Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#258451) Aciduzzu válasza Yodamest (#258435) üzenetére


Aciduzzu
aktív tag

"akik ilyen 6-7 pontokat adtak a játékra azok egész egyszerűen nem játszották végig, ez 100%.
Aki végigvitte annak egészen biztos, hogy 2019 GOTY címe volt"

Ugye te is érzed, hogy ez elég demagóg megnyilvánulás, ráadásul nagyon buta is.

LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50

(#258452) kriszpontaz válasza wierra (#258450) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Ajánlom, hogy a tápot és az alaplapot összekötő kábelt a táp felől húzzátok le mert az enyém csatlakozóval együtt szakadt ki az alaplapról a legkisebb húzásra, széttépve a nyomtatott áramköri padok és trace-ek nagy részét. Egy órát szívtam vele mire életre keltettem, sikerült a kábelt direktbe visszaforrasztani. A táp felől nem tud kiszakadni. Jó tanács! Nagyon gyenge a nyák minősége. Lehet, hogy nem mind ilyen sz@r, de az újabb típusok tuti.

[ Szerkesztve ]

(#258453) wierra válasza Yodamest (#258435) üzenetére


wierra
senior tag

Gratulálok!
Bugokból a vége felé azért pár nálam akadt (pl. néha csak alacsony részletességű textúrákat töltött be, nem jelenített meg objektumokat), ill. ritkán belaggolt.
Ami inkább zavart az Deek párbeszédek alatti félszegsége, kb. mint egy folyamatosan zavarban lévő tinédzser. Abból az aspektusból meg küldönösen furcsa, hogy az ilyen párbeszédek között egy megveszekedett halálosztó fémváz nélkül.
Így nálam "csak" 95%-os lett ez az alkotás :DDD .

---------------
(#258452) kriszpontaz: Így van, köszönöm a kiegészítést! :R

[ Szerkesztve ]

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#258454) kriszpontaz válasza Rigormortiis (#258441) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Nálam aktív plus mellett nem engedi (amit régebben viszont engedett, nem tudom minek ez a kivételezés). Ezek szerint neked lejárt.

(#258455) kriszpontaz válasza wierra (#258453) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Az a baj vele, hogy felület szerelt csatlakozó van a lapon, nem átmenő, amit a nyák másik oldala fogna. Az nem is szakadna ki. Ez így egy nagyon gagyi megoldás. Összerakni egyszerű, de ne szedd szét, mert ha ez kiszakad, akkor keresheted a forrpontokat, mivel ez indítja a tápot, enélkül halott a gép.
Remélem a PS5 nem lesz ennyire elcseszetten szerelhető, vicc, hogy a venti mögötti lamellák tisztításához az egész gépet szilánkokra kell szedni. Meddig tartott volna normálisan megoldani?

(#258456) Rigormortiis válasza kriszpontaz (#258454) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Igen, pont pár napja járt le.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#258457) fausto válasza Yodamest (#258447) üzenetére


fausto
addikt

Vaaagy, lehet hogy te vagy az ellenpélda? Nem tudom, hogy a te véleményed miért lenne relevánsabb, mint az enyém vagy azé a 109 kritikusé, akik a 70% körüli átlagot összehozták :F
Ami megjegyzem, nem azt jelenti, hogy szar a játék.
BTW, nem engedtem el, kimondottan vártam a találkozást

(#258458) Yodamest válasza fausto (#258457) üzenetére


Yodamest
addikt

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/days-gone

Vagy 2100 játékosé akik jóra értékelték? A linkelt metacritic szerintem elég jól példázza, amiről beszélek: a kritikusok lehúzták mivel játszottak a játék első 3-4 órájával, a játékosok pedig éltetik, mivel nagyobb részük végigvitte vagy sokáig elvitte. Lehet velem van a baj, de szerintem a 2000 pozitív 200 negatív 170 köztes, azért egy elég jó statisztika.

[ Szerkesztve ]

(#258459) KoNZoLik@ válasza Yodamest (#258458) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

Ennél a játéknál az első 3-4 óra gyakorlatilag a tutorial, tehát aki csak ennyit játszott vele és így értékeli a játékot, annak a szavára nem sokat adnék😁 De ez elmondható bármelyik játékra, ezzel az erővel bárki lehet játék tesztelő, belenéz pár órára egy adott játékba azt írogat róla valamit ;]

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 816 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#258460) Yodamest válasza KoNZoLik@ (#258459) üzenetére


Yodamest
addikt

de így működik a sajtó sajnos, legalábbis nagy része, attól a pár hiteles forrástól eltekintve akiknek én is adok a szavára pl. ACG, Skill UP

ezek a gamespot, ign és hasonlók csak dobnak rá egy számot pár óra játék után, ami egy ilyen címnél mint a days gone, nem szerencsés, nyilván úgy voltak vele, hogy kis stúdió, nem szánnak rá több időt, csak így meg fals a kép.

[ Szerkesztve ]

(#258461) _drk válasza Yodamest (#258458) üzenetére


_drk
őstag

Az a durva, hogy ma már nem működik a fikázás.
Ha a hazai tartalom gyártókat nézem, Szirmai meg mondjuk OW Zoli, nekik tök jól állt a földbe tiporni egy rosszabb alkotást. Csak amikor elkezdték kb fele-fele arányban voltak a cuccok. Mára már mondjuk Zolinak van 1 pozitív, 1 nem annyira szar és 8 fikázásós videója.
És ilyenkor a megszokott "kritikusok" hát milyen jó már földbe tiporni egy címet nagyot koppan, mert ez a játék még a kiemelték között van. Nyilván vannak hibái de ennyi erővel pozitív kritika nem is születne.

(#258462) RangerFox válasza Yodamest (#258460) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Ezt honnan veszed? Több héttel megjelenés előtt megkapták a letöltőkódot a játékhoz, kellő mennyiségű idejük volt tesztelni a játékot. Az IGN-es Lucy O'Brien (aki tesztelte) több podcastben is részletesebben kifejtette, mi volt a baja a játékkal, a trófea listája szerint is végigjátszotta.

Talán a sztori önmagában nem tudta felejtetni vele a folyamatos fps dropot, technikai hibákat, repetitív gameplayt és mission structuret, fantáziátlan világot. Nem az a polírozott gyöngyszem volt, amit megszokhattunk a Sony-tól.

(#258463) fausto válasza Yodamest (#258458) üzenetére


fausto
addikt

Nem tudom, miért veszed biztosra, hogy nem vitték végig. Tökre meg tudom érteni azokat, akik végigunták a 60-70 órát és utána kapta ezeket a díjakat. A10% különbség nem olyan egetverő, azért a 80% is messze van egy GOTY díjtól. Plusz benne van a user score-ba, hogy amiért pénzt adtam, nem fogom leszarozni (önigazolás) + vegyük hozzá, hogy a tesztek megjelenés körül születtek és (a leírások alapján) akkor még elég bugos volt.

(#258464) Yodamest válasza RangerFox (#258462) üzenetére


Yodamest
addikt

Jó de ezek technikai dolgok, én most játszottam végig, hibátlan élmény volt. A világ egyébként nagyon is jól fel van építve, olyannyira, hogy elvileg jön is a 2. rész, mert van ebben még fantázia. Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy bugos volt kiadáskor, úgy hallottam a Red Dead Redemption 2-vel is komoly gondok voltak megjelenéskor mégis 100%-os játéknak van eladva.... mert hát rockstar...

Sokszor amúgy az az érzésem, hogy nem is a játékot tesztelik, hanem azt nézik, hogy ki a fejlesztőgárda, minden a presztízsről szól, egy rockstar gém nem lehet 8 pontos és egy kis stúdió AAA játéka nem lehet 9 pontos, mert az milyen lenne már.

[ Szerkesztve ]

(#258465) Yodamest válasza fausto (#258463) üzenetére


Yodamest
addikt

Akkor mondom:

Metacritic 10% - hatalmas különbség, nem sok játék van, aminél ennyire eltér a 2 érték, szemezgess majd meglátod, nem sokat találsz.

80% messze a goty díjtól - red dead redemption 2 csak ránéztem épp 84% user scoreban szóval ezekszerint ez van olyan jó mint a red dead, ami szerintem feljogosítaná a gotyra.

Önigazolásban megint nincsen igazad - nézd meg a fifa 20 értékét 1.1 ponton áll metacriticen, akkor ott a sok ember aki megvette miért húzta így le a játékot? és hidd el szidni a legkönnyebb, ha nem lenne ennyire jó a játék simán le lenne húzva a játékosok által, pl. Horizon zero dawn pc port steamen 60%-os értékelés.

[ Szerkesztve ]

(#258466) RangerFox válasza Yodamest (#258464) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Egy játékot nem értékelhetsz úgy, hogy szemet hunysz a technikai hibái felett. Most belinkelhetném LnB videóját, amiben 10ms-ig megáll a kép, mert túl gyorsan megy a motorral, vagy saját példámból kiindulva mind a mai napig rosszul fut Slimen. Az RDR meg nem azért volt magasztalva, mert a Rockstar készítette, hanem mert egy technológiai mérföldkőnek számít, ráadásul egy nagyon erős évben tudott kimagasló teljesítményt nyújtani (szemben a Days Gone-nal, mert 2019 minden volt, csak nem erős játékok szempontjából).

Az utolsó mondatod pedig nem igaz, a nagyobb oldalak legtöbbször magas pontszámokat adnak az jó Indiekre, függetlenül attól, hogy melyik stúdió készítette azokat. A Metacritic-kel pedig kár példálózni, bárki írhat oda, függetlenül attól, hogy megvette és végigjátszotta volna a játékot (legjobb példa a TLoU2 pontjai). Nyilván te is érzed, hogy a Fifa 20 nem egy 1 pontos játék, minden téren jobb volt az elődjénél, csak a játékosoknak ki kellett élniük valahol a FUT rendszer iránti ellenszenvüket.

[ Szerkesztve ]

(#258467) TCr válasza Yodamest (#258464) üzenetére


TCr
veterán

"úgy hallottam a Red Dead Redemption 2-vel is komoly gondok voltak megjelenéskor"

Nem, nem voltak.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#258468) Mezcal válasza RangerFox (#258466) üzenetére


Mezcal
addikt

Ezeket a bugokat nem értem, de én pro-val játszottam végig, semmiféle gondom nem volt. :)

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#258469) Mezcal válasza TCr (#258467) üzenetére


Mezcal
addikt

Nem, nem voltak.

De, csak pc-n.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#258470) Wesder válasza TCr (#258467) üzenetére


Wesder
félisten

PC-n voltak, de az ugye a konzolosokat nem érinti.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#258471) Yodamest válasza RangerFox (#258466) üzenetére


Yodamest
addikt

"Az utolsó mondatod pedig nem igaz, a nagyobb oldalak legtöbbször magas pontszámokat adnak az jó Indiekre, függetlenül attól, hogy melyik stúdió készítette azokat."

Tudtam hogy jön az ellencsapás, de te nem voltál elég figyelmes, direkt így irtam másolom:
"és egy kis stúdió AAA játéka nem lehet 9 pontos, mert az milyen lenne már."

Szóval direkt nem inde-t írtam, hanem AAA játékot. Indie játékokat istenítik, néha már túlontúl is, ezt tudom. Viszont kis gárda AAA játékát mint a days gone is, nagyon nem szokták szeretni, illetve sokkal kekeckedősebbek ezekkel, mint egy nagy hírnevű csapat esetleg rosszabb játékával.

(#258472) TCr válasza Mezcal (#258469) üzenetére


TCr
veterán

és (#258470) wesder: gondolom a jelen téma vonatkozásában ez irreleváns?

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#258473) RangerFox válasza Yodamest (#258471) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

AAA játékokat AAA viszonylatban értékelnek, mi ezzel a gond?

(#258474) Mezcal válasza TCr (#258472) üzenetére


Mezcal
addikt

Abból szempontból nem az, hogy volt vele gond, hiszen nem írtad, hogy csak PS4-re igaz a ténymegállapításod. PC-n konkrétan játszhatatlan volt a kiadásakor.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#258475) nemorino válasza Yodamest (#258464) üzenetére


nemorino
tag

Szerintem az egész pontozás torz képet ad. Röpködnek a 10/10-ek, a 8 már kudarcnak számít. Szerintem az átlagos játéknak 5 körül kellene lennie, 8, vagy felette már korszakalkotó élményt kellene nyújtani. Például egy évente kiadott sportjátéknak nem illene 5 fölé menni, mert semmi egetrengető nincs benne, max. tisztességesen összerakták, bár manapság nem az a jellemző. 10/10 meg szerintem még nem is született, ahhoz a sztori, a grafika, és a technikai megvalósítás olyan kivételesen magas, együttes hibátlan minősége kell, amire én még példát nem láttam.

[ Szerkesztve ]

"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon

(#258476) TCr válasza Mezcal (#258474) üzenetére


TCr
veterán

Mea culpa, nem gondoltam, hogy egy PS4 topikban külön ki kell emelni, hogy PS4-ről beszélünk, ráadásul úgy, hogy mi egy évvel (?) korábban kaptuk (és ebből feltételeztem, hogy ezt nevezte a fórumtárs megjelenésnek).

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#258477) saelin válasza nemorino (#258475) üzenetére


saelin
veterán

Fölösleges a pontozás. Elég lenne egy tetszett/nem tetszett rendszer és ebből vonna százalékos átlagot, meg írna hányan pontoztak. Ettől komplexebb fölösleges.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#258478) Yodamest válasza nemorino (#258475) üzenetére


Yodamest
addikt

Abban egyetértek, hogy elég tré a pontozási rendszer, én el is felejteném ezt a 100% meg 10 pontos rendszert, szerintem tök redundáns az egész. Annyi kéne, hogy legyen, hogy van egy képzeletbeli 5-ös skála: felejthető-átlag alatti-átlagos-átlag feletti-kimagasló értékekkel és ebből kap egyet a játék. Szerintem ennél részletesebben nem kell ezt lebontani, amúgy is az már, hogy valami nagyon jó vagy nagyon nagy jó teljesen szubjektív dolog, vagy ugyanígy a rossz vagy nagyon rossz.

(#258479) Aciduzzu válasza Yodamest (#258458) üzenetére


Aciduzzu
aktív tag

Ne haragudj, de totál hülyeségeket beszélsz. Te honnan veszed azt, hogy pl. az IGN tesztelője nem vitte végig a játékot (elárulom, de). Illetve miért gondolod, hogy azért, mert neked tetszett a játék, az másoknak is kell, vagy ha már nekik nem, akkor ők nem játszották végig? :F

LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50

(#258480) Yodamest válasza Aciduzzu (#258479) üzenetére


Yodamest
addikt

Nem csak én gondolom így ez egyébként egy eléggé elfogadott álláspont a days gone-al kapcsolatban, hogy aki végigvitte annak ELÉÉG valószínű, hogy megváltozott a kezdeti véleménye a játékról. A metacritic is engem igazol, a játék RDR2 szintű user scoret kapott, szóval nem CSAK nekem tetszett, sőt akiknek nem tetszett az a kisebbség. Nem támasztottad alá miért is beszélek hülyeségeket, ehelyett indokolatlanul dobálózól hülyeségeket beszélsz, hülye vagy megállapításokkal, de ezeket nem tudod megindokolni.

[ Szerkesztve ]

(#258481) Bad Pritt válasza Yodamest (#258480) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

És? Neked tetszett, ez nem elég?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#258482) Yodamest válasza Bad Pritt (#258481) üzenetére


Yodamest
addikt

Erre a PC válasz, hogy de mert nyilván mit érdekel bárkit is bárki más véleménye, a mai világban az a fontos, hogy nekem tetszen és mindenki más elmehet a píbe nem? Nálam nem egészen.... én nem tudok így gondolkodni, szeretek megvitatni dolgokat, ha azokról úgy gondolom van mit megvitatni, bár látom sokan túl zárt gondolkodásúak ehhez...

[ Szerkesztve ]

(#258483) ldave válasza Bad Pritt (#258481) üzenetére


ldave
félisten

Ezt én sem értem, hogy mikor valaki beírja, hogy most fejezte be az adott játékot és tetszett vagy esetleg nem tetszett, akkor mindig jön valaki, aki kapásból az ellentétes véleményét kezdi el hangoztatni. Miért?

A Slime draws near! Command?

(#258484) Yodamest válasza ldave (#258483) üzenetére


Yodamest
addikt

de itt még csak ez sem, mert ahogy írtam mennyire jó volt, Mezcal volt talán az első aki reagált és egyetértett, hogy nagyon adta a játék.

de amire gondolsz egyébként egy afféle disszonáns emberi tulajdonság, hogyha látunk egy pozitív visszacsatolást, akkor megpróbálunk valami negatívval rákontrázni és fordítva. Ezért írják úgy meg a filmeket is, hogy egy szerelmi, összebújós jelenet után a következő jelenetben egész biztos, hogy meghal valaki vagy valami borzalmasan rossz hírt kap az egyik főszereplő.

[ Szerkesztve ]

(#258485) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Days Gone-nál én úgy gondolom nagyjából reális a user score mivel nem volt semmilyen botrány a játékkal kapcsolatban ami miatt hiteltelen bombázás érte volna, mint pl a Part 2-őt.

Az RDR2-nél meg sokaknak nem jött be a lassú játékmenet, illetve történetmesélés, azért "csak" 8 valamennyi a user score. Amúgy szerintem vitathatatlanul mestermű vagy aközeli game.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#258486) raziel01 válasza ImACeltic (#258485) üzenetére


raziel01
veterán

Az RDR2-ben sok az üresjárat. Hiába jó a grafika, jók a karakterek ha nehezen halad előre a történet. Én vagy fél év alatt vittem végig.
Mondjuk egy Last of US2-t meg 1 hét alatt is végiglehet.

(#258487) modflow


modflow
veterán

Nyár közepén még az volt, hogy a Sony augusztusban tart majd még egy rendezvényt, ahol talán bemutatkozott volna az új Silent Hill.

Mi lett ezzel a rendezvénnyel?

(#258488) Gery9112 válasza raziel01 (#258486) üzenetére


Gery9112
őstag

Igen az RDR 2-ben, ami árnyalhatja a képet a karaktermenedzsment és a játék sokszor az animációk hossza csak tovább nyújtotta az amúgy sem rövid játékot.
Pl.: az állatok nyúzása elsőre megdöbbentő milyen részletes volt....270. alkalommal végigvárni ugyanazt az animációt már nem poén.
A karakterünk ábrázatának folyamatos szinten tartása is külön feladat.

Ezektől függetlenül, amit a Rockstar letett az asztalra azt nehéz lesz überelni. Olyan szinkronszínészi munka van a játékban, hogy döbbenetes. :Y

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#258489) Lackooo84 válasza kriszpontaz (#258455) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Ez egy eléggé ismert "hiba" a PS4-eknél, állandóan letépik. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy ez azért van, mert mindenki ki akarja simán rántani. Meg van a módja hogy lehet szépen kihúzni, de attól üggetlenül még egy gagyi megoldás, és indokolatlanul szoros a csati.

The Truth is out there...

(#258490) Wesder válasza modflow (#258487) üzenetére


Wesder
félisten

Érdeklődés hiányában elmaradt.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#258491) penge111 válasza Yodamest (#258435) üzenetére


penge111
addikt

Kinek mi, én pár napja vittem végig a Days Gone-t. Nem volt rossz játék, de számomra ez a fasorban sincs az általam kipörgetett ps ex játékokhoz képest. Engem nem ragadott magával a történet, nagyon gyengének találtam. A bugoktól most eltekintek, de még mind rengeteg van benne. A zenék azonban nagyon tetszettek. Platinázni akartam, de míg az AC Originst vagy az Odysseyt örömmel megcsináltam, itt elengedtem.
A Nioh 2-t kezdtem el utána, na ez az első perctől beszipkázott, nagyon tetszik idáig. :K

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#258492) Frod válasza modflow (#258487) üzenetére


Frod
addikt

Hát volt augusztus elején egy State of Play, ami annyira érdekelten volt, hogy:
1, nem is emlékeztem már rá (rá kellett keressek)
2, direkt nem is néztem élőben, mert előre közölték, hogy se ár, se dátum, se hardver, se Ps5 nem várható.
Volt vagy 15 perc Godfall, kb ez volt a "nagy durranás".

Do you see the white shadow?

(#258493) Steve1207 válasza Frod (#258492) üzenetére


Steve1207
veterán

Nem is erre vlt kihegyezve a SoP. Mintha bűn lenne még mindig úgy rójátok a strigulákat, pedig a Godfallnak ott se kellett volna lennie kb :DDD

.

(#258494) gyuromoj válasza modflow (#258487) üzenetére


gyuromoj
veterán

Szeptember 9 az új pletyka, akkor lesz 25 éve hogy az első PS boltokba került.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#258495) boost válasza Yodamest (#258460) üzenetére


boost
addikt

ez teljesen abszurd amit írsz, csak, hogy igazold a véleményed. nem pár órát tesztelnek. nálam kapsz egy fakenews plecsnit.

(#258496) Yodamest válasza boost (#258495) üzenetére


Yodamest
addikt

jó te most ezt állítod ugyan úgy, de mivel igazolod? akkor bizonyítsd be, hogy mondjuk a gamespot végigvitte a játékot ha ennyire tudod...

(#258497) ImACeltic válasza raziel01 (#258486) üzenetére


ImACeltic
őstag

Mit értesz üresjárat alatt?

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#258498) Yodamest


Yodamest
addikt

Fú baszki na ezt nem kellett volna, megnéztem a gamespotos kritikát ha már így felhoztam...
Ez egész egyszerűen fals, amiket itt írnak. Az egy dolog, hogy 10/5-öt kapott, ami akármilyen szűrőn keresztül is nézzük nem valós, de az indoklásai is teljesen rosszak.

Deacon's relationship with Sarah is flat and unconvincing - már ez önmagában OMG.... nagyon jól van megírva mindkét karakter és állat a kettejük közti kapcsolat, nem is értem... ez fals abszolút, vagy részegen játszotta vagy muszájból és már töke kivolt, de ez nem igaz ebben a formában.

(#258499) gyuromoj válasza Yodamest (#258498) üzenetére


gyuromoj
veterán

Ezért nem olvasgatok kritikát, megnézek inkább egy gameplay-t aztán eldöntöm hogy kell-e rögtön vagy ráér akciósan majd.
DG-t 2 hónapja játszottam végig és baromira bejött, azt nem tudom hogy első nap is tetszett volna-e.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#258500) raziel01 válasza ImACeltic (#258497) üzenetére


raziel01
veterán

Sok volt benne a lovaglás. A táborban sétálgatás marha lassú volt. Pár átvezető nem volt érdekes/izgalmas. A gyorsutazás része se tökéletes. Illetve kezdben a célzás se volt annyira jó. Később patch-ben lett javítva.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.