Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
shunter
aktív tag
-
shunter
aktív tag
A magyar PSN store ba a kártyás fizetés csak nálam sz@rakszik vagy másnál is?
-
shunter
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Igen, 3.0às
Am próbáltátok már a Gunsup ot? Kis ingyenes PS ex minijáték. Elég szórakoztató

-
shunter
aktív tag
válasz
Kicsikatona7
üzenetére
Tuti. Nekem haver kölcsönadta a profilját. Az ő accjával léptem be az új nfs be, és beadta a mentéseit. Más játéknál ez nem volt. Mivel nem volt a PSemen mentése.
-
shunter
aktív tag
válasz
Noda10
üzenetére
"Aki azért elboldogul a legtöbb játékkal normál fokozaton, azért ezt is végig tudja vinni, nem?" ha kimaradtak a fromsoftware eddigi játékai, akkor egy átlagos gémernek ez egy nagyon nehéz game. Én is megvettem, tetszik nagyon. Tartalom van benne, főleg dlc vel együtt. Én csak most kezdek ügyesedni 10óra gémeléssel a hátam mögött. Itt nincs instant sikerélmény. Ha egy boss t kínkeservesen kinyírsz, utána megérdemelten hátbaveregeted magad. Uh én spec ajánlom

-
shunter
aktív tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Még csak tervben van itt a buksimba. 😊 De ha a sima egyszínű is jó akk vaterán vegyél egy darab karbon fóliát. Van több színben is. YT on pedig vannak videók a felragasztáshoz. Nem nagy matek.... Nekem Spec nem nagyon tetszik a csicsás burkolat. Néha az egyszerűbb jobb 😊
marilllyo: Nemtom nekem az inFamos SS nagyon bejött. Azzal tehetsz egy próbát. Vagy a külön is indítható First Light dlc vel.
-
shunter
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
De ps now esetén nem tölt le semmit, csupán elindul a game. Ebből fakad a kérdés. Kipróbáljuk majd, csak Sztalki bátyjánk türelmetlen 😆
-
shunter
aktív tag
Ha Slim verzió, akk sztem pont, hogy kissebb HDD vel kell, h jöjjön, mint ahogy az UltraSlim jött. Olcsósított. Mivel sztem sok értelme nem lenne ha 1TB ba jönne mert "kb 5perc" kicserélni installal együtt, na meg akk az egyén dönti el, h az a HDD upgrade milyen is legyen. 1TB, 2TB, 7200rpm, SSHD, SSD....
Én majdnem logikusabb verizót látok egy lemezmeghajtó nélküli modellben. Több hely maradna a jobb hűtéshez, na meg jobban rávezetné a fogyaztókat a digit game vásárlásra. Én Spec és sztem vagyunk így sokan, akik ez nem is bánnák. Nem is tom mikor volt utoljára benne lemez...Am még ami nagy fícsör lenne az egy NFC töltő a konzol tetején. Rábaszom a Joy t azt tölti. Ok ehez kell új kontroller típus is. (én ezt már debütkor megvizionáltam 😁 )
-
shunter
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ez igaz, kevés a vas, meg mondanak mindent. Hebegnek, habognak. De azért is mert az emberek elvárják, h ezt mondják. Most mindenki meg van bolondulva az fps ért meg a felbontásért. Előző gen be azt se tudtam, h mik ezek 😆
-
shunter
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem a konzolgenerációval van baj, hanem az emberek töbségével. Túlságosan túl van reagálva ez az fps téma. Ezen lovagolnak. Régen is megvolt ez a probléma, csak senkise tette ki az fps számlálót. Ott lett elcseszve, h nagy dobra lett verve, h ez pc közeli architektúra. Most mindenki egyenlőségjelet tesz pc és konzol közé.
Am ez olyan, h húú mostanába milyen sok a rákbeteg, bezzeg régen. Aha... Régen is sok volt, de akkoriba nem vizsgáki, csak szortak rá egy kis földet, azt cső -
shunter
aktív tag
válasz
haddent
üzenetére
Aha... Am én is agyaltam, h eladom a Goldot aztán veszek egy TB t, de meggondoltam magam. De csak azért mert nem volt kedvem az eladásával bíbelődni, meg tuti, h csak a kíváncsiság hajtana. Am tuti jó a TB, mégis csak egy minőség. Tény h egy éve mindenki egyértelműen Goldot mondott ha fülesről van szó de ma már érdemes körül nézni. Ennek ellenére nekem akk is simán megérte a Gold, bár én 24ezer be vettem egy éve újonnan USA ból. 😊
-
shunter
aktív tag
válasz
JenciHUN
üzenetére
Többünknek is Gold van, és nagyon jó füles. Eszméletlen kényelmes és minőségi az anyaghasználat. A hangzása kristály tiszta viszont a basszusból lehetne több benne és ami még (talán) kevés az az üzemidő. Kb 5-6 óra... Én játék végén rakom fel tölteni a fülest és a kontrollert is, uh nekem ez nem olyan nagy para. Összegezve ár/érték arányba nagyon jó. Ami most vetélytársa tud lenni az a TB nek a 400 as fülese de az nem tud vss t
-
shunter
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Eddig értem, de akk mit fognak eladni nekünk 3év múlva? Ugyan az lesz a grafikai szint mint most? Én kétlem.... Előző gen-be is évről évre jöttek az egyre szebb játékok. Nem hinném, h ebbe a generációba ez másképpen lesz. Hiába könnyebb(már kiismert) ps4/xo ra fejleszteni, ettől még folyamatosan fogják adagolni a grafikai minőséget. Sztem....
-
shunter
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Te biztos jobba értesz hozzá mint én, de sztem sokkal több van a vasakba mint amit ma látunk. Ez fix hardver és ez miatt a folyamatos fejlődés látszatát csak grafikai butítással lehet megoldani. Ezért szűkséges a folyamatos "grafika csepegtetés". Hisz évről évre le kell nyűgözni a felhasználókat. Én így látom. Bár lehet rosszul gondolom vagy túl naív vagyok. 😁
-
shunter
aktív tag
Teljesen mind1 mivel van töltve a joy. Én van, h rest be, van, h mobil töltővel, sőt van, h a PC re dugom ha az épp megy. Semmi baja nem lesz. Egy 800as "mobil" aksi van benne ami bármely micro usb töltővel tölthető.
-
shunter
aktív tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ezt letagadhatatlanul egy felvezető résznek szánták. A második rész ütni fog, ide a bökőt. És a játékmenet is változni fog mivel sok fikát kapott. Bízok egy kis fejlődési rendszerbe és egy kis fegyver upgrade be. Ha ez meglesz és továbbviszik a storyt, akk ultra brutál gémmé növi ki magát. 😊
-
-
shunter
aktív tag
válasz
haddent
üzenetére
Nemtom mennyire SPOILER...
Mi is azt vártuk haverral, h mikor tesznek egy kis utalást arra, h van bennünk vámpír vér. De semmi. Bár lehet, h egy dlc be teszik meg, vagy majd a folytatásba. De ha az előbbibe akk még ok, ha az utóbiba akk... bleeeee 😊
Pedig full kihagyott ziccer. Nagy fordulat lett volna.
Na meg rendesen figyeltek még az orrszőrre is és ennek ellenére elkövettek egy ekkora hibát. Pedig szinte a legelső irányítható részen egy kib@szottnagy tükörnek futunk neki.... -
shunter
aktív tag
Abu által írt, jelengenerációs konzolokról szóló írását tudná valaki linkelni? Megköszönném. Kerestem de nem találtam. Még launch környékén olvastam. Olyasmit taglal benne, h ez a mostani generációs egy erős generáció.
-
shunter
aktív tag
válasz
Jakesz
üzenetére
Am sokszor volt ez téma. Álltalába mindenki azt mondja, h nem a legjobb igy venni, hisz a tulaj vissza tudja szerezni. De kérdezem én, hogyan? Mert én néztem, h milyen védelmek vannak de kb semmi. Tehát ha én kiadom a belépési adatokat akk simán lenyúlható az acc. Hisz pc ről módosítható minden, és még email visszaigazolást se küld a társított emailcimre. Uh könnyebben lenyúlható, mint vissza szerezhető. De mivel sokan mondjátok ennek ellenkezőjét, lehet, h valamit nem vettem számitásba.
-
shunter
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Az benne a legviccesebb, h semmi más nem magyar benne csak az a szöveg, h nem magyar a store. 😆
-
shunter
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ok, köszi, csak én telóról szoktam fórumozni, és itt nem találok ilyen opciót. De max majd ha linkelek valamit akk átkapcsolom asztali nézetre.
Igen a zene is a kinek mi kategória. Én speciel Rap et hallgatok mióta élek 😁
-
shunter
aktív tag
Új BF4 vidim, ha esetleg valakit érdekelne 😊
https://www.youtube.com/watch?v=0hORNwdCcjE&feature=youtu.be
-
shunter
aktív tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Az AC3 AAA és indie játék is, mivel van benne indie-án! 😁
Amúgy szerintem az indie címek is elégé elkülöníthetőek. Vannak nagyon jók (pl. Limbo, Brothers: A Tale of Two Sons, The Swappers) és vannak irtó gagyik. Sztem a fő erényük és egyben vesztük a fejlesztők merészsége. Sokszor annyira korszakot, stílus akarnak teremteni, h végül a kész termék egy nagy katyvasz lesz. De persze sok kivétel van, és ezek igazi gyöngyszemek. Uh, azért becsüljük meg őket.
-
shunter
aktív tag
Épp írni akartam 😊
Am meg nem értem, h miért nem elég egyeseknek az, h pendrive ról lehet MP3 at halgatni. Miért kell, h felmásolható legyen. Nem értem...Na megvettem az Ordert. Nekem Bejött. Ez az én fajtámnak való 😊 Tömény story. A qte k mennyisége se volt zavaró. Ott volt csak ahova kellett. De egyértelműen ez egy felvezető rész. A folytatás sztem akkora durva lesz, h bekakkantunk majd 😊
-
shunter
aktív tag
válasz
N@idia
üzenetére
Köszönöm! Rendben semmi baj 😊
Vasy:Végig olvastad, h mire válaszoltam? Segítek. Kolega ezt írta: "Tehat ha veszek 50$-os kartyat, de csak 30$-ert veszek jatekot, akkor buktam 20$-t." Erre írtam, tájékoztató céllal: "Am 10$ a legissebb kártya, uh összelehet legózni úgy, h nem marad pluszba a wallet ba. Max 1-2dodo."
Amúgy nemtom kinek mennyi az órabére, de nekem megér 1-3plus kattintás egyszeri 3-5ezer forintot (de még 1000 is), hosszabb távon meg pláne. Na meg mondva van, h 1-2ezer ft nem számít de az osztott accot szinte mindenki nyomatja. Heti szinten hangos tőle a fórum.
-
shunter
aktív tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Értelek, persze ha nektek így jó akk nincs vele baj, csak ti már benne vagytok a dologba és tudtok mérlegelni, h nektek melyik felel meg. De egy újonc aki most vett PS t az nem tudja, h mi a jó neki. Pont ezért nyomatékosítottam neki, h éremesebb az USA (szerintem). Van 1-2 haver aki beleesett abba a hibába, h HUN accot csináltak és arra vettek 1éves pluszt. Most meg bánják mert USA accon nem tudják igénybe venni a plusszos kedvezményeket, mivel 2 accra nem akarnak pluszt kötni. Amúgy nincs a vásárlással para, nagyon gyorsan megy. Nem PayPal ozok. Csak Amazon megveszem a feltöltőt mastercard al azt csoki. Am 10$ a legissebb kártya, uh összelehet legózni úgy, h nem marad pluszba a wallet ba. Max 1-2dodo.
-
shunter
aktív tag
válasz
N@idia
üzenetére
Meddő vita ez látom, uh hagyom. De még egy kis reakció: Ahelyett, h nekem fröcsögsz leírhattad volna a te verziodat, érveidet a hun store mellett szépen, kulturáltan, erre belém álsz mint ha "ezen múlna a világ sorsa" (vicces, h pont te irtad ezt nekem 😆 ) Használd egészséggel a HUN accodat, de nekem azért nem mond már meg, h mit AJÁNLOK a klegának ha már kérdezte. De nem baj, nézz hülyének az USA acc miatt, csak az a gáz h itt a legtöbben azt használjuk 😆
-
shunter
aktív tag
válasz
falijja
üzenetére
Ezt hosszútávon kell nézni. Én tapasztalatból beszélek. HUN accal kezdtem, mert tudatlan voltam. Erre vettem 3 hónap ps+ t, na ez után váltottam USA acc ra. Szerencsére, csak 3 hónaposat vettem mert így buktam a HUN accos havi free game eket. (én szeretem gyűjtögetni) Most csak az USA accot használom, ez van megosztva, gyűjtögetem a free gémeket, élvezem az akciókat és a plusszos kedvezményeket. Sztem így jó.
Kiegészítés Naidia úrnak: H másnak mi a jó az egy dolog. Ez csak az én véleményem. Elég ciki, h oda kell írni mert van akinek ez nem egyértelmű és életigatságnak veszi. A srác segítséget kért, én válaszoltam.
-
shunter
aktív tag
válasz
N@idia
üzenetére
Jézusom.... A fejem azért ne harapjad le! Ki utasította? Gondolom már van annyira idős, hogy eldöntse, h mi jó neki és mérlegeljen. Én Max csak nyomatékosítottam, h az jóval jobban megéri HOSSZÚTÁVON. Az meg, hogy nehéz rá pénzt rakni az max neked nehéz. Érdekes én magyar otp mastercard al megtudom oldani Amazonról. Látom neked már az is baj ha az ember segít.... Kész vicc.
Ja Gyuri, gondolkodtam h beírom h a HUN storeon is vannak jó akciók, és pont a TR re gondoltam, csak mondom minek írnék ilyet, hisz kb 4hónapja vettem USA Store on a TR t 17$ ért. Akk most mi a jó akció? 😊
-
shunter
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Sztem az a baj, h túl friss az USA accod. Haveri körbe is volt ilyen. Bár lehet, h ott is a PP szarakodott... (nem tegnap volt az eset 😊 )
Várj egy kicsit, sztem megoldódik magától. -
shunter
aktív tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
+1! Én is így látom. Minden nagyobb cím elött összefognak a rosszakarók, és savaznak ezerrel, mintha muszáj lenne...
De nem saját véleményt alkotva, hanem rendesen mint valami kib@szott klónok, csoportosan szajkózzák az 1 igazságot! (aka: hülyeséget) Ez valami birka ösztön lehet.
Én azt nem értem, h ez miért jó? Ha nekem valami nem tetszik azt kikerülöm, nem veszem meg és nem megyek a tesztek alá komentbe fröcsögni.
Huuu.... "Lassan" jön a The Division. Atya Úr Isten...mi lesz itt akkor! 😆 -
shunter
aktív tag
válasz
N@idia
üzenetére
Figy... Az eldó haszonnal/nulla bukóval/kis bukóval akarja eladni a termékét a vevő olcsón/ingyen/ingyennél olcsóbban 😆 akarja megvenni. Ezzel nincs is baj, ez így megy. Akkor van megeggyezés ha a két elképzelés találkozik. Az az ára.
De te rendesen kikérted magadnak, h ennyi az ára, mert az a reális használtpiaci ár amit te adnál érte? Ez nemtom milyen téveszme...
Az meg, h 18-14 az ára, megint hülyeség. Megveszed, kijátszod, eladod. Ha újonnan veszed akk buksz a legtöbbet, ha már használt akk egyre kevesebbet. Ilyenkor neked is jó, hogy a piacot nem rontja a sok balfék és nem húzza le az árakat a béka segge alá. Érted? Majd ha te veszed meg akk te is minél kevesebbet akarsz rajta bukni.
Ez nem egy műszaki cikk vagy egy Tescos kifli. Ez egy szaros lemez ami ugyan az újonnan mint használtam. Főleg, h most már nem is pörgeti a PS, max csak telepítéskor. -
-
shunter
aktív tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Nem teljesen. Kinek mi. Nekem tetszik. De 60$ t nem ér, de ez igaz bármelyik full story gémre.
Sztem ott baszták el, h sima tps nek volt beállítva. Filmes hatásról csak akkor volt szó, mikor a szélesvásznú képről beszéltek.
A QTE engem nem zavar. (bár tudom, h divat szidni, uh meglehet kövezni 😊 ) Az csak a videókat spékeli fel. Nem a tényleges játszható részre hat ki, hisz álltalába olyan részekkor van QTE amikor amúgy videóval lehetne csak megoldani az adott cselekményt. Én így látom....
De abban egyet értek, h a QTE - tényleges gameplay aránya nem mind1. -
shunter
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ja, csak "poénkodik". Egyértelmű....
Bár ha még igaza is van, valahogy úgy érzem, h televan klónokkal a net. Beindult a birka ösztön. Valaki kitalált egy fika szöveget, és most ez megy kórusba. Önálló vélemény 0.
Engem csak ez zavar.... -
shunter
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Lehet, h történt valami a Sony val, de én azt a kérdést is feltenném... H mi történt a kritikusokkal és a felhasználókkal? Olyan címeket is lehúznak amit nem kellene. Pl itt a Knack. Eszembe se jutott megvenni mert lehúzta fű meg fa. Most h volt akció bezsebeltem, pedig nagyon agyaltam rajta. Most meg, h kipróbáltam rendesen behúzott. És pont ezért nem adok senki szavára mert annyira szubjektív, h nagyon. Más gamer oldalakon is folyamatos fikapárádé megy bármi új cím is jöjjőn. Egyszer az a baj h rókabőr, egyszer az h új....
Velünk is baj van, valljuk be. -
shunter
aktív tag
Ugyan ez a véleményem. Olyan az Order amilyen. Van az a réteg akinek készült, és annak a rétegnek tuti adni fogja. Pl én szeretem a story orientált gémeket, szeretem ha a jó story felett nem én rendelkezek hanem az a vége amit megírtak. Mint egy jó filmnél vagy könyvnél. Én speciel SOHA nem nyomok ki átvezető videót, mert az adja meg igazán a történés folyamát. Viszont igen, én se veszem teljes áron, inkább várok míg olcsóbb lesz.
-
shunter
aktív tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Én megvettem a Knack et, de kb csak 3órát nyomtam, többi 9órát barátnőm(23) 😆 Épp 30perce vitte végig, most meg elkezdte előről. Nekem csak a mozi jutott 😆 Az ilyen ugrálósokkal elvan. Ac, inamous.... De fps szóba se jöhet. Azt még nézni se szereti. Uh ha a BF, CoD pörög, ami nálam gyakori akk van, h harcolnom kell. 😊
Moby: Egy kis irigység elfogott 😊 Majd egy objektív kritikát kérnénk 😊
-
shunter
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Értelek. Igaz.... Mind1 bízzunk benne 😊 Haverral felesbe 15-15 dodo nem lenne rossz. Akkor nem tökölnék a lemezessel az tuti.
-
shunter
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Haverokkal beszéltük, és arra tippelnénk, h ez az oldal bandle ból kiszedett kódokat árul. Ha ez igaz, akk valószínűleg számítani lehet olcsósított Order és BloodBorn kódokra is. Én speciel erre várok. LBP3 is megjelenés után 1-2 héttel már volt itt 30$ ért.
-
shunter
aktív tag
válasz
Kakaduku
üzenetére
Az LBP3 at is megvettem az volt a fő project, a Knack az csak spontán jött. Mégis a Knack jobban bejön nekem is és barátnőmnek is. Két nap alatt beletettünk 11chaptert, az kb 10óra. Jó én csak néztem, mert nem hagytak vele játszani. 😆 (csak 1 joy om van)
Am az LBP is fasza. Arra is ráállunk haverokkal Coop ba. -
shunter
aktív tag
A FirsLight induló ára 15$ volt, a Knack é 60$ volt, most 40$. Én nem hiszem, h mostanság bentlesz pluszba. De bármi lehet, az igaz. Ez nekem is megfordult a fejembe mielött a buy gombra nyomtam. De nem bánom meg, h megvettem. Na meg ha erre vár az ember akk nem venne semmit se. 😊
Tegla: Az álltalam eddigi kivitt játékok közt ez benvan a top ba. Szorosan a Last of Us mellett. Pedig a kritikusok lehúzták rendesen. Azt mondják róla, h szar a mentési rendszer, könnyen sebződünk.... Ők azt mondják h szar ez így, én azt, h ez a KIHÍVÁS!
Am milyen kormányt sikerült venned? Ára? És mi a véleményed róla?
-
shunter
aktív tag
Nekem is a THome tól van. Köv. hónapba jár le. Azt a havi 6500ft minuszt alig érzi meg az ember. Uh a THome os részletet(nem hitel!) ajánlom én is. Csak annyi, h kell otthoni net előfizu. Én rokonomat kértem meg, h csapjuk már hozzá.
Most, h 10$ volt a Knack, bezsebeltem. Ez a game akkora pozitív csalódás, h.... Eszméletlen jó. Hiába a gyermekded megvalósítás, ez simán felnőttként is élvezhető. Sőt, ez felnőteknek készült, mert marhára szivatós, pedig normálon küldöm. Ismét egy nagyon fasza exkluzív cím. 😊
-
shunter
aktív tag
válasz
N@idia
üzenetére
(nem 100% osan neked szól) Igen csinálhattak volna ebből is egy kikúrt nyitottvilágú gta szart.... Bravo. Úgyis az a divat.
De van ám másra is igény. Kell egy ilyen tényleg story orientált, csőjáték is. Nekem legalábbis kell. De pl. én se veszem digitbe, csak lemezesen. És nem azért mert szar, hanem csak mert Single. -
shunter
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nemtom milyen brutál butitásról beszélsz. Ez csak simán egy köd effekt. Fanboyságot félretéve írom...
A ruhákat meg lehet változtatni. Nem véletlen kapnak az előrendelők exkluzív rucikat.
-
shunter
aktív tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Én is ezt a kombót vettem. Már szedi is. 😊
Knack en meglepődtem... 35GB 😆 durva -
shunter
aktív tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Úgy igen. De a harmadik becsatlakozóval nem tudsz sima megosztást csinálni, hisz te már egy gépen primary vagy. Ott csak a fizetem a felét műkődik.
Am igen, ez a megosztás lerajzolva könnyebben elmagyarázható az újoncoknak. Én már agyaltam, h csinálok róla egy képet, de azt inkább hagytam.
-
shunter
aktív tag
-
shunter
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Sztem sokkal nagyobb értelme van felváltva venni, mint hogy csak az egyik acc jára. Mert így te fizeted a felét, de mégis csak kölcsön kapod. Ok, ez bizalmi dolog, eleve egy megbízható haverral osztozol/zunk, uh valószínűleg nincs mitől félni, de sztem így igazságosabb. Én is egy jó barátommal osztozok, de mégis felváltva vásárlunk. Na meg ha épp karbantartás van és épp úgy jönki a lépés, akk mindig van egy két Single game haver profiljáról amivel tudok nyomulni.
-
shunter
aktív tag
válasz
JohnLeslie
üzenetére
Bármely okostelóhoz kapott 4pines headset jó hozzá. Be lehet állítani, hogy mic+chat+game hang vagy mic+chat a game hang meg jön a tv n.
-
shunter
aktív tag
Eladó PS4/XO védő kupak, ha esetleg valakit érdekelne.
http://olx.hu/hirdetes/ps4-xbox-one-stick-vedo-kupak-thumb-grips-ID34sAN.html
-
shunter
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Igen, ezen én is mérgelődtem. Kerestem is, h van e szokásos kiosztás, de nincs. Aztán rájöttem, h azért oldották meg igy, hogy tudjuk egyszerre ugrani és forogni.
-
shunter
aktív tag
válasz
haddent
üzenetére
Ja, én is beszéltem a sráccal (ha egyről beszélünk). Azóta megoldódott neki. PC ről kellett elindítania a letöltést, majd utána bent is lett a libary ba.
Havernál meg az van, hogy x idő után kidobálja valami hibakóddal. Full random. Valakinél esetleg csinált eddig ilyet a DL? Tőrlés-újraletöltés, restore licences már volt.
-
shunter
aktív tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
A PS Move funkcióját kölcsönözi, azaz a fény segít pontosítani a kontroller helyzetét. Pl a Morpheus is kap majd fényeket. Értelme max akkor lesz igazán. Majd úgy fogunk kinézni mint egy rosszúl sikerült karácsonyfa. 😆
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kendek