Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
-
Moby
veterán
válasz
#42308056 #231246 üzenetére
Nem érdek. A nintendonál volt ilyen. Játékoként részletes statisztika, stb. Switchre már nem csinálták meg. Jobb, ha a user nem szembesül vele mennyi idejét tossza bele videójátékba
Mostanság elkezdtem GOG Galaxy 2.0-t használni. Ezzel a switchen kívül mindent tudok mérni, bár azt még nem merném rámondani, hogy tökéletes munkát végez. Mindenestre ígéretes.
-
Moby
veterán
válasz
Zoleee83 #231243 üzenetére
Én nagyon szeretem a ps4 menüjét. A szerkezetét, a használhatóságát, nekem nagyon rendben van. Mindig jó ránézni, ha mondjuk előtte box ment, annak a keszekuszasága, a szar felbontása, a puttó minőségű thumbnailek után mintha ugranék tíz-tizenöt évet az időben. A sebessége legyen jobb, de az nyilván jobb lesz, ezzel a procival, ezzel a tárolóval talán még a sony sem tudja elkúrni
-
Steve1207
veterán
válasz
Erre azt szokták mondani, hogy "kérdezd meg anyukád, ő percre pontosan tudja, mennyit játszottál"
Én nem vagyok az a nagy váltogatós, mindig kivártam sokat a konzoloknál. Most feljött, hogy nem éri meg első nap váltani stb. Ha ezek alapján meglesz BC és a korábban ígért betöltési sebesség mellett halkabb lesz a gép, szerintem már nem is kérdéses, hogy érdemes-e beruházni rá kezdéskor. Nekem ez a két-három dolog már megérné, pedig ezzel sincs amúgy bajom.
(#231248) Moby: +1, nekem sincs bajom vele (bemappáztam mindent, vagyis 2 mappám van), egyedül a gyári hülyeségeket szeretném eltüntetni a főoldalról, de így mappában semmi vészes). Témázni nem témázok. Max az a bajom, hogy a netet néha le kell ellenőriztetni és akkor újra rendesen betölt minden online tartalmat, néha így eldobja vagy mi a szösz.
-
Moby
veterán
válasz
Cerny technikai oldalról beszélt a BC-ről (hogy ha Cerny mondja, akkor a Sony mondja ez oké, ezt le is írtam). Hivatalosan nem hangzott még el (nyilván, ettől fontosabb dolgok sem hangzottak még el), hogy a PS5 tulajok milyen formában, hogyan, mikor kapják meg a BC-t.
-
thrill
tag
Cerny megerősítette = Sony megerősítette
Az egy hivatalos demonstráció volt sajtósoknak.
Ahogy volt retailereknek is. A kép innen.
Itt a teljes anyag, a Sony oldaláról:
https://www.sony.net/SonyInfo/IR/library/presen/irday/pdf/2019/GNS_E.pdf
Abban igazad van, hogy ez csak PS4 egyelőre és nem tudjuk milyen korlátokkal, de be lett ígérve és (jól mondják itt) promózva.
A PS1-PS4 nyilván (egyelőre faszság), meg amit a honi "szaksajtó" összezagyvál. -
Moby
veterán
Cerny megerősítette a BC tényét a wirednek, ehhez nem kell a szabadalom, de továbbra sem tudjuk, hogy ez lesz-e korlátozva valamilyen szinten, azonnal elérhető lesz-e, sok oldal tényként kezeli, hogy ps1-től ps4-ig, stbstb.
A PS4 indulásnál is be volt ígérve egy halom feature, amiket csak lassacskán kaptunk meg. Az elején eléggé fapadoska volt a rendszer. 7 éve más volt a sony helyzete, nem akarom én ezt feltétlenül ráhúzni a ps5-re, csak szóval hogy lesz valami, az nem azt jelenti, hogy azonnal lesz, meg azt sem feltétlenül, hogy úgy lesz, ahogy elképzeljük.
-
Moby
veterán
válasz
RangerFox #231233 üzenetére
Jól lett volna. Egyrészt rohadtul várom a részleteket én is, nyilván
Másrészt tisztulna a kép, mert az oldalak is úgy hozzák a cikkeket, hogy "hivatalosan megerősítve" - és ide bármit, amit épp feldob az internet. BC, a teljesítménye, a minden. Pedig eddig csak a sonyn kívüli emberkék hintegettek el ezt-azt, meg Cerny mondogat időnként érdekes dolgokat.
-
Moby
veterán
válasz
Eclips21 #231204 üzenetére
>Szerintem PS5-t venni legalább 1 évig a megjelenéstől totál felesleges, konkrétan pénzkidobás lesz.
Ugyanez. Mi alapján? Nem tudunk a PS5-ről SEMMIT! Megy itt a wannabe insiderkedés, miközben olyan kurvajól ül a sony információkon, hogy még azt is kinézem belőlük, hogy ez a devkites formaterves izé, egy jól megrendezett trollkodás/elterelés.
Nem tudjuk, hogy
- mit fog tudni
- hogy fog kinézni
- mennyibe fog kerülni
- mi fog rá megjelenni
de itt már többen arra is tudják a választ, hogy érdemes-e megvenni, vagy mikor lesz az. Agyfasz... -
.LnB
titán
válasz
Eclips21 #231204 üzenetére
A korai Ps5 vásárlás egyetlen, ámbár nem elhanyagolható rizikója, a kezdeti, első szériás gyermekbetegségek lehetnek. Van benne rizikó. De még mindig azt mondom most, hogy megveszem day1, minthogy nem veszem. De ez még változhat.
Ha hivatalosan bejelentenek egy komoly BC-t, akkor lehet el is adom a Ps4-et még jó áron ha majd lehet.
-
Moby
veterán
válasz
RangerFox #231205 üzenetére
Promózzák??? Konkrétan semmiféle promóció nem kezdődött el a sony részéről. Hivatalosan még az sem hangzott el, hogy mikor és hogyan lesz BC. Cerny is annyit nyilatkozott a wirednek, hogy architekturálisan úgy lett kialakítva, hogy visszafelé kompatibilis legyen a ps4-el. Tehát jelenleg hivatalosan be sincs jelentve ennek a módja, az ideje, a hogyanja, bármi.
Semmi nincs itt promózva, nincsenek marketingszövegek, nincs semmi. Nincs még marketing sem. Hivatalosan van egy ps5 logo, és egy 2020 holiday season megjelenés. -
sp8787
addikt
válasz
Wesder #231207 üzenetére
Ez tolem egeszen pontosan mikor olvastad?
Marmint a fikazast?A masik ,hogy azert nem hiszem ,hogy ugyanaz a dolog ,hogy bekapcsolom a PS5-ot es megy rajtan a BB minthogy bekapcsolom az akarmit es elinditok egy nevesincs hulladekot ami ezer eve keszult.
Ne vicceskedjunk mar!
EDIT
De ha esetleg felreerhetoen fogalmaztam akkor a kismillio megatonna digitalis PS4 jatekra gondoltam. -
.LnB
titán
válasz
Wesder #231213 üzenetére
Teljesen igazad van. És azok között vagyok aki fikázták. Ugyanakkor. Nekem most fontos lehet a BC mert generáció váltás van. És nem leszünk tele nextgane gammákkal. De generáció közben, végén. Szerintem nem igazán selling point. Mármint nem igazán akartam sose újra X360as játékokkal játszani. Pl Switch-en se hatott megy hogy NES és Snes játékokkal játszhatok. Jópofa, van, de nem selling point nálam.
Másrészt a PS5 visszafele kompabilijéről azt suttogják, hogy nem sima futtatás lesz, hebem szebb is lehet. Ezekről szabadalmak árulkodnak. Az igazságtartalmuk viszont még kérdéses.
-
marilllyo
veterán
Szerintem meg simán lehet PS4-et venni... Egy csomó jó játék beszerezhető hozzá.
Ezt a "BC"-t amúgy megerősítette a Sony? Pontosan tudjuk már, hogy tutira viszi a PSX, PS2, PS3 játékokat? Melyikeket? Store-ból? Lemezről? Csak mert az Xbox-nál is azokat lehet, ha jól tudom, amiket a microsoft engedélyezett.
Nekem abszolút nem selling point a BC. Pl. imádtam a Medievil remastered részét... Na már most a játékban van lehetőség játszani a PSX-es változattal is. Hát... 15 perc után...kösz, de kösz nem. Aki nem ismerős a játékok "világában" azoknak meg pláne nem érdemes várni a PS5-re. Csillió szuperjó cím van PS4-re is. Mikor lesz PS5? "holiday"... mikor fogunk hozzájutni? Csak mert a PS4 is eléggé várólistás volt.Sok olyan dolgot olvasok itt a topicban, amiket egyesek full tényként kezelnek... Valaki jött itt, hogy tutira 4k60fps meg 8k60 meg ilyenek. Aha... persze.
Meg azért ezt a "BC" dolgot is azért megvárnám még...
-
válasz
markknight #231212 üzenetére
Jó, hát most úgy értem, hogy már nem szögletes az aminek görbének kellene lennie, van elég részletesség, és természetesnek hatnak a mozgások is. Pl. nagyon szeretném végigvinni a régebbi GTA-kat is, de rossz ránézni. Szerintem a mai jobb játékokhoz képest már nem lesznek óriási különbségek. Grafikailag a túl nagy realisztikusság sem jó.
(#231214) Dr. X: Sajnos nem lehet nyelvi csomagot letölteni hozzá.
-
Dr. X
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a Detroit Become Humanhez lehet-e nyelvi csomagot letölteni? A demója magyar volt, erre megvettem a teljes játékot és itt már csak angol, lengyel meg orosz nyelv van. Angol fiókot használok a NOW miatt, de a demót angol fiókkal is magyar nyelvűként töltötte le, akkor a teljesítmény miért nem?
-
válasz
sp8787 #231206 üzenetére
Hát ez az. Mert ugyan meg tudom tartani a PS4-et is az 5 mellett, de ha már egyből ki tudnám használni az új konzolt, akkor mégis minek várnék a vásárlással? Alapesetben megéri várakozni mert alig van mivel játszani, de így simán csak cserélem és folytatom tovább a játékot.
(#231207) wesder: Én ugyan nem fikáztam, de úgy gondolom, hogy azért van egy határ ameddig érdemes visszamenni a BC kapcsán. Szerintem a PS4-re fejlesztett játékokért nagy kár lenne, mert már azon a szinten vagyunk ami évek múltán sem lesz csúnya és gagyi.
-
Eclips21
őstag
Szerintem PS5-t venni legalább 1 évig a megjelenéstől totál felesleges, konkrétan pénzkidobás lesz. Szerintem blokkolni fogják a vissza fele kompatibilitást is az első 1 évben.
Én pont ez miatt vettem most ps4 pro-t, olcson vannak a használt játékok is nincsennek gyerek betegségei. Ráadásul 1 év mire megjelenik a kövi széria addig mit csináljak?
Szerintem ha nem is konkrétan pro-t de slimre teljesen megéri beruházni. 2-3 évig teljesen jó és arra mar lesznek rendes játékok is ps5-re.
Most meg lehet válogatni, saját izlés szerint. Minden féle játékból van kínálat.
-
.LnB
titán
válasz
Cicero #231189 üzenetére
Bocsi. Úton voltam, nem tudtam rendesen kifejteni.
Most is csak röviden. Nem éri meg az anyagiak miatt. Nagy bukó lesz most már egy Pro-n. Esetleg várd meg a PS5 hivatalos részleteit. Vagy magát a PS5-öt. Ha kiderülnek a konkrét dolgok az 5-tel kapcsolatban, akkor lehet, hogy sokan már akkor el fogják adni a 4-et. Ezáltal le lesz nyomva az ára rendesen. Vagy vegyél akkor, és akkor kevesebbet buksz rajta. Vagy inkább várj az 5-ig.
A hivatalos PS5 infók lehet, hogy februárban meglesznek. Szóval nem nagy idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest