Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
Ha lecserélem a gyári HDD -t egy SSD -re akkor gondolom a gyári merevlemezt nem adhatom el mert akkor úgy mar "nem garanciális a gép"
-
ImpersonatoR
addikt
PS4 pro tetejét le lehet pattintani ha kicsit ki akarom tisztítani vagy csak garanciavesztéssel vehető le a fedél ?
-
ImpersonatoR
addikt
-
ImpersonatoR
addikt
Alza-s PlayStation 4 Pro 1TB + Red Dead Redemption 2 boundle akkor Cuh-7216 igaz kapta/vette mar át valaki? Nekem jött viber üzenet hogy átvétel időpontja csúszik.
-
ImpersonatoR
addikt
240 Gb os SSD t belso meghajtokent hasznalni sehogy nem lehet 250+ Gb kell minimum ha torik ha szakad?
-
ImpersonatoR
addikt
Game.co.uk rol rol rendelt pro gep gondolom 3 villás tápkábellal jön(ha jön).
Lehet hozza venni itthon valahol gyári kábelt?
Agyalok egy Destiny 2 boundle en + 3 játékkal 122.000 körülire jönne ki.
Itthon minden nélkül is drágább. -
ImpersonatoR
addikt
Vett valaki ilyet most ehhez van Season Pass vagy nincs?
[link] -
ImpersonatoR
addikt
Ezzel a crach remasterdel nem stimmel valami.
Olyan mint ha gyorsabban ugrana (eredetihez képest) meg a hitbox sem valami acélos.
Meg csak az egyet tolom de remélem a többi részben nem lesz ilyen suta. -
ImpersonatoR
addikt
Ezt a horizon zero dawn new game + trophyt mikor adtak hozza?
Marha jó h most csak 98% a platina helyett.
Játékot meg mar eladtam...
Ultra survivor on new game+ ban gondolom nem egyszerű végigvinni, remélem ha meghalsz kezdheted előröl és nincs gyors utazás se.
Ott rohad meg
-
ImpersonatoR
addikt
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -t valaki előrendelte videojatekbolt -bol?
Es esetleg meg is kapta, mekkora pólót küldenek?
Nem rendeltem meg soha onnan de semmifele email nem jött meg hogy feladtuk/átadtuk vagy barmi reakció, hogy történt valami. -
ImpersonatoR
addikt
Na hat egyik szemem sír...
SSD rohadt sokat dob rajta (meg a boost mode is talán)... Mar mar gamer gép ssd vel
Csak éppen felfrissítette 4.5 -rePersze utoljára lvl 11 es mentesem mentette felhőbe (csak rest mode ba tölti fel automatikusan mindig elfelejtem) visszarakni a gyári thosibat meg nem tudom amin meg csak 4.07 fw (December 8, 2016.) van...
Letölteni 4.5 fw t meg nem lehet standalone persze.
-
ImpersonatoR
addikt
Mielőtt nekiállok Pro gépnek is elég egy 250GB -os 850 evo SSD elsődleges háttértárnak?
Nem játékok szempontjából hanem egyáltalán engedni fogja-e ra telepíteni a rendszert?
Nem birok várni gyorsutazáskor ennyit zero dawn ba hátha dob rajta valamennyit. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
üzenetére
Sima 1 TB os slim ennyi volt? Gondolom hiába tart 27.-ig az akció nem lesz mar.
Mire hazaértem mar elfogyott.Most meg a MM -es 500 as slim el szemezek az maradt meg.
Eseleg megprobalom Game -rol hátha 2 játékkal elküldik ide is.
77.000 korul jonne ki az 500-as slim.
Csak ahhoz kell venni tápkábelt is majd
-
ImpersonatoR
addikt
Ha esetleg Game-uk n lesz holnap valami nagyon akciós pro (most 126.000 korul van 2 játékkal ) és elcsábulok akkor ugye az angol 3 villás dugóval érkezik. Itthoni 2 villás gyári tapkabelt lehet vajon venni valahol ?
-
ImpersonatoR
addikt
Online vasaralsnal 12 vagy 24 oranak kell eltelnie ha bankartyaval nem engedett vasarolni? (Amig ujraprobalhatom HU acc)
Ps+ meg engedte jatekot mar nem tudtam sehogy sem kifizetni, meg paypal al sem. Termeszetesen volt rajta penz
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Igaz na mind1 ezt az egy hónapot (se) végül is kibírom.
Csak MM -es akció miatt kérdeztem ami ma elvileg lejár.
Bar eddig nem linkelte senki (csak a sima 500-ast) de ahogy nézem a SONY PlayStation 4 Slim 1 TB + Fifa 17 kombo 102342 Ft.
Szóval ha eladod a játékot (engem speciel pont nem érdekel akkor kb 88.000 Ft -bol megvan az 1 TB -os -
ImpersonatoR
addikt
Eddig úgy voltam vele, hogy megvárom a ps4 pro-t és azt veszek de latom hogy a "forward compatible" játékok csak annyiban tudnak többet hogy 4k felskálázás és HDR support.
En úgy gondoltam hogy jobb textúrák + magasabb fps mondjuk de ilyenről szó sincs ahogy nézem.
Tehát idén igazából a ps vr fog profitálni csak a pro -bol (Jobb AA élesebb textúrák ahogy hallom) ?Mert 88- ért jo nekem a slim is akkor. Időközben megjelent exkluzívoakt kijátszani jó az is.
-
ImpersonatoR
addikt
Most szedem a hajnali sony showt nem lattam meg, de gamepod hirek kozott nem lattam a GT sport ot tenyleg nem volt rola szo? Azt hittem iden megjelenik...
-
ImpersonatoR
addikt
Xo topicba valaki irta hogy az osztrak penny ben (lol?) volt uc4 boundle 249 euroert ez tenyleg igaz lehet el valaki ott ? Akkor inkabb ott veszem meg.
-
ImpersonatoR
addikt
KILLZONE™ SHADOW FALL 4590 Ft.
KILLZONE™ SHADOW FALL and Season Pass Bundle 5999 Ft.
Hun store on
Ha esetleg érdekel valakit, bar erős a gyanúm, hogy meg idén jön ps+ ban.
Illetve ha valakinek megvan a Project Cars és van benne share play az egy próba erejéig meg tudna osztani velem?
-
ImpersonatoR
addikt
Mindenki írja meg ajánlja a Bloodborne t de én 2 embert is ismerek aki visszavitte / pár óra után eladta mert túl nehéz volt neki.
Az első bosson/ig nem tudott túljutni/eljutni (Cleric asszem)
Csak azért mondom, hogy lehet jóhiszeműen ajánljatok de lehet egy életre elmegy tőle a kedve
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nem vonja le a pénzt mar leírtuk EU accal nem kerül semmibe és megvan azonnal nem kell kódozni.
12.26 GB hamar lejött szinte maxon.
Nekem eddig bejön érzésre folyamatos 60 fps nincsenek droppok hangok is jók 5.1 ben onnan szol ahonnan kell.
Es rohadt gyorsan betölti a mapot nem kell molyolni. Dedikált szerverek ofc továbbra sincsenek de eddig nem vettem eszre, hogy laggolna.Mapok is jók méretre (az a 3 amit próbáltam) nem az van hogy elveszik rajta mindenki mint Ghost ban.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
Persze vissza lehet mondani írja is mikor várható hogy ráterheli, október eleje.
Mondjuk a webkártyámra aztán ráterhelheti úgy is csak akkor rakok rá ha akarok valamit.
De akkor aki US accot használ nem tudja ezt bejátszani ott azonnal levonja ezt nem tudtam szoval ott csak esszel

Varni kell itt kódra vagy twich en is folyamatosan linkelik őket.
Pl : http://www.twitch.tv/ieliteshot -
-
ImpersonatoR
addikt
Ha "Officially licensed by Sony" akkor mar miért nem gyártja és forgalmazza saját maga a Sony?
Minek beiktatni egy 3. felet? -
ImpersonatoR
addikt
Ez mar az "új" gép vagy csak kapott egy nagyobb vinyot/matt fedelet és annyi?
129.999 Ft. nincs annyira elszállva az ara. Igaz játék nincs hozza.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
miklos0308
üzenetére
Hat én rákerestem engem is érdekelt de csak ilyen "lifetime" élőfizut dobott ki.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
varadigabor
üzenetére
Nem nagyon tudok elkepzelni mast azon kivul, hogy lopott. Nyilvan bejelentettek es sony serail alapjan bannolta.
-
ImpersonatoR
addikt
Ahogy nézem Hun Accra is megérkezett a PS NOW.
Eddig legalábbis nem láttam, hogy volt.
Igaz meg csak a Connection Test működik jatekokat meg nem hoz a listából de ahhoz a mely csendhez képest ami volt ez is előrelépés. -
ImpersonatoR
addikt
Batman ben ha a story mode ot kiviszem akkor a maradek mellekkuldiket meg meg tudom csinalni? Vagy nincs visszaut?
-
ImpersonatoR
addikt
Nem akarom vedeni az 576 ot de gariban szerintem megbizhatoak. Soha nem volt gondom veluk. Igazsag szerint latni, hogy sok itt a pesti mert videken pl Tatan a kornyeken nincs semmi csak 576. Ha akarok venni valamit akkor maradnak ok. Tatan bement multkor egy boltba ahol lattam ps2 es gamekat. Megkerdeztem van a esetleg ps4 is. Erre kirohogott hogy a x360/ps3 is rarohadt

A hasznalt jatek arak amiert beszamitanak pedig keszletfuggo. Ha van nekik mar alig adnak erte. De volt hogy 1-2 ezer bukoval beszamoltak.
Persze nyilvan vannak jobb alternativak de ha nem akar az ember szuttyogni akkor megteszi. Jobb mint ha nem lenne semmi inkabb igy mondom
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Ezt nem akartam írni, de nekem is szimpatikusabbak a fizikai gombok szerintem jobb mint a menüben állítgatni.
PS4 es XO nal meg ne félj a lemezpörgetéstől.
Egyrészt a BD olvasó halkabb mint a dvd volt a x360/ps3 ban
Másrészt nem lemezről futtatja hanem felrakja a merevlemezre őket szóval csak amikor indítod pörgeti fel egy ellenőrzés erejéig. Illetve másik megoldás a digitális játékok akkor meg ez sincs.Magának a gépeknek a ventilátor hangja ami adott és nem tudsz vele mit kezdeni.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
perge666
üzenetére
A sípolás másnál is jelen van.
A táp csinálja emlékem szerint, nem egyedi eset.
Az, hogy mennyire fogtál ki csendes gépet szerencse kérdése is, ezek szerint nem sikerül jól belenyúlni.
Ha netrol rendelted vidd vissza és kérd vissza a pénzt. Es várd meg az új verziót amiről szó van bar csodát nem varnék tőle.
Mint ha azt írtak volna, hogy alapból halkabb de hamarabb felpörög?
Ami nekem azt jelenti, hogy játék közben ugyanolyan hangos tud lenn
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Alapvetoen halkabb de hamarabb ugrik fel maximalis fordulatra? Miert nem alapvetoen halkabb es maximalis fordulaton is az. Ha mar belenyulnak.
-
ImpersonatoR
addikt
Uj akciók vannak store on
DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin 10.720 Ft. Ezt lehet be kéne szerezni úgy is kimaradt előző genen
-
ImpersonatoR
addikt
BB ben melyik kezdofegyo jobb a kithuzhato "teleszkopos" fejsze vagy az a kihajthato svajci furesz.
Vagy total mind1 "ugyismeghalsz"
-
ImpersonatoR
addikt
Olyat lehet, hogy mondjuk 12000 ert feltoltokartyaval feltoltom az accom es a 14000 es jatek maradekat kartyarol ami hozza van rendelve potolom ?
Illetve BB ben rogton az elejen meg nincs fegyom de egy kutya mar ott teblabol azt ki lehet kerulni ? Mert engem megevett kezzel nem tudtam leverni

-
ImpersonatoR
addikt
Destiny® Digital Guardian Edition PSN Store -ba
29.999 Ft.
14.995 Ft. -
ImpersonatoR
addikt
ps now rol volt szo hogy mikor meltoztatik jonni ide is?
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
szarvasbogár
üzenetére
Az erősítőre dugod a konzolokat és az megy a tv be gondolom.
Az erősítő videojelet hdmi pass through ra állítva érzed, hogy hozzáad valamennyi input lagot mint köztes láncszem a TV és a konzol között?
Nekem most siman a TV re van kötve de nincs rajta annyi bemenet mint kéne es marha idegesítő átdugdosni mikor mit akarok használni. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
Dani3457
üzenetére
Valahol érthető és nagyon helyes.
Egyfelől jó masina, amin jókat lehet játszani.
Másfelől most mar van rá bőven érdemi játék.
Emlékszem kb megjelenéstől 2014 nyaráig alig volt rá valami, meg PS3 vételén is gondolkoztam mert ami volt rá azokat mar kitoltam.
Azóta szinte havonta jön ki valami igazi jóság rá. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
Ja nem is viccnek szantam. Anno en is megjartam veluk csak nekem serult volt a gep. Se szamla se blokk. SONY ugye csak azzal fogadja el. Mind1 en visszavittem (szerencsere meg volt hova a nav os akciojuk utan) mint internetes rendeles es visszakertem a penzt. Igazabol mennyivel kaptad meg olcsobban ? 10000 ft nem er ennyit. Boundle csomagot vettel ?
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
Mondjuk mashova nem is nagyon tudnad vinni a fenymasolt olloval kivagott garipapirral meg szamla nelkul.

-
ImpersonatoR
addikt
Jól néz ki de valóban az a +20.000 kicsit merész. Egy mezei boundle hoz képest.
Bar ha valaki nagyon egyedit akar ennyiből tud rá venni fóliát gondolom.

Egyébként ez most alapszínre ua mint a 20. évfordulós csak raktak/fujtak rá egy batman matricát?
Lehet a megmaradt példányokat így passzoljak el
-
ImpersonatoR
addikt
Nem elég főleg mostanában volt elég sok embernek baja azzal hogy DNS hiba miatt nem tudott pl letölteni. (minden más ment)
Ott hiába rakod DMZ be ha nem írod át a DNS szervert ugyanúgy rossz lesz.
Nem tudom, hogy ez PSN vagy a szolgáltató name serveret érintő hiba csak mondom, lehet csak ez a gond sok helyen. -
ImpersonatoR
addikt
-
ImpersonatoR
addikt
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065242469867843/
Kozben megtalaltam valoban nem latok rola semmit h a netcode ba belenyultak volna : /
-
ImpersonatoR
addikt
Na mi van a BF 4 update el elvileg live mar?
Netcode ba isbelenyultak akkor mintha azt olvastam volna valahol.
Meg lattam stream et valami beta serverrol gyerek el volt halva a tickrate tol (igaz pc s volt) -
ImpersonatoR
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Valóban.
Most mar jól mutatja előbb meg DL volt az utolsó játéka
-
ImpersonatoR
addikt
X360 e nekem is elkezdett. Nekrm DC nel jott elo ds4 alatt. Valaki irta anno h wd40 el befujta es jo lett. Nem tudom mennyire igaz vagy art neki. Majd ha jon es olvassa akkor jol megszakerti.
-
ImpersonatoR
addikt
De most mit lázadoztok tulajdonképpen?
Nem megy az account megosztás mar?
Aki nem tud letölteni az írja át a dns t de ennek nem sok köze van az acc felezéshez vagy most nem értem. -
ImpersonatoR
addikt
Ha át kellett írnom a DNS -t 8.8.8.8 / 8.8.4.4 re mert nem ment se a letöltés se az update (minden más ment PSN be is belepett PSN store -t is tudtam böngészni pl) akkor az kinek vagy minek a hibája? Szolgáltató ? (PR-telecom)

DMZ fix ip vel sem segített rajta.
Csak azért furcsállom mert minden más meg jó (PC, XO) -
ImpersonatoR
addikt
Van valami a psn el mert trial fusion update et sem illetve lego movie demot sem tudom letolteni. Hireket illetve storet friendlistet meg behozza....?
-
ImpersonatoR
addikt
Ami a Destiny hez van 1 hónap PSN az csak az tudja aktiválni akinek meg nem volt PSN élőfizuja igaz?
Egyébként hátha valaki lemaradt róla de meg 1 órán at meg lehet venni 6999 Ft. ert
https://www.konzolvilag.hu/playstation4/destiny/10590 -
ImpersonatoR
addikt
válasz
Sturdiridge
üzenetére
Kapni nextgen konzolt Tescoban?
Nem nem gaz mitől lenne az egyébként. Csak bontatlan legyen
-
ImpersonatoR
addikt
Megy a Destiny ps+ nelkul. Raidek nyilvan nem de a story mod onmagaban megeri szerintem. Amennyire nem tetszett a beta par hete megis megvettem bagoert es azota szinte csak azzal tolom.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
"Mindegyik játéknál meg kell adni, hogy be- vagy kikapcsolja az automatikus feltöltést."
Ahogy nézem itt a lényeg mert van ahol nem lehet megadni van ahol meg alapból be van kapcsolva.
Pl Order naprakész volt azt elmentette érdekes módon.
Nincs megosztva a profilom egyébként senkivel illetve magyar is (mármint HUN profil) és digitálisak a játékok.
Jó lecke volt ha vinyot cserél valaki akkor erre azért figyeljen oda. -
ImpersonatoR
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Parfüm topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kendek