Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#269501) Carlos Padre válasza Carlos Padre (#269499) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Megnéztem, 121 óra van a Tsushima-ban.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#269502) Carlos Padre válasza S e t h (#269404) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Olyan ez, mint a szex mielőtt először próbáltad.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#269503) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Jók voltak a Control dlc-k, mindkettő tetszett. Még mindig tartom, hogy az egyik, ha nem A legkézreállóbb tps játékmechanika szerepel a játékban. A történet fura, szokni kell, de pont ezért egyedi is.

Végigment az Outlast 2 is. Egy végigjátszást megért, az előd anno jobban megfogott. Alapból nem kedvelem az ilyen "menekülős" horrorokat (kivéve a zseniális Alien Isolationt), de a setting cserébe remek volt.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#269504) Xaels válasza Carlos Padre (#269500) üzenetére


Xaels
félisten

Nem vagyunk egyformák. Van akinek a Souls játékok is kisujjból mennek, vannak akik autoaim nélkül egy házat sem tudnának eltalálni, van akinek fekszik a stealth játékmenet és vannak akik a hosszú kutakodás után arra vágynak, hogy durrbele játszanak. Én bevallom nem nagyon szeretek/tudok stealth módban lenni ezért eldurrogtattam amim volt. A nyersanyagon túl a játékmenet ettől még önismétlő számomra és unalmas, nekem a ND-tól az Uncharted az ami való, az sokkal pörgősebb, lendületesebb és amikor kell akkor gondolkodós emellett amivel egy változatosabb játékmenetet kapunk.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#269505) Catman válasza dvd24 (#269498) üzenetére


Catman
aktív tag

Akkor ezt nem sikerült megoldaniuk. Ez az egyik baj az ilyen nagy szabadságot adó játékokkal...

(#269506) Mauzes válasza Carlos Padre (#269500) üzenetére


Mauzes
őstag

Nekem pl. ezzel a fajta játékmenettel nem az a bajom, hogy nem jutok elég "nyersanyaghoz", mert valóban sokszor már nem is tudtam felvenni. De valahogy rászoktat arra, hogy állandóan mindenhol kutass, mereszd a szemed, és ez a kutatás eléggé elterelte a figyelmem a "big picture" felől (sztori, hangulat, grafika, stb.)

(#269507) ldave


ldave
félisten

Most olvasom, hogy a GTA 5 tavaly 20 millió példányban fogyott. 2013 után tavaly adták el a legtöbbet a játékból. Összesen már 140 milliós eladásnál járnak. Ráadásul tavaly volt ingyenes is az Epic Store-on. Elképesztő.

A Slime draws near! Command?

(#269508) Wesder válasza ldave (#269507) üzenetére


Wesder
félisten

Emiatt nem lesz GTA VI egyhamar.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#269509) Bad Pritt válasza ldave (#269507) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A Rust után most a top streamerek rászabadultak a GTA V-re, szóval megint lesz egy hype körülötte, biztos megdobja az eladásokat idén is.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#269510) Mik76


Mik76
senior tag

Bug Butcherrel jatszik valaki?
Tudom nem egy izgalmas sztorival osszekotott darab, de baromi jo a hangulata, a zeneje, meg ugy egyaltalan. A nyolc eves fiammal szoktuk tolni, nekem nagy kikapcsolodas az egesz napos melo utan egy kis irtassal levezetni a feszkot.
A zenet kulon kiemelnem, mar ha valaki kedveli az ilyen dubstep kozeli dallamokat.

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#269511) retroid


retroid
senior tag

Bocsi hülye kérdés :DDD
lemezes játékok mentése kompatibilis a digitális verzióval és a PS Collection verzióval?
Ha feltöltöm a PS Plus felhőbe onnan leszedi a digitális verzió?

iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm

(#269512) Kendek válasza retroid (#269511) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A feltüntetett CUSA számokon múlik a kompatibilitás. Egyazon régión belül a lemezes és digitális kiadások azok egyeznek.

<-ƘƘ->

(#269513) Mr Chapel


Mr Chapel
tag

Tegnap bezsákoltam ezt a Valhallát, ráadásul gold editionban én marha... :) Huh..ez hosszú lesz, már most szólok.
Hát ez....elég borzalmas amit eddíg láttam. 4 órát tettem bele de már ezalatt feltűnt pár igénytelenség. Kezdeném a sort azzal hogy mi ez a transzi/hermafrodita kisgyerek? Te jó ég. Lusták voltak 2 gyerkőc modellt csinálni? Eleve magával a karakterválasztással indítottam volna, és aszerint pakolta volna be a megfelelő kisgyerek modellt. Arra alapoztak hogy ilyen 8-10 évesen a gyerekek eléggé hasonlítanak (fiú/lány)? Nagyon gáz lett. Megemlíteném még a maximum közepes szinkron munkát is. Vhogy olyan jellegtelen. A korábbi részekben erre figyeltek. Pl Alekosz meg Kamcsatka hangján érződőtt az a görögös akcentus, ahogy anno Ezioén is az olaszos, stb stb. Térjünk rá egy kicsit a grafikára is. Ps4pro-n néztem, de ez maximum egy elmegy kategória. Azt hittem az évek során fejlődünk, de nem visszafé baszki. Összehasonlítottam az Origins meg az Odyssey is szebb mint ez. Igaz azok pc-n vannak meg. Ennyire le lenne butítva a ps4 pro verzió? Sztem elég minősíthetetlen ahogy kockásodik a lábunk által fodrozódó hó. Egy olyan részen ahol 70%ban ez a fő környezeti elem. A százéves ac3 ban, és akár Rise of the tomb raiderben is jóval szebben volt ez megcsinálva, csak hogy egy két példát felhozzak. Tudom, majd Angliában...De szerintem egy játéknak az elején kell beszippantania, megfognia. Nem igazán tudom kifogásként elfogadni hogy majd 10 óra múlva, na majd akkor aztán, hú de jó lesz. Más játékban a hasonló környezet nem ilyen unalmas és jellegtelenül van megoldva. A 4 éves Horizon frozen wilds terülte sztem ennél sokkal igényesebb például. Beszélgettem egy két ismerősömel akik már tavaly óta pörgetik, szintén ps4 pro-n. Mindegyikük el van ájulva a grafikától...ilyent még életében nem látott, és egyéb közhelyek. Ilyenkor felmerül bennem egy kérdés hogy ezek nem láttak még ezek szerint egy The Last of Us 2-t, egy Days Gonet, egy Horizon zero downt, vagy hogy közelebbiket mondjak God of war és Ghost of Tsushima. Megemlíteném még az azonnali hatállyal HDR kikapcsolását. Ennél (is) valahogy el van baxva. Utána visszatérnek a színek, meg az egész vhogy jobban fest HDR nélkül. Kb Red Dead Redemption 2 szinten fos a HDR.
Említést tennék még a harcrendszerről, fegyverekről, eagle visionról. Észrevettem hogy ebben a részben valahogy kevésbé "tapad" a karakter az ellenfelekhez, tereptárgyakhoz. Most nem arra dedikált target gombra gondolok. Ez nálam azt eredményezi hogy egy egy ellenfél vagy szétcsapható láda mellett megy a csiki-csuki körözés. Valszeg az én bénaságom de korábban nem volt erre példa. Tegyük fel, ott egy láda, tőlem 2 méterre. Szétzúznád ezért elindítasz egy csapást, de hopp mellé. Viszont az animációnak köszönhetően ilyenkor a karakter előresuhan pár métert, ezért a láda már nem előttem van hanem jobb esetben mellettem, vagy mögöttem. Lehet forgolódni... Fele esetben ez történik. Dettó ugyanez harcoknál is. De ha már ez szóbakerült, nemigazán tud megújulni ezen a téren se. Van light meg heavy attack. Plusz pár skill. Ezt szerintem tudta már az előző kettő is. Azt már elengedtem hogy visszatérjen a régi harcrendszer. Helyette van ez a JARPG tucat darálda, amolyan devil may cryosan. Nem vagyok benne biztos erre érdemes volt lecserélni a korábbit. Nekem bejött az a counter attack alapú, kissé reflexjáték szerű rendszer. Több köze volt egy valós kardozáshoz, mint ennek a cséphadarásnak. Az egyik kedvencem ilyen szempontból a Unity volt. Szabályosan láttad ahogy a kardok egymásnak feszülnek hárításkor. Na mindegy is, ez elmúlt. Van ez az eagle vision cucc amit ha lenyomsz akkor megmutatja hogy a körülötted lévő milyen tereptárgyakkal tudsz interakcióba lépni. Ez kb használhatatlan mert a hófedte fehér tájba úgy beleolvad, a szintén kis apró fehér pötty amivel jelzi ezeket. Sztem a lootom felét simán elhagytam már így. Kössz a semmit uborkaszoft. Lopakodós szekvenciák meg, ugyan vannak, de nem látom értelmét mert nem lehet stealth attackelni. Legalábbis míg a hidden blade-et meg nem kapod. Érdekes hogy Bayek, mielőtt fel lett pimpelve a rejtett pengével, tudta ezt. Legalább egy olyan opció lehetne hogy csak elkapod és elkábítod/leütöd stb. De nagy meglepetésre, sunnyogás után, ott állok az ellenfél háta mögött, és semmi interakciót nem ajánl fel. Na ott már kezdtem magam kínosan érezni. Azt mikor szerette volna közölni a játék hogy Eivor jobb kezes. Ez kicsit szembemegy ezzel az összevissza fegyver variálgatással. Történt ugyanis hogy balkézbe vettem egy fejszét. A jobban pedíg egy pajzs volt. Aztán azt vettem észre hogy nem nagyon akar a pajzsal védekezni, konkrétan a pajzsal ütlegelt. A fejszét meg csak úgy lóbálta. Először valami bugra gondoltam. De nem. Megcseréltem kettőt, és voila. Hirtelen megjavult a rendszer. Ehh... És tele van ehhez hasonló átgondolatlansággal. Nem tudom mi jön még később ha mindez 4 óra alatt kibukott a játékból. Jót tenne ennek az újkori assassin's creedeknek is egy erőteljes vérfrissítés már, mert nagyon megfáradt. Minimum ahogy a Resident evil 7el megújult az a széria.

Ui.:Ja és még egy dolgot fűznék hozzá. A Valhalla és a Fenix között vacilláltam vásárlást illetően. Már többszörösen megbántam a döntésem mert kipróbáltam a Fenix demoját (ja, annak van az is). Baszki, az egy egész jó kis stuff. Frissebbnek hat mint a Valhalla. A grafika szerintem nagyon szép, egyedibb stílusa van. Fejtörők is ötletesek. Szóval ha valaki szintén döntés előtt ál inkább az Immortal Fenix Risingot javaslom.

(#269514) Lackooo84 válasza Mr Chapel (#269513) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

:DDD

The Truth is out there...

(#269515) predakon válasza Mr Chapel (#269513) üzenetére


predakon
őstag

Meg a cyberpunkot is vedd meg, az is remek :D

PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA

(#269516) Mr Chapel válasza predakon (#269515) üzenetére


Mr Chapel
tag

Azt ki nem hagynám :D Szájbergyerek 27-et. Pc-n kipróbáltam, de inkább hagyjuk. Vicc de még a külső helyszínen, kinn a pusztában, egész tűrhető volt. Kár hogy be kellett menni nejlonszitibe.

(#269517) saelin válasza Mr Chapel (#269513) üzenetére


saelin
veterán

Szép élmények. :DDD Én valami 10+ óra után inkább félre tettem. Sehogy sem tudott behúzni a játék mert semmi mélysége neki. Bíztam benne hogy a story jobb mint az Odyssey-é, ami részben tényleg jobb, de még így is egy érdektelen unalom tenger az egész. A színvonala valahol az MMO-kba erőltetett main quest-eket idézi fel bennem... Még mindig nem fér a fejembe hogy nem képesek ezekbe a korszakokba egy értelmes és izgalmas történetet összehozni az Ubisoft csapata(i). Mostanában a Ghost Recon Breakpoint-ot tudtam csak tőlük élvezni, mert a gameplay-t egész jól eltalálták benne. A lakótársamnak van igaza az Ubisoft játékaival kapcsolatban. "Azért fizetsz nekik hogy nagy világokban kóborolj 100+ órán keresztül és bamba quest-eket pipálj ki az utad során." ... És teljesen igaza van. Mi visz előre? Mert biztos nem a story érdekessége vagy a felfedezés öröme. Én csak akkor tudok az ilyen játékokkal játszani amikor már nagyon nincs mivel.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#269518) RangerFox válasza saelin (#269517) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

"Azért fizetsz nekik hogy nagy világokban kóborolj 100+ órán keresztül és bamba quest-eket pipálj ki az utad során."

Ubisoft: The Game :DDD

(#269519) kovsol válasza Mr Chapel (#269513) üzenetére


kovsol
titán

Engem teljesen beszívott a valhalla, de az immortals demojat se bírtam végig játszani annyira nem tetszik.

May the Force be with you!

(#269520) ImACeltic válasza Mr Chapel (#269513) üzenetére


ImACeltic
őstag

Csal beleolvastam a regényedbe, de az megcsapta a szemem, hogy szerinted a HDR nem jó....hát szerintem meg nagyon ott van a szeren. Az RDR2 HDR-je tényleg szar, de ez fényévekkel jobb annál.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#269521) Mr Chapel válasza saelin (#269517) üzenetére


Mr Chapel
tag

Ja hát a story nem az erősségük. Pedíg ezzel a jelenkori szállal akár még érdekes is lehetne. Mármint nem ezzel a sz*rral amit idehánytak, élen ezzel a totál jellegtelen Hassan leánnyal. Nekem pl a Desmond szál, még az elején tetszett. Szerettem mikor vele is kellett mászkálni napjainkban, ügyességi/logikai feladatokat csinálgatni vele. Aztán ezt is telibekaksizták. De ha ennyire csak nyűg vele nekik foglalkozni, akkor oldják meg úgy mint ahogy a Syndicateben. Csak ilyen kvázi cutscene formában volt benne a jelen szál. Mondjuk nem mintha bármit is jelent már a játék címében hogy Assassin's Creed. Csak egy eladható név, de vajmi köze van hozzá ezeknek az újkori AC játékoknak. Ennyi erővel akár hívhatnánk Pulóver Odysseynek is. Nem értem miért nem lehet valami új IP-t csinálni velük, mint egy spin-offként vagy ilyesmi. Csak ilyen történelmi korszakokról szólnának. Az animusos dolgot full ki is lehetne hagyni akkor.

(#269522) FunPro válasza Mr Chapel (#269521) üzenetére


FunPro
senior tag

Arra egyébként komolyan kíváncsi lennék, hogy hány olyan elvetemült van, aki az első rész óta élvezettel játssza a sorozatot. Ha egyáltalán létezik olyan illető.

Így belegondolva durva, hogy olyan 10-12 évvel ezelőtt próbáltam az első rész és még mindig ugyanazok a negatívumok vannak, mint amit akkor éreztem.

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#269523) Mr Chapel válasza ImACeltic (#269520) üzenetére


Mr Chapel
tag

Továbbmegyek, sztem egyik HDR se jó amit eddig Ac játékokban láttam. Ez dettó. A 3. Remasterje meg konkrétan még akad is bekapcsolt HDR mellett. Valamit nagyon nem bír az engine hogy ilyen az ac játékok alatt. Érdekesség, a Fenix is ugyanezt az anvil next motort használja, de csodák csodájára ott szép. Az egészre rárak egy ilyen szürkés, fakó hatást. Sztem kimondottan ocsmányul néz ki.

(#269524) fausto


fausto
addikt

A Persona 5 végét egy kicsit túltolták... Mini boss - mini boss hátán, fő boss 2-3 fordulóban.... Az utolsó 2 palace kezdi elvenni a kedvem a játéktól...

(#269525) Jim74 válasza FunPro (#269522) üzenetére


Jim74
nagyúr

Jelen :DDD

(#269526) headhunter86 válasza fausto (#269524) üzenetére


headhunter86
senior tag

Ez tuti valami japán szokás. Mert FFVII Remake vége is ilyesmi volt. Már majdnem kezdtem besokallni a sok harctól.

Immortal Fenix Rising Demo van PS4-re is? Mert kereső csak PS5-ös verziót dobja ki.

[ Szerkesztve ]

Galaxy A52 | Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar | PlayStation 5

(#269527) erahurka válasza Mr Chapel (#269516) üzenetére


erahurka
félisten

Én most nyomom PC-n a Cyberpunkot. Még várok arra hogy érezzem a zsenialitását, bár amit ma nyomtam az eléggé tetszett.

Amúgy egy feltuningolt Deus Ex. Lehet inkább azokat kellene újra végig vinni, azok legalább nem full lowon megyegetnek 30 fps-sel hanem közel maxon 60-nal :DDD

(#269528) Mr Chapel válasza headhunter86 (#269526) üzenetére


Mr Chapel
tag

Tuti van demo ps4re is. Letoltam már ps4pro-n.

(#269529) kispistax


kispistax
tag

Ritkán szoktam hozzászólni, de most úgy érezem, meg kell osztanom a véleményemet. Szeretnék az AC Valhalla védelmére kelni, természetesen ez csak a saját tapasztalatom és nézetem. Előzetesen is elnézést kérek amiért nem tudom milyen a PS4 verzió, mivel én a PC-s változatot játszottam végig. A havi 14,99 eurós Ubisoft + előfizetés, ami az Ultimate Edition-höz (valamint bármelyik Ubis játékhoz) adott hozzáférést számomra lényegesen olcsóbbnak tűnt, mintha meg kellett volna vennem a játékot teljes áron. A Valhallaval 146 óra időt töltöttem el, az Odysseyvel pedig 172 órát. A Valhalla sok helyen nagyon szép, főleg a havas tájakon, de időnként az az érzetem támadt, hogy az Odyssey mintha szebb lett volna. Ami számomra egyértelműen előre lépés volt, hogy a küldetések nem voltak bizonyos idő után olyan ismétlődőek, mint az előző rész esetében. Egyes küldetések története néha, még férfi létemre is igazán megható volt. A fegyverek variálhatósága is kellemes meglepetést okozott számomra. Érdekes újítás, hogy bármikor lehet nemet változtatni. Kár, hogy a női karaktert nem készítették csajosabb kinézetűre. Igaz, hogy a karakterek kidolgozottsága és a szinkron hangok hagynak maguk után kivetni valót. A történet nagy részén a két síkon variálható esemény szálak is egy kellemes meglepetés. Nem akarnám hosszúra nyújtani irományomat. Összegzésképpen, végigjátszást követően szerintem az elődnél élvezetesebb játék lett a Valhalla. Természetesen akit 4-10 óra után nem fog meg a dolog, annak nem feltétlen kell erőltetni.

(#269530) KaitouP válasza Silεncε (#269493) üzenetére


KaitouP
veterán

Megvetted végül a linkelt boltból? :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#269531) WhiteWalker válasza FunPro (#269522) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Olvass bele egy Facebook csoportba. Azt nem tudom, hogy az első részt is élvezik e , de hogy van aki platinázza és több száz órát tesz bele , nah ezt nem értem :DDD , hogy mi tetszik benne? :D

(#269532) Xaels


Xaels
félisten

A Scott Pilgrimet valaki más is megvette errefelé?

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#269533) Nayrobi válasza Xaels (#269532) üzenetére


Nayrobi
őstag

Én igen. Imádom, csak rohadt nehéz.

(#269534) RangerFox válasza WhiteWalker (#269531) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Játszatják magukat, meg jól fel van építve mindegyiknek az open world része. Ha az adott történelmi kor is megfog, az meg csak hab a tortán. Persze előbb-utóbb mindenki besokall a ubi játékoktól, csak van aki tovább bírja őket, mint mások.

(#269535) penge111


penge111
addikt

Ezt csak itt hagyom, ez brutálisan néz ki! Ezt nevezem next gen grafikának!

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#269536) WhiteWalker válasza RangerFox (#269534) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Értem én , csak közben ott egy Witcher kaliberű játék. A kettő , vagyis inkább az Ubi játékokkal nagyon nem egy ligában vannak.

(#269537) tboy93 válasza penge111 (#269535) üzenetére


tboy93
nagyúr

A játék szép, de valahogy a videó alapján nem mondanám azt, hogy mndenképp játszani is szeretnék vele.

(#269538) tboy93 válasza WhiteWalker (#269536) üzenetére


tboy93
nagyúr

Witcherből jön egy 3-5-7 évenként. Az Ubi meg "etet" évente kicsit gyengébb, de hatalmas játékokkal. Nálam megfér mindkettő. Nem tudsz Witcher 3 szintű játékokkal játszani mindig, mert nincs ilyen játékból annyi.

Én majdnem a komplett AC szériát végignyomtam (kivéve Relevations és Unity), GR Wildlands, Watch Dogs 2, Divison 1-2 stb. Egyik sem ér fel mondjuk az emlegetett Witcher nyomába, de ettől függetlenül jól el lehet velük szórakozni.

(#269539) WhiteWalker válasza tboy93 (#269538) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Én inkább játszok minőségi játékkal , mint ilyen egykaptafa átskinezett játékokkal ( FarCry kivétel :DDD) ... Nyilván az utóbbi ( Ubi Games) arra kiváló , hogy bohóckodjon az ember , de kinek mi az ingerküszöbe...

Szerintem az Ubi is tudna csinálni minőségi alkotásokat , ha akarnának. De mivel így kényelmesebb és több pénz folyik be kevesebb befektetéssel nem változtatnak ezen a filozófián.

[ Szerkesztve ]

(#269540) Xaels válasza Nayrobi (#269533) üzenetére


Xaels
félisten

Lestem én is ki a fejemből. Na de ha esetleg partira kell ember, szólj.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#269541) RangerFox válasza WhiteWalker (#269536) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Gameplay szempontjából nem tartom jobbnak a witchert se (hisz kvázi arról másolták az új AC-kat), sőt, ilyen szempontból nem is öregedett jól. A sztori szempontjából nyilván más a helyzet.

(#269542) Carlos Padre válasza erahurka (#269527) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Várhatod, inkább a topikjában keresd, ott majd elmagyarázzák neked :D

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#269543) tboy93 válasza WhiteWalker (#269539) üzenetére


tboy93
nagyúr

Jo, de pont azt mondom, hogy egy ido utan kifogysz a minőségi játékokbol (ami erdekelt).

(#269544) KD6-3.7


KD6-3.7
őstag

Nálam èvek óta nem pörög egy Ubi cim sem. Mondjuk egy Blade Runner/Cyberpunk openworld AC szerű vagy WD szerü gammát nyomnék. ;]

(#269545) Nayrobi válasza Xaels (#269540) üzenetére


Nayrobi
őstag

Vegyél fel, én benne vagyok. Én tudtam hogy ilyen nehéz lesz, mert megvan ps3-ra is és ott is vért izzadtam, nem is jutottam el a végéig :P

(#269546) Woodslave


Woodslave
nagyúr

én "végig" játszottam az ac originst és odysseyt is nekem eléggé bejöttek. Persze túl sok felesleges loot mellékküldi egykaptafa xar faék story, de valahogy egyszerű kikapcsolódást nyújtott gyönyörű grafikával nem bosszantó játékmenettel, ami amúgy idegesített játék közben (toronyiránt bárhol átmehetsz, bárhonnan leugorhatsz stb.) egyre inkább felértékelődött mondjuk a Jedi Fallen Order játszása közben :D

Tegnap belekezdtem a Controlba is. Első blikkre elég wtf mi a fene van, de bejött, kivéve hogy lassan tényleg az az általános, hogy egy qrva konzolon az arra írt (szerk) játék szaggat, laggol stb. :U

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#269547) kovsol


kovsol
titán

Nekem a kedvenc Ubis címem amit pörgetek épp az az Anno 1800 :D Mondjuk ha jól tudom abból nem készült konzol verzió.

May the Force be with you!

(#269548) Gery9112 válasza WhiteWalker (#269539) üzenetére


Gery9112
őstag

Igazából le is írtad miért csinálja a Ubi így a dolgokat. :DDD
Az igazán minőségi alkotásuk az lenne, ha újra kiadnák a régi játékaikat: Prince of Persia SoT/WW/TT sőőőt még a 2008-as része is szerintem egész jó volt, Splinter Cell 1-3...Settlers 2-3 régi szép idők. :))

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#269549) Silεncε válasza KaitouP (#269530) üzenetére


Silεncε
őstag

Nem, sokalltam érte a 20k-t, megvan a sima P5 digitálisan, majd azt végig tolom, annyiból meg inkább megveszem majd a Strikerst

(#269550) crue válasza Mr Chapel (#269521) üzenetére


crue
őstag

Ha még nem adtad fel teljesen akkor folytasd szerintem, mert több negatívum amit néhány órányi játék alapján felhoztál csak feltételezésen alapul.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.