Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lazioforever
tag
válasz
LeventeV
üzenetére
Nekem nagyon tetszett az Order 1886. Annak ellenére, hogy mennyire leszólják, egyben van az a játék. Jó a történet, kiváló a grafika, jó maga a játékmenet. Én élveztem minden percét.
1 hibája van, hogy nem készült (és valószínűleg már nem is fog) folytatás, pedig a sztori kiáltana érte.
Sokan mondják, hogy rövid a játék. 7-8 óra kb, szerintem pont jó. 3e Ft-ot röhögve megér, kár kihagyni. -
.LnB
titán
válasz
LeventeV
üzenetére
Így : [link] (mióta ezt írtam, sokat jatszottam vele.)
Az se egy Forza, de el lehet vele lenni. Tetszik a nagy és változatos térkép benne. De a kocsikon kívül feleslegesnek tartom az összes járművet. Nekem nem tetszenek. Talán jobb játék lett volna, ha nem akarnak beleerőltetni minden hülyeséget. Na meg az se tetszik, hogy sokat esik benne a hó. Egyszerűen nem értem miért. És a sivatagban is. Ami elég nevetséges.
-
.LnB
titán
válasz
LeventeV
üzenetére
Én a KonzolokSzervíze-től eddig mindent megkaptam. Viszont valami fáma futárral küldik. Se email, se sms, semmi.
(a futár cég nem küld, a KSZ természetesen igen) Viszont nem egyszer volt, hogy helyileg nem ott tartózkodtam, ahova a csomagot kértem. És simán meg tudtuk dumálni, hogy eljön ahol vagyok, vagy találkozunk valahol stb..Viszont szerintem szinte az összes nagyobb bolt időben kiküldi ilyenkor a játékokat, talán az 576-tal voltak most valami gondok ha jól emlékszem.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
LeventeV
üzenetére
Itthon talán csak egy üzletben láttam KontrolFreek termékeket, és ott sem volt nagy választék, szóval szerintem az oldalukról érdemes. Olyan 2 hét alatt itt is van. Azt meg te tudod, milyet szeretnél.
Alacsonyat, közepeset, magasat, homorút, domborút, milyen kinézetűt, stb. Nekem leginkább az vált be, ha bal oldalra középmagas, jobb oldalra magas thumbstick grip-et teszek. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
LeventeV
üzenetére
A Dirt Rallyval az a bajom, hogy irányíthatatlan kontrollerrel.Dirt4ben barátságosabb a gamepados irányítás, hasonlít a régi számozott részekhez.
Amúgy a GTSben az a zseniális, hogy kontrollerrel is k* jól lehet vezetni.Brutál jó az irányítása, pedig minden autó máshogy viselkedik!!! -
SH4D0W2011
őstag
válasz
LeventeV
üzenetére
Bár csak találgatás, de én is remélem.

-
SH4D0W2011
őstag
válasz
LeventeV
üzenetére
Én nem szeretem az F1-et, de ha szeretném, tuti venném.

F1® 2018 | OFFICIAL GAMEPLAY TRAILER | MAKE HEADLINES [UK]
F1 2018 First ImpressionsRemélem igazak a pletykák, és jövőre kaphatunk egy DiRT Rally 2-t is a Codi-tól.

-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
LeventeV
üzenetére
Frozen csak az alapjátékkal megy, de az gondolom megvan akkor
Ajánlom még a Hellblade-t, meg a The Last Guardian-t, ha hajlandó vagy kicsit morzsolni az idegeid. Amúgy nagyon jó. Meg az első TR-t se hagyd ki, ha nem volt még meg. Szerintem sok szempontból jobb, mint a második. -
-
szallasi007
őstag
válasz
LeventeV
üzenetére
Nekem konkrétan az open béták nem tetszettek - aztán megjelent a full játék néztem róla videókat aztán egy barátom megvette nekem. Konkrétan nem tudom abbahagyni, nem tudnám megmondani mi a jó benne de vmi miatt nagyon tetszik.
Én a legtöbb küldetést és magát a farmolást is egyedül csinálom.
Maga a játék szerintem nem könnyű illetve inkább akkor van benne sikerélmény ha kitartó vagy. Valahol írták talán ign.com hogy minden harc más játékban egy boss fight-nak felel meg és ez tényleg így is van.
Egy átlagos csata kb 15-20 perc saját szinteden. Youtube-on van egy magyar srác Fenrir Alfa aki mindent elmond a játék alapjairól, nekem sokat segített. -
-
-
-
slloyd
senior tag
-
Victoorius
junior tag
válasz
LeventeV
üzenetére
Szerintem igen. Modernebb technológiára váltani mindig jó dolog, korszerűbb hardvered lesz, garanciával. Full HD tévén is van különbség, amikor én váltottam, még nem volt 4K tévém, és látványban is volt különbség. Valamint, ott a boost-mód, ami további stabilitást adhat játékoknak, szóval az én válaszom egyértelmű igen.
-
Nayrobi
őstag
válasz
LeventeV
üzenetére
Az összes review kiemeli, hogy a fizika sokkal jobb lett, persze nem dirt rally, de tényleg nem kell annak lennie. Az előző rész szerintem se volt rossz, csak én a wrct meg a milestone játékokat ilyen podcast hallgatós, platinázós játékoknak tartom és miután 20-30 óra után is még legalább 100 óra grindolás lett volna hátra, inkább hagytam az egészet. Ja igen, az Evolution wrc játékai rohadt jók voltak.
Nascar Heat 2? Beszerzed majd?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
LeventeV
üzenetére
pllatinumshop. tegnap elvileg már át lehetett venni.
Azt kell hogy mondjam, nagyon jót tett a cuccnak, hogy a Catherinet csinálták meg előbb. Van némi áthajlás de naggggggyyyon minimális. két és fél órája nyúzom de még mindig csak a bevezetés van.

Egyedül ez a bajom, hogy nem tudom felvenni a játékot se gépre se streamre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek