Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz losilee1337 #105445 üzenetére
általában a régi alfára rá lehet frissíteni h béta legyen, meg ha gmailed van nézd meg a többi kategoriába is
Xbox One: bandymnc
-
perge666
veterán
válasz losilee1337 #104143 üzenetére
Köszi akkor nekem sem lesz vele bajom biztosan, végülis játszani kell a játékkal, nem a hibát keresni benne.
dunc : Nekem a 2 is nagyon tetszik de az 1.része tényleg hangulatosabb.
Imádom az ilyen stílusú játékokat.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz losilee1337 #102983 üzenetére
Köszi. Ebbe nem sok logika van...
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #98191 üzenetére
"Üdv a primary accountot egy èvben akàrhàny ps4 tudom aktivàlni esetlegs gèp cserèk miatt?"
Nincs korlátozva abban az esetben ha a PlayStation 4-en deaktiválod magad.
Abban az esetben ha a webes felületen deaktiválod 6 hónaponként lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
dinostaRR
tag
válasz losilee1337 #95973 üzenetére
Köszi! Igen a blood rushal majd karácsonykor akarom meglepni magam. A demók meg ez a pár játék most elég lesz nekem egy ideig meló mellett. Ráadásul asszonynak is tetszik, meg rokonok is próbálják ha jönnek. Majd írok pár szösszenetet a tapasztalatomról, élményről egy hét után ha valakit érdekelne.
[ Szerkesztve ]
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
eisento
addikt
válasz losilee1337 #95835 üzenetére
jo jo de most sting2-nek van gondja nem neked
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz losilee1337 #95831 üzenetére
nekem digi van tplink wdr4300-as routerrel es nem allitottam at semmit semmi bajom ipv6 alatt.
upcnel volt eddig ilyen problema amikor az usert atraktak ipv6-ra.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
sting2
addikt
válasz losilee1337 #95827 üzenetére
Digi-s...
Gondolom, akkor ez esetben minden bekapcsolásnál, ki - be jelentkezés megoldja ezt?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Tatyla
őstag
válasz losilee1337 #92591 üzenetére
A normális 4k tv 1 milliótól kezdődik...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #92556 üzenetére
Megjelenéskor vonják le az összeget, ha véletlen meg gondoltad magad, itt vissza is tudod mondani az előrendelésed.[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz losilee1337 #92556 üzenetére
Oda van írva sárga betűkkel ha azonnal vonják.
-
Djuree
félisten
válasz losilee1337 #92463 üzenetére
bazzeg te vak vagy, vagy mi? komolyan mondom...á hagyjuk mert bant kapok megint.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #92463 üzenetére
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #85433 üzenetére
Parancsolj: [link]
-
tigomigocika
senior tag
válasz losilee1337 #81087 üzenetére
Ott a szalag kabellel kell vigyázni hogy ne törjön meg
Elhiheted tőlem többször senki nem szedett szét ps4 ps3 joyokatXBOX LIVE: rolandinho007
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz losilee1337 #81111 üzenetére
Itt az eredeti MEGA forrásfájl, hátha ez jobb. Mondjuk megnéztem, nálam nem elmosott az anyag, meg folyamatos a lejátszás is.
(#81114) losilee1337
VLC, MPCHC. Mindkettővel jó.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz losilee1337 #78650 üzenetére
Ezt írtam én is, csak almás nokia néven.
-
caris1
tag
válasz losilee1337 #78528 üzenetére
Valóban, igazad van. Egy másik primary accounton van plus, és emiatt ment a multiplayer azzal a accounttal, amelyiken nincs. Lásd itt.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
Adam_Shepard
addikt
-
LeventeV
senior tag
válasz losilee1337 #75404 üzenetére
Nagyon szepen koszonom a megerositest.
Eskuszom most nyugodtabban fogok aludni
Es milyen az uj palyaresz?Gunszt: Neked is orok hala. Koszonom a segitsegeteket.
[ Szerkesztve ]
-
sovinho
tag
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #74793 üzenetére
Erre a célra nyugodtan igényelhetsz, szűz profilra 14napos trialt is, csak a kártya adatokat ne felejtsd el törölni.
-
sovinho
tag
Szerintem próbálgasd visszamenőlegesen a kódokat a fórumról, elég sokan tettük közzé az elmúlt néhány napban az +1 napos gifteket, de szerintem nem minden esetben volt visszajelzés. Ez biztos azért van, mert nem lettek felhasználva, nem pedig azért mert b*sztak megereszteni egy köszönöm-öt.
Hakuna Matata
-
Wlac
Ármester
Üdv!
UK acc-ra kaptam 1 napost: 9GE6-FQNP-2M3P
Wlac
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
james001
veterán
válasz losilee1337 #72136 üzenetére
Kíváncsian szedtem le,de nem valami jó sajnos Baromi lassú sok helyen,beesik az fps is néha,bár verseny közben stabil valamennyire. Meg lehet hogy csak én érzem így de olyan mintha egy követ irányítanék benne,alig fordul a kocsi. Persze lehet valami beállításokat kellett volna eszközölnöm rajta de kinek van arra ideje ugyebár Inkább megvárom a Dirt Rally-t.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
delibab
senior tag
válasz losilee1337 #71948 üzenetére
Remek, jó játékot hozzá.
Majd talán jövőre veszek valamit...[ Szerkesztve ]
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Rx
aktív tag
válasz losilee1337 #70848 üzenetére
Köszönöm!
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Madwe
nagyúr
válasz losilee1337 #70844 üzenetére
+1, natív felbontásban érdemes minden kijelzőt meghajtani, a felsklázás pedig 99%ban nem ad valami jó képet + biztos rendesen növeli az input lagot... Tv-t 5 évente vált az ember, akkor bőven ráér még a 4k vásárlással, mert a következő 2-3 évben úgysem lesz rá tartalom...
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #69671 üzenetére
Fog menni a DLC, ha elsődleges fiókkal vásárolod meg a DLC-t.
Ahogy idáig is tapasztalhattad, alapjáték esetén, most is csak spanyol másodlagos account-tal tudsz majd játszani, a megvásárolt DLC-vel is.
(Mivel a DLC-nek szüksége van az alapjátékra is, amit meg csak a másodlagos Spanyol fiókon tudsz elindítani, mindenhol máshol lakatos.)
-
fityere
senior tag
válasz losilee1337 #68314 üzenetére
Sajnos csak angolt találtam [link]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
xenom0rph
őstag
-
Tuomas
addikt
-
Robi86
senior tag
válasz losilee1337 #66153 üzenetére
Ó hát ezért nem találom. Köszi
Nemrég volt a storeban egy "Ps now" menüpont, ahol tesztelni lehetett a netet, vagy valami ilyesmi, de már az is eltűnt. Lehet tudni lesz-e egyáltalán magyarban, vagy kénytelen leszek csinálni egy másik accot is emiatt?[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
válasz losilee1337 #65725 üzenetére
Bár akkor már inkább digital bundle minden DLC-vel és season passal 80$ helyett 27$-ért.
Szeretem az ilyen akciókat! -
Nescafé
őstag
válasz losilee1337 #62663 üzenetére
Nekem még semmi, pedig jelentkeztem..
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
addikt
válasz losilee1337 #61216 üzenetére
Akkor sztornó, mondjuk úgy akkor hogy a dolgok 99%-a osztódik, kivételt képeznek az EA játékok (bizonyos elemei). Mondjuk azoktól (EA games) jobb is óvakodni
Pomk; A sony családbarát és családcentrikus vállalat, hétvégén offline.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
stilo18
addikt
válasz losilee1337 #59826 üzenetére
Már most várom a péntek - szombat estéket hogy oda tudjak ülni
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
kiki22
senior tag
válasz losilee1337 #59549 üzenetére
Rendben.koszi
-
LeventeV
senior tag
válasz losilee1337 #59550 üzenetére
Cenzúrával kapcsolatban én annyit olvastam, hogy Japánban egyes jeleneteket cenzúráztak, és az Extended edition tartalmaz egy bónusz jelenetet.
3 verzió érhető el: sima, extended és special (steelbook). A special editionhöz is jár egy kód, de arról nem találtam semmit, hogy ugyanazt tartalmazza-e mint az extended, csak bónuszba kapsz egy fém tokkot.
“This exclusive scene sees Matt and Emily, a new couple, out on the mountain – but it’s not long until they start to suspect they aren’t alone.” - csak ezt a leírást találtam.
-
N@idia
őstag
válasz losilee1337 #59488 üzenetére
Így van! Mindig annak kell leszednie a pakkokat aki vette hozzá a premiumot, ha te veszed akkor neked kell letölteni majd a társad belép az accountodba és ő is leszedheti...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
marilllyo
veterán
válasz losilee1337 #59469 üzenetére
"a sima durván meg van vágva cenzurázva."
Ezt más is meg tudná erősíteni?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
perge666
veterán
válasz losilee1337 #59312 üzenetére
Amikor leírtam ezt,pont a GTA V jutott eszembe,de sebaj,karácsonyra szerintem meglepem magam vele mind1 mennyi lessz.
-
varadigabor
senior tag
Szerintem se fog le menni , 1 hónap alatt végig visszük szépen ,utána októberben jön az metal gear online. Novemberben kb elkezdik árulni de akkor se ilyen olcsón. "A Hero's Way" küldit végig vitték a videokban kb 7 féle módon szóval szerintem párán újra fogják játszani
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Tuomas
addikt
Használtan írta, úgy meg már lehet venni GTAV-t is 10ért
We were here
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz losilee1337 #59236 üzenetére
Hiába magyarázzuk annyiszor hogy accounttal ne vegyen senki gépet, vagy külön accountot ne vegyen, mert bármikor visszaszerezhető...
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz losilee1337 #58464 üzenetére
Nevetséges, de még butították az eredetihez képest is! (texturafelbontást emelték, de effektek hiányoznak, modellfelbontás le lett húzva, stb).
Eredetiben sajnos csak chicken módban toltam le, terveztem, hogy lenyomom normálon itt, de ezt így semmilyen formában senem. Majd ha bekerül psplusszba. -
boost
addikt
válasz losilee1337 #58183 üzenetére
de most komolyan.. mit vársz tőle? pont olyan, mint az eddigiek, sőt. csak éjszaka... LOL
fényesek az utak, akkor is ha száraz.. LOL
Biztos én vagyok öreg, de ebből pont elég volt az Underground 1 és 2. Egy jó Need for Speed Porsche Unleashed Remaster, ahol a vidéki tájakon repesztesz az öreg Porschékkal, na, az tényleg hiányzik. Az utolsó NFS játék, amit kipörgettem teljesen. Underground egy idő után már nagyon repetatív volt.
A grafika persze már nagyon ótvar, de ennek még volt lelke. Meg az út se volt lewaxolva, hogy az éjjeli fények jobban mutassanak.
-
aizen92
addikt
válasz losilee1337 #58183 üzenetére
szokásos zagyvaságait nyomja.... nem is értem miért foglalkoztok néha vele.
Kíváncsi lennék azokra a tesztekre ( 3-nál többet ide belinkel, akkor leteszem a kalapom )"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Lackooo84
nagyúr
válasz losilee1337 #57826 üzenetére
Csinálj egyet, kb. 5 perc az egész, hozzáadod a magyar bankkártyádat, és rögtön mehet a fizetés. Nem egy ördöngösség.
@Zerdal: Általában minden nagyobb méretű digitális játék adatmennyisége el van osztva 2 részre, az első ami a kevesebb, általában 10GB körüli, azt letöltve és telepítve már elindul a játék, de igen korlátozottan fog működni, általában csak az első pályán, játék legelején tudsz futkosni, és ha tovább mennél, ki fogja írni, hogy még nem töltötte le a teljes adatmennyiséget. A maradék az "application data".
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz losilee1337 #57818 üzenetére
Ebayen csakis Paypal-val tudsz fizetni, ami szerintem nem válogat a bankkártyák közt.
The Truth is out there...
-
marilllyo
veterán
válasz losilee1337 #57169 üzenetére
Előzmény / közbezmény.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #54671 üzenetére
Ahogy kisöprik a "régit" utána szerintem mid az újabb alaplapot kapja.
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #54664 üzenetére
Másodlagos account-ra is tudsz vásárolni.
Célszerű lenne ugyan arra a fiókra megvásárolni a DLC-ket, season pass-t amin korábban a játékot is megvetted.
Ajánlom figyelmedbe a téma-összefoglalónkat
Továbbá kérdésedhez kapcsolódóan:
(FAQ) Gyakran Ismételt KérdésekJáték megosztásról: [link] [link] [link]
DLC-k, Season Pass, régiók? -
törölt tag
válasz losilee1337 #54406 üzenetére
Itt gyakorlatilag minden infot megtalálsz kivonatolva, bár némi angoltudás ehhez is kell. Vagy SG topik. Elhagyatottnak tűnik, ott szinten mindenki kiplatinázta rég, de ha ott kérdezel, jön válasz is.
-
törölt tag
válasz losilee1337 #54393 üzenetére
Ha újrakezded, megmarad mindened. A szinted, a cuccaid, minden. Viszont a világ hozzád igazodik. Azaz minden mob és boss jóval durvább lesz. Ez a New Game Plus (NG+). A köv köröd már az NG++, ésígytovább. Platinához kell mindhárom befejezés. Én NG+7 közben jöttem le a cuccról, 250 órával...LOL Majd ha jön a kieg, beleállok megint.
-
törölt tag
válasz losilee1337 #54382 üzenetére
Fű, hát eléggé durva spoilert füstöltél itt el
3 befejezés van. Egyrészt ugye Gehrman feltett egy kérdést, hogy fel akarsz-e ébredni az álomból. Te erre most igennel válaszoltál. Ha nemmel felesz neki, el kell foglalnod a helyét, ergo meg kell küzdened vele(a játék legjobb, legszórakoztatóbb, és az egyik legnehezz bossfightja). Van egy harmadik opció: meg kell szerezned hármat a négy felszedhető One Third of Umbilical Cord-ból (azaz a köldökzsinórból). Ha feltöröd őket (tehát hármat), mielőtt Gehrman-nal harcba szálsz, akkor Gehrman után megküdesz a játék kvázi főbossával (valójában nem, mert az sokkal inkább a pthumerian qeen, de ez itt most mindegy), a Moon Presence-el. Semmiféle főbossal nemtalákoztál még. A legkönnyebb befejezést választottad (amit szerintem érdemesebb inkább NG++ -ra tartogatni) [ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz losilee1337 #52838 üzenetére
Na, van itt öregebb mint én?
-
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
válasz losilee1337 #52786 üzenetére
Akkor bocsi, én eddig ami játék adatlapjára rámentem, annál volt. Azt mondjuk nem tudom melyik volt már, és közel se néztem végig az összeset
We were here
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz losilee1337 #51827 üzenetére
Oké, köszi.
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
aizen92
addikt
válasz losilee1337 #51585 üzenetére
köszi az infót!
Nem vettem volna meg, de most így kijátszom szerintem. Rég ki akartam próbálni."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Robi86
senior tag
válasz losilee1337 #51542 üzenetére
A Games/New Releases -nél a 2033 már ott van.
-
Angry Rabbit
tag
válasz losilee1337 #51166 üzenetére
Szuper! Sajnos az esti szuper,igenyes sorozatok paromnak kotelezo idotoltes jelentenek,igy kiszorulok a tv elol. Ezzel akkor letudva ez a problema is.
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
Angry Rabbit
tag
válasz losilee1337 #51156 üzenetére
De a PS3-at,vagy PS4-et tamogatja a Z2? Egy official Sony spot szerint a Z3 az elso ami ezt tudja PS4-en.
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
Sztalker762
tag
válasz losilee1337 #49767 üzenetére
Csinálj egy japán accot, aktiváld elsődlegesnek, aztán nyomd be rajta a 14 napos ps plus trialt, oda nem kell bankszámla.
-
aizen92
addikt
válasz losilee1337 #49645 üzenetére
Köszi! Watch Dogs behúzva!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz losilee1337 #49543 üzenetére
Ők meg innen.
Vagy másik fórum/aljablogbol.Azért az uberkonzol nem egy psblog....
Aztán lehet, hogy a sony látta el őket infoval, ki tudjaCsodálatos amúgy a forrásmegjelölés nélküli irogatás...
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
zzola
titán
válasz losilee1337 #49543 üzenetére
Itt azt írják, hogy fake a hír, amit a Sony is megerősített...
-
Vasy09
őstag
válasz losilee1337 #44609 üzenetére
Köszi. Remélem, azért nem rosszabb, mint az előzők! Meglátjuk.
Gamertag: Vasy09
-
Tegla80
addikt
válasz losilee1337 #37156 üzenetére
Nem kotekszem(csak picit)
En nem tartom mar emlitesre meltonak sem.....regen marka volt,ma mar csak egy "kinai brand" ez is.....
Jah es az input lag.... valamit beneztel....
,mert abban sem az igazi.... En 45ms os tv-t nem vennek.....
"input lag database" annak akit erdekel mi mennyi,itt utananezhet.....Sony® & PlayStation®
-
SnIp3r
csendes tag
válasz losilee1337 #37135 üzenetére
LG Electronics 47LB670V
nekem ez van, sonyt nem próbáltam, nincs rá 1500 eurom
az lg-nél sem mindegy hogy az olcsó lg-t nézed vagy azt amelyik 2szer annyiba kerül.PS4 ID : Kovee1979
-
törölt tag
válasz losilee1337 #37135 üzenetére
47" ezt találtam.. ez a max !
-
varadigabor
senior tag
válasz losilee1337 #37075 üzenetére
Nem hiszem hogy haza vinnék.
Majd felkerül az árverezésre aztán annyi.
Ahogy nézegettem az árakat jó borsosan mérik fel termékek értékétNeoteric: amúgy simán benne van hogy konkurens cég jelentette be
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
kovsol
titán
válasz losilee1337 #36988 üzenetére
az inkább már $30 (29.99), legó meg $25
CastleStormot már megvettem régebben PS Vitára, meg a Stealth Inc: Ultimate Edition is megvan PS Vitára, és persze nem cross buy. Ezt tökre utálom, hogy képesek ugyan azt megvetetni az emberrel még1x sokan, miközben más játékoknál van cross buy.
May the Force be with you!
-
d3tox1c
senior tag
válasz losilee1337 #36965 üzenetére
Pfff, hurra
De legalabb tudom, mennyit hosszabbit :/ -
BlackDesert
tag
válasz losilee1337 #36723 üzenetére
köszi
-
Dexar007
veterán
válasz losilee1337 #36546 üzenetére
Engem sem erdekel egyaltalan.
Igazabol ha lehetne valasztani mezei papirtok es a dobozos kiadas kozott,akkor inkabb a papirtokosat vennem: DDGive me your cum,bull!
-
qper
tag
válasz losilee1337 #36452 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
full láma kérdés:
ha megveszem US-re a PS+t, akkor csak us accal rendelkező játékosokkal tudok multizni, ugye?
Ha van mellette másodlagos magyar acc, azzal nem tudok online játszani?
-
shunter
aktív tag
válasz losilee1337 #36443 üzenetére
Írtad, h tesztelted de én vitatkoznék. Pont, h az iPhone headset el nem fog menni a mici, mert annak fordított a mic pin kiosztása. Standart 3,5" jack dugós headsetekkel megy a mic is. Pl én a Sony Gold előtt LG4XHD és S3 fülest használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
válasz losilee1337 #35979 üzenetére
Talán 2-3 maradt még, vegyél fel aztán küldöm
-
kovsol
titán
-
ForRedGlory
félisten
válasz losilee1337 #35830 üzenetére
Mit kell rajta tesztelgetni amugy? PC-n meg megertenem, de konzolon?
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz losilee1337 #35830 üzenetére
Na, hogy fut? Grafika? Benyomások? -
Dexar007
veterán
válasz losilee1337 #35490 üzenetére
Nalam meg mindig 19, konzolokszervizeben 18790.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz losilee1337 #35488 üzenetére
18-ert honnan? 18700-ert lattam konzolokszervizeben.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz losilee1337 #35483 üzenetére
Ha megveszitek tolem 17-ert akkor veszek. Nekem kb 1.5 het kell.
Give me your cum,bull!
-
Bencus88
nagyúr
válasz losilee1337 #35483 üzenetére
igen szerintem se. na jó még 1-et alszok rá, de ahogy ismerem magam úgy is megveszem
meg is rendeltem
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz losilee1337 #35479 üzenetére
szerintem meg nem, mert a destinyvel is ez volt a helyzet. Aztán lehet én tudom rosszul.
-
shunter
aktív tag
válasz losilee1337 #35390 üzenetére
És mi véleményed róla? Hogy tetszett? Nagyon agyalok, h megkellene venni.
-
Ati.Inc
tag
válasz losilee1337 #35140 üzenetére
Es valoban a Uplay-en USA van (amire nem is emlekszem,hogy volt beallitasi lehetoseg)...viszont a ps-em UK.
Nincs valakinek esetleg egy kodja UK accra? -
tarti19
senior tag
válasz losilee1337 #35107 üzenetére
Temető után vagyok.P
13:10-től stremelek, akinek van kedve az jöhetPSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Dexar007
veterán
válasz losilee1337 #35059 üzenetére
Köszi,mar kaptam.:
QGKK-ACNM-E43G
Valaki hasznalja fel.
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk