Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Most néztem hogy a Xbox series s megjelenési dátuma november 10 . Gondolom akkor ilyen tájban jöhet a Ps5-is majd.
-
-
Batyops
aktív tag
Van már valami info hogy mikor jelentik be a Ps5 árát és a pontos megjelenési dátumot?
-
ldave
félisten
válasz
penge111 #259442 üzenetére
Mintha ezt már beszéltük volna
Nem tartom egyiket sem jobbnak a másiknál, mindkettőnek megvannak a saját erősségei, gyengeségei.
Az Óperencia technikai oldalról és látvány terén mindenképp jobb, a történet is érdekesebb, a sok magyar vonatkozás pedig extra pont.
A Bard's Tale-ben nekem a harc jobban tetszett, azzal hogy lehet mozogni a csatatéren, jó kis kombózásra teremt lehetőséget. Csapattagok szempontjából is kevésbe kötött, ráadásul van lehetőség felbérelni is társakat, ha úgy érezzük hogy az adott feladathoz szükség lenne egy tolvajra vagy varázslóra. Az Óperencia ilyen szempontból sokkal kötöttebb.Nem fogom tudni megmondani neked, hogy melyiket válaszd a másik helyett
szerk: ha ár a szempont, akkor a Bard's Tale szinte már fillérekét is volt kapható valamelyik sale során.
-
penge111
addikt
válasz
ldave #259435 üzenetére
Csak őrlődöm, hogy Óperencia vagy Bard's Tale IV legyen
Te mindkettőt toltad, melyiket tartottad jobbnak. Olvasatom szerint az Óperencia a jobb, de a Bard's Tale IV se tűnik rossznak, kettőt tuti nem veszek ebből a stílusból
Óperencia:
+magyar nyelv
+jó story
+szép grafika-rövid
-egyszerűsítettBard's Tale:
+fantasztikus harc
+mélyebb rendszer mit az Óperenciába
+jó zenék-gyenge sztori
-sok az ismétlődő elem
-gyenge grafikaKb így látom a két címet én...
-
ImACeltic
őstag
Nem tudom volt-e már, de akit érdekel a Crysis Remastered az szoktassa magát ahhoz a tudathoz, hogy Pro-n dinamikus 1080p-ben fog futni a szoftveres ray-tracing miatt. Alapkonzolon nem lesz ray-tracing. Akit jobban érdekel ez, nézze meg a Digital Foundry videóját erről.
-
boost
veterán
válasz
penge111 #259434 üzenetére
az jó játék? én attól kicsit félek..
Èn idén 3 játékot vettem meg PS4re. A Minecraft Dungeons-t, azt kiplatináztam, a Desperados 3-nak a végén járok, a Tsusima az sajnos azt hiszem elkapkodott beszerzés volt. 3-4 éve örültem volna neki, és most is örültem, hogy nem csak zombik (TLOU2), meg szuperszörnyek (Death Stranding) ellen lehet harcolni, esetleg képregényfeldolgozás, de valami földhözragadtabbat is kiad a Sony.. De maga a játékmenethez nincs elég időm. El is ajándékoztam unokaöcsinek.
-
penge111
addikt
Megjött az új akció, jó mazsolázást 115 cím psprice szerint, na hátha találok én is valamit!
ÁÁÁ, ez valami VR akció, nekem nem jó!
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Kontrolleren nem müködik rendesen az R2 gomb.Grid közben vettem észre.Rátettem másik gombra a gázt, egyből szarrá vetrtem a gépet.
Megpróbálom szétszedni, kitisztítani...hátha jó lesz.Remélem nem kuka. -
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #259425 üzenetére
Azért a generáció végére minden stúdiónak volt már tapasztalata a hardverrel, megvoltak azok a best practise-ek, amiket alkalmazva optimalizált játékot tudtak leszállítani. Csak egyszerűen van egy határ, ami után már nem éri meg downgradelni egy játékot, és ezt akkor túllépték véleményem szerint.
-
opr
nagyúr
válasz
tboy93 #259421 üzenetére
Valtozo, altalaban ugy nez ki, hogy 1-2 evig meg kb minden multiplatform jatek jon prevgenre is, a harmadik evben mar azert boven nem, utana meg csak az ilyen sorszamozott, de amugy semmi nem fejlodo/valtozo fostaliga sportjatekok, mint pl fifa.
En most is ilyesmire szamitok, aztan majd meglatjuk. -
Woodslave
félisten
Psn Id valtoztatasnal ir egy csomó figyelmeztetest. Ugye a ps+ elofizetesbe meg az acc megosztasba nem kavar be.?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyuromoj
veterán
válasz
N.YCityBoy #259408 üzenetére
Úgy szoktam, ezt már a legelején ajánlották.
-
-
saelin
veterán
Jól le van lassítva a psn. Még át kelett lépni PC-re, hogy megnézzem nem a netemmel van valami. 10 GB-ot 30+ percig akar szedni.
Gigabittel? Pc-n egy 3 GB-os videó lejött kevesebb mint egy perc alatt.
-
Rigormortiis
veterán
Több, mint 3 év után ismét végigvittem az Until Dawn-t. Ez egy remek játék a mai napig. Egyedül talán a hangulata nem olyan erős, mint mondjuk a Medan-é, amúgy ég és föld a két játék az UD javára. Talán az a legnagyobb bajom vele, hogy túl sok a szereplő, így senki sincs igazából elmélyítve, egy jellem sincs kibontva. Nem véletlen, hogy a nagy kalsszikusok mind-mind kevés szereplővel operáltak és operálnak a mai napig. A QTE sem a kedvenc játékmechanikai eszközöm, de itt legalább azonnal be lehet zárni a programot, ha elcseszünk valamit. A Medan pl. minden pillanatban ment, ott, ha nem készítünk gyakran külső backupot, akkor nagyon fel kell kötni a gatyót, ha egy bizonyos végkifejletre utazunk, mert ott is vannak nagyon szemét QTE szekvenciák.
Egy szó, mint száz: akinek kimaradt volna az Until Dawn, pótolja be, gombokért adják, és anno ps plus játék is volt. Nem is ijsztő, kevésbé horror, mint inkább egy érdekes trash. Nyugodtan oda lehet tenni a többi Sony exkluzív mellé.
-
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu #259399 üzenetére
Így van, ez jutott most nekem is eszembe. Lehet azért, mert egyre többször ilyen formában jelent meg mostanában "demó". De az se szebb, amikor free weekend van és egy limitált 2 pályás valamit a képedbe tolnak, amivel végzel fél óra alatt, közben meg lehúzol 40gb-ot érte
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest