Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
front3r
üzenetére
Nem szeretek előre ítélkezni, de általában jók a megérzéseim.
A tegnapi gameplay videó alapján annyit tudok mondani, hogy a grafikai/technikai megvalósítás csillagos ötös, a gameplay meg pont olyan monoton, mint amire számítani lehetett. Ha nem tudtak egy cefeterős karakter és/vagy egy cefeterős történetet összerakni, ez minden lesz, csak a "generáció játéka" nem. -
saelin
veterán
válasz
front3r
üzenetére
Csak telepítésnél pörög a lemez huzamosabb ideig. Mindent az utolsó fájlig felpakol a gépre és a lemezt csak indításnál csekkolja a drm miatt.
5 sec-nél többet nem forgatja utána.Más:
Újra elővettem a Spacelords-t (aka Raisers of the broken planet)... Holy Molly, ennek a játéknak nagyon jót tett a free to play model! Sima játékkal mostmár unlockkolható az összes campaing és character. Van benne normális progression és a jutalmak is egész jók a küldetések végén.Ez most meglepett. Általában ami ingyenes modellre áll át annak annyi.

-
RangerFox
veterán
válasz
front3r
üzenetére
Máig nem értem, hogy miért zavar ennyi embert az, hogy egy konzol topikban, arról beszélnek, amire a konzol való: a játékokról? Tényleg, miért baj az, hogy egy gamer meg szeretné osztani a tapasztalatait, véleményét egy újonnan megjelent játékról más gamerekkel, akiket már avatárról/hozzászólásairól ismer is, tudja, milyen az ízlése, netalán még a véleményére is ad? De nem is kell újonnan megjelent játékról beszélni, csak simán Ps4-re megjelentről. Én nem teszek offba sose ilyen hszt, az biztos...
-
-
30z.Samu
titán
válasz
front3r
üzenetére
Nekem nincs viszonyítási alapom, nem játszottam TR-el.

(#165190) ProEvoFan: Régen nagyon sokat Fifáztam, az elmúlt években csak a demokat nézem meg, el vagyok velük meg minden de valahogy sose szánom rá magam a teljes játék vásárlására. Mindig van más, ami mellett leteszem a voksom.
-
-
válasz
front3r
üzenetére
Nyilván senki nem gondolja, hogy valódiak ezek a videók. Egy nagyszabású rendezvényen fogja a Sony leleplezni a PS5-öt, és ott fogják először nyilvánosan lejátszani róla a hivatalos videót is. Ez olyan másfél-két éven belül még nem várható, ergo egyelőre nincs is miről videót készíteni.

-
válasz
front3r
üzenetére
Nyilván kellemetlen élmény a VR-rosszullét, de nem tart olyan nagyon sokáig amíg hozzászokik a szervezet és akkor már nem jelentkezik. A lényeg, hogy nem szabad rögtön feladni. Olyanra úgy sem fogják tudni megcsinálni, hogy senkinek se legyen az első élménye ilyen. A VR mindenképpen becsapja az agyat, ez a célja, és ettől vagy eleinte rosszul.
-
törölt tag
válasz
front3r
üzenetére
Ez a konzoloknál sosem lesz így. Ez nem pécé, nem úgy megy, hogy hardvert cserélsz, és minden megy. A játékok bizonyos része erősen low level hasznalja a hardvert, és nem csak az exkluzívok. A boost mode is ezért opcionalis, és ezért mondja a sony, hogy kapcsold le ha problémákat okoz. És bizony okoz itt-ott. Pedig ott annyiról van szó, hogy a prociórajelet ereszti rá, minden más featureazonosnak van kváziemulálva.
Cuki elképzelés ez, hogy rátöltöm a ps5-re és megy. A pronál sem megy már, úgy kellett összeszögelni arra is a classice mode-ot, hogy elfussanak a játékok. -
30z.Samu
titán
válasz
front3r
üzenetére
De egyébként ez milyen már, hogy nem tudják szállítani...gondolom tisztában voltak vele hogy mekkora érdeklődés lesz rá. Előrendeli, hogy biztos legyen, erre kap egy üzenetet megjelenéskor, hogy nem tudják küldeni..
Lehet nekem nagyok az elvárásaim, de ha már előrendelem, akkor megjelenés napján had kapjam meg légyszi! Ezért is rendelem elő. -
válasz
front3r
üzenetére
Én még mindig inkább abban hiszek, hogy a PS5 visszafele kompatibilis lesz a PS4-es játékokkal. Most a Pro egy félgeneráció, mert a sima PS4 is kompatibilis mindennel. Viszont a PS5 megjelenésével nem lesz követelmény a PS4 (beleértve a Pro-t is) kényszerű támogatása.
Szóval én egyelőre úgy gondolom, hogy a The Last of Us 2 még PS4-re jelenik meg, és PS5-re is érvényes lesz a licence, amihez jár majd grafikai patch. -
3L1T3
addikt
válasz
front3r
üzenetére
Azért na.... kétlem, hogy PS4 Pro és PS4 Pro között különbség lenne.

[4K] Assassin's Creed Origins: PS4/ PS4 Pro Graphics Comparison + Frame-Rate Test
Maradjunk abban, hogy CPU limites a játék... nem kicsit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
front3r
üzenetére
Ez kb úgy megy náluk hogy megjelenés napjától átvehető, szóval akkor küldik. Azt nem fogják neked kiszámolni hogy mikor kéne feladni hogy pont megjelenés napjára megérkezzen plusz nem is küldhetik megjelenés napja előtt.
Más.
Nem tudom ki kérdezte múltkor de ha nem látta, akkor most szólok hogy most akciós az odin sphere, 50£ helyett 15. -
Lefty
addikt
válasz
front3r
üzenetére
Egyetertek veled. A szar is izetlen mar mindenkinek. Hogy jonnenek mar evente ilyen cimek, ido kell ehhez. Ettol fuggetlenul is az egvilagon semmi panaszunk nem lehet, akar csak ha a masik taborra nezunk. Illetve igy sincs idom befejezni azt ami meg varat magara, egyaltalan nem baj ha nem omlenek a jatekok, hanem lassaban de minosegiek jonnek.
-
Madwe
nagyúr
válasz
front3r
üzenetére
Milyen szerverekért? A multi játékok saját szervereken futnak. A digitális játékok pedig, tekintve h ugyanannyiba kerülnek alapáron akciók nélkül, mint a lemezesek (amire rájön a szállítás, kiadó, eladó stb sápja, míg a digitnél csak a szerverkötlség van) szintén nem indokolt. Pusztán arról van szó, h megtehetik h pénzt kérnek érte.
Én egyébként nem bánom, még ps+ indulása óta megvan az előfizetésdem, úgyh ps4en nem is multizom csak félévente 1-1 napot kb
Mondjuk én szeretem az indie címeket, az aaakat meg ami érdekel már úgyis megvettem, kijátszottam.(#111252) ithuriel Szép és jó az utolsó bekezdésed, s igazad is lenne ha nem lenne készpénztartalékuk
Tekintve h az exklúzív címeik kb mind profitábilisek, így plusz pénzt azokba se kell forgatni. Ettől függetlenül nem baj ha termelik a pénzt, főleg h az utóbbi években a ps részleg volt az egyetlen, ami nem veszteséget termelt, szemben a tv, eszközpiac nagyjával - Vaio volt, nincs pl... (talán még a filmes részleg is veszteséges volt) -
ithuriel
csendes tag
válasz
front3r
üzenetére
Ójaj... PS3-as időszakban nem volt szükség a szerverek finanszírozására, amikor magasabbak is voltak a költségek (azonos költségen mind teljesítményben, mind fogyasztásban hatékonyabb szervereket tudnak vásárolni -> olcsóbb fenntartás, hálózatok sebessége fejlődött, ugyanakkora sávszél olcsóbb, mint régen), de most igen?
Amúgy meg:
A különböző játékok szerverei nem a Sony által üzemeltetett szervereken futnak, hanem a fejlesztő/kiadó szerverein. Sony csupán egy API-t kínál amin keresztül a cégek szerverei elérik a felhasználó alapvető adatait.
A Sony (részben) azért vesz le x százalékot az eladott játékok után, hogy fenntartsa az infrastruktúrát az ügyfelek, azaz a játékosok számára. Steam se vet ki "adót" a játékosokra PC-n. Arról ne is beszéljünk, hogy a Sony szerverei nem a legjobbak, főleg ha az általános letöltési sebességet nézzük.
Ne legyenek téveszméid, az egész csak arra jó, hogy a játékosok még jobban tömjék a Sony zsebét, ami közvetetten és részben a játékosoknak is jó, mert a pénz egy részét visszaforgatják minőségi exkluzív címekbe. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
privacy99
senior tag
válasz
front3r
üzenetére
De ezek szerint ott kapsz mondjuk 5 fps-t (csakúgy tippeltem). Most akkor jön a Pro emberünk a boost móddal meg minden amit csak lehet, és kap 9 fps-t, tehát nála is szaggatni fog mint az állat, nem? Vagy Pro-n ilyenkor is 30 van? Nem hiszem.. Tehát ez mindenhogy szar.
Úgy tűnik akinek Pro van, próbálja annyira felfújni, hogy az alap gép szar, recés minden és akad, a Pro-n meg minden tökéletes, átlag 45 fps van..stb. Szerintem ekkora különbség nincs, bár valószínűleg van annyi, hogy 1 éven belül cseréljek én is prora, de csak ha tényleg van annyi, amikkel most én játszom az alap gépen, az nagyon jól megy, pedig allergiás vagyok az fps-re. A GTA 5-nél láttam, hogy nem az igazi egy ismerősömnél, így azt meghagyom PC-re, mert ott vajsima

-
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bőkezű lesz az! 
Na jó, szerintem