor hozzá lehet férni vagy bármi más ötlet.
De el tudom engedni a dolgot
A Fifás kérdés még izgalmas azért, ha abban tudtok segíteni... Köszi!
-
Tegla80
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
sajna nem volt placebo amit mertem 90/9 a 7.50 beta2.00 alatt mert most frissult 7.50 beta3.00-ra es ujra csak a regi szokasosat merem/kapom es ujra 2-3mp alatt lefut a tesz,mig beta2.00 alatt kb fel perc volt le es fel perc a feltoltesteszt. Nemtom most miert ez a visszalepes,de remelem javitva lesz ha mar tud olyat is a rendszer..... vagy lehet szerverteszt volt a kozelgo now regiobovites miatt es azon lehettunk mar?
valaki kovette a dolgot? -
válasz
Tegla80
üzenetére
Én nem szoktam kényszeresen méregetni, szóval nem nagyon tudok nyilatkozni ez ügyben. Ami engem zavarni szokott ha a játékokat és a frissítéseket lassan tölti le. Van amikor simán jön végig a max (~25 MB/s) sebességgel, de van amikor csak a töredéke. Ilyenkor lehet nekiállni játszani vele, megállítani és újraindítani amíg jó nem lesz. Ez is mutatja, hogy a szervereken múlik, és azok leterheltségén. A konzol üresjáratában a 100 Mbps (~12,5 MB/s) egészen biztosan nem egy elérhetetlen kategória. Nem limitálhatja semmi, és valószínűtlen, hogy ennyi év firmware fejlesztés kellett volna hozzá.
-
válasz
Tegla80
üzenetére
Ha a beépített internetkapcsolat tesztelése által mért letöltési és feltöltési sebességre gondolsz, akkor azok igencsak erősen becsült értékek. Gyakorlatilag nem mond semmit a valós internetkapcsolatodról. Múlik a Sony szerverein, de még ahhoz is nagyon kis adatmennyiségből próbálja a megtippelést. Amúgy általában placebo, szinte minden frissítéssel érzi az ember, hogy mennyivel gyorsabb lett minden. Főleg mert azt is írják hozzá, hogy pont a teljesítményt javították (de persze nem).

-
Wlac
Ármester
válasz
Tegla80
üzenetére
Nem, mert csak egy accountom van, és az avatarok amúgy nem érdekelnek (azt sem tudom, hogy most mi van nekem). Itt felajánlottam, de senki sem kérte.
Inkább csak arról volt szó, hogy jól esett, hogy egyszer én is kaptam valamit a Sony-tól (nem szoktam kapni semmilyen kedvezményt, kódot stb. tőlük, pedig be van kapcsolva, hogy megkereshetnek ilyennel), erre küldtek egy nem működő kódot. De azért valahogy túltettem magam rajta.

-
saelin
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Ilyenem van itthon!
Tényleg jó cucc csak ajánlani tudom! A webes felülete is nagyon szép és minden lényeges funkció elérhető benne. Én panelban lakom, ha lemegyek az eggyel alattam lakóhoz, akkor még ott is van 1 csíkom stabilan a telón. Ennyiért instant buy szerintem is.
-
icemad
nagyúr
válasz
Tegla80
üzenetére
Hollandiában élek, és pontosan úgy gondolom, ahogy te. Igazából a fiaim szeretnének játszani a pókember játékkal. Ha lenne használt pro pár hónap garival meg ezzel a játékkal mondjuk 200 euróért, akkor nem agyalnék rajta. Most is van pro 320 euróért, remélem ez bf-kor beesik 280 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo IV
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , de a két gyerek kicsit húzza a száját...

/

Kendek