Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1) KTTech


KTTech
veterán

Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!

[ Módosította: 7 ]

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#2) almi


almi
senior tag

Sziasztok!

Adott egy Denon AVR-1306-os erőlködő és egy Pioneer S-W80S Sub. Eddig 1 Rca 1-rca kábellel volt összekötve, de a kábel sajnos tönkrement, és most csak egy ilyenem van itthon: [Kábel] . Létezhet, hogy ha az egyes végét bedugom az erősítőn a Pre out-ba, és a másik 2 végéből az egyiket a SUB LINE IN részébe akkor nem szól, mert nem illik hozzá a kábel? Vagy máshol keressem a hibát?

Köszönöm.
Üdv.

(#3) xtremetuning válasza KTTech (#1) üzenetére


xtremetuning
addikt

Kösz az új topicot KTTech ... ;)

...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

(#4) Zanik


Zanik
addikt

Yeah, új topik. Mehet tovább a konstruktív eszmecsere! :C

És ha már úgy is ilyen posztolgatós este van, akkor én is felraknám ide a tervezett házimozi helyéül szolgáló nappali alaprajzát, és két lehetséges elrendezés.

Fontos, hogy bútorok még nincsenek, tehát azok száma, elrendezése változhat. Ami adott az a kanapé, a fotel és a TV.

Az egyik fal mellé mindenképp könyves- és dvd-polcokat szeretnénk. A TV alá egy ilyen médiatárolós szekrényt. A radiátor az ablakok alatt van. Sajnos a szoba nem szimmetrikus, és nagyon nehéz jó elrendezést találni. Ti a kettő közül melyiket ajánlanátok? Vagy mit/hogy változtatnátok meg ezen az elrendezésen? A lakás amúgy tégla, nem panel. Minden segítséget előre is köszönök. :R

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#5) #09634560 válasza almi (#2) üzenetére


#09634560
törölt tag

Halkabban de szólnia kellene..

(#6) Lac-coo


Lac-coo
őstag

Szabika, Köszi !

Ez az oldal nem érhető el angol nyelven, ez így németül nagyon nem megy :)

(#7) MaTTeS válasza Zanik (#4) üzenetére


MaTTeS
senior tag

Mélynyomót lehagytad. Ha már HM, akkor illik azt is venni, viszont akkor a jobb oldali elhelyezés lenne a jó, szemre oda jobban beférne a sub is.

(#8) almi válasza #09634560 (#5) üzenetére


almi
senior tag

Sajnos nem hallom, hogy szólna, de lehet, hogy akkor annyira halkan, hogy nem hallom a frontok mellett. Akkor muszáj lesz vennem egy 1 Rca to 1 Rca kábelt.Hátha azzal jó lesz megint.

Köszönöm.
Üdv.

(#9) ginola válasza almi (#8) üzenetére


ginola
addikt

Valószínű ez lesz a megoldás.

(#10) ZolikaE46


ZolikaE46
senior tag

(#50439) python1: Meg Elvileg A Denon AVR2312 árával a H/K 365 egyezne és ahogy néztem az adatlapot kevesebbet tud jóval a H/K Ugye a denonba van valami ekvalizer is ami pont arra jó hogy ha különböznek a hangszóróid valamilyen szinten egy szintre hozza! teljesítményre is kevesebbet ír, persze az nem jelent semmit, mert a H/K ha jól tudom mindig közelebb áll a valósághoz!

Most már kezdek megint össze zavarodni erősítő ügyben idáig lepaktáltam a Denonnál de azért basztat egy kicsit megint a H/K 365 Melyik erősebb szerintetek hangzásba a jbl-hez?

[ Szerkesztve ]

(#11) Topa00


Topa00
tag

Haliho!
Úgy néz ki, hogy Polk TSI 300-as szett lesz psw110-es sub-al.
Szerintetek hogy oldjam meg a sub elhelyezését?
Az alsó szekrény szélei és a fal vége között 40-40 cm van.
A vezeték nélküli sub-okról valami vélemény? Az ülőgarnitúra mögé beférne, ott a tápellátás is menne gond nélkül.

(#12) Zanik válasza MaTTeS (#7) üzenetére


Zanik
addikt

Ó, tényleg, a sub lemaradt. :B Na, látod, azt pl. fogalmam sincs hova tudnám rakni. Még a jobboldali elrendezésnél is necces. A surround-ok elhelyezése ellenben a baloldalinál a jobb - szerintem.
Ami még nagy gondom, az a reflexió lehetősége, ha a TV az ablakokkal szemben helyezkedik el, de sajnos sehova máshova nem tudom tenni igazán (marad a redőnyös sötétítés filmezéskor). A lodzsa-ajtó elé értelemszerűen nem rakhatom, illetve a radiátorok elé sem lenne szerencsés. Így marad ez a kettő lehetőség. :(

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#13) Szabikaa20 válasza ZolikaE46 (#10) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Nem akarok hülyeséget mondani,de a H/K nál a 7x110W én úgy tudom 8Ohm-on....a Denon 2312-nél pedig 7x135W 6Ohm-on és 7x105W 8Ohm-on..... :U

2 x 110 W sztereó kimenet teljesitmény 8 Ohm
7 x 110 W sokcsatornás kimenő teljesítmény 8 Ohm

forrás: Innen

Amúgy láttam vaterán 180K-ért....

[ Szerkesztve ]

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#14) python1 válasza KTTech (#1) üzenetére


python1
veterán

Köszönjük a felvezetést mindhármótoknak! :R

Remélem sikeres és hasznos hozzászólásokban folytatódik tovább a topic!

ZolikaE46:használt 4xx-6xx-as szériára gondoltam,de látom már,hogy újban gondolkodsz.

(#15) BBéci válasza MaTTeS (#7) üzenetére


BBéci
titán

Szerintem mindenképpen a jobboldalit kellene választani.

(#10) ZolikaE46
Arra számíts, hogy az automata EQ, amennyiben jól végzi a dolgát, egyensúlyba hozza a rengeteg szubláda szintjét a többi dobozéval, viszonylag lineáris lesz a hangzás. Le fogja venni az LFE szintjét a minimumra.
Tudom, hogy lehetetlen Téged lebeszélni arról az őrületesen sok mélyhangszóróról, amit szívből sajnálok, mert a jelenlegi állapot tényleg embertelenül durva. Nem szabadna ennyire elrugaszkodni az általánosan elfogadott és bevált irányelvektől, sémáktól. :(

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#16) Lac-coo


Lac-coo
őstag

Az Amazon.de nem szállít hazánkba???
Próbáltam de panelt rendelni, de azt írja nem szállítható az adott címre ...

(#17) dhcodoki


dhcodoki
senior tag

(#50440) ZolikaE46

Ekkora szobába kellenek a nagy dobozok. Ha minőséget is akarsz, akkor nagyon be kell áldozni. Én a leendő centerből indulnék ki. Abból is nagy kell, úgyhogy az lenne a kiinduló pont. Vagy, ha költséghatékonyabban akarsz eljárni, akkor a jelenlegiből meghagyni valamelyiket. De akkor nagyon meg kell gondolni mit raksz mellé.
Vagy:
közelebb hozni a dobozokat, és akkor elég a kisebb méret is. Ráadásul az akusztika is javulhat, mert távol vannak a faltól => nincs kioltódás.

A hangelnyelő jó ötlet, érdemes megfontolni. Csak nagyon óvatosan bánni velük. Előtétfal a vasbeton előtt, vagy parafa borítás, textiltapéta, stb.. Sokféle megoldás van az akusztika javítására. És hidd el, sokszor többet számít, mintha más összetevőbe fektetnél. Ráadásul a te vasbetonos szobádon biztos sokat segítene. Ha érdekel privibe adhatok tanácsot. (nem vagyok kereskedő)

(#18) Szabikaa20 válasza Lac-coo (#16) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Én mondjuk úgy rendeltem,hogy van egy ismerősöm Munchen-ben...ö megrendelte nekem hozzájuk és továbbküldte nekem haza !

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#19) BBéci válasza Szabikaa20 (#13) üzenetére


BBéci
titán

Már annyiszor leírtuk, hogy magam is unom: ne foglalkozz a prospektusok adataival, inkább keress tesztet, mérési eredményekkel! Azok sokszor nagyon messze állnak egymástól.

(#17) dhcodoki
A falak közelsége inkább visszaverődést, kiemelést okoz, mint kioltást, valamint rontja a térleképzést.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#20) dhcodoki válasza Topa00 (#11) üzenetére


dhcodoki
senior tag

A subot próbálgatások után tudod jól elhelyezni. Mekkora a szoba?

(#21) Szabikaa20 válasza BBéci (#19) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Ok...én hozzáfűztem azt is,hogy nem szeretnék hülyeséget írni!Én csak a teljesítményt írtam le ,mert úgy emlékeztem,hogy 8ohm-on annyi....Aztána tesztekben én nem vagyok járatos... :U

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#22) Topa00 válasza dhcodoki (#20) üzenetére


Topa00
tag

18nm, ebből 11nm a "mozis" rész, nem tudom lehet hogy elegendő lenne a polk 200-as front?
akkor jobb oldalra oda menne a sub, a front meg a falra, vagy állvány. vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#23) ricsik válasza Topa00 (#11) üzenetére


ricsik
őstag

Mért akarsz vezeték nélkülit? A sub kábelt nem tudod a kanapé mögé vezetni? Nekem kb 8m-es kácsás van, a sub a tv-hez képest a szemközti falon a kanapé mellett van. Nem mondom tuti jobb lenne a hangzás, ha tv falán lenne, de nekem sem fér el, de azért nem túl rossz így sem.
Másik opciód, ha a bal oldali fal felé tolnád az egész motyót kb 20 centivel, akkor beférne a sub jobb oldalra (sarokba nem ajánlott), a frontokat meg kitennéd a szekrény elő, viszont szarabbul nézne ki és útban is lenne. Sajnos ebben a felállásban a kis hely miatt kompromisszumot kell kötnöd.
Én a kanapé mögé szubra szavazok. Nekem a frontok a szekrény előtt vannak és utálom kerülgetni.

Most nézem a polk paraméterét, talán a tologatás nélkül is elférne a sub jobb oldalt, de a hangfalak kerülgetését ez nem oldja meg.

[ Szerkesztve ]

(#24) ZolikaE46 válasza Szabikaa20 (#13) üzenetére


ZolikaE46
senior tag

Köszi ez egy kis segítség! Nem tudom ki mire szavazna Denon 2312 vagy H/K 365 :F vagy egyéb ölet ebben az ár kategóriába és tudásba!

(#14) python1: Igen mindenképpen újban gondolkozok, hogy legyenek benne ezek a dolgok mint HQ hangszín beállítás, hdmi 1.4 3D, Iphone vezérlés stb...

(#15) BBéci: Tudom a Yamahánál is leveszi... ezért ilyenkor ezt kikapcsolom és azt külön állítom kedvem szerint maxra... :)

(#17) dhcodoki: Csak még nem tudjuk mi lesz a leendő center... Meg kellene nézni mi a JBL-nek az új szériája ebben a kategóriában és annak meg venni a centerét meg a frontját és úgy menjen hátra a northridge? Erről mi a véleményed?

(#26) BBéci: Ha 26 éves koromra nem sikerült... nem sok esélyt adok a továbbiakra max akkor ha ilyen zenéket hallgatnék... Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time To Say Goodbye, de ez igen ritka ilyenkor nem is használom a mélyet...
...ha meg ilyen zenét hallgatsz Trouble - Bussin amit már én elég sűrűn hallgatok ott kiváló a mély és el se tudnám nélküle képzelni...

[ Szerkesztve ]

(#25) dhcodoki válasza BBéci (#19) üzenetére


dhcodoki
senior tag

De ha a visszaverődött hang ellenfázisban lép a direkthanggal, akkor kioltódik. Ha közelebb van, én úgy gondolom nagyobb az esély a hallható kioltásra. Főleg vasbetonnál, ahol igencsak energiadús a visszaverődés.

(#26) BBéci válasza Szabikaa20 (#21) üzenetére


BBéci
titán

Igazából valami combosabb erősítő kellene azokhoz a hangdobozokhoz, egyrészt 7 db, másrészt annyi membrán van bennük, mint égen a csillag.
Leginkább valami hétcsatornás végfok, 1,5-2 kilowattos táppal.

(#24) ZolikaE46
És olyankor semmi mást nem hallasz, csak a 80 hz alatti hangokat. Már amennyiben ott vágod. :Y Remélem kinövöd! :K

(#25) dhcodoki
Kioltás is előfordulhat, mégis legjellemzőbb a mélyhangok durva, zavaró kiemelése.
[link]

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#27) dhcodoki válasza Topa00 (#22) üzenetére


dhcodoki
senior tag

Sztem felejtsd el az álló dobozokat. Bőven megteszi a polcsugárzó. Sokkal jobban ki tudod hajtani őket.
Én állványra helyezném. Olyan magasságban, hogy a magassugárzója a fülmagasságodban legyen. Esetleg egy kicsit lejjebb. A center és a front között ne legyen 7 foknál nagyobb eltérés. (elméletileg ennél nagyobbat már érzékelsz).

(#28) Lac-coo válasza Szabikaa20 (#18) üzenetére


Lac-coo
őstag

Értem. Más terméket sem hajlandó postázni hozzánk, szóval sajnos ez nem jött be nekem :(

(#29) dhcodoki válasza ZolikaE46 (#24) üzenetére


dhcodoki
senior tag

Látom nagyon ragaszkodsz a northridge-hez. :) Hát nem tudom, össze kéne hallgatni az újakkal. Vannak effektek, mikor hátulról-előre vagy fordítva jön egy repülő, autó stb.. Ha nagy különbség van a frontok és a surround-ok között, akkor jön a traktor, megy a porsche effektus lesz. De gondolom ez most is jelen van nálad.

(#30) Zanik válasza BBéci (#15) üzenetére


Zanik
addikt

Köszi a tanácsot. Akkor mostantól ez a megvalósítandó terv. Remélhetőleg sikerül majd jól összeválogatni a hangfalakat és a bútorokat hozzá. :K

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#31) ZolikaE46 válasza dhcodoki (#29) üzenetére


ZolikaE46
senior tag

Persze nagyon drága volt annó... :) Mennyiért lehetne eladni most a kettőt kb 120ért vagy annyiért se...
Meg olyan mély közepet mi ad ennyiért 120ból nem veszek semmit... Meg ezért lenne jó az új erősítő is végre, az valamilyen szinten szinkronba hozza a dolgokat.
Meg most mit vennék helyettük? max eladok mindent kivéve a mélyeket és abból talán össze jönne 200k és hozzá rakok egy 50k-t abból mit veszek kb semmit max egy frontot...

Egyb. igen ez az effekt meg van, de nem vészes hála az égnek egész jól passzolnak egyedül a kicx-nél sok egy kicsit a magas...

Ezért kell első körbe az erősítő utána egyből a center! Ebbe a kettőbe segítsetek mi legyen akkor? Denon 2312 vagy H/K 365 vagy egyéb ötlet ezekkel a tudásokkal!
Centerbe megnézem akkor az új JBL-t vagy egyéb ötlet?

Eddigi hozzászólásokat és segítségeteket is nagyon köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#32) python1


python1
veterán

ZolikaE46:

Mindenképp csináltatnék egy profi mikrofonos teremakusztikai mérést,jó tanácsokkal látnának el,hogy mit hová.

Aztán jöhetne a hangdobozok kiválasztása,ami elég nehéz feladat.Surround dobozoknak kicsi dobozokat semmiképp nem választanék,centernek a legnagyobb dobozt,amit külön végfok hajtana.
Igazából proci+végfok megoldás lenne a legtökéletesebb megoldás,akár kétcsatornásokból.

Mindenképp azt javasolnám,hogy saját rendszerben kellene meghallgatni a kiszemelt erősítőket,érhet meglepetés ha üzletben teszed és hazaviszed.

Én H/k-ra teszek 1 szavazatot.

[ Szerkesztve ]

(#33) Szabikaa20 válasza Lac-coo (#28) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Hát sajnos ezt nem tudom(tudtam)...de kérdezd meg geri788-t ő rendelt onnan egy Denon 1912-est,és elhozzák neki.De nem emlékszem pontosan mint mondott,de ha érdekel kérdezz meg őt! :U

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#34) ZolikaE46 válasza python1 (#32) üzenetére


ZolikaE46
senior tag

húúú... ez még így is soknak hangzik... :) de persze ez lenne jó. Inkább abból kell sajnos építkezni amit leírtam.. kezdve az erősítővel... a E100 meg úgy is maradna ha csak nincs egy ész érv ami jobb csere lenne abba az árba.

Rendben, köszönöm!

Többiek mit mondanak?

[ Szerkesztve ]

(#35) Topa00 válasza ricsik (#23) üzenetére


Topa00
tag

lemértem, kb 8-9 méteres kábel kellene hátra a kanapé mögé a subhoz, lehet hülyeséget kérdezek de ez nem túl hosszú? vagy nem romlik a minőség? nem igazán értek hozzá.

dhcodoki: lehet igazad van, elég lehet a 200-as, még olcsóbb is.

[ Szerkesztve ]

(#36) BBéci válasza ZolikaE46 (#34) üzenetére


BBéci
titán

Ha elégedett vagy a Northridge dobozok hangzásával, legyen belőlük 6 db a rendszerben és a hozzájuk illő center. Hátulra elegendő lenne valamelyik kisebb, mondjuk E80. Bocs, de eladnám az összes mélynyomót és vennék helyettük kettő db E vagy ES250p típusút.
Úgy lenne optimális, kiegyenlített a hangzás, ami minden házimozi mániás ember álma.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#37) ZolikaE46 válasza BBéci (#36) üzenetére


ZolikaE46
senior tag

Rendben ez egy korrekt válasz köszönöm! ;)
Csak egy kérdés még ezzel kapcsolatban, hogy ha a frontot újítom a northridge helyett az ES szériára, nagyon eltérő lehet a hangzása? Vagy ennyit kiküszöböl még az erősítő, mert régi cuccot nem vennék azért akkor már újítson egy kicsit az ember... és hátra kerül a northridge akkor..
Te melyik erősítőre szavaznál?

(#38) zolaas


zolaas
senior tag

Azért csak megkérdeném újra. nemrégiben volt itt szó Egreat játszóról. Melyik volt az ajánlott? Fateréknak menne, fontos a flac, mkv, meg a lan. :R

Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D

(#39) Patice


Patice
nagyúr

(Már csak így tudok válaszolni az új topik miatt.)

(#50433) mp54

Köszi az alaprajzot, így már kicsit könnyebb ötletelni.

Én azt a szobát mégis csak átrendezném a helyedben!

Kanapét megfordítanám 180 fokkal, és a TV-t átraknám a szemközti falra. A kanapét beraknám majdnem középre, annyira legyen távol a hátsó faltól, hogy az ajtókat ki tudjátok nyitni. A fotelek lehetnének a kanapé két oldalán. Az íróasztal és a szekrény maradhat a mostani helyén.

Így meglenne a távolság és a hely a frontoknak, hallgatási szögeknek is. Ne feledd, ha álló frontokban gondolkodsz, ha állványos hangsugárzó lesz, akkor is ajánlott kb. 1 méterre elhúzni a faltól. Legalább addig amíg hallgatod őket!

Ha 5.1 lesz a vége,akkor is lesz helyed a hátsó dobozoknak is, az általam javasolt elrendezésben. Amúgy az sem jó, ha a kanapé egészen a falra van tolva, mert sok korai visszaverődött hangot hallanál a falról.

Az akusztika miatt az erkély ablakaira ajtóira mehet vastag, nehéz függöny, ha még nincs ilyen. A hangfalak mögé esetleg falvédő made by nagyi v. anyós. :)

Remélem tudtam segíteni. :)

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#40) BBéci válasza ZolikaE46 (#37) üzenetére


BBéci
titán

Mit nevezel réginek, illetve újnak?
Már írtam, hogy az E és az ES azonos évjáratúak.
Az eltérő hangszórókból semelyik erősítő nem képes azonosat gyúrni. A két sorozatban másfajták vannak.
Már kétszer beírtam a topikba a német HiFi Test magazin méréseit, most megteszem harmadszor.
H/K AVR 460: 5x60 W/8 Ohm
Denon AVR-2311: 5x97 W/8 Ohm
Marantz SR6005: 5x90 W/8 Ohm
Onkyo TX-NR808: 5x63 W/8 Ohm
Egyszerre 5 csatornán mért teljesítmények, melyek 7 esetén nyilván kevesebbek lennének, hiszen a tápegység képességei nem változnak.

(#38) zolaas
R6C vagy B, én az utóbbit ajánlom, bár drágább.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#41) Patice


Patice
nagyúr

(#50425) Arnee01

1. Felejtős gondolat. JBL SCS 178?

2. Media Player Classic - Home Cinema vagy Total Media Theatre

3. Abba a szobába nem érdemes nagy álló frontokat venni. Ha a kis JBL szett az amire rákérdeztem az esőpontban, akkor én felraknám őket a falra konzolokra úgy, hogy a szekrény síkjáig kilógjanak.

4. Érdemes lehet fenntartani külön sztereó rendszert zenére, csak drágább. :)) Hangminőségben az alap sztereó rendszerek is megverik a belépő házimozi erősítőket.

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#42) Patice válasza Zanik (#4) üzenetére


Patice
nagyúr

Én is a jobb oldali elrendezésre szavazok. Oda a mélyet is könnyebben el tudod majd helyezni.

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#43) Patice válasza Topa00 (#11) üzenetére


Patice
nagyúr

A álló frontok elég neccesen fognak elférni. Ha lehet ne told be őket az alsó szekrény melletti kis helyekre. Vagy amikor filmet néztek akkor húzd előrébb mindig őket.

A sub az ülőgarnitúra mögé nem rossz ötlet. Nem kell vezeték nélküli. Elég hosszú sub kábellel simán megoldható a dolog, csak jól legyen árnyékolva. Kérdés, hogy ott hogy fog majd szólni.

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#44) Szabikaa20


Szabikaa20
őstag

Ez jó ár ezért a [Wharfedale Power Cube 10+] aktyv sub ért....Ha esetleg valakit érdekelne...információ képpen raktam ki! :D

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#45) ZolikaE46 válasza BBéci (#40) üzenetére


ZolikaE46
senior tag

Így már tiszta minden köszönöm szépen! ;)

(#46) KatonaT


KatonaT
aktív tag

Sziasztok!
Szeretnék egy kis véleményt kérni tőletek!
Lenne jamo 608-as házimoziszett 115-ért és jamo Sub550 70 környékén!
Mi a vélemény errefele ezekről, és az árfekvésükben lenne-e jobb?!
Pio vsx-520-assal hajtanám!
Segítségeteket előre is köszönöm!

(#47) zolaas válasza KatonaT (#46) üzenetére


zolaas
senior tag

Nna. Megint 1 dzsamo:) Viccet félretéve, minden mást vegyél inkább. ~ 190 eFt-ért van azért alternatíva 5.1-re ami nem Dzsamó.

Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D

(#48) KatonaT válasza zolaas (#47) üzenetére


KatonaT
aktív tag

Szeretem ezeket a bőven kifejtett válaszokat :)
Azért kérdeztem az alternatívát :)
zolaas amúgy te miért vagy róla rossz véleménnyel? mert neked azt mondták hogy rossz?

(#49) Szabikaa20 válasza KatonaT (#48) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Nemcsak zolaas van róla rossz véleménnyel,hanem az itteniek 95%-a!Es nem azért,mert rosszat hallottak volna,hanem tapasztalat alapján beszélnek neked róla! :)

[ Szerkesztve ]

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#50) Thuglife válasza ZolikaE46 (#45) üzenetére


Thuglife
senior tag

EZT a HK-t mindenképp a figyelmedbe ajánlanám!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.