Hirdetés
- Régi Gépterem: II.486
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Itt a folytatás.
Előzmények: [link]
=======================
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Megnyílt a hivatalos OFF topik, a témához nem kapcsolódó kérdéseket, témákat, észrevételeket ide várjuk.
[ Módosította: radi8tor ]
-
nggabi
félisten
maggi1886076: ez a használt piac függvénye h épp mit kap 20k-ért.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
korpicschess
veterán
Jó látni, hogy mennyire bepörgött a topik.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
pockhome
senior tag
szóval, mégegyszer:
30-35-40ezer a max amit rászánnék egy telefonra.
mit tudtok ajánlani?
android, wp7 meg az összes jöhet.
feltételek: wifi, bluetooth, min. 512MB ram.
itt aprón venném, leginkább helyben (Debrecen) de ha megbízható az eladó akkor szóba jöhet a posta is.előre is köszi!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
korpicschess
veterán
Elég sok mindent lehet... legolcsóbban droid vonalon Defy, Defy+, kis kijelzőmérettel ha megbarátkozol, akkor még olcsóbban Sony Mini / Mini Pro / Live with Walkman, 40 körül Samsung Galaxy S, de kevés a normális, 50-ért LG Optimus 2X, ebből akár olcsóbb is van, elég best-buy szerintem.
WP7-ből használtan 1. generációsok: LG Optimus 7, Samsung Omnia 7 (utóbbi ritkább, szebb is szerintem, na meg a kijelző is nagyobb).Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
sarkanyolo2
őstag
50K+ hsz
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
bruti01
őstag
maggi1886076: zte blade.
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
pockhome
senior tag
válasz korpicschess #5 üzenetére
köszönöm szépen, szétnézek!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
maggi1886076
addikt
nggabi mar irta!de a hasznaltakkal vigyazni kell.es nem tul sok jo allapotut talalni!sokan ugy hirdetik, hogy repedt a plexi.azokat mar csak alkatresznek szabad!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
pockhome
senior tag
válasz korpicschess #5 üzenetére
és olyan ami új, t-mobilenál? esetleg gsm boltban?
-
axioma
veterán
válasz maggi1886076 #10 üzenetére
Azert nem minden Blade leharcolt... annyi van kint, hogy van kozte jo is, csak figyelni kell.
Ha kepes lennek osszeszedni a dobozaba a tartozekait es meghirdetni, megveheto lenne az enyem is... volt 4 ho hasznalatban meg 8 ho fiokban. Me'g garis is talan telenornal, meg kene nezni.[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz korpicschess #15 üzenetére
volt lumnia 610-em, minden jó volt rajta, csakhát bluetooth, meg annyira nem tetszett hogy sok progi nem fut a kevés ram miatt...
köszönöm a segítséget!
-
HuMarc
veterán
Bocs az OFF-ért, csak megjelölöm a
területemettopic-ot[ Szerkesztve ]
-
csabika69
tag
SGSII-nél segítsetek fekete vagy fehér? Arra vagyok kíváncsi h melyik gyűjti kevésbé az ujjlenyomatokat,melyiken látszanak meg kevésbé a karcok?
-
HuMarc
veterán
válasz csabika69 #20 üzenetére
A fekete szerintem szebb (férfiaknak mindenképp, de nőknek is) és nem gyűjti túlzottan az ujjlenyomatokat. Egyébként ajánlatos rá egy tokot venni, és akkor akármilyen színűt választhatsz, a tok ígyis-úgyis elfedi a színt. De egyébként fekete.
@Pollen (#19) Jó ötlet, kipróbálom
@csabika69 (#23) Biztosíthatlak hogy ugyanakkorák. (4,3 col) Az egyetlen SII, ami nem 4.3 colos az a Samsung Galaxy SII Epic 4G Touch, ami 4,52 colos.
[ Szerkesztve ]
-
csabika69
tag
válasz lsebestyen #21 üzenetére
Képeken láttam még csak a kettőt egymás mellet de fehér nagyobbnak tűnik?
-
csabika69
tag
válasz lsebestyen #24 üzenetére
Nem csalt a szemem!
-
bruti01
őstag
Telefont akarok venni mit vegyek? Gabee ötlet?
Csabee: kèket vegyèl. A fehèr csajos meg picit homis.
[ Szerkesztve ]
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
korpicschess
veterán
válasz csabika69 #20 üzenetére
Pont ma mondta egy fórumtárs kolléga mikor businesseltünk, hogy valami ocsmány mód világított rajta alul az érintőgomb, mert nagyon vékony a festékréteg... Azóta eladta egyébként.
Egyébként én talán fehéret választanék, páwább kicsit, feltűnőbb. Fekete beolvad, de férfiasabb.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Martynis
tag
Köszi!
Samsung Galaxy Y v. Samsung Galaxy Mini?
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
Jim-Y
veterán
-
korpicschess
veterán
NFC-t például mobilos fizetéshez. Fájlátvitelhez, kiegészítőkhöz, amik támogatják.
Azt, hogy hol érdemes, az mindig más, na meg telefon függő is. Ahol nem érdemes az a nagyobb műszaki áruházláncok: Media Markt stb..
Speedshop, GSMline, Partnero, stb, sok kereskedés van pesten, ha gyári garanciával vásárolsz készüléket, akkor igazából mindegy, hogy hol vásárolod meg. Bolti gari meg nem a legjobb, esetleg olyan boltoknál elfogatható, amik nagy múltúak (Speedshop).Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Jim-Y
veterán
válasz korpicschess #34 üzenetére
-
Martynis
tag
Köszönöm
A tipo drága lenne most, max 20.000Ft körül gondoltam, nem elsődleges telefonnak kell és wifi, kamera, sms... másra nem igazán lenne használva.
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
bigdady
nagyúr
Nem tudjátok a voda most milyen sim kártyát ad alapból? Régi fajtát=nagy chipes vagy ilyen kis csipest amit ha kitörsz akkor akár micro is lehet? (T ilyet ad)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
válasz Viktor0610 #40 üzenetére
úgy értem mindenki ilyet kap már? vagy ha bemegyek hogy cseréljék ingyen mert elromlott ilyet kapok vagy még régi tipusút? (pont iphone-t akarok majd venni azért kérdezem)
-
bigdady
nagyúr
válasz lsebestyen #42 üzenetére
Mit kamuzzak hogy cseréljék? Dobálja a hálózatot? Mert semmi kedvem 7000 Ft-ot kiadni érte, mert elég gusztustalan ára van...
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz lsebestyen #46 üzenetére
(#45) korpicschess közölték hogy micro simes 7000 ft, semmi ingyen szöveg...
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
alcatel OT 995 mennyire ajánlott/nemajánlott?
nagy kijelző, gyors hw, jó kamera...Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
blt.62
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest