Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
interstate76
üzenetére
Az ideális távolság egy intervallum aminek te a legkisebb értéket nézed csak. LG 55 C1 itt van előttem sajat szememnek talán hiszek. Egyébként meg a TV felskálázott képet mutat úgyis, mert kb egy játék se megy valós 4K.
-
kovsol
titán
válasz
interstate76
üzenetére
Túlzásba se kellene esni már.
-
kovsol
titán
válasz
Harminchárom
üzenetére
Az előfizetés a felhasználói profilhoz van kötve, így ha azzal használod majd a PS5-t, akkor a meglévő előfizetésedet tudod tovább használni.
-
kovsol
titán
válasz
wrathchild
üzenetére
A gépen tárolt játékok nem érnek semmit, ez nem lehet árképző tényező vásárláskor.
A játékok accounthoz kötöttek nem pedig géphez. -
kovsol
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szerintem azért nem fog jönni, mert a PS Collection része, és akkor annak értéke leértékelőden.
-
kovsol
titán
válasz
windlord
üzenetére
Just Dance esetében három opciód van:
-kamera
-fagyi
-mobilKamera a legjobb szerintem, mert egész testedet nézi, nem csak egyik kéz mozdulatait, és nem is kell a mozgás hevében semmit tartanod. Néhány pörgősebb mozdulatnál, én simán eldobnám a mobilomat.

Hátránya, hogy van helyigénye, meg fényes szoba kell. -
kovsol
titán
Nekem a kedvenc Ubis címem amit pörgetek épp az az Anno 1800
Mondjuk ha jól tudom abból nem készült konzol verzió. -
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz
stilo18
üzenetére
Nekem 3 millió forint van fotós cuccokban.

Na ennyit erról, hogy drága a playstation, mint hobbi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7 évig használtam a PS4 day1 gépemet (most is megvan és működik) ami 160e Ft volt. Azt hiszem maga a gép napi leoszotsában nem volt drága.Nekem most lett meg a 60 óra AC Valhallában. PS5 verzió
-
kovsol
titán
válasz
C4mp3r
üzenetére
Mert Xboxból fele annyit adtak el, így nem nehéz pár darabot csordogáltatni hozzánk is.
Egyébként az új kontroler is szuper jó, ahogy pl lövéskor a ravasz viselkedik egyes játékokban az zseniális. Worms rumble komolyan teljesen más élményt nyújt nekem már csak a ravasz miatt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a gépnek szinte nulla hangja van több óra folyamatás játék után is. Szóval igazából nem feltétlen csak abban merül ki az újdonság, hogy szebb a grafika egyes játékokban.
-
kovsol
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem van. Én kihagytam a PS4 Pro lépcsőt.
Egyébként meg mivel az összes PS4 cím játszható rajta így igazából nincs vesztenivaló. (kivéve ha a PS4 kamerát szeretnéd használni vele, de nincs PS VR-od)
De annyira nem nagy eresztés, hogy megértsem azokat akik dupla áron is hajlandók megvenni. -
kovsol
titán
PlayStation® PS4 V2 Camera tényleg nem kapható sehol?
Nekem még egy V1 kamerám van amúgy kezd szarakodni. Hol megy hol nem just dance alatt. A PS5 kamera meg nem támogatott a játék által. -
kovsol
titán
-
kovsol
titán
Én meg easy fokozaton nyomtam
Vagy aminek hívja a játék, szóval a legkönnyebben. Ez van nem szeretem szopatni magam. -
kovsol
titán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Én úgy gondolom ez attól is függ, hogy a Sony mennyire fogja a jövőben fontosnak tartani hazánk ellátását gépekkel. Szóval max találgatni tudunk, hogy milyen készleteket küldenek ide.
-
kovsol
titán

PS4 megjelenés napján lett meg a PS4 Killzone player edition pack.
PS4 gép, 2 kontroler, kamera, Killzone játék.
160e Ft volt.Azóta használom ezt a kombót, azaz már több mint 7 éve.
Most nézem 1408 hozzászólást termeltem ebben a topicban 2013.06. óta.
-
kovsol
titán
válasz
Woodslave
üzenetére
Én anno a Dragon Age 3 esetében lettem pipa teljesen. Megvolt az alapjáték, aztán később vártam hátha akciós lesz majd a season pass hozzá, de nem jött el ez a pillanat. Később olcsóbb volt megvenni leárazva az teljes csomagot az alapjátékkal együtt, mint a korábbi alapjáték tulajoknak külön a DLC ket.
-
kovsol
titán
-
-
kovsol
titán
A 2020.12.09. rendelt PS Camera adaptert 12.30. kísérelték meg kihozni, de csak ma tudtam átvenni. Csak gondoltam növelem a statisztikai adatot a kiszállítás gyorsaságáról.
upsz, rossz topicba írtam. De akkor maradhat már itt is.
-
-
kovsol
titán
válasz
fausto
üzenetére
Na indulhat a konzol vs PC vita soha véget nem érő körforgása.
Megveszem a lemezt használtan az aprón, kijátszom a játékot és eladom árában, vagy pár ezer mínusszal. PC-re is csak az van leárazva jelentősen ami több éves játék, ott meg van már leárazás konzolokon is.
Megjelenés után pár héttel már 4-5e Ft al olcsóbban megveszem a lemezes játékot használtan egy AAA címnél, és vannak az egyszerjátszós játékok, mehet is az apróra amint végez az ember. PC esetében már minden fiókhoz kötött, és használt kereskedelem nem létezik.
Nekem Xbox "classic" óta van konzolom, és PC is volt mindig mellette. Konzolnak tudod mi a nagy előnye az én szememben? Informatikusként egész nap a gép előtt ülve dolgozom. Szabadidőben tökre nincs kedvem leülni egy másik számítógép elé, így jobban esik nekem az, hogyha úgy van kedvem a kanapén fetrengve is tudok játszani. -
kovsol
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Volt teszt ahol megemlítették, hogy a PS5 verzióban érezhetően több az élet a városban. A PS4 verzióban kevesebb az NPC.
-
kovsol
titán
válasz
Bobek198508
üzenetére
Ez a Cyberpunk a két pad közé esés esete. Régi konzolokon már nem megy jól, az újakon még nem jó.
-
kovsol
titán
válasz
icemad
üzenetére
Már kukázta a HBO. PS5 -re már le se tudom tölteni az applikációt, és a konzolok közti transfernél se engedte átrakta a HBO GO appot PS4-ről. Meg ahogy látom amcsi fiókban már PS4-en se elérhető a HBO Go app, csak a magyaron.
Engem ami nagyon idegesített az elején, hogy mikor leállítottam egy filmet utána nem volt hajlandó elindulni csak ha kiléptem vissza a film listára, és megint elindítottam.
A másik meg, hogy folyton elfelejtette, hogy melyik sorozatnál hányadik résznél állok.
A harmadik, hogy nincsenek profilok. Netflixen is négy külön profillal nyomjuk, mert mindenki mást néz, vagy ha ugyan azt a sorozatot nézzük se biztos egy helyen járunk. -
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz
ldave
üzenetére
És a végén kiírja, hogy akkor kapcsolunk egy élő személyt. A bot nem csinál automata refundot, mindenképp kell egy élő emberrel a kapcsolat. Az nem megy.
Most megint megpróbáltam 5x az elmúlt órában, és most már letiltott. Persze azt engedi, hogy a hülye botnak nyomkodjam a válaszokat... -
kovsol
titán
USA Acconton szeretnék refundot.
Azt csak ezzel a hülye chatbottal lehet? 30x próbáltam már a napokban, de egyszerűen soha nem jutok oda egy élő emberhez.Mindig ezt dobja 10 másodperc után:
We are unable to process your Chat request at this time. Due to staff availability, customers will experience disruptions in their ability to contact PlayStation Support. Please reference our ever expanding knowledge base at support.playstation.com for self-help assistance.Thank you for your patience as we adapt our support to accommodate these challenging times. -
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Akinek megvan már a CoD is annak nem szedi le az egészet újra.
-
kovsol
titán
Magyar lemezes horizon zero dawn mentését tudom folytatni az US digitális verzióval?
Gondolom a válasz nem. -
kovsol
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Engem az ingerel, hogy anno megvettem az alap játékot, és hozzá külön a DLC -k annyiba kerülnek utólag(vagy még többe), mintha megvenném újra a GOTY kiadást. Többet soha nem veszek ezektől olyan játékot ami nem GOTY kiadás már.
-
kovsol
titán
Valaki tud mondani egy megbízható oldalt ahol tudok venni $10 PlayStation Store Gift Cardot US accra?
Amazon.com -on valamiért csak $50 vagy annál nagyobb címleteket lehet venni most. -
kovsol
titán
válasz
üzenetére
Mondjuk aki vásárol digitális játékokat annak a PS+ mellé járó extra árengedmény is jelentős megtakarítás lehet.
Én az USA accomra amúgy +1 hónap PS+ -t kaptam ősszel, meg már talán kétszer volt 10$ jóváírásom is.Múltkor viszont felhúztam magam, mert a PSN leállás miatt a Netflix fiókomba se tudtam belépni, így meghiúsult a filmezés.
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
50$ os feltöltőt kevesebb, mint 50 dolcsiért csak kétes forrásból lehet szerezni abban biztos vagyok.
-
kovsol
titán
Driveclub VR estén egy teljesen különálló játékról van szó, vagy ha megvan az alapjáték és hozzá az összes DLC akkor azokon a mappokon lehet játszani?
-
kovsol
titán
Ugye azt vágod, hogy maga a PS4 már 4 éve kijött? Szóval a pár éves játékok azok már eleve elérhetőek a konzolra. Ezeket a játkokat használt lemezes formában 3-4-5e Ft ért simán megkaphatod már.
Xbox One esetében is azok az Xbox360 játékok amik támogatottak, nem úgy működik, hogy a régi lemezes játékot beteszed, hanem meg kell venned újra digitálisan. Meló helyről az angol store tölt be, de próba szerüen rányomva pár játékra 15 fontot kérnek egy régi AAA címért.
PS+ kinálat meg havonta változik, ami alapesetben nem a játékok miatt van, hanem a multi miatt. Az ingyen játék csak extra hab a tortán. Az vagy tetszik vagy nem. És extra leértékeléseket is kapnak az előfizetők, ami pár játék megvétele után akár a havidíj többszörösét is visszahozza.
Legközelebb olvass utána előre, és nem itt kell siránkozni.
Ha valaki PS3 játékokkal akar játszani miért PS4-t vesz? -
kovsol
titán
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Én Netflix-t szoktam nézni, mert nekem nincs még okos TV-m (tudom ez ma már viccesen hangzik).
Nem vettem észre, hogy bármiben más lenne a hang, mint amikor a TV-n nézek usb-ről filmeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez egy nyavalyás játék konzol topic.