Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#242351) .LnB válasza gamegod (#242349) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Hát ez szuper.

Esetleg ha lesz benne egy fehér jegesmedve, egy komputer, amibe mindig be kell pötyögni a 4 8 15 16 23 42 számsort, és pár DHARMA bunker, akkor érdekel. :D Amúgy meg a kétszázmilliomodik craftolós, túlélőizé. Ja és 5990 ft.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#242352) gyuromoj válasza EczkE (#242343) üzenetére


gyuromoj
veterán

Ez azért jó hír, de ha bejön úgy is megcsinálom mindet majd.
Origins tavaly nyáron ment nálam, ez is lehet akkorra lesz betárazva.
SP meg a végigjátszás utánig eldől hogy kell-e majd.

(#242347) tboy93
Nem néztem még a trofikat, de ez megnyugtató.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#242353) tboy93 válasza gyuromoj (#242352) üzenetére


tboy93
nagyúr

Asszem egy missable trophy van, románcot kell kialakítani legalább egyszer. Erre korlátozott számban van lehetőség, szóval legalább egyszer ess túl rajta :D

(#242354) gyuromoj válasza tboy93 (#242353) üzenetére


gyuromoj
veterán

Köszi a tippet. ;)
Előtte úgy is ránézek majd egy guide-ra.

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#242355) Szabi® válasza gamegod (#242349) üzenetére


Szabi®
addikt

Pc-n toltam pár éve....Sajnos elég repetitív,és hamar unalomba fullad.
És a gép elég jól körbe rak cápákkal (mindig).
Egyet nagynehezen lekínlódsz és ,már respawnolja pár méterrel arrébb.
Grafikára viszont nem volt rossz.

(#242356) saelin válasza Szabi® (#242355) üzenetére


saelin
veterán

Vannak ettől jobb survival játékok is. 6k-t ez nem ér meg nekem sem.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#242357) Xaels


Xaels
félisten

Na lenyomtam újra a God Of War-t. Még mindig nagyon betalál a történet, a karakterek viszonya és annak fejlődése. Jörmungandr meg Mimir állat amikor csacsognak

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#242358) ImACeltic válasza Xaels (#242357) üzenetére


ImACeltic
őstag

Nekem is félelmetes játék volt másodszorra is pár hónapja. Most a Pókembert tolom másodjára és ez sem kopott a fényéből. El nem tudom képzelni, hogy mennyire brutális játékokat fogunk kapni PS5-re.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#242359) Carlos Padre válasza l.skywalker (#242334) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Teljesen olyan vagy, mint az a futballszurkoló, aki "átszurkol" az ellenfélnek ha a csapata rosszul áll, mert jobban szereti magát a focit, mint a saját csapatát, így mindig boldog a győzelem miatt, ahelyett, hogy törne-zúzna. ;)

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#242360) danielgalaxy


danielgalaxy
aktív tag

Én mostanában játszom az Origins-sel. PS4-en megvolt a Black Flag, az tetszett, laza karakterek, jó story (Ubihoz képest), rohadt jó karibi hangulat. Aztán a Unity meg a Syndicate is lepörgött, de sokra nem emlékszem belőlük, csak egy-egy szép magaslati tájkép meg Párizs embertömege (ami iszonyú sokat hozzátett a Unity hangulatához, az utcákon való haladáshoz kevésbé) maradt meg. Az Originstől már egy igazi next level élményt vártam, de csak a grafika lett szebb. Story az kb annyira nulla, mint a Syndicate-nél. Csak várom és várom, hogy végre beinduljon, amikor egyszer csak kiírja, hogy a következő misszió már point of no return, szóval az ott már az endgame. Ez így elég gyengusz. Tény, hogy szép játék, de egy AC nálam csak jó messziről nézve számít AAA címnek, mert kicsit közelebbről vizsgálva se karaktere, se storyja, néhol bugos, a játéktere tele van helyszínekkel, de valójában üresek egytől egyig, a rengeteg szöveges papírusz és feljegyzés teljesen jelentéktelen töltelékszöveg. Egynek jó, de ahogy az összes többi AC-nál, a kezdeti időszak után képtelen fenntartani az érdeklődésem, és csak az üres grind marad. Ezt is befejezem, mint az összes többit, de ez volt az uccsó AC játékom.
Egy jó író csapatot felvehetne már az Ubi.

[ Szerkesztve ]

(#242361) l.skywalker válasza Carlos Padre (#242359) üzenetére


l.skywalker
félisten

Rosszul fogod meg a dolgot, egyáltalán nem tudok így gondolkozni - talán ebből fakad a sok félreértés. Nálam nincsenek csapatok. Nálam csak a játék van. A fantázia, a szórakozás világa, amibe szeretek elmenekülni/elveszni. Minden márkaháborúval eltöltött pillanat csak arra jó számomra, hogy tudjam - még inkább a játék érdekel.

Egy dolog zavar, de az baromira. Hogy nincs időm. 1 konzollal sem jutok el oda, hogy mindennel játszak ami érdekel, nem hogy hárommal.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#242362) Bogyi007 válasza Kendek (#242289) üzenetére


Bogyi007
veterán

Picit belejavítanék.

Tudsz magyar kártyával fizetni (Angol, Hongkong profilomhoz magyar kártya van hozzáadva)
Uk account alól most már drágább vásárolni.
Ps Now jogos
Vannak angol régió alatt is magyarul tudó játékok, a probléma inkább a különböző és egymást fel nem ismerő mentésekkel van...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#242363) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Nagyon komoly! : )

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#242364) Wesder válasza hombre[EU] (#242363) üzenetére


Wesder
félisten

Az bizony.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#242365) l.skywalker válasza hombre[EU] (#242363) üzenetére


l.skywalker
félisten

Man Recreates Cloud Strife's Buster Sword In Cardboard :C

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#242366) saelin válasza danielgalaxy (#242360) üzenetére


saelin
veterán

Az AC syndicate volt az egyik legrosszabb játék amit a ps4-es pályafutásom alatt játszottam. A story az olyan szinten unalmas volt, hogy már fájdalmaim voltak tőle... És ezt egy jó résznek mondták sokan... Inkább nem akarom tudni, hogy milyen lehet egy rosszul sikerült AC játék.
Az Odyssey jó meg minden, de nekem túl nagy és alig haladok benne. A fő szál lehetne egy kicsit feszesebb és nem kellene ennyire erőltetni a történelmi személyeket sem. Néha tisztára úgy érzem mintha egy töri szakon lennék. Remélem a folytatás egy kicsit komolyabb sztorit kap pár emlékezetes karakterrel.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#242367) Szabi® válasza hombre[EU] (#242363) üzenetére


Szabi®
addikt

Lekaptam a demóját,adtam neki egy esélyt,de nekem ez túl kötött. (harc+a mozgás és a lassú kamerakezelés).
Meg a grafika is lehetne szebb,kidolgozottabb,a pályák nekem linárisnak tüntek.
(ez lehet csak a demo hibája,és a teljesben nagyobb placcokon mozog az ember)

(#242368) Szilágyi84


Szilágyi84
senior tag

Sziasztok vennék egy nyitott fejhallgatót ami nem mikrofonos. Az érdekelne hogy milyen átalakítót érdemes venni hogy a joyba dugva a füles és külön a mikrofon is jól szóljon? Használ / játszik így valaki?

[ Szerkesztve ]

(#242369) fausto válasza Bogyi007 (#242362) üzenetére


fausto
addikt

Ezt az angol profil - magyar kártya annyira ne promózd, nekem is így van, pár éve hozzá rendeltem, de mostanában akartam egy új angol profilhoz kártyát adni és nem sikerült.

(#242370) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Desperados 3 - június 16.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#242371) S e t h válasza malystryx (#242302) üzenetére


S e t h
nagyúr

Kerestem róla videót, állam ejtettem le, gyakorlatilag fullban Black Flag hangulat, ehhez már csak valóban egy jó single rész kellene és megérkeztünk.
Mutattam haveroknak, ez simán multis élmény már nekem is. :)

A eltérő színű felszerelés plusz gold chest kicsit viszont ubisoftos, de nem is várom, hogy hét évvel ezelőtti állapotokhoz nyúljanak vissza, egy ideje minden már a pénzért vehető szirszarokról szól.
[link]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#242372) keIdor válasza hombre[EU] (#242363) üzenetére


keIdor
titán

Gondolom nem véletlen a siker. Én is azok közé tartozom, akik soha egy résszel sem játszottak, de itt olyan sikert látok, hogy fogok adni neki egyszer egy próbát, csak várok, hogy essen az ár, mert nem tudom mennyire lesz az én világom. Ha nem lesz az, akkor legalább ne 60€-t könyveljek el buktának. (évek óta nem vettem lemezes játékot)
De mindenképp megér egy próbát.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#242373) malystryx válasza S e t h (#242371) üzenetére


malystryx
senior tag

Persze, Black Flag hangulat :) Ezért is írtam hogy onnan emelik ki, csak nem akarnak bukni vele, és csak ez a tartalom szerintük unalmas lenne egy személyben ezért mindig kitalálnak valamit, aztán eltologatják a megjelenést immáron 2 éve. De ahogy elnéztem lenne benne több hajóosztály, amolyan megszokott módon. (light, medium, heavy, talán naszádok is) Meglátjuk mi lesz belőle, én már fel vagyok az első hír felröppenése óta iratkozva a bétára.

Egy olyan játékot el tudnék viszont képzelni amiben vitorlás hajók vannak és tier-rendszerben lehetne őket unlockolni, amolyan World of Tanks módjára. A nemzetek nem lennének fontosak, szépen elosztanám. Bár az Angol, Francia, Holland, Spanyol annak idején eléggé élen járt ebben, még akár lehetne nemzetekként is. De lehet ez örökre álom marad :)
Van amúgy a hajók szerelmeseinek egy igen komoly játék, ami kőkemény szimulátor, a steam-es Naval Action. Én megvettem anno, de nincs rá idő, itt minden real-time, a csaták több órásak, meg a hajózás, mindent figyelembe kell venni, szél, hullámok, távolság, ágyúfajták, ágyúgolyó, de eszméletlen a fizika, és a grafika is elég jó. A játékosbázis már sajna más lapra tartozik. Szimulátor révén gondolhatod hányan űzik az ipart. :)

[ Szerkesztve ]

(#242374) Bad Pritt válasza malystryx (#242373) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Skull and Bones meg Naval Action pls... a vitorlák szerelmeseinek egy játék kell és az a Sid Meier's Pirates minden platformra. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#242375) csab2


csab2
veterán

Az gyakori, hogy egy játékhoz kell internet? Úgy értem, hogy egy személyes kampányt nyomok, és hiába lövöm az ellent, nem sérül, aztán egyszercsak meghal. Vagy belelövök a benzines hordóba és nem történik semmi, majd mp-ekkel később felrobban. The Division.
Szóval ez gyakori? Mert én még nem találkoztam ilyennel.

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#242376) tboy93 válasza csab2 (#242375) üzenetére


tboy93
nagyúr

Hehe. A Division egy online játék, az ubisoft szerverein jatszol. Net nelkul el sem indul. Az pedig sajnos gyakori, hogy az ubi serverek le vannak terhelve es laggolsz mint allat.

[ Szerkesztve ]

(#242377) malystryx válasza Bad Pritt (#242374) üzenetére


malystryx
senior tag

Ott a pont, az azért egy igazán remek játék, jó lenne ha megjelenne PS4-re is :)

(#242378) adamssss


adamssss
veterán

Sziasztok!
ps Pro tamogatja a Dolby vision lejatszast?

koszi

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#242379) .LnB válasza adamssss (#242378) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

A HDR10+-t se. Dolby Vision-t se.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#242380) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Predator: Hunting Grounds launch trailer (A zenéért járna egy saller nekik. :U )

Live-Die-Respawn

(#242381) cyberkind válasza oriic (#242380) üzenetére


cyberkind
félisten

Bárcsak a zene volna a legnagyobb gond ezzel a játékkal. :D

Paranormal Cocktivity

(#242382) Bad Pritt válasza oriic (#242380) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Csak azért? Illik a játékhoz: szégyenteljes.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#242383) markknight válasza oriic (#242380) üzenetére


markknight
veterán

A legszomorúbb az, hogy megveszed és pár hónap múlva nem lesz játékos, ott rohad majd a játék.

(#242384) erahurka válasza markknight (#242383) üzenetére


erahurka
félisten

Ilyen rossz lett? :(

(#242385) VTom válasza bagyulajuve (#242316) üzenetére


VTom
veterán

Én is így voltam vele, sőt, PC-n 30 óra után le is tettem, és elő se vettem többet.
Aztán megvettem PS-re, 15 óra után megint pihi.
Egy szép napon aztán eszembe jutott, hogy kedvem lenne vele játszani kicsit.
Gyorsan belepattant még 110 óra, és azóta is tolom, még a 2 DLC van hátra, de egyelőre felfedezem a szigeteket, trófeázgatok.
Fura egy játék ez az Odyssey, nem gondoltam volna, hogy harmadik nekifutásra fog ennyire beszippantani.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#242386) keIdor válasza VTom (#242385) üzenetére


keIdor
titán

Én 10-15 óra után hagytam abba, de túl friss volt még az Origins és ez az oka szerintem.
Simán lehetne 3 évet hagyni egy-egy AC rész között.

Megaris-nál járok ha jól emlékszem, majd egyszer folytatom.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#242387) FollowTheORI válasza bagyulajuve (#242327) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Szerintem kb minimum 1 év legalább kell a részek között. :)

Annyira hosszú és időrabló egy rész, hogy tényleg lefáraszt a stílus iránti igényben és játékmenetben.
Szerintem a többség kiég ebben és egy jó ideig nem akar AC-t látni utána.

Bár mindig vannak kivételek is, akik nagyon jól bírják a "monotonitást"... és egyhuzamban be tudnak tolni egy játékba 2-300 órát is akár (nem online/multi). Azoknak lehet még elmegy két hasonló AC is egymás után.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#242388) S e t h válasza keIdor (#242386) üzenetére


S e t h
nagyúr

A Black Flag és AC III között 24 órát sem hagytam eltelni, nem 3 évet. :) ;)

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#242389) Frod válasza FollowTheORI (#242387) üzenetére


Frod
addikt

Velem pont ez történt az AC3 után.
Aztán hallottam, hogy a Rogue jó rövid, így valamikor évekkel később az leszaladt még, most már talán készen állnék egy újabbra, de az Odyssey olyan irdatlan hosszú, hogy inkább nem. Akkor már megvárom a vikingest.

[ Szerkesztve ]

Do you see the white shadow?

(#242390) Peace válasza FollowTheORI (#242387) üzenetére


Peace
nagyúr

Szerintem ha eléggé innovatív és lehengerlő a story, akkor simán mehet 1 éven belül is. A probléma az volt, hogy volt egy iszonyatosan lapos történettel megáldott, de élvezetes játékmenetű Origins. Majd kaptunk egy átskinezett Originst ismét egy nem túl fenomenális történettel és főhősökkel. Akit elvarázsolt az a környezet, az természetesen élvezte ezt is. Nekem az Origins még elment, az Odyessey már inkább kínszenvedés volt 20-30 óra után. Valamit nagyon át kéne gondolniuk és vérfrissítés sem ártana. Meglátjuk mit sikerül összehozni következő alkalommal.

(#242391) belan válasza adamssss (#242378) üzenetére


belan
addikt

Nem! Csak xbox x meg hdr 10 is támogatja!

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#242392) Wesder válasza belan (#242391) üzenetére


Wesder
félisten

Az S is tàmogacsa! Csak mondom.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#242393) keIdor válasza S e t h (#242388) üzenetére


keIdor
titán

Originsben és Odysseyben sokkal nagyobb a bejárható terület. Azért az Originsben is van egy 100 óra simán, pláne a DLC-kkel. Na, utána az Odysseynek nehéz nekivágni. :)
Persze attól függ, hogy kit melyik fog meg, nekem az ókor jobban bejött így is, mint a BF vagy a 3.
Nekem a 3 csalódás is volt a végére, az USA történelme kevésbé vonz, ez is volt az oka szerintem. Szerk: Meg Connor nem volt szimpatikus egy Ezio után.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#242394) laci1117 válasza Peace (#242390) üzenetére


laci1117
tag

Én az Originst egymás után 2x kijátszottam, először fél-warez :U megoldással, majd miután végeztem vele egyből megvettem rendesen a DLC-kel együtt és ugyan úgy imádtam :) kb 2x 70-80 órám volt benne... Az Odysseyt day one megvettem, a fő sztori végén kb 60 óránál unalomba fulladt, gyűlöltem a hajózást, a 695. ugyan olyan erődöt fosztottam ki, az összes zsoldost kinyírtam... eladtam, majd pár hónap múlva újra megvettem, beraktam és 10 perc után rájöttem miért adtam el, azóta is ott porosodik :D

(#242395) markknight válasza erahurka (#242384) üzenetére


markknight
veterán

Elég rémes

(#242396) belan válasza Wesder (#242392) üzenetére


belan
addikt

Na nem mondod ;].

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#242397) Wesder válasza belan (#242396) üzenetére


Wesder
félisten

De, mert làthatóan nem tudod. Ràadàsul egy nem létező konzolt emlegettél. :P

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#242398) Satyka.


Satyka.
csendes tag

Sziasztok! Most állok PS4 vásárlás előtt, azonban egy kisebb informálódás után elbizonytalanodtam, hogy érdemes lenne-e becsatlakozni ebbe a generációba. Van még értelme még megvenni egy 4-est vagy már nem? Úgy vagyok vele, hogy az első modellek általában hibásak szoktak lenni és érdemes lenne vele várni még eleinte, illetve még 2 évig azért el lehet vele lenni. Ti mit gondoltok erről? :)

Üdv, Satyka

(#242399) VTom válasza keIdor (#242386) üzenetére


VTom
veterán

Én az origins new game + után álltam neki a megjelenéskor egyből, szerintem nálam is ez volt a baj.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#242400) Wesder válasza Satyka. (#242398) üzenetére


Wesder
félisten

Ha most akarsz jàtszani megveszed, ha nem akkor megvàrod a PS5-öt. Ennyire egyszerű.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.