Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bencus88
üzenetére
Mivel nálunk most nagyon aktuális a Star Wars, ezért utána olvasgattam, de semmi. Nagyon nagy a csend. Annyit lehet tudni, hogy (hála az égnek) teljes TPS nézetes lesz a játék. Szabadon lehet majd a bolygók között repkedni. Filmenként (9x) lesz 2-3 bolygó. Lesznek mellékküldetések/mellékfeladatok (500db nagyjából).
Se gameplay-t, se más infót nem találtam a játékról. Megjelenési dátum sincs, idén valamikor. -
Prime110
aktív tag
-
válasz
Bencus88
üzenetére
Szerintem a háttérben dolgozik még...

Én mondjuk ezt lemezes játéknál figyeltem meg legutóbb, hogy nem jelezte sehol hogy másol, de láttam még a ledeken meg a meghajtó hangján is, hogy még bőven másolt.
Régebben (kb fél-1 éve) úgy rémlik, hogy lemezes játéknál is ment szépen a csík ahogy másolt... nem tudom mi dönti ezt el, hogy mikor és meddig jelzi ki, hol tart.Lehet ezis valami "újítás".

-
Bogyi007
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Boxon a mostani nagy leárazásban 6000 alá került a Tekken 7 + Season Pass 1+2 csomag ára. Remélem a Ps Storeban is akciós lesz ez a csomag most.
Nem is tervezek mást venni, maximum a Konzolvilágnál kihwsználom hogy jó árban van a Heavy Rain + Beyond csomag és felhasználom hozzá az 1500 forintos Mastercardos kupont.... -
30z.Samu
titán
válasz
Bencus88
üzenetére
Mi is számolunk vissza bátyámmal ezerrel, bár Ő csak egy (vagyis kettő) valamiben reménykedik, egy FC5-FCND bundle-ban leárazásban. Mondtam neki, hogy most már várjon egy kicsit, hátha, pláne hogy most nagy a csend, senki nem tud semmit. Egyébként nem később szokott kezdődni?
-
válasz
Bencus88
üzenetére
Nálam a már kifizetett rendelésnél simán engedte, hogy hozzáadjak egy új tételt és töröljem amire várni kellett volna. És amint kicseréltem a szürke kábelt az egyező árú pirosra, máris letölthetővé vált a számla és mutatta a feltöltőkódot is. Szóval ezt tudom ilyen esetbe tanácsolni.
-
Wesder
titán
válasz
Bencus88
üzenetére
Minden marad a régiben, csak tartalom szempontjàból CTR+CNK+CTTR lesz benne. (Karakterek+pàlyàk)
Grand Prix-ek.
Új pàlyàk és karakterek.
Első GP (Juli 3.)
Pàlya
Midnight Tour
Karakterek
Twana
Nitro Squad (a.k.a Trophy Girls)
Màsodik GP
Pàlya
Prehistoric Playground
Karakterek
Baby T.Rex
Baby Crash
Baby Coco
Harmadik GP
Spyro Track és Spyro mint jàtszható karakter.Minden GP ingyenes lesz, Nitro farmolàssal és challeng-ek teljesítésével lehet majd megszerezni a karaktereket.
Az új pàlyàkat alapból megkapjuk. -
Wesder
titán
válasz
Bencus88
üzenetére
Én 5k-ért vettem Gold Edition-t digitàlisan. Igaz csak dísznek, mert nem érdekel a Metro univerzum.
hombre[EU]
Ne is mondd.
Pénteken kelhetek hajnali 3 elött hogy egyből jàtszhassak vele.
Oroszok meg spanyolok màr toljàk Switch-en. Egész jól néz ki 6"-on. Végén még veszek egy Switch-et hogy bàrhol jàtszhassak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Xbox One / Series X Játékok
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk részemr{l elkezdhetnék betolni az AC szériát, mert a Brotherhood volt az utolsó, amit nyomtam anno....

Ha esetleg én is kapok később, bedobom a közösbe.

Kendek