Hirdetés

2023. december 7., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Mondom nézd már milyen szép Sony telefon, aztán

" Az ujjlenyomat-olvasó az oldalsó gombban kapott helyet, gyors és pontos, a SIM-tálcát alulról lehet kipiszkálni (körömmel)"

Majd 600k kezdőár

Mondom nézd, már nem is szép

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#2) #65537792


#65537792
törölt tag

Forint?

(#3) Sirus86


Sirus86
tag

Nekem nagyon bejovos telefon. Olyan 300k forint korul vinnem is, mint a cukrot :) Tiszta formavilag, es valos zoom. Na a jack nalam egy oriasi plusz!

És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!

(#4) HThomas


HThomas
senior tag

Mennyi ideig ígér frissítéseket a gyártó?

Szimpatikus a telefon, viszont a telével készült képek nem túl meggyőzőek.

"ők esetleg gondolják át, hogy ha akarnak egy egy 30 wattos, PD 3.0-s töltőfejet és kábelt is külön, akkor azt hol csomagolják be és mennyit utazik a telefontól függetlenül a felhasználóig"
Ha jól emlékszem itt az volt a koncepció, hogy egy idő után már mindenkinek lesz otthon egy hasonló töltőfej és kábel, és csak felesleges hulladék lenne az újabb, amit a készülék mellé kap... ráadásul nem is kell mindenkinek, mert ott a vezeték nélküli töltés... vagyis csak az veszi meg külön, akinek tényleg kell.

(#5) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog

" Mert az Xperia mobilok értő kezekben és speciális környezetben mutatják meg igazi tudásukat, a júzerek 99%-a viszont nem erre vágyik, hanem valami olyan megoldásra, ami akkor is vállalható eredményt hoz, ha az ügyfélnek fogalma nincs a fotózásról."
Ez már vagy 10 éve a világ menete : ne kelljen tudni semmiről semmit, csak nyomni a gombot - nem csak fotó terén - de a végeredmény legyen olyan, mintha te lennél a valaki.
Nem túl üdvözölendő.

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#6) janeszgol


janeszgol
félisten

Minden nappali videófelvétel ki van égve. Plusz az őrült melegedés.
Hát nem tudom.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld

(#7) Silenzio


Silenzio
addikt

Értő kezekben valószínűleg csodákra képes ez a telefon, csak az a baj, hogy valószínűleg bármelyik másik is. Amikor kipróbáltam az Xperia 5 első generációt, az volt az első telefon, amivel valóban filmszerű, nem túlélesített felvételeket tudtam csinálni a Cinema Próval. Nagyon örültem. Aztán kipróbáltam este is, és lehangolt, undorító, kásás volt a kép. Gondoltam, ez van, kicsi a szenzor. Aztán megtettem ugyanezt a mcpro24 fps appal, és ugyanazzal a telefonnal zseblámpa fényénél tudtam kisjátékfilmet forgatni. LOL. Ennyi minden múlik a szoftveren.

Minőségben pedig az abszolút etalon a veszteségmentesen rögzítő Motion Cam. Csak az a baj, hogy vettem 50-ért egy kissé leharcolt Mi10T Prót, és kottára ugyanazt a minőséget kaptam, mint a Sony Xperia Pro-I-val. Valószínűleg a jelen teszt tárgya sem tudna többet. Szóval amíg ilyen remek appok vannak a piacon, nem érdemes telefont cserélni, hacsak valaki nem erőltetné a Sony Venice LUT látványvilágot, és mindezt úgy, hogy nem neki kell előállítania profi módon.

Szóval jó ez, de még mindig nem vagyok hasraesve, mert random orosz arcok jobb minőséget tudnak ennél kihozni 4 éves telókból.

Akit érdekel, itt egy felvétel a nem mai csirke Xiaomi Mi10 Próval.

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#8) HThomas válasza hcl (#5) üzenetére


HThomas
senior tag

Egyébként ha a HW (szenzor és optika) kiemelkedően jó, akkor Auto módban is illene jobb képeket csinálnia a vetélytársakhoz képest...

(#9) Alvin_ti4200


Alvin_ti4200
félisten

£1,299-ért elég húzós, sajnos már nem jár hozzá a £319-be kerülő vezetéknélküli füles, azzal együtt emészthetőbb volt az ára.

Továbbra is az a bajom vele, hogy a tele lencséje elég gyenge és a (számomra) legfontosabb gyújtótávolság (50mm) totál hiányzik belőle. Ez sajnos a legtöbb gyártóra igaz, valamiért mindenki 70-75mm-re ugrik 23-28mm-ről, a kettó között meg semmi (a crop és digitális zoom parasztvakítás és nem egyenlő a valós 2x gyújtótávolsággal).

Elég ritka az az élethelyzet, amikor 125mm-re van szükséges az embernek, a 85mm portrékhoz és utcai fotózáshoz is klassz, éppen ezért egy 55-80mm vagy valami hasonló átfogás sokkal jobb lett volna.

Bog: látom, hogy a Cinema Pro appban van lehetőség a záridő állítására. 23.98fps-nél az 1/45 után mi a következő lépcső, van 1/50? Eléggé akadozó a tesztfelvételen használt kombináció sajnos. By the way a 45.0 eléggé megtévesztő, hiszen az valójában 45 másodpercet jelentene normális fényképezőgépek esetén. Gondolom, van 30fps opció és ahhoz passzoló 1/60s záridő.

[ Szerkesztve ]

(#10) Silenzio válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére


Silenzio
addikt

Egyetértek. Az 50 mm nagyon fontos portrézáshoz. Én azt mindig előtét lencsével oldom meg, ha telóval nyomulok. Úgy emlékszem, van 1/50 már kezdettől fogva.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#11) Elit3Zotya


Elit3Zotya
őstag

Nagyon tetszik, de az ára. :((( Igaz egyik másik csúcs telefon sem volt éppen olcsóbb induláskor, de akkor is sok.
A fő kamera nagyon jó és a széles látó is, de a zoom felvételek lehetnének jobbak.
Dedikált kamera gomb nagyon jó, és nekem a video pro is gyors gombra van állítva.
Igen a képek nem túlszaturáltak és nem is túlélesítettek, és ez hatalmas előny szerintem.
Kialakítása nagyon jó, egykézzel simán tudok rajta írni és nagyon könnyű is.
A töltő elhagyása már eleve csöves húzás és a töltési sebesség is szégyen, de hogy még fólia sincs rajta gyárilag ezen sem, mint az s23 ultránál.. :(((

Volt 1-4-em és most pro I-t használok, de az tuti lesz ilyenem is, mert minden napokban szinte tökéletes számomra ez a fajta kialakítás és kezelő felület.

600 ezer.. :O

[ Szerkesztve ]

Honor Magic V2 - Sony Xperia 1 Mark V

(#12) Tomcat


Tomcat
őstag

Nagy megelégedéssel használom az 1 II-t, viszont ezt a telefont már nagyon vártam hogy végre továbbléphessek. Kihagytam a mkIII-at és a mkIV-et. Alig várom hogy beszerezzek egy feketét és egy ezüstöt ebből az új típusból.

Tomcat

(#13) Hadeska22 válasza HThomas (#4) üzenetére


Hadeska22
aktív tag

Nagy valószínűséggel 2 év, mint az összes eddigi Sony esetén. Eléggé viccess, hogy egy ennyibe kerülő telefonhoz ilyen frissítés jár. Plusz poén, hogy ez a 2 év ugye nem is két év, hanem reálisan 1.5. Hisz most kijön A13-mal, amint megjelenik A14 utána átvált azaz 1 frissítés lényegében le is van tudva és akkor marad A15 ami tényleges update lesz. Ugyanez az Asusnál és társainál. Amúgy sokan nem feltétlenül értik, hogy a legnagyobb probléma a security patch-ek hiánya. Nem gondolom, hogy reális az, hogy egy 600k-ba kerülő készülék elavultá válik 2 év után.

B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)

(#14) edward2 válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére


edward2
addikt

Én a ZTE Nubia Z50 ultránál látok végre valami friss ötletet, hogy a főkamera 35mm-es a zoom meg 85.

35mm szerintem sokkal használhatóbb mindennapi használatra.

Amúgy a Sony képeket elnézve nekem a telefonom akkor lő ilyen kiégett elmosott képeket amikor a szenzor be van koszolódva. Főleg ujjról származó zsírral.

(#15) FireFox1996


FireFox1996
őstag

Egy jó nagyot röhögtem ezen :D

"de azért az embert idén is pofánveri, hogy 600 lepedőért nem hogy töltőfej, de kábel sincs a csomagban"

<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>

(#16) HThomas válasza Hadeska22 (#13) üzenetére


HThomas
senior tag

"a security patch-ek hiánya"
Azok is csak két évig jönnek?

(#17) Knight666 válasza enginev3.0 (#1) üzenetére


Knight666
aktív tag

Az ujjlenyomat-olvasó logikus helye a gombban van, amivel bekapcsolod. Mi ezzel a gond? A SIM-tálca szintén a piac legjobb megoldása szerintem.
Drága? Igen, ezzel egyetértek :D .

[ Szerkesztve ]

(#18) Vikthor


Vikthor
nagyúr

Venném, csak nem látom sehol sem 20-22 havi törlesztőbe. 4,5 éves P30 Pro-t váltanék, de egy összegbe 600e + a töltő és kábel azért meredek egy szimpla telefonért.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#19) proci985 válasza HThomas (#16) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

harom ev, de a megjelenestol szamitva.

1 II majusban volt harom eves, szoval azon a gyakorlatban is latszani fog, hogy kap e meg updatet. az a telefon egyebkent szuperul birja, szoval tenyleg erthetetlen lenne elavultatni igy mestersegesen.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#20) #51532800 válasza Silenzio (#7) üzenetére


#51532800
törölt tag

"Értő kezekben valószínűleg csodákra képes ez a telefon, csak az a baj, hogy valószínűleg bármelyik másik is."

Ennyi...
A Sony telókat nagyon körüllengi mostanában ez a mítosz, mintha bármi mással ne lehetne manuálisan állítani expót, fehéregyensúlyt, fókuszt, vagy ne lehetne raw-ban fotózni, log-ban videózni. Hát mást nem, külső appal.

Oké, a "színcsúcsértéken" (elég hülye fordítás) megakadt azért a szemem, de kis kutatás után rájöttem, hogy ez a focus peaking színét tudja változtatni, amire többek között az Open Camera is képes volt már 7 éve a 100 ezres telómon. :D

A jpg képek minősége meg egyszerűen gyenge 2023-ban ennyi pénzért, ennél sokkal jobbakat tudnak már a felső kategóriás telók. És ahogy elnézem, maga a képfeldolgozás nem jobb manuális módban sem, mint basic-en és auto-n.

[ Szerkesztve ]

(#21) *RLaci*


*RLaci*
addikt

Szép telefon, minőségérzetben talán a legjobb androidos vonalon. Szívesen kipróbálnék egyet, viszont a 6 kiló és a gyenguszka point & shot miatt(feléért, harmadáért sokkal jobbak vannak) a hagyjuk inkább kategória. Ez így egy rétegtelefon, azoknak akik szeretnek szöszmötölni a kamerával.

(#22) *RLaci* válasza Knight666 (#17) üzenetére


*RLaci*
addikt

Sosem használom a ki-be kapcsoló gombot a képernyő nyitásához, zárásához, szóval nekem is tré helyen van ott.

[ Szerkesztve ]

(#23) HThomas válasza proci985 (#19) üzenetére


HThomas
senior tag

Hm, nekem Galaxy S csúcsmodellek voltak az utóbbi időben, 3 évente az aktuális, főként a kamera miatt váltottam. Viszont az S10+ volt az utolsó, azóta nem szimpi irányba ment a széria, bár a 23U elég jó lett. Szóval most gondolkodom az S23U-n, a tollra nincs annyira szükségem... viszont ez a Sony is szimpi így gyorsan átfutva a tesztet...

(#24) Zsolt,72 válasza *RLaci* (#21) üzenetére

6 kilo-ért azért nem volna gyenge ajánlat. :) De ez sajnos 600 kilo…

 Apple iPhone 15 • Mercedes Benz W124 200D (1987) #oldschool :)

(#25) Silenzio válasza #51532800 (#20) üzenetére


Silenzio
addikt

Egyetértek. A Camera Próval is az a gond, hogy fisfos a bitráta. Mit kezdjünk ezzel a pártíz megával (azt hiszem 55 megabit) 10 bittel a mcpro24fps 160-200 Mbitjéhez képest? A Motion Camnél meg 1 perc full HD 2 giga, 1 perc 4K meg 8 giga. Nem egy szint ezzel a megközelítéssel egyik se.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#26) Y72


Y72
aktív tag

Alig várom, hogy vehessek normál áron egy S23-at :P

(#27) MMiklos86


MMiklos86
csendes tag

Vártam ezt a tesztet. Még májusban előrendeltem egy ilyen telefont, de aztán meginogtam és vettem kemény 267e Ft-ért egy Oneplus 11 16/256-ot. Nem bővíthető a memória és nincs jack, viszont a kijelző így is marha jó (525ppi), a RAM is több és király az értesítési kapcsoló. Igazából elégedett vagyok vele. Néha eszembe jut, hogy nem kellett volna-e várni a Sonyra, mert az annyival érdekesebb, különlegesebb telefon.

Aztán arra gondolok, hogy teljesen hülye vagyok, 332e Ft különbséget biztosan nem ér meg. Csak egy telefon, amire használom, arra Oneplus is OK.

Azért nem zárom ki teljesen, hogy néhány év múlva lesz egy Sonym, már ha kitartanak a telefongyártás mellett.

(#28) LosBlancosRM válasza hcl (#5) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Egy pillanatot pont úgy lehet elkapni, ha elkezdek mókolgatni, igaz?

Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9

(#29) *RLaci* válasza Zsolt,72 (#24) üzenetére


*RLaci*
addikt

Ez igaz, de a szlengben ez 6 kiló, legalábbis ahonnan én jövök :)

(#30) moleculez válasza hcl (#5) üzenetére


moleculez
veterán

Frusztrál hogy Irénke néni is tud igényes(nek látszó) fotót készíteni gombnyomásra, míg neked ugyanez egy 12 lépéses művelet? Több figyelmet lehet fordítani a kompozícióra / mondani valora. 🤷🏼‍♂️

Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.

(#31) edward2 válasza Zsolt,72 (#24) üzenetére


edward2
addikt

Én úgy emlékszem szlengben az 1 kilót mindig a 100k huf-ra értették az emberek. Így a 6 kiló helyesnek tűnik.

(#32) leslien válasza janeszgol (#6) üzenetére


leslien
nagyúr

Plusz az őrült melegedés.

egyáltalán nem melegszik ... az S23 Ultra néha melegebb volt amikor összehasonlítást csináltam...

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#33) fornettisuti válasza HThomas (#4) üzenetére


fornettisuti
veterán

Hát nem is tudom, nekem mindegyik TV-hez volt gyárilag tápkábel csomagolva, pedig volt itthon.

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#34) mjani1172


mjani1172
addikt

Szerintem mindegy hogy 500 ezer vagy 600 ezer egy telefon.Ha nagyon jó, akkor sem éri meg.....
De ez nem jó. Mint ahogy az összes Sony évek óta, örök reménység.
Az előbb néztem a fotós topicot, novinyul kolléga berakott egy képet, ami egy számomra ismeretlen oldschool telefonnal készült. Nem rosszabb, innen nem lógna ki.
A többit hagyjuk,(polifonikus csengőhang, számológép, sms küldés, .... mert az szinte ugyanaz minden telefonban.
Hol van az előrelépés?

(#35) Elit3Zotya válasza leslien (#32) üzenetére


Elit3Zotya
őstag

Ezt én sem értem, egyik tesztben sem különösen melegebb, mint akármi más amiben sd8gen 2 van. :U

Honor Magic V2 - Sony Xperia 1 Mark V

(#36) CabalX


CabalX
aktív tag

Én nem értem hogy az értékelésnél a kontra résznél miért nem szerepel a rövid OS/Security update support - 2 / 3 év édeskevés azért az árért amennyit elkérnek a telefonért.
A másik "vicc" hogy egy töltőt+kábelt nem tudnak ennyiért belerakni a dobozba ?
Miért spóroltak az UFS 3.x-es memóriával is ? 4.0 illett volna bele (megint csak azt írom ennyiért...).
Továbbra is kíváncsi vagyok a kistesójára, bár még alig van hír róla, de tartok tőle hogy ismerve a Sony-t tuti elszúr ott is valamit.
Ha ebben a "nagy" méretben így melegszik megint a tavalyi SD 8 Gen1-hez képest sokkal hatékonyabb és "hűvösebb" fejű Gen2es proci akkor milyen lesz 6.1-es házban ?

(#37) Noukoum


Noukoum
veterán

Nagyon környezettudatosnak látszó, újrahasznosított kapszula amúgy maga a doboz, biztos van az a réteg, akinek ez menő, ők esetleg gondolják át, hogy ha akarnak egy egy 30 wattos, PD 3.0-s töltőfejet és kábelt is külön, akkor azt hol csomagolják be és mennyit utazik a telefontól függetlenül a felhasználóig.

Az újságírók (akik elvileg értenek hozzá) pedig esetleg azt gondolják át, hogy egy tucat töltő van itthon aminek fele pd gyorstöltő, mi a francnak kellene +1, de ha véletlenül nem lenne akkor is vennék egyet és a következő évtizedben kiszolgál.
Teljesen rendben van az hogy ez negatívum, főleg a gulyáskommunizmus, balkáni stílusba elkerülhetetlen hogy mindent anyagban mérünk és nem értjük meg hogy a gyártónak teljesen mindegy hogyan szerez pénzt, nyilván a hülye felhasználónak jobb lenne ha ez a telefon 630 000 ezer lenne töltővel, kábellel, csicsa dobozzal mert akkor nőne az e-pénisz vagy nem tudom…
De az nincs rendben hogy minden egyes tesztben leírjuk ezt a baromságot, mi a fenének számolnék a tartozékok csomagolásával mikor nem veszek hozzá töltőt mert van. Ez ugyan olyan mint a jack meg az sd kártya mint negatívum, hogy a francba lenne negatívum amikor a felhasználók nem használják…

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#38) janeszgol


janeszgol
félisten

Én még kb egy heten megnéztem ezt a tesztet: [link]
Ő külön kiemelte a kamerázás közbeni melegedést. (Úgy látszik olvas fórumot. :) ) Mármint annak hiányát.
Ő jó véleménnyel volt a telóról.

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld

(#39) janeszgol válasza CabalX (#36) üzenetére


janeszgol
félisten

Nekem a Sony három kategóriája közül már a kezdetektől is az 5-ös volt a hozzám állóbb.
Én is kíváncsi vagyok az 5 V-re.

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld

(#40) spect80 válasza janeszgol (#38) üzenetére


spect80
senior tag

Az ezek szerint nem tűnt fel, hogy zéró negatív kritika hangzott el a bemutatóban és hogy az első 2 másodpercben ott volt ez a kép bal felső sarkában:

Ez egy szép köntösbe csomagolt reklám, semmi több

[ Szerkesztve ]

(#41) janeszgol válasza spect80 (#40) üzenetére


janeszgol
félisten

De feltűnt, viszont van különbség szépítés és hazugság között. Akkor ő hazudott?
Azok majd, akik jönnek ide, hogy nem melegszik, nem semmi gond a kamrával stb, ők is hazudni fognak?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld

(#42) CabalX válasza janeszgol (#38) üzenetére


CabalX
aktív tag

Kamerázás közben nem melegszik, ami pozitívum a tavalyi 1 IV-hez képest ami pár perc után leállította a kamerát túlmelegedés okán.
Ugyanakkor A magasabb órajelen működő S23-hoz képest többször vissza is kell hogy vegye magát a gép és az elért teljesítménye sem olyan jó más Gen2-es CPU-s telefonokhoz képest. Ami azért fura mert ebben már (elvileg) értelemes méretű vapor chamber-t kellene hogy használjon a Sony, a hely megvan hozzá, fura és nem túl pozitív.

(#43) pècsimunkás válasza edward2 (#31) üzenetére


pècsimunkás
addikt

:K

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#44) HThomas válasza fornettisuti (#33) üzenetére


HThomas
senior tag

És ennek mi köze a telefonhoz? De még mielőtt felesleges vita kerekedne: szerintem is gáz, hogy nem adnak hozzá kábelt meg töltőfejet, fontos kellék, a dobozban lenne a helye. (A fejhallgató már más kérdés, régebben az is járt sok telefonhoz, némelyikhez tök jó volt, de volt amelyikhez jó szart adtak, tök feleslegesen - azt nem bánom, hogy nem jár).
De azért kíváncsi lennék, hogy ha már bejött ez az intézkedés, kiszámolta-e valaki, hogy mi volt a mérleg; fogy-e annyival több töltő + kábel tartozék, mint ahány új telefont eladnak, vagy valóban kevesebb ilyen tartozékra van azóta szükség.

(#45) Noukoum válasza fornettisuti (#33) üzenetére


Noukoum
veterán

Odáig is el fogunk jutni hogy a TV-hez sem jár gyárilag.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#46) Elit3Zotya válasza CabalX (#42) üzenetére


Elit3Zotya
őstag

Azóta azért volt pár frissítés, ami ezt hivatott rendbe rakni. [1-4 melegedés tesztelése]

Ugyanakkor A magasabb órajelen működő S23-hoz képest többször vissza is kell hogy vegye magát a gép és az elért teljesítménye sem olyan jó más Gen2-es CPU-s telefonokhoz képest.
Pedig nem úgy tűnik, hogy lassabb lenne, sőt. [Sony Xperia 1 V vs Galaxy S23 Ultra Speed Test, Speakers, Battery & Camera Test!]

[ Szerkesztve ]

Honor Magic V2 - Sony Xperia 1 Mark V

(#47) spect80 válasza janeszgol (#41) üzenetére


spect80
senior tag

az majd kiderül, ha jönnek a tapasztalatok. De inkább hiszek az átlagforumozó tapasztalatának mint ilyen fizetett youtubereknek

(#48) Zsolt,72 válasza *RLaci* (#29) üzenetére

és edward2:

Valóban, van, ahol a szleng tényleg így ismeri. Jogos. :D

[ Szerkesztve ]

 Apple iPhone 15 • Mercedes Benz W124 200D (1987) #oldschool :)

(#49) CabalX válasza Elit3Zotya (#46) üzenetére


CabalX
aktív tag

GSM arena teszteket néztem:
Xperia 1 teszt vs S23 Ultra teszt vs Zenfone 10 teszt (hogy egy kicsi, nem Samsung vagy Sony is legyen)
Itt elég erős túlmelegedést és throtlingot mutat.

(#50) Elit3Zotya válasza CabalX (#49) üzenetére


Elit3Zotya
őstag

Igen itt a stressz tesztben tényleg gatyább, fizikát mégsem lehet megerőszakolni, de mindennapi felhasználás közben, még gyorsabb is a videó alapján és a fényerőt sem veszi vissza úgy.

[ Szerkesztve ]

Honor Magic V2 - Sony Xperia 1 Mark V

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.