Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Hat ha fix ara lesz es ilyen elhanyagolhato akkor megeri meg eladni is egy PS3-at egy raklap jatekkal mert akkor kb 20 evig "ingyen" jatszhatok majd Gaikaion amit kapok erte. Mar ha most adom el. Mert ha bevezetes utan akkor:
Mondjuk ha Gaikai-on digitalis formaban tenyleg ennyire alacsony lesz a PS3 jatekok ara ( marmint, hogy havidij fejeben hasznalhatom ) akkor azzal agyonvagjak a hasznalt PS3 jatek piacot is. Mert ki fog jatekokat venni ezresekert mikor mindennel jatszhatsz gombokert
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
james001
veterán
Én se nagyon értem ennek a "realizmusát",de igen sztem az Usában nagy a lustaság és ezért tuti lesznek egy jópáran akik ezt eljátsszák. Európában meg úgyis elég lesz 1 gép is egy embernek,felesleges mind a kettőt marha drágán megvenni csak ezért. Az meg már túl kedvező lenne tényleg ha nyomod a Forzát és 2-3 verseny után átugrasz leölni pár Helghast-ot a KZ-ben
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Snoop-y
veterán
En nem otthon vagyok itthon
EU-ban nalunk lesz eloszor ( UK ) az fix mivel itt van a PS kozpont.
Igazabol annyira nem vag foldhoz a tema csak azert jottem lazba mert elso olvasasra nekem ugy tunt, hogy akinek vannak jatekai az kap kedvezmenyt a Gaikai-on. De ezek szerint nem errol van szo.
Lehet veszek megegy PS3-at majd az utolso szeriabol azt jol elrakom a gyereknek eleg lesz az a mennyisegu game ami nekem van most . Apanak meg jo lesz a PS4New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
mikka07
tag
Kösz a választ akkor a játék műkődni fog,accountot meg csinálok egy újat(ő is csinál egy újat) és mehet multi tovább a dlc meg annyira nem érdekelnek, soha nem fizettem még dlc-ért és nem is fogok.Még annyi kérdésem lenne hogy akkor eladom a ps3 -at hogy tudok ról mindent lementeni és utánni az eladás előtt mindent visszállitani gyári állapotba(személyes adatok törlése stb) UI ha van valakinek kedve cod black ops 2 multihoz és van headsetje szívesen felveszem friends listára.
-
-
gyuromoj
veterán
-
Def26
félisten
Igen, ez érdekes kérdés. Jelenleg hogy van? Árulnak kinti gépeket?
Gondolom egy MediaMarkt -ban nem bugázott külföldi behozott konzolokat adnak majd, nem? Kíváncsi leszek milyen akciók lesznek.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
SVLaller
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
HD Readyvel jelöltek mindent, ami nem FullHD, azaz HD Ready az 1024*768-as, 1280*720-as (volt egyáltalán ilyen?) és 1366*768-as TV is.
@kovsol: lenne itt öröm, ha a régi Athlon XP-s idők hol működő-hol nem működő COP-ját (CPU Overheat Protection) kapnánk
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mlinus
őstag
Persze hogy lesz benne normális verseny.
A játszható demókban azért nem volt mert még félkész volt a játék és becsökkent volna az fps. Vagyis, még mindig félkész a játék valószínüleg, és ezért is csúszik.Részemről egyébként nagy csalódás a PS4 launch. Watch Dogs + Driveclub lett volna nekem indulónak, de most egyik se jön.
-
kovsol
titán
Xboxra alig van támogatott kormány amúgy is.
Erről jut eszembe, PS4 milyen kormányokat támogat majd? De igazából azt se vágom PS3 esetében hogy ment ez. Erről valaki tud valami infót adni?
mod: Azt látom Logitech kormányt van ami támogatja a PS2/3 -t. [link]
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
tDr1v3r
veterán
Egy vicc amit művelnek kormány fronton... nem tudom miért van csak a Sony támogatva a Logitech részérők, a japánok ingyen adják a licenszt vagy mi?
Igazán használhatna valami egységes szabványt mindkét konzol...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Joshi
titán
Nekem fontos hogy alapba tudjon BD ISO és BD Mappákból menüvel együtt lejátszani, erre a PS3 nem volt képes vagy ha mára már képes csak is mókolással. Az MKV is elég necces mert vannak olyan kódolások amik bizony nem mennek sok lejátszón. Remélem lesznek ilyen jellegű tesztek is nem csak játékkal kapcsolatosak.
ui.: PS3-at semmiképpen nem veszek akkor inkább PS4 v Xbox One, nekem tulajdonképpen mind1 is lenne hogy melyik egyedül a multimédia lejátszás a fontos. Vehetnék csak egy médialejátszót de a konzollal azért mégis csak lehetne játszani is. Meglátjuk milyen tesztek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Az oldalon ami ide be lett linkelve az volt, hogy ez így nem igazán működik. Tehát !elvileg! pl.: nem tudsz magyar dobozos játékot megvenni, USA accal DLC -ket venni hozzá, majd vissza UK accra és használni a magyar dobozos játékot UK accal USA DLC -vel. Tehát UK accal kéne megvenni hozzá, elvileg.
Másrészt nem adót kerülök, csak az amcsi sztóór szimpibb, mint az angol -
krx21
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
És támogatja a 12-eseket is! "Even better, it will fit drives as tall as 12.5mm — substantially more spacious than the PS3′s maximum of 9.5mm."
-
-
addikt
Na, na, na !
Álljunk mát meg egy percre, ne hogy már gondot okozzon valakinek elmenni a boltba egy lemezért!
Vagy ne hogy már gondot okozzon az is hogy a futár hozza, hova lustul még a világ.
Ha meghozza a futár, és aznap nem tudok vele játszani akkor játszok vele következő nap, vagy amikor időm lesz rá. Kinőttem már a türelmetlen (mindent azonnal akarok) korból.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest