- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
ldave
üzenetére
Köszi, megnézem ezeket.

Kendek: Ja, de a philips az gyárilag tudja. Hát, gondolom úgy lehetne, hogy a hdmi splittelve van ami bemegy, és valami linux-al/windows-sal ugyan úgy grappelni a jelet mint most. Bár ez így elég bonyi.
vargalex: Igen, ehhez kellene egy raspberry pi, vagy hasonló hdmi/av bemenettel rendelkező eszköz. Ezen még gondolkozom, hogy ér e ennyi szenvedést nekem
Bár a pi zero elég pici, és olcsó. -
bghistvan
senior tag
válasz
ldave
üzenetére
Ti most miről beszéltek???
Semmi warez, könyörgöm......venni szeretnék psplus-t is.... és online gtsportozni, ahogy régen is.
Csupán annyiról van szó, hogy akitől venném a gépet, azt mondta, hogy 9.00 verzió van rajta.
Mivel nekem régen volt gépem, és még itt az aprón adtam el, úgy emlékszem régebbi verzió volt rajta, ezért kerestem rá arra, hogy a 9.00 mennyire friss /régi.... és így találkoztam cikkekkel, hogy a frissítéssel gondok voltak.Sajnálom ezt a hozzáállást, és őszintén mondva, nem is tudom mire vélni ezt részetekről.....
-
-
Frod
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy valószínűleg élvezhető, hiszen nem célja az a készítőknek (vagy főképp a kiadónak), hogy csak olyanokat érdekeljen, akik játszották az előzőeket.
Gondolom van valami gyors összefoglaló az elején (ha nincs, akkor a YouTube-on fixen van ilyen), és esetleg maximum pár utalásról csúszhatsz le.Legalábbis nagy általánosságban a fentiek az igazak.
Én pl az első Exodus trélert követően szereztem be a régieket, mert addig nekem is kimaradtak, de fel akartam hozni magam, mert megfogott az előzetes.
-
válasz
ldave
üzenetére
Én nemrég végeztem a heavy rainnel és mivel nincs rutinom ezekben a játékokban /egyelőre kimaradt a Detroit, pedig anno megvettem illetve a Beyond 2 souls/, így utána néztem, hogy milyen endingek vannak még. Meglepődtem, hogy a studió hivatalos álláspontja, hogy nincs újrajátszás, az a sztori ahogy te akkor elsőre végigvitted. Hozzáteszem bennem nem is maradt hiányérzet, pedig ugye jóval megjelenés után játszottam, de most is teljesen vállalható volt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
Ezek a gondolataim nekem is. Sokaknak macera lehet, de ezek műfaji sajátosságok, az SMT & Persona univerzumban ráadásul erősen jelen vannak. A P5 Royal még úgy is 110 óra felett volt számomra, hogy guide-ot követtem a befejezést érintő kritikus pontokhoz, és ebben a játékidőben grind sem volt. Mivel a hosszúságával már előre tisztában voltam, így kicsit fájt volna, ha ennyi beletett óra után által nem Canon (true) endinget kapom. Pláne, hogy újra nekiállni az egésznek akkor előlről... Hatalmas élmény játszani Persona játékokkal, és biztos a P5 Royalt is előveszem idővel újra, de annyira komplex és hosszú, hogy egy guide elhanyagolhatlan, ha a legjobbat akarod.
Annyit hozzátennék, hogy ezek a segítségek elég felhasználóbarátak, a lehető legkevesebbet spoilereznek.
-
perge666
veterán
válasz
ldave
üzenetére
De nagyon.
T-nél 167 lenne ha lehetne kapni.
Vagy 2 hónapja kértem készletértesítőt….
A SpiderManes csomaggal már nem is rendelhető,csak a lemezmeghajtó nélküli,ami nekem tökéletesen megfelelne,ha lenne belőle.
Hátha 1-2 hónapon belül tudnának beszerezni,de ha nem az se nagy probléma,addig nyomulok az elődökkel.
-
-
törölt tag
válasz
ldave
üzenetére
Fakk, pedig egy olyan inkvizítor csávót is megöltem, meg egyszer rámrontott vagy 4 szörny izé, reméltem hogy lerendezhetem a vak fickót.
Mindegy, mire 3-as szinten leszek valszeg OP leszek ahhoz a környékhez.
A szintlépés ad amúgy extra életet meg sebzést, vagy csak a képességek vannak? Mostantól lesz nehéz szerintem a fejlődés mert már 900-ba kerül a plusz stamina és az élet is
-
headhunter86
senior tag
válasz
ldave
üzenetére
Exkluzív címek szinte mind bejöttek. A Ghost of Tsushima már túl monoton és unalmas volt.
Days Gone, Horizon viszont lekötött. Szóval bírom az openworld világokat, de AC széria pl. nálam dögunalom. Ha nincs jó karakterek, sztori, akkor nem fog érdekelni.
TLoU 1-2 pl. nagy kedvenc, de God of War is. Ami számomra nagy meglepetés volt az a Final Fantasy VII Remake, nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön.
GTAV-öt 2x is kitoltam, Tomb Raiderekkel is elvoltam. Uncharted két új része is tetszett, régebbiek viszont már nem kötöttek le, abba is hagytam őket.
Quantic Dreams játékait is szeretem, mondjuk Heavy Rain még kimaradt.
FPS-t is megszoktam PS-en, bár nem sokkal játszottam, de új Metro megvolt illetve CP2077-et elkezdtem, de ilyen állapotban nem folytatom. Legutóbb EA Play keretein belül TitanFall2-t toltam ki.
Jedi Fallen Order is tetszett, bár sztoritól nem ájultam el.
Batman Arkham szériát is imádtam.
Horrorból Resident Evil VII még PC-n, majd PS-en VR-ben.
Red Dead Redemption 2 és Death Stranding is bejöttek lassú játékmenetük ellenére.
Witcher 3 még PC-n megvolt kiegekkel együtt, élveztem.Szóval főleg mainstream játékok, de a jobbakból. Régebben PC-n indie játékokkal is toltam, de PS-en valahogy nem igazán kap el. Unravel megvan, de nagyon ritkán nyomom be, pedig nem olyan rossz.
Kisebb játékok is jöhetnek, azok közül keveset ismerek. Little Nightmares-t néztem, meg anno Limbo és társaik megvolt, de ezek csak pár órás szórakozások.Biztos van még rakat játék, de hirtelen ezek jutottak eszembe.
-
válasz
ldave
üzenetére
Az Egyesült Államokban van olyan állam ahol nem jön erre az árra rá még plusz adó is. Ha már virtuálisan odaköltözöl emiatt, akkor célszerű egy ilyen helyet választani. Azért megjegyzem, hogy bár senkit sem fog érdekelni, de ez a virtuális költözködés csak EU-n belül legális.
-
válasz
ldave
üzenetére
Pont, hogy a régi Store működött úgy, hogy mindig átváltott a bejelentkezett felhasználó szerinti országra. Most ha a címsorban más országot adsz meg, akkor ott marad, és tudod böngészni a kínálatot. Persze vásárolni csak a hazai régiós oldalról tudsz.
-
saelin
veterán
válasz
ldave
üzenetére
A harcrendszert nem unjátok? Szerintem abban eddig a legrosszabb amivel valaha találkoztam. Csapkodás jobbra-balra, dög lassú dungeon run-ok és boss mechanikák, ötlettelen skillek stb. Mi haverokkal két hét után úgy otthagytuk mint a pinty. Nálam etalon a Final Fantasy XIV Online ha dungeon-ökről van szó, de most a Neverwinter-t is december óta nyomtuk mire az endgame-re ráuntunk. Egyszerűen elfogyott a content és ami maradt az mind a szintünk alatt van. A harcrendszere ennek a játéknak is jó. Valahol félúton van a wow (tab targeting) és egy action combat rendszerhez. A buildelés viszont kuka Neverwinter-ben. Minden kasztnak max 2 buildje van, de csak azért kettő mert lvl 30 után lehet tovább szakosodni. A Tera is jó combat-ot nézve, de azzal az MMO-val nem éri meg már foglalkozni. A fejlesztők több évvel ezelőtt kinyírták és semmi érdemleges tartalom nem készül hozzá. Vannak bugok amik a pc-s változatban évekkel ezelőtt benne voltak és ugyan azok jelen vannak a konzol verziókban is.
Most a Black Desert Online pörög nálunk. A harc, a farmolás addiktív, de a küldetések minősége nagyon amatőr szint. Most a BDO mellett tuti kitartunk jó ideig, mert a sandbox jellege miatt mindenki megtalálja azt benne ami neki kell. Szerintem nem is játszottam még sosem sandbox MMO-val.
-
fausto
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Na, tegnap óta okosabb lettem, de nem sokkal
Lehet, hogy nem annyira figyeltem (vagy hézagos az angolom), de nem teljesen állt össze a dolog
(és itt most Persona 5 spoiler következő, november közepéről)Szóval okés, Sea palotájában rajtunk ütöttek és Akechi volt a tettes. De végül is hogy kaptak el? Akechi átvitte a rendőröket a másik világba? És a vallatás hol történt, kivitték a való világba? Valahogy így értettem.
Viszont az sem igazán állt össze, hogy amikor Sae megmutatta Akechinek a telefont, mi miatt ment át a másik világba, ahol az ál-főszereplőt megölte. A Navi nem úgy működik, hogy kulcsszavakra irányít át? Azok meg most nem hangzottak el.A másik pedig a palotákkal kapcsolatos
Ha jól láttam Sae után már csak egy palota van. Ha azon túl vagyok, gyakorlatilag vége a sztorinak? Azt olvastam, hogy le lehet menni a Memento aljára és utána még egy palotát meg lehet nyitni, de ez már opcionális? Egyáltalán meddig lehet játszani a P5-tel? Mennyi content van benne? Az alap játék van meg nekem. -
penge111
addikt
válasz
ldave
üzenetére
A tanácsodra mágussal, és bizony isten ha nem azzal kezdem, hát a végén fingom nincs hogy vittem volna végig. de amúgy későbbiekben csatlakozik majd, olyan karakter aki konyít valamelyest a mágiához, de nem ér fel egy tiszta mágussal...
Ui: @Carlos Padre, pedig szerintem a maga stílusában, az Operencia kiemelkedő játék. Két buggal találkoztam összesen, az egyik nagyon fusztráló volt, a másik sima visszatöltéssel megoldódott. Jó a harcrendszer, fantáziadúsak és szépek a helyszínek, jók a feladványok, a történet szódával elmegy. Ja, az alkímia valami zseniálisan van megoldva a játékban. Szerintem jó cucc, aki szereti ezt a stílust! Én elég pozitív kritikákat olvastam a játékról annó!
-
F-ECT$
titán
válasz
ldave
üzenetére
Ez is érdekes aspektus, pl Days Gone-ban az összegyűjthető tárgyakból elég volt 75% a platinához, nem is kerestem meg mindet, viszont nem kellett minden hordát kiirtani, de arra meg rámentem, mert jó érzés volt darálni őket. (Csak az alapanyag farmolás ne kellett volna hozzá.)
A Nintendo-s példa helytálló, szoktam hallgatni a Checkpointot, és Stökinek néhány részenként előjön, hogy hiányzik neki 2 csillag valami Marios játékból, és ez elég mély sebet ejtett a lelkén

-
.LnB
titán
válasz
ldave
üzenetére
The Last of Us Part 2
Ha a God of War olyan elsöprő sikert aratott amilyet, akkor ez a játék még Xbox-ra is megkapja majd a GOTY díjat.
És nem is megalapozatlanul.#264730 RangerFox
Nem sok értelmét látom (igazából semmi értelmét) ennek az összehasonlításnak. Főleg úgy nem, hogy ha tényleg csak ezt a két jelenetet nézzük!
Mert mindkét esetben a körítés indokolja, vagy magyarázza ezeket az előadási módokat. A TLOU2 egy hatásvadász, mély, nyugati dráma. Az egész játéknak az a célja, hogy lelkileg kifacsarjon, erre eszköz az a jelenet is. Míg a FFVII Remake, egy japán játék. A japán játékok minden jellegzetességével és bájával. Nem is jellemző rájuk a mély dráma. Sok benne az elnagyolt, olykor túlzott jelenet. Az egész történet nem az érzéseinkre van alapozva, hanem a világra, a misztikumra. Rengeteg sci-fi, fantasy elemmel. Így nem is fontos, hogy szívbemarkoló legyen az a jelenet. A TLOU2-nél viszont muszáj, mert nem működne a játék onnantól kezdve. -
FunPro
őstag
válasz
ldave
üzenetére
Én ilyen kategóriát egyébként eleve nem indítanék.
Lehet szépen kategóriánként szavazni. Aki azok közül a legtöbbet bezsebeli, az a GOTY.
Az például milyen röhejes lenne, ha mondjuk a Doom a Final vagy a Hades nem hozna le egy kategóriát sem, de amúgy ő lesz AZ ÉV JÁTÉKA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De most akkor az alapverziót is lehet majd ingyen frissíteni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek