Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#231851) malystryx válasza hombre[EU] (#231835) üzenetére


malystryx
senior tag

Ha jól tudom 2012, de lehet egy évet tévedek, az első CGI-s trailer illetve inkább teaser 2013-ban jelent meg.

(#231852) sxxorp válasza F-ECT$ (#231834) üzenetére


sxxorp
őstag

Nagyon szívesen, ez az ár még mobiljátékok közt is semmi :) Viszont van az a pont, hogy valóban valami ingyen sem kellene, mert egyre nyilvánvalóbb, hogy nem a pénz a fő korlát ebben a szakmában, hanem az idő...

PS4-hűtés: ennyire gáz a konstrukció? Úgy beszéltek pl. a pasztázásról, mint ami teljesen természetes (pl. tedd fel tölteni a kontrollert)... Xbox360 slim-em van, és hibátlan. 7 éve egyszer szedtem szét, mikor megkapta egy feleslegessé vált laptop HDD-jét.... Nekem az első benyomás nagyon kedvező volt, a kis kompakt turbina X360 mellett a PS4 slim konkrétan zajtalan a kezdeti lemezsurrogástól eltekintve...

erahurka: köszi! A perfekcionistát szerencsére egyre gyakrabban leszereli a hedonista, csak azt fogom ismételni, amielyiket kifejezetten élveztem, vagy poén (pl. a kutya nemi vágyai FPS szemszögből :D)

(#231853) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

A 169 Ft-os Real Farm teljesen magyar nyelvű, gondolom ez fontos info a rajongótáborának :B
(Természetesen a Defunct-ot is megvettem... nem összevethetőek, nekem a Real Farm jobban tetszik, de én egy öreg paraszt vagyok,)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#231854) Steve1207 válasza sxxorp (#231852) üzenetére


Steve1207
veterán

A slim halknak mondható, de egy pro-nak azért van hangja alapjáraton is. Az pl tényleg vicc, valaki említette is a napokban, hogy vannak ugye kiegészítő appok, yt, netflix és társai és nem tudsz úgy filmet nézni rajta, hogy ne hallanád a ventit. Ha jól van pasztázva a pro én azért meg merném kockáztatni, hogy venti nélkül is elfutnának ezek szépen, de kell a légáram a gépezetnek.
A venti amúgy nem is őrült hangos alapjáraton, pasztázás után lekaptam a tetejét és halkabb is volt nélküle. A hülye műanyagok között a szélzaj nagyobb zajt csap, mint maga a venti.
Én így már meg vagyok vele elégedve teljesen, csak a jelenlegi állapotot várnám el dobozból kibontva is a gány pasztázással.

(#231853) koncsik: mik vannak, meglepő :D Itt listázva amúgy mutat mindent, ps plus-szal van pár 100 ft körüli játék, egy kettőt én is behúztam.

.

(#231855) koncsik válasza Steve1207 (#231854) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Köszi, imádom a 100 Ft-os boltokat :K Mingyá' átnézöm iket ;)
Ápdét: még elvertem 600 Ft-ot. Nincs vacsor' a purdéknak. :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#231856) Dr. X


Dr. X
aktív tag

Veletek is történt már az alábbi? 1-2 hete egyszercsak lefagyott a gép játék közben, utánna egy ideig normálisan ment, aztán alkalmanként lefagyott egyre gyakrabban. Mostanra eljutott oda, hogy ha bekapcsolom, akkor legtöbbször normálisan bekapcsol, de utána ha elindítok egy játékot maximum a mentés elindításánál fagy be, de van, hogy már az intrónál. Van amikor lefagy, van amikor újraindul és van amikor teljesen kikapcsol játék közben a gép. Ha bekapcsolom, legtöbbször kiírja, hogy ellenőrzi a rendszert, végigfut a töltőcsík, újraindul és betölti a dashboardot, ami után jön majd a fent leírtak. Volt viszont, amikor az ellenőrzés után az alábbi képet írta ki. Volt már valakinek ilyen? A menüben nem lehet frissíteni, mert azt írja, hogy a legfrissebb 7.02 van fent. De mondom hogy csak párszor írta ezt ki, miközben állandóan ellenőrzi a rendszert. Ha meg rányomok az OKra, akkor betölti a dashboardot. Szóval azt sem tudom, hogy manuálisan hogyan kellene újra telepíteni a rendszert. Október végi PS4 Pro, szóval se nem régi, se nem széthajtott. Bármi tanács?

(#231857) Sarkadi


Sarkadi
tag

Jó is hogy ez a venti/szétszedés a téma. A mai napon én is neki estem, gondoltam egy alapos takarítás/pasztázás nem árt. Sikerült is a dolog, de összerakás után a játékba lépve felpörög a venti, iszonyú hangosra ezáltal. A paszta amit kapott elég régi, okozhatja ez a gondot? :F

(#231858) discrate


discrate
aktív tag

Nekem is hangos a gépem, de meg garis, ezért nem akarom megbontani pasztázni. Majd ha lejárt.
Viszont ha rest modeba teszem, akkor a gép leáll ugyan, de a venti (?) folyamatosan kattog, amíg ki nem húzom a tápkábelt. Ezt már olvastam anno másnál is. Vajon gariba cserélhető a gép emiatt? Vidékről nem küldeném BP-re potyára...

(#231859) Xaels válasza Sarkadi (#231857) üzenetére


Xaels
félisten

Hmmm. Komolyan szétszeded, kipucolod és egy régi pasztát kensz fel? :)) :C

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#231860) Sarkadi válasza Xaels (#231859) üzenetére


Sarkadi
tag

Gondoltam a gyári odaszáradt semminél többet ér, de nem tudom pontosan mikori. De akkor itt lesz a hiba köszönöm, holnap veszek egy normálisat.

(#231861) erahurka válasza koncsik (#231853) üzenetére


erahurka
félisten

Meg ne vedd, egy rakás szar! Bugos az egyik trófea, bugosak a saját gépes munkák...

(#231862) 30z.Samu válasza erahurka (#231861) üzenetére


30z.Samu
félisten

Úgy akarod lebeszélni, mintha AAA játékot akarna venni. ;]

Sic Parvis Magna

(#231863) erahurka válasza 30z.Samu (#231862) üzenetére


erahurka
félisten

170-et se ér, azért. Az első frissítéssel amit kapott, elrontották az egyik trófeát és soha nem javították :C

(#231864) fausto


fausto
addikt

Sziasztok,

Nekiálltam a Witcher 3-nak (GOTY verzió, digitális) és lenne 1-2 kérdésem

- a legbosszantóbb: volt másnak is bugos az audió? Olyan produkált, hogy pl. párbeszédnél az NPC hangja hol hallatszódik, hol nem; a varázslásnál nincs hangja az effektnek; kardozásnál nincs hangja a csapásoknak; az átvezetők "üresek", pl. a karakter menekül, de nincs hangja a lépteinek, stb... Baromi zavaró, nagyon kizökkent a játékból... :( Valaki tud erre megoldást?

- a főzetek/bombák kotyvasztása, használata mennyire fontos? Nem igazán jön be, hogy ezzel szöszmötöljek

- a küldetések közül nem lehet egyszerre több aktív vagy legalább valahogy többet megjeleníteni a térképen? Hogy legalább lássam, hogy ha egy küldetés útba esik

Plusz hagy írjam ki magamból, bár biztosan nem leszek népszerű :) De eddig a játék elég nagy csalódás, ahhoz képest, amilyen véleményeket olvastam róla (évtized legjobb játéka, stb...)
A irányítás nagyon nem esik kézre, valahogy a mászkálás is fura és a jelek kiválasztása, menükezelés sem esik kézre. A harc nagyon fapados (és ahogy nézem, nagyon nem is fog változni) A lovaglás elég bénácsak, hajlamos beakadni mindenben.
Igazából a párbeszédek, zenék tetszenek és tökre elmerülnék a játékban, ha a fenti technikai dolgok nem zökkentenének ki folyton :(
Ja, ezt olyan 10 óra játék után írom, a későbbiekben változhat a véleményem

[ Szerkesztve ]

(#231865) Kendek válasza Dr. X (#231856) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Igen, jártam már hasonlóan, és minden szabálytalan leállításnál fennáll a veszélye, hogy újra kell telepíteni (amivel pedig veszik minden). Kicseréltem a belső vinyót SSD-re és jó lett.

<-ƘƘ->

(#231866) koncsik válasza erahurka (#231861) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Köszi, már megvettem, kipróbáltam, szerintem 169 Ft értéket már elértem. :B (A trófeákat, ha meg is szerzem, el szoktam osztogatni :DDD )

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#231867) Mike válasza erahurka (#231861) üzenetére


Mike
veterán

Igazi mezőgazdász a termésért dolgozik és nem a trófeákért

(#231868) Mike válasza FollowTheORI (#231850) üzenetére


Mike
veterán

Visszaolvastam, pont amiatt kérdeztem

(#231869) Wesder válasza Mike (#231868) üzenetére


Wesder
félisten

Mert nem mindegy, hogy a PS5 verziót megkapod e ha megvan a PS4-es. Gondolom te sem a gagyi PS4-es verzióval szeretnél PS5-ön jàtszani.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#231870) Steve1207 válasza fausto (#231864) üzenetére


Steve1207
veterán

Nem sokat játszottam még vele, de az első 5 órában én nem találkoztam hang problémával. Simán tv-re megy, semmi plusz hangrendszer meg ilyesmi. Esetleg valami audió mód a tv-n? A kontrolleren keresztül is csinálja ha rá van kötve egy fülhallgató pl? Ilyesmiket tesztelj.
A patch-ek anno elrontották amúgy, sok ezzel kapcsolatos hibát dob a google.

Olyat találtam még, hogy ha be van jelölve követés/útvonalra a The Whispering Hillock mellékküldetés, akkor az simán okoz hang problémát. Nyomd ki, mentsd a játékot, kilép belép és megy. Vicces :D

Amúgy egy 5 éves játékról van szó, szerintem a kis bénaságai elnézhetőek, plusz teljesen magyar nyelvű. Én pl nem vártam csodát tőle, de könnyed kalandozásra nekem megteszi, itt úgyis a sztori fogja vinni az egészet :)

.

(#231871) Mike válasza Wesder (#231869) üzenetére


Mike
veterán

Miért kapnám meg? De ha ps5öm van akkor ps5 verziót veszem meg. De ettől még nem veszem meg duplán. A meglévőket meg minek vegyem meg újra?

[ Szerkesztve ]

(#231872) fausto válasza Steve1207 (#231870) üzenetére


fausto
addikt

Köszi a választ!
Alapból házimozin megy a hang, de próbáltam tévén és controlleren is, mindenhol produkálta. Viszont tényleg ezt a küldetést csináltam, úgyhogy majd megnézem :) Kilépni csak a főmenüig próbáltam, onnan visszatöltés után sem volt jó, de most kikapcsoltam a gépet megnézem jó lesz-e ha újra bekapcsolom!

(#231873) Fancy-boy


Fancy-boy
addikt

A jelenlegi gépem mellé vettem még egyet LAN játékhoz és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom összekapcsolni őket?
Gondolom az lenne a legegyszerűbb ha összekötném őket, viszont az egyik gép kábellel van csatlakoztatva a nethez, tehát nincs rajta szabad port.
Ha mind a kettőt csatlakoztatom a UPC modemhez úgy működhet?

Köszönöm :R

(#231874) bandi0000 válasza Fancy-boy (#231873) üzenetére


bandi0000
nagyúr

Ez nem PC, itt nincs lan, az egyetlen lehetőséged, hogy mindkét gépet netre rakod, és rendes multiplayer jàtékban partyztok

Xbox One: bandymnc

(#231875) 30z.Samu válasza bandi0000 (#231874) üzenetére


30z.Samu
félisten

Már PC-n sincs ilyen.

Sic Parvis Magna

(#231876) Wesder válasza 30z.Samu (#231875) üzenetére


Wesder
félisten

PC-n azért még biztos megoldható. A kollégànak meg elöbb kellett volna kérdeznie, aztàn cselekedni.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#231877) Fancy-boy


Fancy-boy
addikt

Szerintetek ez dísznek van? Most jöhetnek az elnézést kérő levelek.
Egyeseknek informálódniuk kellett volna a válasz előtt.

[ Szerkesztve ]

(#231878) 30z.Samu válasza Fancy-boy (#231877) üzenetére


30z.Samu
félisten

Biztos van még játék, amiben lehet játszani LAN-on, de most már kezd ez kihalni. Bár a Fortnite-ba betették a Split Screen-t, szóval ki tudja, lehet szépen lassan visszajön a dolog.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#231879) Fancy-boy válasza 30z.Samu (#231878) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Most jön a szokásos magyarázkodás.
Nem azt kérdeztem, hogy melyik játék támogatja.

(#231880) 30z.Samu válasza Fancy-boy (#231879) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én kérek elnézést... :C :C

Sic Parvis Magna

(#231881) Dr. X válasza Kendek (#231865) üzenetére


Dr. X
aktív tag

Értem, kösz! Nehéz nem szabálytalanul leállítani, ha egyszer lefagyott... A mentéseket feltölti felhőbe, szóval semmi sem fog elveszni. Leszámítva a letöltött 1 terrányi játék, ami kb. egy nap lesz mire letölti és feltelepíti mind...

(#231882) erahurka válasza Mike (#231867) üzenetére


erahurka
félisten

Trófeák nélkül nagyon céltalannak tűnik a játék.

(#231883) -FLY->


-FLY->
őstag

Jedinek az egyetlen nehézsége pár óra után úgy gondolom, hogy a nem reszponzív irányítás.
Legalább egy tized lepereg, mire gombnyomástól a képernyőn a megvalósítás kezdetéig eljutunk, ez nagyon sok. Boss harcnál előre le kell zongoráznom a menetet, amihez azért előtte kell pár halál, szóval f@sza. :DDD

(#231884) bandi0000 válasza Fancy-boy (#231877) üzenetére


bandi0000
nagyúr

Elvileg akkor csak lan kàbellel kell összedugni a 2 ps-t, nyilvàn akkor kàbelen nem lesz net, de ha ennyire okos vagy akkor te is utàna kereshettél volna, mert amint làtod itt nem igen csinàlt ilyet senki

Xbox One: bandymnc

(#231885) S e t h


S e t h
nagyúr

Annak analógiájára, hogy a Jedi Fallen Order azért nyert év játéka szavazásokon, mert sw univerzum és tűrhető kategória az ínséges évek után, akkor idei évben a Kakarot is bízvást reménykedhet, hiszen dragon ball univerzum.
Cyberpunk, Last of us 2 ide vagy oda.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#231886) Wesder válasza S e t h (#231885) üzenetére


Wesder
félisten

Időben nàlam biztos hogy az év jàtéka lesz. Még csak 30h-t raktam bele.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#231887) Steve1207 válasza erahurka (#231882) üzenetére


Steve1207
veterán

Azért játszol egy játékkal, hogy az nyújtson élményt, nem a trófea. Ennyi erővel kivehetnék a sztori alapúakból is, mert látod a történetet, szimulátorokból szintén, mert ott is mindegy, hogy első vagy vagy max a termésed. Elérted a célt és kész.

(#231885) S e t h: a SW azért népszerűbb, mint a DB akárhonnan nézzük. Gokuék inkább réteg közönség, mégha nagy is a tömeg mögötte és a rajongóknak tetszik. Egy közepes konzolhoz csomagolt agyonreklámozott játék előbb kap díjat, mint Kakarot (sajnos), lehet mögötte akár ugyanannyi rajongó szerintem.

.

(#231888) saelin válasza Fancy-boy (#231873) üzenetére


saelin
veterán

Szerintem elég ha egy hálón vannak. Nem kell őket kábellel összekötni.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#231889) Fancy-boy válasza saelin (#231888) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Köszönöm, hogy legalább valaki tud normálisan válaszolni ebben a topicban.

[ Szerkesztve ]

(#231890) erahurka válasza Steve1207 (#231887) üzenetére


erahurka
félisten

Szerintem nem árt, ha van motiváció. Ebben a játékban csak a trófeák azok. Vannak mondjuk ilyen, hogy megvehetsz egy farmot (onnantól kicsit több lehetősége van az embernek), de ahhoz 350,000 Eurót össze kell szedni. A legjobb esetben kb. 10-et kapsz (de inkább 5-6-ot) egy munkáért, ha saját géppel dolgozol. Na most a saját gépes külső küldetések 3/5-öde bugos.

Vicces egyébként, hogy arra odafigyeltek a készítők, hogy legyen mozgássérült parkoló minden fontos épület mellett, de az NPC autók már üresen közlekednek. Van trambulin az egyik kertben, de semmi sem történik ha ráugrasz. Nincs következménye annak se, ha nekimész egy fának. Mobiljáték színvonal.

Nem tudom a többi farmos játék mit tud, de ha azok sem nyújtanak többet, az szerintem nagyon kevés.

[ Szerkesztve ]

(#231891) bagyulajuve válasza Wesder (#231886) üzenetére


bagyulajuve
addikt

már 30 :Y
nekem csak 10, Raditz-cal szívtam rendesen, úgy hogy csak most nyomtam le Vegita-t
most kezdem el jobban élvezni a játékot amúgy

Resistencia eterna

(#231892) Wesder válasza bagyulajuve (#231891) üzenetére


Wesder
félisten

Aha... 4-5 óràt alszom 16.-a óta naponta, ja és még ennem, tisztàlkodnom és dolgoznom is kell melle.:D

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#231893) bagyulajuve válasza Wesder (#231892) üzenetére


bagyulajuve
addikt

kemény vagy :DDD

Resistencia eterna

(#231894) 30z.Samu válasza Wesder (#231892) üzenetére


30z.Samu
félisten

És a munkahelyen is keresed a kristály gömböket, de csak a cukor lett meg nagy nehezen a kávéhoz. :D

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#231895) Wesder válasza 30z.Samu (#231894) üzenetére


Wesder
félisten

Nem kàvézok, csak a menjekmàrhaza van egész délutàn, míg munka van.:D

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#231896) gangstagergo válasza Fancy-boy (#231877) üzenetére


gangstagergo
senior tag

Inkább tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy ha két gépet egy upc modemre akarsz kötni, hogy lanon játszhass miért nem online játszottol barát behívás opcióval? Csak azért mert lan game azoknak a játékosoknak egy opció akik nem rendelkeznek internettel.

[ Szerkesztve ]

(#231897) lazioforever


lazioforever
tag

Sziasztok.

Egy évvel az első rész után ma lepörgött a Rise of the Tomb Raider stáblistája is. Kellemesen csalódtam a játékban, hozta az előd színvonalát (bár a vélemények alapján ennek nem így kellett volna lennie :) ).
Szebb grafika, több tartalom a játékban, még több felfedezendő sír, jó kis fejtörők, és a történetet is érdekesen szőtték tovább. Az elsőt is úgy fejeztem be anno, hogy mindenképpen sort kerítek majd a fojtatásra. Ez most sincs másképp, jönni fog a 3. rész is majd, valamikor (de addig még van jó pár cím, ami már itthon várja a sorát). :C

Most következhet a Doom, ami az első fps játékom lesz a Ps4 érában. Kíváncsian várom, hogy fog menni. Ha esetleg nagyon kudarcot vallanék, felkészül a sorban a Shadow of Mordor. :D

(#231898) sp8787 válasza fausto (#231864) üzenetére


sp8787
addikt

A hang az ilyen gany sajnos. Sztem erre nincs megoldas vagyis van jatsz masik jatekkal. :DDD

Ezek(fozetek/etc) ilyen felig meddig fontosak igazandibol arra valok ,hogy elhitessek a jatekossal ha magasabb nehezsegen jatszik ,hogy ez a jatek tenyleg nehez mikozben csak a szoszmotoles lesz tobb es maga a nehezseg amugy valojban nem no csak egy artificial atveres az egesz.

Sztem nem, legalabbis en nem lattam ilyet.

Az iranyitas gagyi es marhara figyelni kell mert a hatalmas vicser leesik 3 meterrol es egybol johet a Reload-Boss ami kegyetlen hosszu.

A harc ilyen vagyis semilyen, van azaz inkabb nincs.

A tortenet amugy nem rossz de maga a jatek rohadt unalmas faraszto lett a 3ik DLC-re.
A brutal mennyisegu sablonos quest egy ido utan megeszi a jatekot.

(#231899) vodrosjozsi


vodrosjozsi
őstag

Sziasztok
Decemberben vettem észre, hogy amit tavaly ilyenkor megvettem Need for Speed Payback azt nem lehet elindítani ps4-en hibakóddal, hogy ellenőrizzem q store-ban, ott pedig újra kéne fizetnem :F
Na de a számla megvan még róla, küldjem el emailen a sony-nak?

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#231900) F-ECT$ válasza vodrosjozsi (#231899) üzenetére


F-ECT$
titán

Igen, én írnék a supportnak.

Dive ever, work never.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.