Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Nem az enyém a ps, de én is ezt tanácsoltam köszi srácok.
Lackoo84: azt hiszem kék
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy ps4 Bekapcsolás, világÍt, dolgozik, de semmi kép. Lett próbálva másik hdmi, másik tv, hosszan nyomva a gomb, de továbbra is rossz. Tudnátok esetleg tanácsolni valamit, vagy kuka?
-
Bencus88
nagyúr
Ps storeban mikor lesz látható a big japan akció? Jobban szeretek bogarászni psen keresztül

-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
[link] Lego Star Wars erről van valami infónk, vagy bejelentés óta semmi?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Akciós lesz a Layers of Fear 2 is, van annyira jó mint az 1 volt? Aki megvette mi a véleménye róla?
-
Bencus88
nagyúr
Jedi Academy-t én is imádtam, de ha valóben 7400Ft az rablás érte. Majd 2-3K-ért jó lesz.
Amúgy tölthető a Torchlight 2 demoja, nem tudom volt e már róla szó.
-
Bencus88
nagyúr
Nem is tudtam, hogy van ps-re Doom 3. Anno pcn emlékszem nem ment a gépemen aztán várnom kellett rá sokan míg ki tudtam próbálni. Látom július vegén jelent meg. Ez ilyen remaster?3000ft ennyit gondolom simán megér
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Igaz nem kapott nagy akciót, de most 4800 az Arise simple story, valaki megvásárolta? Esetleg tudna róla mesélni? Nagyon viszket már a tenyeremmutána😂 De ha csak egy 2-3 órás gyors játék nem biztos hogy ennyit kiadnék érte. Köszi -
Bencus88
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen én is meglepődtem ezen mivel eddig kiírta felmásolta, rámentem infókra és láttam még mennyit kell felmásolnia. De most kiírta, hogy kész sehol semmi infó, vártam pihenő módban picit aztán jó lett.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Megvettem a Plag Tale játékot, Chapter 1 után kiírta, hogy nem tudok tovább menni amíg nem végzett a telepítés, pedig sehol nem telepít. Néztem letöltésekbe kész-t ír, információnál se változik a mérete, vagy csak hagyjam a háttérbe csinálja? -
Bencus88
nagyúr
Most kaptam emailt, 2 nap 16 óra múlva startolnak a januári akciók, addig fogjátok vissza magatokat hátha le lesz árazva!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Talán a resi3 ami számomra érdekes lehet, végig pörgettem, nem volt egy angy durranás. De ha jól emlékszem ezek a show-k sose voltak akkora számok.
-
Bencus88
nagyúr
Most tudtam csatlakozni, volt már valami érdekes? Azt látom hogy több száz hsz.
vége is? néztem 1 perc semmit

-
Bencus88
nagyúr
Februárban töltöm a 32-őt ti vén rókák
-
Bencus88
nagyúr
Na rendeltem alzánál medievilt, korábban panaszkodtatok itt,hogyan szállítanak, fossá volt törve a doboz, megrázom és zörög benne minden. Most az expresznek írjak vagy az alzának?
-
Bencus88
nagyúr
Na megjöttek az alzás dolgok, ugyanitt utp kábel eladó
-
Bencus88
nagyúr
Na akkor nyugodtan intézem a dolgaim ezek szerint hiába várom
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Willhunting
üzenetére
Az nagyon jó hír azt hittem kapok érte egy köszönőmöt vagy egy csokit
-
Bencus88
nagyúr
Na megjött a füles.
Skacok ezek a dolgok érnek valamit?Epic Neo Versa Outfit öltözék kiegészítő Fortnite játékhozEpic Neo Phrenzy Back Bling kiegészítő Fortnite játékhoz2000 V-Bucks Fortnite játékbeli valuta.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
vinacarlos
üzenetére
Sajna én is elkövettem ezt a hibát, most várhatok a járékokra a kábel miatt
-
Bencus88
nagyúr
Aki esetleg még figyelgeti vagy több jut neki, legyen kedves szólni, vagy rendelni egyet aztán kifizetem sajna 1 óráig frissítgettem, de semmi

-
Bencus88
nagyúr
Megint volt 1 de mire rányomtam elfogyott még egy 10 percig szórakozok aztán lezárom
-
Bencus88
nagyúr
Ekkora kamu szart
Vagy valaki gyorsan behúzta mindet és megy apróra. nehogymár 10 másodperc alatt mind elment? pff -
Bencus88
nagyúr
El se indult még a days gone akció, de már csak 171 db van. Hogy?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
De nemár, hogy 5 percen belül elfogy mind? Gondolom lesznek ilyen hipergyorsak akik többet rendelnek majd eladásra.
Mivl gyors akarok lenni én is külön rendelem csak a days gone-t és utána akarok még másik játékokat is. Működik utána is a kiegeszitok4 kód vagy csak egyszer tudom ellőni?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Telóról voltam az előbb és miután átolvastam mindent, kezdek tisztán látni, de azért megkérdezem.
DATACOM Patch kábel CAT5E UTP 0,25 m fehér Ez a kábel jó ha ezt teszem a kosárba? 310Ft
KIEGESZITOK4 ezt kell beírnom a kuponokhoz.Rendelhetek több dolgot úgy is levonja a 4000-et? mert vagy 5-6 játékot szeretnék majd venni.
Várhatóan milyen gyorsan fog fogyni a Days Gone? szeretnék havernak is egyet bezsákolni, meg válogatni pár játékot, remélem nem fogy el azonnal.
Köszönöm!
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Hogy tudnám törölni egy játéknak a mentéseit?
-
Bencus88
nagyúr
Jön a Blair Witch psre, december 3
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a jedi outcast játékot. Sajnos túl nehéz fokozaton kezdtem és gyakran mentettem, azt írja ki töröljek a mentésekből, mert nem tud már menteni. Sehol nem találom hol tudnék törölni.csak annyit találtam hogy mentések feltöltese. Köszönöm a segítséget!
-
Bencus88
nagyúr
[link] God of war 5K hátha valakit érdekel

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VR topik
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Majd teszek rá egy próbát ha lemegy az ára.