Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#242051) .LnB válasza VTom (#242042) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Petya kifelejti a képletből az egyéni ízlést. És ez nagy hiba, mert ez borít mindent.
Tételezzük fel, hogy általánosságban igaz, az az állítás, hogy ha minél több mindennel játszol, akkor az általános műveltséged nő. Csak ha kifelejtjük az egyéni ízlést ebből, akkor ez azt jelenti, hogy stílustól, minőségtől függetlenül mindennel játszol. Annak valójában semmi értelme. Vagy a másik véglet, hogy csak a jó játékokkal játszol, amik tényleg nagy mértékben növelik, formálják a ízlésedet. De ki mondja meg, hogy mik a jó játékok?

Én előszeretettel hangoztatom is, hogy nyitott vagyok mindenre. Sok mindent kipróbálok, hogy tapasztalatot, új élményeket gyűjtsek. Én a Zelda miatt vettem is Switch-et. :) Mégse vagyok hajlandó játszani egy rakat játékkal. És egy kimondott stílussal se, a horrorral. Petya pedig úgy írja mindezt, hogy minden évben képes több száz órákat tenni az aktuális COD-ba. Nem hiszem, hogy a COD elősegítené bármely gamer "műveltségét". De az ő ízlésének az jön be.

Te Tom nem játszol FF játékokkal. Alapvetően azt mondanám erre, hogy ez nagy hiba. De nincs az az ember aki engem horror játékokkal le tudna ültetni játszani. És te is nagy élményeket hagysz ki, és feltételezhetően én is.

Ettől függetlenül biztos van olyan, hogy általános gamer műveltség, és vannak alapművek. Talán már én is feszegettem ezt a témát korábban. De újra nem tenném. Szinte lehetetlen ezeket rendesen definiálni.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#242052) hombre[EU] válasza .LnB (#242051) üzenetére


hombre[EU]
veterán

és van úgy,hogy az ember kihagyja a generáció legjobb crpg-jét,mert nem tudja magát túltenni a gyíkembereket...evvan :DDD

Life, Uh, Finds A Way

(#242053) Scholes9 válasza .LnB (#242051) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Az első 2 mondatod a lényeg :R

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#242054) sxxorp válasza .LnB (#242051) üzenetére


sxxorp
őstag

Nekem nem vétlen felejtésnek tűnt... az FF valami objektívebben megfogható általános alapműveltség része kellene, hogy legyen, ha nem is mindenki, de minden, magára valamit is adó gamer számára.

Most megdöbbentem... Te gamer vagy? És nem játszottad pl. az Alien Isolation-t?! Az alapműveltség része!
:DDD
Helyett: Ha kicsit is kedveled az Alien-univerzumot, én az AI-t biztos, hogy bánnám, ha kimaradt volna. Meg talán a Fatal frame2-t. Ja és a Call of Cthulhu-t a hibái ellenére. Nem vonz? Semmi gond, érezd jól magad. Annyi pixelkreálmány születik, hogy nincs ember, akinek nem maradnak ki akár mérföldkövek is.

[ Szerkesztve ]

(#242055) .LnB válasza hombre[EU] (#242052) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Hát ne is mond. :D Már nekiálltam azóta, azt olvastad? De már az elején annyira komplex volt, hogy megláttam, "á nekem egy ilyen mélységű cucchoz nincs kedvem most."

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#242056) .LnB válasza sxxorp (#242054) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Hát most inkább belinkelem egy régebbi kommentemet, nehogy azt hidd, hogy kamuzok: [link] :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#242057) sxxorp válasza .LnB (#242056) üzenetére


sxxorp
őstag

:R Rajtad nem lehet kifogni, még ez is megvolt. :D Én nem parázok annyira, de tökéletesen megértem, ha ennél hagytad abba, még nekem is erősen ütött.

[ Szerkesztve ]

(#242058) hombre[EU] válasza .LnB (#242055) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Nem,nem láttam :) én is ezért hagytam télre. Úgy voltam vele,hogy Divinity2 után elkezdem a Pillars2-t...de túl sok lett volna :D nagyon szépen összerakták, szívvel-lélekkel készült

Life, Uh, Finds A Way

(#242059) l.skywalker válasza .LnB (#242056) üzenetére


l.skywalker
félisten

+1
Az Anime és a zombis játékok nálam az ilyenek. Egyszerűen nem bírom őket.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#242060) S e t h válasza sxxorp (#242049) üzenetére


S e t h
nagyúr

Most reggel végeztem a Monument Valley második részével, keresem a szavakat. Telefonon a legjobban között van azok közül amikhez eddig szerencsém volt.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#242061) Tdizsolt válasza Sordoran (#242019) üzenetére


Tdizsolt
senior tag

Igazából én már a 3-as szériában is keveseltem az 500Gb-ot,a Ps4-nél 1 hónap után szereztem be a külső vinyót.Imádok "gyűjtögetni", nem vagyok az a tipus, aki végig nyom egy játékot, azt' delete. Jelenleg is benne vagyok vagy 6 játékbam szimultán, mikor melyikhez van kedvem, azzal nyomom. Lehet, nekem is 4tb-ost kellett volna vennem... :DD A ps5-be is illett volna/illene legalább 2tb SSD-t rakni, nem értem ezt miért nem lépik meg a Sunyinál?

Psn ID: Tdizsolt

(#242062) tboy93 válasza Kritya (#242018) üzenetére


tboy93
nagyúr

A Crasht en nem ajanlom, szerintem egy picit nehéz, frusztráló lesz, de a LEGO játékokkal nehéz mellélőni, abból a sokat emlegetett LEGO City Undercover jó választás lehet, de az Unravel 2 is akár, azzal is tudtok ketten játszani (és kellhet is néha oda is egy kis segítség). A Crash Team Racing versenyzős, de ott az örökzöld MineCraft is, az sok időre le tudja kötni a gyereket.

(#242063) Wesder válasza Tdizsolt (#242061) üzenetére


Wesder
félisten

Nézd màr meg milyen SSD lesz a PS5-ben...

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#242064) b.


b.
félisten

Srácok van ez a Samsung WQHD monitorom. [link] HDR támogatású. A PS pron van kötve egy VR szett is. Ha a VR doboz HDMI kimenetére kötöm a monitort, akkor megy hibátlanul a monitor de ugye nincs HDR , mert a VR nem támogatja.
Ha viszont közvetlenül a PS4 kimenetére kötöm a HDMI-t akkor csak villog a monitom , nincs abszolút kép.( TV-n mindkét esetben van) Próbáltam, hogy a VR-t kihúztam a gépből, hátha az kavar be, de nem tudom mi lehet a probléma.Van ötletetek?

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#242065) Woodslave


Woodslave
nagyúr

Nyomtuk tegnap a remnantot coop. Ok akivel jatszok nem nagy játékos amúgy de ez ketten brutál. A csatorna végéig nem jutottunk el. Aztán egyedül már kezelhetőbb a dolog. Érdekes ez a random dolog a dsek után ahol tudod hogy a következő sarkon ki fog jönni itt meg a nyakadba dob egy két kardos szörnyet a semmiből... Legalábbis úgy tűnt

Ketten erre esélyünk nem lesz. :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#242066) Petreszku válasza ProEvoFan (#242045) üzenetére


Petreszku
senior tag

Szia! Eddig körülbelül órát ha játszottam vele, azt is nagyon kezdő szinten. Ha ez nem akadály, akkor jövőhéten valamikor tudok segíteni.

(#242067) Kendek válasza b. (#242064) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Azt tudom javasolni, hogy kézzel állítsd be a PS felbontását 1080p-re. Ha ez még nem oldja meg a problémát, akkor próbáld meg úgy is, hogy letiltod a HDCP-t.

<-ƘƘ->

(#242068) Tdizsolt válasza Wesder (#242063) üzenetére


Tdizsolt
senior tag

825Gb, nem?

Psn ID: Tdizsolt

(#242069) Bogyi007 válasza .LnB (#242051) üzenetére


Bogyi007
veterán

Maximálisan igazat adok. Tudom hogy rengeteg embert megmozgat pl a Red Dead Redemption, a Gta-k, majd később a Cyberpunk világa de engem ezen játékok totálisan hidegen hagynak.
Viszont akár az általad említett horrorcuccokat zabalom pofára, de emlithetném ugye a flippereket az autóverseny és platformereket is.
És van még egy szeglete a játékoknak amik javarészt csak Ps4 konzolon elérhetőek és kedvelem őket - persze szigorúan a helyükön kezelve. Ezek a rajzolt japán játékok. Pár címet sorolok :
Onechanbara Z2: Chaos, Senran Kagura sorozat (Peach Beach Splash) Dead or Alive minden téren...

Megvan nekem is a Witcher 3 is, de eddig talán ha 1 órát toltam bele. Nem azért mert nem tetszene, hanem a komplex mivolta és a ráfordítandó idő végett is.

Aki ismer tudja hogy odaát a Gears sorozat abszolúte kedvencem, míg más bottal sem piszkálná.
Egyszerű ez, mindenkinek más az egyéni ízlése.

Peace Srácok! :K :K

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#242070) Wesder válasza Tdizsolt (#242068) üzenetére


Wesder
félisten

Ja, meg 5GB/s-es. Ez nem olcsó.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#242071) hjtz4t3wrseg válasza Carlos Padre (#242038) üzenetére


hjtz4t3wrseg
senior tag

Dehát nagyon jó volt akkoriban nézni pl a Rmbót-is hangalámondássál egy felültöltős videólejátszón ! :F
Sajnos elmúltak azok az idők.

(#242072) DxxD25


DxxD25
tag

Sziasztok!
Ps Now-al kapcsolatos kérdésem lenne.
Van előfizetésem, működik is rendesen, ps4-en használom. De ugye ezt lehet Pc is használni. Egyszerre lehet a kettőn? Úgy értem, én játszok ps-en valami játékot, a családból meg más pc-n ugyan abban az időben? Vagy ez így nem működik?
Ha ez így kivitelezhető, akkor egy adott játékkal is játszhatunk egy időben?
Gondolok itt leginkább a Spider Man játékra, azzal játszom most de a családból még két ember is kijátszaná de ők Pc felhasználók. Néztem ebben a játékban 6 külön mentés lehetséges.
Valakinek van valamiféle infója erről, tapasztalata?
Köszönöm a segítséget! :K

(#242073) Tdizsolt válasza Wesder (#242070) üzenetére


Tdizsolt
senior tag

Ezt biztosra veszem, de akkor is méltatlannak tartom ezt a kapacitást. Gondolom P5-nél simán előfordulhat 200Gb feletti játékméret is majd (akár csak frissítésekkel együtt), ami azt jelenti, hogy egyszerre 3! játékot tudsz majd rajta "tárolni". Szerintem ez vicc kategória.

Psn ID: Tdizsolt

(#242074) Petreszku válasza Woodslave (#242065) üzenetére


Petreszku
senior tag

Mi a cimbivel co-op-ban játszunk, szerintem van előnye. A "kardos szörnyet" csapat munkával könnyen le lehet gyűrni. Egyikre figyel a másik közben hátúról lövi vagy üti, éppen mihez van kedve, fegyvere.

(#242075) Wesder válasza Tdizsolt (#242073) üzenetére


Wesder
félisten

Az egy dolog hogy majd a 825-ből még levesz a rendszer, de bolti SSD-vel lehet majd bővíteni. (màr ami belefér majd a slotba, és olyan gyors lesz, mint a belső SSD) Illetve nem biztos hogy többet fognak foglalni a jàtékok, mert az új tömörítési eljàràsok ezen sokat segíthetnek + nem kell az egész jàtékot telepíteni, ha mondjuk a multira nincs szükséged.
Nekem most 20 jàték van fent tök feleslegesen, mert egyszerre max 3 jàtékkal jàtszom.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#242076) Xaels válasza Woodslave (#242065) üzenetére


Xaels
félisten

Minden játékosnak saját világa van, ezt legenerálja a játék és addig nem változik amíg Ward-ban nem kérsz rá rerollt, de akkor elejéről kezded a meglévő cuccaiddal. Emiatt ha 2-en játszotok sem mindegy ki a host.

Érdemes mindent bejárni mert elég sok a nem fix event/dungeon és vannak nagyon jó cuccok ezekben. A Földön ilyen helyen van pl. a Chicago Typewriter puska ami nagyon jó cucc.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#242077) Kendek válasza Tdizsolt (#242073) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az alapváltozat lesz ilyen, mert baromira megdobja a gyártási költségeket. Ezt utólagosan majd lehet bővíteni, illetve biztosra veszem, hogy érkezni fog majd nagyobb kapacitású és ezáltal drágább változat is. Ha nem is azonnal, de majd a későbbiekben tutira.

<-ƘƘ->

(#242078) Lackooo84 válasza csab2 (#242002) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Megmondom én neked miért szar a lemez. Először is, az olvasási sebessége katasztrófa, ha beteszel egy új lemezt, kb. egy órán át nem játszol, az biztos (ha nincs patch). Amit látsz csík, az csak az indításhoz szükséges adat, ami legtöbbször csak olyan 10GB körül van, na azután még a háttérben sunyiban feltol vagy 40-et. Másodszor a patchet ugyanúgy le kell töltened, amit ugye a lemezről való telepítés közben csinál a gép, ami még jobban terheli a HDD-t azaz lassítja a lemezről való másolást. Ez a patch sok játéknál ugyanannyi adat, mint ami a lemezen van, ha nem több. Digitális játékoknál csak egy adatpackot kell letölteni, és az ezerszer gyorsabb (akinek jó nete van), mint a lemezről való ~27MBps olvasás.

The Truth is out there...

(#242079) Callisto válasza Wesder (#242075) üzenetére


Callisto
őstag

Szerintem ez a 825GB az ami ténylegesen szabad marad. Vagy legalább az a 10-15% ráhagyás nem jön le belőle.

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#242080) Lackooo84 válasza Shadow44 (#242044) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Welcome to the PSN, son.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#242081) Tdizsolt válasza Wesder (#242075) üzenetére


Tdizsolt
senior tag

Remélem így lesz, bár az én szokásaim miatt borítékolható lesz a bővítés. Megjelenés utáni első két évben még úgysem számolok a váltással, főleg, hogy december óta van csak 4-esem,így van mit bepótolnom játékok terén. :K

Kendek:

Igen, ez szinte borítékolható, és meg is válaszotad a kérdésem, hogy miért nem raknak bele alapból nagyobb háttértárat... :C

[ Szerkesztve ]

Psn ID: Tdizsolt

(#242082) Wesder válasza Callisto (#242079) üzenetére


Wesder
félisten

Eddig mindig azt adtàk meg, amiből lejön még a rendszer helye. Most miért vàltoztattak volna? Papíron pont hogy az első néz ki jobban.
A 3TB-os HDD-re sem az van írva hogy 2.7TB hanem hogy 3.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#242083) Petreszku válasza Xaels (#242076) üzenetére


Petreszku
senior tag

Hű, látom te ezt nagyon kened vágod. Akkor lenne is egy kérdésem. :) Ha a host marad és "rerollt" kér, akkor lehet, hogy más pálya alapot kapunk újabb rejtett tárgyakkal? :F

(#242084) b. válasza Kendek (#242067) üzenetére


b.
félisten

Köszi,sajnos a HDCP off nem segített.
Időközben annyit haladtam , hogy ha ha a monitort átállítom HDMI1.4 re akkor van közvetlenül is kép de így monitor nem támogatja úgy a HDR-t , csak HDMi2.0 val. eben guba sajnos. Azért köszi.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#242085) RangerFox válasza Tdizsolt (#242073) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

GB!

(#242086) csab2 válasza Lackooo84 (#242078) üzenetére


csab2
veterán

Pont ez a problémám.
A Detroittal kb. 1 óra múlva lehetett játszani, mert egy kb. 700 MB-os frissítést töltött csak le.
A Division viszont hiába írja ki elindítás után, hogy ha nem akarom használni a játék hálózati funkcióit, akkor elindíthatom a frissítés letöltése nélkül is, nem indul el a játék, mert kicsivel később kiírja, hogy a frissítés nélkül nem indul. Szóval itt meg kell várnom, amíg ezt a 25 GB-os javítást letölti és felrakja. :O
Tehát a fő indokomat, hogy miért jobb nekem a lemezes játék kidobhatom a picsába....
Így csak annyi szól a lemezes verzió mellett, hogy kicsit talán olcsóbb, el lehet adni/cserélni és a PS4 eladásakor is jól jöhet, hogy adok vele játékot.

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#242087) Tdizsolt válasza RangerFox (#242085) üzenetére


Tdizsolt
senior tag

Ja, igen... :K

Psn ID: Tdizsolt

(#242088) Kendek válasza b. (#242084) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Akkor ez válasz lehet arra is, hogy miért jó bekötött VR-ral. Mivel ha első szériás, akkor az már alapból 1.4-es HDMI-re limitál. Még azt megpróbálhatod, hogy visszaállítod 2.0-ra, majd a PS felbontását Safe Mode-ban állítod 480p-re. Ha újraindítás után így ad képet, akkor megpróbálhatod az 1080p-t.

<-ƘƘ->

(#242089) Xaels válasza Petreszku (#242083) üzenetére


Xaels
félisten

Pontosan nem csak lehet hanem biztos, hogy más lesz a pálya rajzolata és összetétele is. Van egy csomó olyan random event/dungeon amik véletlenszerűek és egyes ilyeneknek van akár több kimenetele/jutalma is. Többféle miniboss és world boss is van és ez utóbbiakkal is több lehetőség van. Pl. Földön van az Ent vagy a Sárkány és mindkettőből 2 féle cuccot lehet kinyerni attól függően, hogy küzdesz meg velük. Ez az egyetlen platinám, nem véletlenül.

Amikor én játszottam végig még nem volt Adventure mód, akkor még mindig full rerollt kellett kérni. Adventure módban Corsus-t, amihez jön a DLC majd, kivéve bármikor újrázhatod a világokat így valamivel könnyebb lett mindent begyűjteni.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#242090) b. válasza Kendek (#242088) üzenetére


b.
félisten

ezt hogy érted hogy első szériás? az újabb pro már nem ?

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#242091) novoszath


novoszath
senior tag

beta testernek mikent lehet jelentkezni esetleg tudja v.ki frimware re gondolok

PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2

(#242092) consono válasza b. (#242090) üzenetére


consono
nagyúr

Nem a Pro, a PSVR.

"In God we trust. All others must bring data"

(#242093) oriic válasza novoszath (#242091) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

(#242094) ProEvoFan válasza Petreszku (#242066) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Szia! Köszönöm az ajánlatot, de közben megoldottam.
Viszont ha neked kell segítség az online trófeában, szólj nyugodtan!!! Segítek!
PSN nevem: ProEvoFan_hun, vegyél fel.
:R

(#242095) ProEvoFan válasza Tdizsolt (#242073) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Állítólag lesz egy újfajta tömörítési rendszer, ami pl a COD durva 200 GBból csinál kb 40GBot.
Majd a szakik kijavítanak, mi is ez pontosan.

(#242096) Woodslave válasza Xaels (#242076) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Ja ezt tudtam. A saját játékomban rá se ismertem a Földre :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#242097) Wesder válasza ProEvoFan (#242095) üzenetére


Wesder
félisten

A Kraken csak nem 5x-ös tömörítéssel dolgozik a mostani tömörítésen felül. Azért az jó lenne.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#242098) Sordoran válasza Lackooo84 (#242078) üzenetére


Sordoran
addikt

Pro kontra van mindkét oldalon, szóval az hogy melyik a jobb nem igazán dönthető el egyértelműen. Technikai és anyagi oldalról egyaránt nézhető.
Anyagilag alap esetben jobb a lemezes, ha cserélgeti, adja-veszi használtan valaki. DE ha valaki csak veszi, akkor akciók alkalmával a digitális az olcsóbb.
Technikailag a digitális jobb, megveszed és töltöd is, előrendelésnél pedig előtöltöd, így ahogy éjfélt üt az óra tolhatod is. (az kivételes eset mint pl. most FF7R esetén lemezen már szerdán csapathattam, míg digitálisan várhattam volna még 2 napot majdnem) Cserébe viszont ha szar a neted (és ehhez elég ha szar helyen laksz, ahol NINCS jobb internet elérhetőség) akkor azért elég hosszadalmas lehet a letöltés.
Végül még megemlíthető a tartósság is. Lemez eltörhet, eltűnhet, karcolódhat. Digitális pedig egyszer sok-sok év múlva megszűnhet (ez azért nem akkora félelem, évtizedek múlva mit számít, ha már nincs hozzá géped se) vagy a fiókod veszítheted el.
Jó az, ha van mindkettő, mindkettőnek megvan maga előnye és hátránya.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#242099) Tdizsolt válasza ProEvoFan (#242095) üzenetére


Tdizsolt
senior tag

Igen, Wesder emítette már, reméljük így lesz...

Psn ID: Tdizsolt

(#242100) S e t h


S e t h
nagyúr

Ha már amúgy is elemezgetitek a lemez után letöltött adatmennyiséget.
Az miért van, hogy a ps storeban a játékokhoz feltüntetett méret köszönőviszonyban sincs a letöltött mennyiséggel?
Ma szedtem le egy játékot, 45 gigásnak volt feltüntetve, aztán lett belőle 60-70.
A később megjelenő patchek már nincsenek belefoglalva ebbe a feltüntetett méretbe?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.