Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#230501) hyggelig


hyggelig
senior tag

Most sem csalódtam. Több dráma van ebben a topikban, mint amennyi egy brazil sorozatban :D

(#230502) S e t h válasza gamegod (#230496) üzenetére


S e t h
nagyúr

Most ne dobjál rám nagy követ, mert nem tudom melyik epizód jött ki tavaly, 4 vagy az 5, de láttam egy videót a dzsátubén, amiben a legnehezebben platinázható gémeket vették sorba tavaly és ott szerepelt a tavalyi epizód.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#230503) RangerFox válasza #10186752 (#230497) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

.LnB jól írta, a közönség általi szavazásra gondoltam. Gamekapocs, Gamestar, IGN US Youtube-os szavazása, ha csak hármat szeretnél.

Tbh, számomra az egész tavalyi év "langyos húgy" kategória volt játékok szempontjából, ha össze kell hasonlítanom a 2018 vagy azelőtti évvel. Az RE2 kiemelkedő lett, de egy remaket nem neveznék év játékának semmilyen körülmények között se. Az új Fire Emblem is nagyon jónak néz ki, de Switch híján még nem játszottam vele.

[ Szerkesztve ]

(#230504) Moby válasza S e t h (#230502) üzenetére


Moby
addikt

Hát a DMC4 még az előző generációban jött, szal az biztos nem :) Tavaly nem volt DMC. Volt egy sokat szidott DMC reboot , de az is sok éve már.

(#230505) Moby válasza RangerFox (#230503) üzenetére


Moby
addikt

Azért volt ott egy sekiro, volt egy Day's Gone, Volt egy fantasztikus Death Stranding, volt egy több éve várt, és elég jól sikerült Blood&Truth, és volt egy szerintem elég jónak mondható MetroEx. Volt egy zseniális oldiebultgoldie DMCV, volt egy fantasztikus RE2 remake.És volt egy fillérekből összelapátolt, de annál jobb Remnant. Ez a ps4 vonal, switchen meg konkrétan ránkszakadt az ég 2019-ben. Jó év volt a gamernek szerintem 2019-ben is. Marha jókat játszottam jó játékokkal :)

Ja, és akkor már itt a helye: igen, és volt egy egészen új SW szemléletű, látványos, jó bossharcokkal fűszerezett fallen order is.

[ Szerkesztve ]

(#230506) #10186752 válasza RangerFox (#230503) üzenetére


#10186752
törölt tag

Gamekapocs LOL. Nézd már meg, milyen kvalitású olvasók járnak oda...LOL.

És ez hány ember ÖSSZESEN? Legyen mondjuk 5 ezer. A hány millió gémerből?

Ízléseken nincs mit vitatkozni, de ezt a játékot ugyanúgy senki nem fogja emlegetni 5 év múlva, mint mondjuk a Far Cry 5-öt. Annyira kiváló volt.

Ellenben egy Pókember, egy Death Stranding, egy God of War, meg egy - szerintem szintén fájóan átlagos - Days Gone az még 4-5 év múlva is beszédtéma lesz.

(#230507) .LnB válasza RangerFox (#230503) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

"ha csak hármat szeretnél."

Te is így számolsz?: [link] :D ;]

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#230508) Bad Pritt válasza #10186752 (#230506) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A Spider-Man pont ugyanaz a kategória, mint a Fallen Order. Ráhúztak egy skint egy meglévő rendszerre és kiadták szép körítésben. Semmi új, semmi meglepő nincs benne, egy korrekt iparosmunka.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#230509) Peace válasza RangerFox (#230503) üzenetére


Peace
nagyúr

Plague Tale, Days Gone, RE2 Remake, Gears 5, Borderlands 3, The Outer Worlds, Metro: Exodus, Fallen Order és a többi....piszok jó évem volt!!!!! <3 <3 <3

(#230510) Moby válasza Peace (#230509) üzenetére


Moby
addikt

Igen tényleg: a tavalyi jó játékokból a The Outer World még előttem van. Várom már, hogy sorra kerülhessen :)

/és igen, végeredményben a gears5 sem volt rossz, csak azt itt nem lehet említeni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#230511) ldave


ldave
félisten

Ha valaki egy point&click kalandjátékot keresne PS4-re, akkor ajánlom a Tokyo Darkot. Picit ijesztegetős a történet, de nem jump scare szerencsére, olyan pszichothriller jelleggel.

A Slime draws near! Command?

(#230512) Peace válasza Moby (#230510) üzenetére


Peace
nagyúr

Kb. 23 óra, 2 nap alatt kipörgettem, de hatalmas élmény!!! ;) Nagyon hiányzott már valami hasonló. Ráadásul betették GamePass-bas, hatalmasjó arcok!!!

(#230513) frankdelgado válasza Moby (#230505) üzenetére


frankdelgado
őstag

Days gonet tegnap sikerült befejeznem. Összességében egy nagyon jó élmény volt, a vége fele elég sok buggal és röccenéssel. Egy alkalommal vágtam majdnem a falhoz az egészet amikor a gyors fertőzöttes (a továbbikaban:gyf) küldetésnél lementem obrájen haverjait megkeresni. Első nekifutásra a pálya elején átestem a texturákon, második alkalommal eljutottam a haldoklóhoz, ezt követően nem jött a gyf, körbenéztem és láttam a tereptárgyban beakadva verődni, hát kinyírtam. Obrájen elkezdett üvölten a rádióban, hogy rajtam a horda, de semmi nem jött....kicsit forgolódtam a barlangban, mint kezdő buzi a gözfűrdőben, de semmi...újratöltést követően jött a gyf, legyaktam, de horda megint sehol, ezt még egyszer eljátszottam, azt elmentem aludni. Másnap már rendben volt, se texturahiba, meg jött a horda is. Kicsit késésben voltak na..... :DDD , . Összességében azonban jó kis játék volt. A leszbikus vonalat azért beletolták, mert buzik nélkül ma már nincs élet.... ;]

(#230514) gyuromoj válasza Zlcsi (#230484) üzenetére


gyuromoj
veterán

Beat Saber - Monstercat Music Pack Vol. 1

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#230515) Moby válasza Peace (#230512) üzenetére


Moby
addikt

Jah, nagyon vártam, megjelenéskor sorra akartam keríteni, de pont abban az időszakban semmivel nem tudtam játszani, aztán sajnos hátrébb került a queue-ban.

(#230516) RangerFox válasza Moby (#230505) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Igen, nem voltak rossz játékok, de egyikre se mondanám egyértelműen, hogy jobb volt a többinél, vagy az elődeinél, vagy megváltotta volna az ipart. A Days Gone-nak számos hibája van, ami már a játék elején (~10 óra) kiderült számomra, még nem játszottam végig. A Metro Exodus se rossz játék, de sok helyen nem hozza egy 2019-es játék színvonalát, megkérdőjelezhető az open world szükségessége, és az utolsó fejezetet leszámítva nem adta az igazi Metro hangulatot számomra. A Sekiroban legyőztem az első bosst, de nem vagyok nagy From Software fan, így elengedtem a dolgot. Valójában ebben láttam a legnagyobb potenciált a GoTY címhez, de egyik rajongótól se hallottam azt, hogy jobb lenne a Bloodborne-nál, vagy bármelyik DS-nél...

A Death Stradinget szintén nem játszottam még végig (sor kerül rá hamarosan), de egyszerűen túl sok gameplay dizájnbeli hibája van ahhoz, hogy mind fölött szemet hunyjak, hiába a remek karakterek, grafika, sztori... A Plague Tale szép lett, meg kis csapat csinálta kevés pénzből, ami példaértékű, de ez sok helyen meglátszik rajta, nagyon sok hiányzik belőle, hogy kiemelkedjen a többi közül. A Control egy fun, fluid tps lett, az art design kiemelkedő, de a sztorija nagyon mellément nálam... Indie fronton az Afterpartyval és a My Friend Pedro-val játszottam. A Modern Warfare sztoriját élveztem, multiban viszont a BO4 jobban beszívott. Borderlands 3 fun volt, de a 2-höz nem ér fel se sztoriban, se mellékküldetések terén.

És mindezek mellé jött az ezeknél jóval nagyobb csalódást okozó címek: Anthem, összes tavalyi Ubisoft cím stb. Önmagában véve nem volt rossz év, de 2018-hoz képest lényegesen gyengébb volt.

[ Szerkesztve ]

(#230517) Wesder válasza Peace (#230509) üzenetére


Wesder
félisten

Nekem a CTR kiatt volt jó a tavalyi év. Kinek mi ugye. Szerintem sem vokt rossz amúgy, csak nagyon elhomàlyosítja a belengetett 2020-as címek.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#230518) erahurka válasza frankdelgado (#230513) üzenetére


erahurka
félisten

Szerintem működött a leszbi vonal, engem nem zavart. Nekem olyan érzésem volt amúgy végig, mintha egy sorozatot néznék. Az utolsó pár küldetéssel volt csak bajom , gyakorlatilag annyi volt mind, hogy le kellett győzni egy hordát... Lehetett volna változatosabb.

(#230519) Moby válasza RangerFox (#230516) üzenetére


Moby
addikt

Nem jönnek világmegváltó címek minden évben. Nekem két igazán kiemelkedő játékom azért volt tavaly: A Death Stranding, és a The Touryst (Switch). Mindkettő valamilyen szinten újat mutat, követendőt, eltérőt, miközben lebilincselőek. És részben azért idesorolható az RE2, mert ha ilyen minőségű remakeke jönnének, akkor a videójátéktörténelem összes játékát megérné újra elkészíteni. Nem fog minden évre jutni God of War, de ha jutna, akkor már az sem baszna oda akkorát. Akkor már az lenne az átlagos szint, és ugyanígy menne a nyígás. Kellenek az igazán kiemelkedő címek, amik pár évre megmutatják, hogy hol is lakik az úristen. 2020 durva lesz ilyen szempontból, mert egyszerre több ilyen is kinézőben van. Ezzel együtt 2019-ről az egyetlen negatív játékosgondolatom az, hogy bár lett volna több időm játszani.

(#230520) frankdelgado válasza erahurka (#230518) üzenetére


frankdelgado
őstag

Rikki bisex, mert Deacon-al is akart kavarni, csak a hülye játszotta az eszét, de mos komolyan: ott van 2 éve hokiznak piással a toronyban, a csaj szétteszi, ez meg lelkizik, mekkora hülye... :DDD
Engem sem zavart egyébként, jó karakterek voltak. Egyébként gondolkoztam, hogy kiírtom az össze hordát a végén, mert már elég jól belejöttem....... :), szerencsére van még elég cucc, amit ki kell pörgetni....

[ Szerkesztve ]

(#230521) erahurka válasza frankdelgado (#230520) üzenetére


erahurka
félisten

Nem emlékszem hogy ott már volt-e szó róla hogy él a csaja. De ja, én is csak néztem hogy mit akarsz ember, végre 3,14na! :C

Hordák egyáltalán nem vészesek amúgy, csak kell lőszer meg türelem. Meg levenni a nehézséget könnyűre :DDD Platina sem nehéz, nem is túl időigényes szerintem. Én végeztem a sztorival, aztán talán 10 órát kellett még rádobni. Bár én sztori alatt megcsináltam minden bázist meg fészket.

[ Szerkesztve ]

(#230522) Moby válasza Wesder (#230517) üzenetére


Moby
addikt

Namost azokról azért annyira semmit nem tudni, hogy a nagy hype mellett sajnos ha nem is nagy eséllyel, de mindben benne van a földbeállás lehetősége. Igen, egy cp2077-ben is, de még egy GoT-ban is, amire úgy megy a hype, hogy a tényleges játékmenetből egyetlen képkockát nem látott a nagyérdemű.
Én fix1-re csak a tLoU2-t veszem. Egyrészt mindenki tudja mit fog kapni, másrészt már mutattak gameplay, és abból tudjuk, hogy mit fogunk kapni :)

És mégegy gondolat 2019-ről, ha már szóba került a ubi: én mostanság kezdtem bele a division2-be. PS4-en bétáztam vele, de a béta borzalmas volt. Most megvettem X-re, és nyoma sincs az akkor tapasztaltaknak, és gondolom a ps4-es verzát is gatyába rázták. Namost szerintem az a játék eléggé rendben van. Aki az első részt bírta, ezzel sem hiszem, hogy gondja lesz.

[ Szerkesztve ]

(#230523) .LnB válasza Moby (#230522) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

A CDPR-ben ugyan úgy lehet bízni mint a Naughty Dog-ban. Max kicsit bugos lesz a CP2077. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#230524) Wesder válasza Moby (#230522) üzenetére


Wesder
félisten

CP-ből ugye mutattak egy 40 perces "demo"-t. Az nem vokt rossz. Dying Light 2 is mutatott egy 20-25 perces jàtékrészletet.
Jó lesz az idei év szerintem.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#230525) vonSux válasza .LnB (#230523) üzenetére


vonSux
őstag

Csak ezért (A witcher 3 is kellemesen bugos volt jó ideig) nem lesz nálam első napos vétel a CP. Szépen peccselgessék, aztán meglátom, hogy jelenlegi generációra vagy már a kövin játszom végig.

(#230526) Mr Chapel


Mr Chapel
tag

Ennek a Days Gone-nak nagyon szörnyű az irányítàsa. Lehet a Horizon Zero Down után még erősebb a kontraszt. Annak teljesen fluid az irányítása. Minden apró rezdülésre azonnal reagál. Lehet az alacsony frame miatt ilyen? Ps4Pro van a segge alatt. De a Horizon is csak 30, az Uncharted 4 is. Azok még se ilyenek. Fura továbbá hogy minek ez a delay állítás az opciók között. Mintha bárki is akarna késést az eszközök között. Beállítottam a legalacsonyabbra de még így se valami reszponzív. Ilyen még nem volt kontrolleres pályafutásom alatt, de szerintem bekapcsolom az aim-ot. A Red Dead Redemption 2 volt hasonló, de az csak szimplán lassan forgott körbe. Tv pc módban van, szal tuti nem azzal van a gond. Meg legtöbb játék normálisan reagál.

(#230527) .LnB válasza vonSux (#230525) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Első pillanatban veszem. Sőt már elő is van rendelve. De fizikálisan a szép fémtok miatt. Nekem a CP2077 az új Death Stranding. Ugyan annyira várom, mint azt vártam.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#230528) RangerFox válasza Moby (#230519) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Igen, ez főként az én hibám, hogy sokszor túl nagy elvárásokkal ültem le egy játék elé, és túl kritikus szemmel néztem rájuk. És mindeközben elfelejtettem élvezni őket, ami az egész hobbi lényege lenne... A Naughty Dogban bízok, kizártnak tartom, hogy csalódást okozzanak.

(#230529) ProEvoFan válasza Bad Pritt (#230508) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Spider-Man iparos munka?Egy tökéletes gameplayel rendelkező játék.A Batman Arkham cityvel a létező legjobb szuperhős videójáték.
Iparos munka?Na megyek inni egy feles Unicum szilvát... :DDD

(#230530) markknight válasza Bad Pritt (#230508) üzenetére


markknight
veterán

Platináztam azt a játékot, de ami igaz az igaz. A sztorira már nem is emlékszem. Köszi a Rocksteady-nek, hogy elkészülhetett az új spidey :D

[ Szerkesztve ]

(#230531) Wesder válasza ProEvoFan (#230529) üzenetére


Wesder
félisten

Remekül ötvözték a Batman-t és a Sunset OD-t. Nincs ezzel persze semmi gond, a végeredmény a lényeg.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#230532) Rage47 válasza marilllyo (#230467) üzenetére


Rage47
veterán

Másogy működik a parry-rendszer, mint ahogy az ember megszokta vagy elvárható lenne sok más játék alapján. Szerintem ez irtó nagy baki és bénává teszi a harcot, miután rájössz, hogy nem benned volt a hiba végig :D Ezt leírták már mások is külföldi fórumokon is.

(#230533) Wlac válasza ProEvoFan (#230529) üzenetére


Wlac
Ármester

Pedig annál nem több. A hangulat eladja, és nincs semmi probléma vele, de a tartalomra már nem jutott annyi. Minden gyűjtögethető biszbasz jelölve a térképen, van vagy 10 mellékküldetés, az összes többi csak kötelező időtöltés, van vagy 3 féle crime, de legalább területenként 20-at meg kell csinálni. Ha ez egy Assassin's Creed játék lenne, kapná a sarat ezek miatt, csak hát Sony exkluzív... És ne értsetek félre, élvezem a játékot!

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

(#230534) Bad Pritt válasza ProEvoFan (#230529) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Jaja, tökéletes a gameplay, mert az Arkham-ben is az volt és egy az egyben átültették. ;]
Nincs benne semmi újdonság, ugyanúgy harcolsz, mint a Batman-ben, ugyanolyan easter eggeket gyűjtögetsz, mint a Batman-ben, a bossharcok is hasonlóak, frakció csaták, gyűjtögetnivalók, még az is, hogy nem csak a főszereplőt irányítod a játékban ugyanúgy van implementálva... Nem feltétlen pejoratívnak szántam azt, hogy iparos munka, de ugyanúgy nem ad újdonságot, mint a HZD vagy akár a Fallen Order, meglévő, működő elemeket pakol össze egy fasza csomagba.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#230535) markknight válasza Bad Pritt (#230534) üzenetére


markknight
veterán

Mondjuk ebből a szempontból a Fallen Order is egy iparos munka, bár volt 1-2 egyedi dolog benne. Szal 2020-ban már csak iparos munkákkal találkozunk a mechanikai részlegen, max a történetben meg látványban tudnak egyedit alkotni.

[ Szerkesztve ]

(#230536) Moby válasza .LnB (#230523) üzenetére


Moby
addikt

Ha olyan állapotban jelenik meg, ahogy a witcher3 jelent meg, akkor simán skipre megy induláskor. Pedig elő van rendelve egy fél éve, de a teszteket minimum megvárom. A CDPR-nek még mesze nincs olyan pedigréje, mint egy ND-nak. Volt egy remek, de azért még eléggé garázsszintű első witcher, volt egy egész más vizekre evező, de fantasztikus második rész. És volt egy a stúdiót csúcsra repítő, de közben rettenetes indulóállapotban megjelent harmadik rész.
Szó nincs itt olyanról, hogy a CDPR nem tud hibázni. Az egyetlen, amit tudunk, hogy végtelen pénzből készül, már-már túlzóak az elvárások, hatalmas a megfelelési kényszer, és hogy számtalan hírességet nyertek meg a játéknak. Láttunk már ettől jobb kezdéssel is hatalmas bukásokat. Nem mondom, hogy óriási az esély, de ez a felfokozott elvárás/megfelelési kényszer szülhet hülyeséget. Nagyon sok arról szóló cikk jelent és jelenik meg, hogy a CP2077 legnagyobb ellensége a körülötte hömpölygő hype.

[ Szerkesztve ]

(#230537) Bad Pritt válasza markknight (#230535) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Persze, 30 óra alatt gyakorlatilag semmilyen olyan gameplay elemmel nem találkoztam, amit ne láttam volna máshol valamilyen formában. De jól összegyúrták és amiben még jobb, hogy a casual gamerek játszhatják a story módban vagy Jedi Knight szinten és akkor végigvagdossák magukat a játékon (van olyan boss, aminél konkrétan tényleg csak az ütést kell nyomkodni legkönnyebb szinten), a From veteránok meg tolhatják a Jedi Grandmastert és ott már egy random Oggdo is one hitel a játék első órájában.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#230538) hombre[EU] válasza Moby (#230486) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Pedig a megjelenése elōtt még más volt a nézōpontod :)

Life, Uh, Finds A Way

(#230539) Moby válasza hombre[EU] (#230538) üzenetére


Moby
addikt

A puding meg a próbája :)

(#230540) #79125504


#79125504
törölt tag

Állásába lehet valami baja idővel egy PS4 controllernek? Mivel sikerült jó áron hozzájutnom vettem egyet tartalékba. Egyszer teljesen feltöltöttem és visszaraktam a dobozába.
Anno PS3-hoz vettem egy külföldi bizományi boltba bontatlan dobozost. Majd 1 év elteltével mikor használtam volna nem vette a töltést. Szépen szétszedtem és arra lettem figyelmes hogy púpos volt benne az akksi :DDD

(#230541) nemorino válasza Moby (#230536) üzenetére


nemorino
tag

Én is így látom, bár a W3 megjelenéskor szerintem annyira nem volt rossz állapotban, offline PS-en kezdtem játszani patch nélkül és nem emlékszem komoly hibára. Persze amikor elkezdték patchelni, akkor eltűnt Keszeg farka, elkezdtek térden járni a karakterek stb. A Cyberpunktól mindenki olyan forradalmat vár, amihez nehéz lesz felnőni. Túl nagy a hype, ha csak egy szimpla jó játékot kapunk, már sokan akkor is csalódottak lesznek. (A grafika pl. engem egyáltalán nem nyűgözött le az eddigi gameplay videókon.) Viszont ha felnőnek a feladathoz, azzal bekerülnek a legnagyobbak közé.

"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon

(#230542) nemorino válasza #79125504 (#230540) üzenetére


nemorino
tag

Szerintem inkább rotációban használd őket, nem használt notebook akkumulátor egy év alatt teljesen tönkrement nekem.

"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon

(#230543) hombre[EU] válasza .LnB (#230523) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Én nem tudom. A gunplay ránézésre sem volt jó és többen is mondták (gondolom próbálták),hogy elég gyenge. A close combat (melee) pedig nem igazán mūködik firstperson-ban. A gameplayel kapcsolatban (akció) nem hiszem,hogy jó lesz

Life, Uh, Finds A Way

(#230544) erahurka válasza hombre[EU] (#230543) üzenetére


erahurka
félisten

Én is jobban örültem volna egy 3rd person megvalósításnak.

(#230545) hitvanyalak


hitvanyalak
senior tag

Sziasztok!
Nem találtam az összefoglalóban, de nem is értek egyáltalán hozzá. A PS hátuljában van az optikai kimenet, ahhoz milyen átalakító kell, hogy egy jack bemenetes hangfalból jöjjön a zene, ne kelljen örökké a kontrollerre dugnom?
Ugyanide tartozik, hogy a monitorom audiokimenetén a jack tök jól megy fülessel, de ha hangszórót kötök rá(ami a kontrollerrel barát) akkor az úgy búg, mint az állat. Vannak erre megoldások? És köszönöm!
:R

A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.

(#230546) Peace válasza nemorino (#230541) üzenetére


Peace
nagyúr

Csunyúlt a 2018-as gameplay óta, ez tény. Számomra biztosan zseniális élmény lesz, akárhogy is sikerül! Cyberpunk is, FPS is, RPG is és CDPR. Ennyi nekem bőven elegendő. Ha jön majd PS5-re is felpimpelve vagy rászánom magam egy videókártya vásárlásra, akkor pedig tuti újra nekiesek majd egy másféle játékstílust igénylő karakterrel! ;)

[ Szerkesztve ]

(#230547) Peace válasza erahurka (#230544) üzenetére


Peace
nagyúr

Nem véletlenül lett FPS. Többször kihangsúlyozták la fejlesztők, hogy számos elem nem működött volna egyáltalán vagy kevésbé a nézdahátam megvalósítással.

(#230548) hombre[EU] válasza Moby (#230539) üzenetére


hombre[EU]
veterán

:K két órát ettem belōle. Én olyan fejeket nem vagyok hajlandó nézni több tízórán keresztül :DDD

Life, Uh, Finds A Way

(#230549) Carlos Padre válasza .LnB (#230523) üzenetére


Carlos Padre
veterán

"kicsit" :U

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#230550) #79125504


#79125504
törölt tag

Ha már battery , van aki használt már ilyen külső akkumulátoros megoldást? :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.