2019. január 24., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Xbox multiplayer (gyerek csoport!!!)

  Sziasztok.
  Arra gondoltam, hogy lehetne egy ph-s xbox multiplayer csoport direkt gyerekeknek. Az ötlet abból jött, hogy a kisebbik fiam látott pár videót a Sea of Thieves-ről, és szeretné kipróbálni. Az xbox fórumon találtunk is 2 partnert, de sajnos nem jött össze a játék.
  Szerintem meglehetne oldani, hogy a srácok egymással játszanak, szülői felügyelettel. Részünkről a party chat mehet, a fiaimnak van saját felhasználói fiókja. Nyilván itt olyan játékokról lenne szó, amiben nincs szex és erőszak is csak mértékkel. A fiaim 8 és 10 évesek, szóval hasonló korosztályt várnánk mi is.
  Mit szóltok hozzá? Összeengedjük a kölyköket? :DDD

  icemad 1 hónapja 0

 • Mosógép VS. Fi relé... Ötletek?

  Sziasztok.
  Pár napja költöztünk az első saját házunkba. Rögtön belefutottam egy problémába. Ha bekapcsolom a mosógépet pár másodperc múlva lecsapja a fi relét. Más eszközzel nincs gondja. Van valami ötlet, hogy lehetne kideriteni a hiba okát?

  icemad 5 hónapja 24

 • Melyik vpn-t? Help please...

  Sziasztok.
  Valami olcsó VPN megoldást keresek. (havi 10 euró maximum.) Jó lenne, ha lenne magyar szerver is. Androidot és Windowst használok. Fontos még a jó sebesség és a korlátlan forgalom. Ti mit ajánlotok? Eddig ingyenes megoldást használtam, de ott korlátozzák a havi adatmennyiséget. Nordvpnt néztem, ez jónak tűnik.
  Vélemények?
  Köszönöm, és szép hétvégét nektek!

  icemad 7 hónapja 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.