Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:28:11

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1) Tigerclaw


Tigerclaw
nagyúr

Anno ennek az elodje nagyon tetszet, sot meg meg is van, csak az nem tetszett, hogy iOS telefonnal toredekere nem kepes... ja meg folyamatos akkuproblemai voltak, ami ugye nem zavarna ha nem pont az lenne a fo szempont, hogy birja addig, ami a specifikacioban szerepel. Vajon ezeket mar kinotte?

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#2) oalex


oalex
senior tag

Ne tévesszék meg a vevőket csak 20mm szij jó mind a két mérethez!
Minek ilyet le írni, meg sem néztétek, csak valami más cikkből ment a copy/paste mi?
Próbáljatok meg a 22mm és utána javítsátok ki a cikket.

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3) AliceWake válasza oalex (#2) üzenetére


AliceWake
HÁZIGAZDA

Ja, nyilván nem néztük meg, a teszt többi része is arról árulkodik, hogy tulajdonképpen a kezem(b)en sem volt és kizárólag a szándékos megtévesztés a cél :W
Komolyan, ennyi rosszindulatot, egyszerűen elírtam (azt engedjük is el, hogy ki, mit írt még, de nem egyszerű tévedésből helytelenül...), szőőrnyen sajnálom, máris javítom :U

[ Szerkesztve ]

Non omnis moriar.

(#4) thboxx válasza oalex (#2) üzenetére


thboxx
aktív tag

:Y Ezt azért lehetett volna kultúráltabban is... meg leginkább privátba

A cikkhez: nekem kicsit olyan érzésem van,hogy inkább lett ez egy összehasonlító teszt a régi watch-okkal,mintsem az új széria önálló tesztje. Nyilván nem lehet elmenni a régi mellett,de kicsit nagyobb a hangsúly rajta szerintem mint kéne. Az összefoglaló is csak arról szól. Mi van azokkal,akik most vesznek először okosórát pl.? Nekik sem ajánlott? :F

[ Szerkesztve ]

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#5) Noukoum válasza oalex (#2) üzenetére


Noukoum
veterán

Gondolom te még az életedben nem hibáztál soha.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#6) Fuxosbömis


Fuxosbömis
tag

A lányomnak vettem egy sima gw4-et. Első okosórája és oda meg vissza van tőle. :Y

(#7) Graphics


Graphics
Jómunkásember
LOGOUT blog

10 pontos címadás :D

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#8) AliceWake válasza thboxx (#4) üzenetére


AliceWake
HÁZIGAZDA

A kényelmetlenségek és a bugok azoknak is ugyanúgy bosszúság lesz, akik nem korábbi szériáról váltanak :K

Non omnis moriar.

(#9) Béká


Béká
csendes újonc

4 napja használom a galaxy watch 4 LTE- t, a nagyobbikat.
Egy szintre napra pontosan két évet használt galaxy watch-ot váltott.

A classicot szerettem volna de Telekom nem árulja egyelőre, nem tudták mikor lesz ha lesz egyáltalán. (LTE verzió)

Kicsit hiányzik a lünetta.
Szép az óra, de talán ferfiasabb a rozsdamentes classic, ez ugye könnyebb alumínium.

A rendszer sebessége általában gyors, viszont a négy nap alatt kétszer lefagyott teljesen, párszor csak néhány fél percre. Gondolom ezt majd javítják.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy csak Telekom simes mobillal sikerült aktiválni a Telekom e-simet. Ezt az Ügyfélszolgálat sem tudta, órákat voltam élő Chat kapcsolatban az ügyintézővel de nem sikerült. Csak mikor saját ötlettől vezérelve a Vodafone simkártyám mellé (note 10 plus) betettem egy Telekom simet sikerült aktiválni az e - simet. Ez szerintem elég gáz, pláne, hogy a telekom ügyintézők (3 fő) sem tudták.

Beszélgetés minősége mind telefononnal mind e simmel számomra megfelelő, beszélgető partnereknek nem tűnt fel, hogy óráról beszélek.

Üzemidő egyelőre siralmas, nagyon remélem ez javul még, most talán többet nyomkodom még. Reggel 6 kor töltőről levéve este 18 kor 15% (előző watchot kétnaponta töltöttem).

Kevesebbnek tűnnek a számlapok de vannak jó pofák.
Van viber app (whats ap, messenger nincs, vagyis én nem találtam) de ugyanazt tudom csak csinálni mint a korábbi modellel, tehát új üzenet küldés nincs.

Szóval nem rossz de valóban van még hova fejlődni én csak az e sim miatt váltottam.

(#10) thboxx válasza AliceWake (#8) üzenetére


thboxx
aktív tag

Szerintem ennyire nem gáz a helyzet. Azért sem értem,mert most vettem egy watch 4-et. Mi Band3-ról váltottam,ami elég nagy lépés és nyilván függ az egyéni igényektől is,de én el voltam tőle alélva. Igaz,még csak most ismerkedem vele. De elég lelombozó a fórumon is,meg tesztbe is olvasni mindenkitől hogy kb vettem 130k-ért egy kupac 💩-t... Mivel "új cucc" lehetett számítani egy két apróságra,de pl amíg a google nem engedélyezi a régióban hivatalosan a fizetést én azt nem rónám fel az órának. Úgy vagyok ezzel,hogy amíg a bankom nem támogatja natívan a gpay fizetést addig inkább várok,mintsem mókoljak olyannal ami szoros kapcsolatban van a pénzemmel.

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#11) AliceWake válasza thboxx (#10) üzenetére


AliceWake
HÁZIGAZDA

Dehogy kupac sz@r :N Viszont egy alapszintű, zárt rendszerű, korlátozott funkcionalitású aktivitáskövetőről váltva lehet, hogy nincs megfelelő összehasonlítási alapod, míg egy eddig is okos okosórát (Tizen vagy Watch OS) használó felhasználó okkal érezhet némi csalódottságot.

Non omnis moriar.

(#12) thboxx válasza AliceWake (#11) üzenetére


thboxx
aktív tag

Pont ezérr írtam, hogy "első okosórája" valakinek. Azt is persze megértem,aki már használt mást és ettől egy kicsit nehezen tud elvonatkoztatni.

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#14) Graphics válasza oalex (#2) üzenetére


Graphics
Jómunkásember
LOGOUT blog

Privátban megírod... Gondolom a 6900XT elbír egy privát üzenetet.... :U ne légy ilyen, 16 év alatt nem sikerült beilleszkedni.

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#15) Szpisti


Szpisti
addikt

Az előbb jött nekem egy frissítés (sima Watch4 44mm):

(#16) vilmose33


vilmose33
őstag

Köszönöm a tesztet.

A jövő most van

(#17) kakuk.tamas


kakuk.tamas
addikt

Kár, hogy ezennel vége az iOS támogatásnak. Tetszik az óra, szívesen használnám. A Tizen nekem sokkal jobban bejött.
És mindent is lehetett rajta engedélyezni. :O

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#18) swayze válasza thboxx (#10) üzenetére


swayze
tag

Szia!

Velem van a baj, hogy számomra ez a lopás kategória 130-ezerért? Vettél kb egy bétás cuccot, ami néha fagy, lassú, merül, de legalább drága is (ha jól menne rajta minden akkor amúgy reális lenne az ára és jó ajánlat lenne, de így....)

Borzasztó, hogy ennyire nincs elvárása az emberek egy eszköz felé, ém kb 1 hét után vinném vissza, hogy majd akkor 2 generáció múlva veszek egyet, mert ez így nem az amit elvárok. :F

(#19) testify


testify
csendes tag

Én Gear S2 óta minden szériát használtam, legutóbb Watch 3-at (esim) eladtam a az Active 2 (esim) javára. Nekem teljesítményben legyőzte azt, (WA2-1.5 GB RAM, Watch 3-1 GB RAM, és ez sajnos nagyonis érződött) így WA2 maradt. 3 napja megkaptam a Watch 4-et (esim). Nos. Engem kiábrándít. Nagyon. Mivel mindig is kihasználtam a telefontól való függetlenséget (4G, wifi használat) az órával a legfájóbb, hogy ugyan néhány értesítést megkapok a távoli kapcsolat segítségével, de pl. azokra már válaszolni nem tudok, ugyanis nem tudja használni a közvetlen internet hozzáférést. 4G-n legalábbis biztosan nem. Email alkalmazás nincs, a naptár nem írható, nem szerkeszthető. Ezek mind-mind nagyon fontos opciók, amelyek a Tizenben évek óta alapvetők. Érthetetlen módon kivették az automatikus edzés felismerésből a biciklit. Miért?? Ezek, a GPay hiánya (nem, az esim-es órában nem választható régió váltáshoz Németország, csak keleti államok vannak) nagyon elbizonytalanít. Olyannyira, hogy most azon gondolkodom, hogy pár napon belül visszaviszem az órát, és marad a WA2, az eddigi legjobb Watch. Mekkora mázli, hogy azt tartottam meg! Pedig maga az óra tetszik, rendszer sebessége szuper, de valóban kiforratlannak érzem.

(#20) Béká válasza testify (#19) üzenetére


Béká
csendes újonc

Frissítettem az outlook alkalmazást az órán (csak a bejövő leveleket lehet böngészni és azokra válaszolni, tehát új emailt innen sem lehet küldeni) ami után kiírta, hogy túl meleg, le kell hűlnie. Ez idő alatt nem reagál semmire az óra. Ezt négy nap alatt már többször eljátszotta.
Valószínűleg vissza fogom vinni én is.

(#21) ollie válasza swayze (#18) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Azért ennyire nem rossz a helyzet, hogy 2 évet kelljen várnod. Valszeg fél éven belül utoléri a Tizent, a bugokat meg hamarabb fogják javítani.

***

(#22) ollie válasza testify (#19) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Kell tudnia használni az internetet, biztos, hogy jól van beállítva minden nálad? A 4G csak az internet miatt van (eredetileg nem is támogatta a beszédet), egyébként elég lenne 2G is.

***

(#23) janeszgol válasza Béká (#20) üzenetére


janeszgol
félisten

Vágnám annak a fejéhez, aki megalkotta ezt. Felháborító!

(#24) thboxx válasza ollie (#21) üzenetére


thboxx
aktív tag

Na igen. Főleg a fentiekhez hasonló hsz-ek miatt írtam ide is,hogy nem értem miért fikázza ennyire mindenki. Tény,hogy nekem nincs összehasonlítási alapom az alőző szériával. De könyörgöm! Ez egy okosóra! Nem telefon. Én úgy látom,hogy azért van,hogy szükség esetén elérhető legyek. Így is kezelem. Ezért nem is zavar,hogy egyetlen üzenetküldő alkalmazásban sem tudok beszélgetést kezdeményezni. Nálam akadás se volt,mondjuk nem is nyomkorászom egyfolytában. Én egyelőre elégedett vagyok vele. Aki fikázza,az mind apróbb szoftveres dolog miatt. Nem egész egy év alatt kalapálták össze szerintem vért izzadva samsung és a google (főleg az előbbi sztem) ezt a szoftvert, hogy megjelenésre menjen. Gondolom a Samsungnak is új ez a wear os, nem biztos hogy mindent olyan qrva egyszerű átportolni tizenről. Aki ezekkel nem volt tisztában mikor váltott az előző szériáról, hát... Mindegy is. A samsungot ismerve nem fogja benne hagyni a bugokat. Sőt! Egyszerűen nem engedheti meg magának,hogy benne hagyja. Szóval szerintem jó az óra. Csak ez a nagyon sarkos összehasonlítás nem annyira tetszik az előző szériához. Ez teljesen más rendszer. Arról pl szót se ejt senki,mivel teljesít másképp más wear órákhoz képest. Azokhoz képest funkciókban lekörözhetetlen. És egy ticwatch pro is megvan 110-120k. És ott még lte se biztos hogy megy. De gpay-jel együtt biztosan nem. Az meg elvileg majd érkezik. EKG is csak megjött végül. Csak itt azt se tudja 1-2 illető megérteni,hogy ez nem a samsungon múlik hanem google-ön...
Szerintem kár így lehúzni ezt az órát...

Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

(#25) joey04


joey04
titán

Döcögős, de így is a legjobb opció droid vonalon.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#26) Varszegig


Varszegig
veterán

Ezt írtátok a tesztben:
" a legelső párosításról nem tudjuk, hogy Samsung mobilt igényel-e, mert a tesztpéldányok már mind úgy érkeztek, hogy előtte kaptak egy frissítést a raktárban. Nyomozzuk a választ, de csak ezért nem akartuk már húzni a tesztet, mert amúgy mindketten elég jól kiismertük a két órát, evidens, hogy ha megvan a hivatalos infó, akkor frissítünk."

Ugyan nem hivatalos a válaszom, de nem igényel Samsung mobilt az első párosítás, én egy 1+ 9 Proval párosítottam elsőre, nem volt gond.

(#27) polonic


polonic
félisten

Ami engem egyelőre nagyon zavar, hogy fel lett cserélve a korábbi órákhoz képest a két gomb funkciója.
Sokkal kényelmesebb volt a felső gomb vissza gombként.

Ami még zavaró, az az appok kezelése. Korábban jobb volt, átláthatóbb volt a galaxy store-ban. A galaxy store is elvileg fenn az órán, de mégsem látható az appok között.
Az óraszámlap is kevés van egyelőre.

Aztán van olyan alkalmazás, mint a GWA2-n a barométer app, aminek csempéje is van?

(#28) kchris78


kchris78
veterán

en se fikaznam annyira.. apple watchhoz kepest sem egy nagy tores hogy visszavigyem foleg nem ennyiert... toltot nem kaptam de netto arban. ez egy fejlesztesi eletciklus eleje azert..
ami hianyzik esetleg az a google magyar diktalas, meg a homerseklet widget tok fura, nem esik kezre amit mutat mindig scrollozni kell, ez az applenel jobb beosztasu volt.

(#29) polonic válasza kchris78 (#28) üzenetére


polonic
félisten

Azt gondoltam, hogy a gboard tud magyar diktálást az órán, de sajnos az sem.

(#30) Good_boy válasza swayze (#18) üzenetére


Good_boy
kezdő

Bár nekem nincs sok háeszem, még távol ülök a vének tanácsa tábortüzénél, de szerintem nem veled van a baj. Szerintem is tűrhetetlen ez a helyzet. Adnák gyártási árban és írnák rá, hogy Béta. És máris nincs átverve az ember. Szerintem sokan szívesen használnák úgy is. De ez, hogy bétateszter az ember és még annyiért is adják, mint egy működő Applewatch-ot, az durva. Főleg, ha valaki nem jár utána, hanem csak bemegy a boltba és szeretne egy aktuális csúcsterméket. Ott lesz majd meglepetés.

(#31) OFF


OFF
csendes tag

Garmin Vivoactive 3-ról váltottam, a 2 nap üzemidő fura a Garmin 5-6napot bírt ugyanilyen felhasználás mellett.
Főleg éjszaka esik nagyot a töltöttség, valszeg az alvásmonitorozás miatt.
Minden mással elégedett vagyok.

(#32) szilasz007


szilasz007
aktív tag

Én a sima Galaxy Watchról váltottam.
Amibe ez jobb:
- vékonyabb, szebb
- van rajta google maps
- használható pulzus mérés edzés terén
- testösszetétel mérés
- alvás követés jobb
Amiben trükközni kell és most jelenleg rosszabb LTE-s modell esetén:
- órás fizetés... óra tiltja a google pay-t... használat előtt engedélyezni kell.. Samsung Pay nincs.
- üzemidő.
- hangszóró halkabb
- óra csak BT-n keresztül hajlandó zenét játszani...

Én így olyan 3/4-ig vagyok megelégedve vele. Abba bízom, hogy nemsokára felépül az XDA-n a tudás hozzá, aztán majd lehet más régióra flashelni és pár korlátot feloldani, pl fizetés terén. A többi az meg csak szoftver.

Az hogy a wearen esetleg milyen gyér a felhozatal.. hát tizen se volt sokkal jobb. Értesítések mennek, lehet reagálni, google maps miatt már jobb az élet.

(#33) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Ha ezek az egészségügyi értékek a cikkben valósak, akkor meg kellene látogatni az orvost. A vérnoymás baromi magas, a véroxigén meg baromi alacsony.

"Az útmutató erről nem tájékoztat, de tök egyszerűen kivitelezhető. Mérünk az órával, levesszük, mérünk a vérnyomásmérővel és megadjuk az eredményt az appban. Nem szükséges párhuzamosan mérni, és értelme sincs, van idő az adatbevitelre."

Nem azért kell egyszerre mérni, mert nincs rá idő, hanem mert két mérés között is nagy különbség lehet, így ha nem egyszerre mér az ember, akkor pontatlanabb.

"A horkolásfigyelés újdonság még, ehhez viszont valamiért szükség van a telefonra is, pedig van hangszenzor az órákban és mikrofon is, Bixby is működik hangutasításra. Na, mindegy."

Na és mi van, ha az ember keze a takaró és/vagy párna alatt van, amikor az óra nem hall semmit? Na mindegy.

A pulzusmérés meg jól működik, kivéve, amikor nem. Edzés során sokszor egyszerűen nem mér semmit, kimaradnak szakaszok. Azzal kell játszani, hogy átpakolgatja a másik kézre az ember, jobban meghúzza, kevésbé húzza meg, csukló főlé teszi, csukló környékére teszi, aztán egyszer csak jó lesz. Remélem javítják szoftveresen... persze ettől még tény, hogy ha mér, akkor elég pontosan teszi. Alig van eltérés a Polar H10-hez képest.

Ez speciel éppen a jobbik verzió, ahol csak alig van kiesés.

A legnagyobb gondom, hogy third-party pulzusmérőt nem lehet hozzá csatlakoztatni.

[ Szerkesztve ]

(#34) polonic válasza ForRedGlory (#33) üzenetére


polonic
félisten

Tényleg nem normálisak ezek az értékek.

Azt én is észrevettem, hogy edzés közben nem mindig mér. GWA2-n nem volt ilyen...
Na meg EKG mérés közben is van, amikor nem sikerül a pulzust mérni.

(#35) ForRedGlory válasza ForRedGlory (#33) üzenetére


ForRedGlory
félisten

A GPS egyébként nagyon pontosan mér, sokkal jobb mint a sokkal drágább Garmin Fenix 6 család bármelyik tagja.

A lépésszámláló a napokban jött frissítés előtt lépésnek mérte azt is, amikor a billentyűzetet használtam, így napi 30000 lépéseket mért. Meg is dicsért, hogy milyen faszagyerek vagyok. :DDD Aztán a frissítés helyre tette, már nem mér mindenféle hülyeséget lépésnek.

#34 polonic: Akkor nem vagyok egyedül. A poén, hogy elvileg direkt írja is az útmutató, hogy ne pont csukló fölé tegyük, hanem egy ujjnyival fentebb, de nekem szinte kizárólag akkor mér csak pulzust, ha a csukló környékére teszem.

[ Szerkesztve ]

(#36) ForRedGlory válasza ForRedGlory (#35) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Na és akkor a végére, de nem spammolok tovább egymagam. :D

A szíj szerintem baromi jó lett azzal, hogy nem szorul a csuklóra, hanem van tartása, mert engem kifejezetten zavar, ha a csuklócsontomat szorítja a szíj. Itt viszont hozzá sem ér, "szellősebb" viselet érzetét kelti, ami nekem nagyon bejön.

Az akkis meg tényleg merül, mint a Titanic, ha az ember mindenféle mérést bekapcsol 0-24-ben. 1 napnál nem bír többet.

[ Szerkesztve ]

(#37) Inikoo


Inikoo
csendes tag

Nekem első okosórám az ezüst Galaxy Watch4 44mm, és nem bántam meg hogy megvettem. A 16,5 cm-es vékony csuklómra a mérete tökéletes, könnyű, vékony, és nekem nagyon bejön a design-ja. Az Active 2 pl. nekem nem tetszik, de ez szubjektív persze. A Watch3 meg túl nagy. A kisebb aksis verziók meg szóba sem jöhetnek :D

Ha valami negatívumot kellene mondanom: A káva lehetne kisebb, de sötét háttér mellett ez igazából mindegy. Illetve amilyen kompakt, a sima verzióba talán mehetett volna nagyobb aksi, de nyilván a drágább Classic-nál nem lehetett jobb semmilyen téren.

Kicsit meglepődtem, hogy a cikkben így lehúzták az órát szoftveres téren, kezdő okosóra felhasználóként én csak a pozitívumokat látom, a bugok nem tűnnek fel, összehasonlítási alap híján.

Én azt gondolom, hogy a Wear OS a jövő, így ha valaki most akar samsung okosórát venni, akkor a Watch 4-et ajánlott megvenni.
Én legalábbis tuti nem vennék Tizen-es órát most hogy temetik azt a rendszert, illetve azért nem vettem soha, mert keveselltem az alkalmazások számát, bízok benne hogy Wear OS viszont gyorsan fejlődik majd. Persze nem szeretném leszólni a Tizent, soha nem használtam, és a cikk alapján nyilvánvaló, hogy akinek jelenleg Tizen-es órája van, annak még pár hónapig nem érdemes váltani. Talán utána sem, ha nincs szüksége az extra funkciókra.

(#38) AliceWake válasza ForRedGlory (#33) üzenetére


AliceWake
HÁZIGAZDA

Valósak, de minden kontroll alatt van :K

Non omnis moriar.

(#39) polonic válasza ForRedGlory (#36) üzenetére


polonic
félisten

Akkor még egy spam ehhez. :D

Nekem kicsit csukló felett van. Mindegy ennek hova teszem.

Szerintem is jó a szíj.
És az akksi szerintem is gyalázatos. De leginkább a kisebb méretben, amit a feleségem is használ. Nekem viszonylag jó. Az övét gyakran kell tölteni.

(#40) ForRedGlory válasza polonic (#39) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Neked mér mélyalvási fázist? Nekem egyáltalán nem, így az alvási pontszámaim alig érik el a 40-et. Nem mintha számítana, de na.. :DDD Ahogy nézegettem az interneten, nem egyedi a probléma. A horkolást bezzeg pöpecül méri, szépen mentegeti is 30 másodperces szakaszokban. :))

[ Szerkesztve ]

(#41) polonic válasza ForRedGlory (#40) üzenetére


polonic
félisten

Nekem mér mélyalvást.
Lehet, hogy tényleg nem alszol mélyen. :D

(#42) Duree


Duree
veterán

Azt hiszem meggyőzött a teszt, hogy érdemes megvenni.

duree54

(#43) OFF válasza ForRedGlory (#40) üzenetére


OFF
csendes tag

Nekem sem mér minden éjjel mélyalvást, ami valós is lehet.
Horkolást klasszul jelzi/felveszi. Volt, hogy távolabbról és halkan szólt a horkolás, lehet a nejemét vette fel...

(#44) polonic válasza OFF (#43) üzenetére


polonic
félisten

A horkolás nekem is be van állítva. Viszont eddig semmit nem vett fel. Akkor ezek szerint nem horkolok, meg a feleségem sem. :D

(#45) ForRedGlory válasza OFF (#43) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Mélyalvás az egy alvási fázis, amit nem hagy ki a szervezet, szóval hidd el, szarul méri az óra.

[ Szerkesztve ]

(#46) OFF válasza ForRedGlory (#45) üzenetére


OFF
csendes tag

Elhiszem, hogy valamiért nem mérte/méri/jelzi. Mostanában nem alszom túl jól és fáradtan ébredek.
A hétvégi délutáni szunyókálást is hozzáadja ezt a Garmin nem csinálta.

(#47) PeteePeti


PeteePeti
őstag

Nem értem, hogy miért tűnik el a Goggle Pay időközönként sokaknak? :F
Először nekem is csinálta, de amióta VPN-en keresztül csináltam meg a folyamatot azóta stabilan ott van órán!
Talán múlt hét szombaton csináltam meg, azóta egyszer sem tiltotta le és napi színten fizetek vele! (K&H kártya)

OnePlus 12 5G 16/512 | Samsung Galaxy Watch 5 Pro | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923

(#48) szilasz007 válasza PeteePeti (#47) üzenetére


szilasz007
aktív tag

Én pár napja végigtoltam angol vpn-en az egészet. Órán régió cseh... Mert ugye LTE-n az van... Ugyanúgy eltünik. Én kb elengedtem a témát. Vagy FW csere lesz, vagy engedik itthon. Amelyik hamarabb eljön. Addig még engedélyezem kézzel az appot, mikor kell... Amúgy nálam még engedélyezve se lehet NFC alatt fizetési megoldásnak kiválasztani. Konkrétan semmit se lehet. De ha engedélyezed, fizetni lehet. Ez a lényeg...

(#49) kchris78


kchris78
veterán

en alvasra mostanaban nem fogom hasznalni. igyis problemas az alvasom, nem hianyzik meg az hogy raerositsek stresszel amit az okoz hogy az ora azt mutatja hogy keves a melyalvas ami vagy valos vagy nem... azt en is eszrevettem hogy minden sz.rt is lepesnek sza ol, applenel 5-10000 elerese tenyleg sok volt itt meg pikkpakk megvan.

(#50) kchris78


kchris78
veterán

meg egy dolog: en nem tudom hogy mennyire kell olyan negativ velemenyeket komolyan venni hogy nem lehet naptarbejegyzest letrehozni oran. mennyivel hatekonyabb azert mar ezt telefonon megcsinalni? azert alljunk meg es lepjunk hatra egyet: ez nem telefon es nem is egy stand alone cucc! telefon+ora osszesseget kell nezni!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.