Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bacsis


bacsis
Közösségépítő

WAZE... :C :R

(#2) callmeakos


callmeakos
veterán

Nagyon jó kis célprogram pláne hogy ingyenes. Én is csak ajánlani tudom :K

All→M8

(#3) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Nasznos kis app-nak tűnik! :)

Véleményem szubjektív...

(#4) e=mc²


e=mc²
őstag

En mar hasznalom egy ideje, jo-jo, de azert rengeteg bosszanto hiba van benne, amit javitani kellene.

Peldaul: nem mindig valos idoben mutatja a tobbiek poziciojat, az uj terkepszerkeszto szinte kezelhetetlen, a gps nem mindig ott mutat, ahol eppen vagyok, a keresztezodesekkel kisebb baja van, ott megakad a piktogram, a trafipaxok kezelese vicc kategoria.

Pozitivumkent meg lehetne emliteni, hogy lehet a google es bing mapet is hasznalni.

Jo lesz ez, csak gondolom penz kelle, hogy fejlesszek is.

Ambulimax Provider

(#5) Ptech


Ptech
őstag

Hát ez kell waze ;]

(#6) BiP válasza hackeeeee (#3) üzenetére


BiP
nagyúr

Főleg, hogy kb. minden mobilos platformon elérhető. Ezt én is tuti kipróbálom.

(#7) marcedli válasza e=mc² (#4) üzenetére


marcedli
tag

1. nem valós időben mutatja a többiek...

Ennek egyszerű adatvédelmi okai vannak, senkit ne lehessen akarata ellenére beazonosítani, ez nem fog változni a jövőben sem.

2. az új térképszerkesztő szinte kezelhetetlen

Jómagam az idei évben mintegy 50.000 módosítást eszközöltem az új szerkesztővel a térképen, tehát kezelhető. Azonban az utóbbi időben valóban sokszor volt szolgáltatás-akadozás, néha valóban belassul és használhatatlanná válik, azonban nem ez az általános tendencia.
Amennyiben ez bárkit kifejezetten bosszant, bármikor jelezheti, hogy melyik területet csináljuk meg, vagy mit javítsunk, ezek általában még a jelzés napján megtörténnek (amennyiben nem azt kéri valaki, hogy "Héj, dobjátok már össze B-A-Z megyét! :) ).

3. A GPS nem mindig ott mutat, ahol vagyok...

Ez nem a waze hibája, hanem a készüléké. Vagy a használt ROM, vagy maga a hardver okozza a jelenséget, sajnos együtt kell élnünk azzal a ténnyel, hogy készülékeink gyorsabban avulnak el, mint a régebbi időkben, egyidejűleg az alkalmazások fejlesztése gőzerővel zajlik, ezáltal egyre erőforrás-igényesebbé válnak. A fentiek megjelenhetnek akár úgy is, hogy ugyanazon a készüléken két navigációs szoftver eltérően fut (jól-rosszul jelzi a pozit), ilyenkor a rosszabbik az, amely erőforrás-igényesebb...általában újabb kiadású is.

4. A trafipaxok kezelése vicc kategória

Itt nem értem, mire célzol. Ha esetleg arra, hogy nincs ott, vagy nem pont ott van, ahol jelzi a térkép, annak több oka lehet:
-a rendőrség által megadott mérési helyszínek nem pontosak, ilyenkor a program oda teszi az ikont, ahol az adott szakaszon leggyakrabban szoktak állni
-a rendőrök már odébb álltak, máshol mérnek
Természetesen vannak hibák késések a fentiek miatt, de az esetek túlnyomó többségében valóban ott vannak, azon a szakaszon, ahol jelzi a program. De még ha csak 20%-ban lenne pontos, akkor is jóval több információt nyújt, mint a semmi ;)

5. Jó lesz ez, csak gondolom pénz kellene...

A microsoft már beszállt (innen a bing támogatás is). Szerintem nem pénzkérdés, hanem kellő számú érdeklődő ember kell a fejlődéshez. Nyilván a waze központi fejlesztésében nem a magyarországi vélemény a mérvadó. Viszont a meglévő szoftveres keretek között igenis sokkal jobbá lehet tenni a rendszert, csak elegendő számú ember kell hozzá, aki foglalkozik a térképpel, valamint sok felhasználó, akiknek csak annyi a dolga, hogy használja.

Lényeg:

-ha valakinek problémája akad a térképpel, az szóljon, és megoldjuk
- minél többen használják, annál pontosabb és értékesebb az a szolgáltatás, amit a Waze nyújt vezetés közben

Szép napot!

#csakawaze

(#8) hackeeeee válasza BiP (#6) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Én is ki fogom próbálni, mindenképp!

Véleményem szubjektív...

(#9) rum-cajsz


rum-cajsz
őstag

már csak autó kellene hozzá! :)

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#10) dave666


dave666
aktív tag

Jó kis programnak tűnik ez a waze :K

Dave666

(#11) wroadd válasza e=mc² (#4) üzenetére


wroadd
csendes tag

"nem mindig valos idoben mutatja a tobbiek poziciojat"
Így van, ez adatvédelmi okokból van így (ne tudják, pontosan hol laksz, hol állsz meg), Ha ahhoz tartja kedved még az azonosítódat sem osztja meg a többiekkel. Egyébként a következő verziókban majd meg lehet adni, hogy bizinyos emberek pontosabban láthassák a pozíciódat, illetve a "follow me" funkció is bele kerül, szintén csak az általad engedélyezett felhasználóknak)

"az uj terkepszerkeszto szinte kezelhetetlen"
Na ezt igazán nem értem, lényegesen jobban áttekinthető, intuitívabb lett az új editor. Melyik részével van gondodd? Hátha segíthetünk...

"a gps nem mindig ott mutat, ahol eppen vagyok"
Ez nem a Waze hibája, hiszen a pozíciót a "GPS daemon" szolgáltatja a főbb OS-eken. Ha az útraigazításra gondolsz, akkor ott van egy bizonyos tűréshatár (pl hogy az Andrássy-n ne ugrálj jobbra balra a GPS jel pontatlansága miatt. Ez a korrekció navigálás módban jelentősebb)

"a keresztezodesekkel kisebb baja van, ott megakad a piktogram"
Ez csak akkor fordulhat elő, ha valamilyen problémája van az útnak arrafelé. Ilyenkor nyomsz egy térképhiba jelzést és ha megálltál, beleírod, hogy ott van valami gigszer, a többiek (vegy te, ha éppen úgy tartja kedved) ránézel a térképen, hogy mi lehet a guban oka. DE akár a fórumon vagy a FB oldalon is jelezheted és mi utána nézünk.

"a trafipaxok kezelese vicc kategoria."
Talán tisztába kellene tenni a fogalmakat. A "Kamera" kategória telepített sebességmérő (és nem ellenőrző) készülékekre van kitalálva. A rendőr által kezelt, ideiglenesen a helyszínen tartózkodó sebességmérést "Rendőr" ikonnal jelöljük. Nincs ebben semmi ördöngősség, de ha van ellenpéldád, szívesen látom, kiváncsi vagyok.

"Pozitivumkent meg lehetne emliteni, hogy lehet a google es bing mapet is hasznalni."
Hm.. Ezt nem nagyon értem, kifejtenéd?

"Jo lesz ez, csak gondolom penz kelle, hogy fejlesszek is."
Van benne pénz, meg fejlesztik is az alapszoftvert (a térkép és ezáltal a navigáció egy része is csak rajtunk múlik). Az igazi "gond" (ami végül is örvendetes) hogy olyan mértékben nő a felhasználók száma, hogy gyakran túlterheli a szerkesztőt, ezért most dolgoznak a kisebb régiókra bontáson. Ez lényeges teljesítménybeli javulást eredményez 1 hónapon belül.

Egyébként ezeket a problémákat elmodhatot személyesen is a fejlesztőknek a Május 19-i találkozón, hiszen ott lesznek ők is.

Gurulunk, Waze?

(#12) Pulsar válasza e=mc² (#4) üzenetére


Pulsar
veterán

Szia!

Azért azt ne feledjük, hogy ez egy úttörő dolog, és nyilván nem tökéletes. Van sok olyan hiba, amitől falnak szalad az ember, de
- nem mindig valos idoben mutatja a tobbiek poziciojat Ez direkt van, személyiségi jogok végett, van benne késés, és direkt pontatlanítás is. Többen is jeleztük már, hogy jó lenne egy kapcsolható dolog ezzel kapcsolatban, hogyha akarok, akkor legyen pontos, és sűrűbb frissítésű. Ígéretet kaptunk rá, de jelenleg 1000 fontosabb dolog vár a fejlesztésre.
- az uj terkepszerkeszto szinte kezelhetetlen Megszokás kérdése. Szerintem lényegesen jobb. Ha a sebességére gondoltál, akkor abban van igazság. De jelenleg dolgoznak ezen is. A felhasználók száma tavaly november óta napról napra exponenciálisan növekszik, így a jelenlegi struktúra (Van USA szerver, Izrael Szerver, és a minden más World szerver) nem bírja, ezért ezt átdolgozzák) napokban, hetekben fognak vele végezni.
- a keresztezodesekkel kisebb baja van, ott megakad a piktogram Ilyet még nem láttam :) Milyen klienst használsz? Illetve van tipikus kereszteződés ahol ez előfordul?
- trafipaxok kezelese vicc kategoria Ezt kifejtenéd? Ennél jobb megoldást még nem láttam egy programba sem :)

(#13) e=mc²


e=mc²
őstag

Kedves ram ugro kollegak!

Eloszor is tisztazzuk le azt, hogy en is hasznalom es kedvelem ezt a programot, csak leirtam, hogy mi bajom van vele. Szemelyes tapasztalat. ennyi.

- Nem mutatja valos idoben... Megertem az adatvedelmi okokat, de akkor meg minek? (koltoi kerdes, nem kell ra valaszolni)

- uj terkepszerkeszto. Igen, lassu, rohadtul. Probaltam nem egyszer nekifutni a szerkesztonek, a kezelofelulete szamomra nem kezelheto.

- Nyilvan a telefonom hibaja, az, hogy megyek egy egyenes utvonalon, es lefordulok mondjuk balra, akkor a terkepen kicsit kesobb koveti a fordulast. Mondjuk ugy fel km-el arrebbre mutatva, ott, ahol a terkepen nincs ut.
Persze a telefonom hibaja ez, hiszen a google maps pontosan mutatja a helyzetemet...
A tisztazas keppen: a telefon egy Motorola Defy+ eredeti ROM-al.

- Trafipax. Waze wikirol idezek: "a kliensben a Traffipax jelentésekor telepített traffixpax-ot jelentesz be, ami azt jelenti, hogy ideális esetben is legalább 10 nap múlva jelenik meg másoknak. Tehát a rendőri, jellemzően autóból történő sebességmérés jelentésére a Traffipax alkalmatlan. Ha rendőri sebességmérést látsz az úton, azt a Rendőri ellenőrzés segítségével jelezheted azonnal másoknak ".
Felreolvastam.

- Keresztezodesek. Megyek az uton, piktogram mozog velem. Jon egy keresztezodes: a piktogram megakad. Majd mikor mar a kovetkezo utcahoz erek, akkor "ugrik" egyet es folytatja utjat vele a kovetkezo keresztezodesig.
Nem csak egy helyen, majdnem minden keresztezodesben.

- Google es Bing map hasznalata navigacio soran, ha keresel egy cimre, akkor a lenti menuben kivalaszthatod a fent emlitett ket szolgaltatot is.

Tovabbi szep napot mindenkinek!

Ambulimax Provider

(#14) marcedli válasza e=mc² (#13) üzenetére


marcedli
tag

ne már....senki nem ugrott rád, bár valóban úgy tűnhet, mivel egyszerre hárman is kivesézték a mondandódat ;)

Én egyébként inkább úgy látom, hogy kérdéseket fogalmaztál meg a progival kapcsolatban, amire hárman háromféleképp próbáltunk választ adni - megjegzem nem összebeszélve, hanem egymástól teljesen függetlenül.

Senki nem tesz neked szemrehányást a véleményedért, problémáidért, senki nem tagadja a waze hiányosságait, csak megpróbáltunk választ adni az általad feldobott dolgokra.

És bárki tesz kritikai észrevételeket, én megpróbálok továbbra is a legjobb tudásom szerint válaszolni rá

Visszatérve a problémádra a progi futásával kapcsolatban, a Waze alkalmazás nem minden Android készüléken fut ugyanúgy. Vannak készülékspecifikus hibák is, ezeket mindenképp érdemes jelezni a waze magyarországi, vagy központi fórumán. (pl. nekem sokáig nem is futott a waze 3 előtti béta verziók többsége, mivel a Nexus S ICS támogatással hadilábon állt.)

Písz.

#csakawaze

(#15) Pulsar válasza e=mc² (#13) üzenetére


Pulsar
veterán

csatlakoznék marcedli-hez. Nem állt szándékunkban neked ugrani, és a hangvétel sem olyan volt szerintem, segíteni akartam, hogy az általad leírt hibákra megoldás szülessen. Nyilván nem hibátlan a rendszer, de ezt írtam is. (Semmi sem tökéletes, csak én :DDD )

- Nem mutatja valos idoben... Megertem az adatvedelmi okokat, de akkor meg minek? (koltoi kerdes, nem kell ra valaszolni)
Azért én válaszolok :) És ez csak az én véleményem, de nekem tetszik, így nem olyan üres a térkép, és így nem csak piros csíkok jelenne meg az utakon szellemlovasoktól :)
Egyébként mint írtam lehet lesz rá megoldás, én is örülnék neki.

(#16) lalakov válasza e=mc² (#13) üzenetére


lalakov
senior tag

Nálam például nem működik ez az új 3pont nem tudom hányas változat. SGS-em van és folyamatosan fagyasztotta a telefonomat. :(

A koronásokat miért nem lehet bökdösni? :D Nem, nem rád gondoltam Pulsar(xp), talán téged lehet, de hogy lehet hogy te látsz engem én meg téged nem? :P :))

(#17) e=mc² válasza lalakov (#16) üzenetére


e=mc²
őstag

Pingelni csak azt lehet, aki beallitja, hogy lehessen.

Ambulimax Provider

(#18) marcedli válasza lalakov (#16) üzenetére


marcedli
tag

Nekem is SGS-em van, és nálam szépen fut mindegyik. Esetleg tudok valamit segíteni?

Engem is lehet bökdösni... :)

#csakawaze

(#19) lalakov válasza e=mc² (#17) üzenetére


lalakov
senior tag

Tudom. ;)

(#20) marcedli válasza lalakov (#16) üzenetére


marcedli
tag

most nézem csak az aláírásod....

ext4-en van az összes partíciód? vagy rfs-en?

#csakawaze

(#21) lalakov válasza marcedli (#18) üzenetére


lalakov
senior tag

Az is lehet, hogy a Rom-omat nem szereti. Köszönöm, nem zavar hogy a régit kell használnom, csak megjegyeztem. :)
Jó kérdés, ahhoz nem nyúltam, eredeti állapotában van.

:C Na majd kipróbálom, ha látlak.

[ Szerkesztve ]

(#22) marcedli válasza lalakov (#21) üzenetére


marcedli
tag

ezt telepítsd (chainfire addon csomagja a kernelhez):
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=591080&d=1304947623

utána lesz az appok között egy ext4 nevű, abban engedélyezd, hogy az összes partíciót átrakja ext4-re.

Lényeges, hogy legyen néhány száz mega hely a belső sd kártyán

utána próbáld meg a waze-et ;)

#csakawaze

(#23) zseko


zseko
veterán

Még egy program aminek semmi köze a személyes adataimhoz és az ismerőseim telefonszámához. De a hang és a videofelvétel készítését sem értem hogy mire kell egy navigációs programnak. Majd ha ezek - de leginkább a személyes adatok - kikerülnek, akkor feltelepítem.

HR24.hu

(#24) Pulsar válasza lalakov (#16) üzenetére


Pulsar
veterán

Van "új" beta, azt probaltad már?

Nemtom, én szeretek beszélgetni, így be van kapcsolva :D
Szoktam otthon is nézegetni a klienst, és akkor (is) szoktalak látni. Mivel lakásba nem nagyon van gps vétel, így lehet nem jelenek meg. De ha igen, akkor csepel közepén ott vigyorgok :DDD

(#25) SAMYka


SAMYka
aktív tag

Nekem tetszik wazze
Igaz hogy csak az ágyból próbáltam ki de nem rossz.
Kérdés
Nem lehet valahogy megoldani hogy szűrhető legyen a felhasználók által küldött infó?
Gondolok olyanra hogy csak az országból érkező jelentéseket lehetne megnézni?

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#26) raper


raper
senior tag

Sajnálom, hogy badára nincs. Szívesen kipróbálnám rajta.

(#27) Prof01


Prof01
veterán

Nagyon jónak tűnik, ki is próbálom ma! :K :C

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#28) Pulsar válasza SAMYka (#25) üzenetére


Pulsar
veterán

Pont úgy nincs, de az események talovsahat be tudod állítani.
Beállítások - általános beállítások n események sugar. Egy 50 kmes pl bőven elég budapestre :)

(#29) SAMYka válasza Pulsar (#28) üzenetére


SAMYka
aktív tag

Hajdú-Borsod-Szabolcs-Heves vonzáskörzetben mozgok. Nézek egy középpontot és egy kört majd hozzá

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#30) kiskaktusz


kiskaktusz
addikt

Jónak hangzik. Tetszik ez az elv, ami alapján a lehető legfrissebb a térkép, hogy a felhasználók szereksztik..

Autóm nincs, de apámnak szólok, hogy van ilyen :) Anyám is autózik, de neki nincs okostelója..

"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

(#31) osztraksajt


osztraksajt
őstag

Azt kérdezném még meg mivel úgy látom itt elég sok tájékozott ember mozog a témában, hogy a mapok jogi dolgai változtak? Mert ha nem, akkor elvből sem használom megint, most badaról androidra megyek át a nyár folyamán úgyhogy megint aktuáális lesz valami navi program.

Mert ugye mikor 2 éve néztem még úgy volt hogy amit létrehozok/szerkesztek/módosítok egy térképen az irányában semmi jogom sincs, ergó a waze a rendelkezik a térképek teljes szerzői és kereskedelmi jogaival azt akár el is adhatja harmadik félnek, bármikor belátása szerint zárolhatja/fizetőssé teheti semmilyen kötelezettsége nincs arra hogy továbbra is ingyenesen a rendelkezésemre bocsátsa. Attól tartok hogy a millió felhasználó létrehoz egy kiemelkedő minőségű térképet és hipp-hopp a waze az eddigi formájában megszűnik, a playstore/appstore/marketplace-en pedig megjelenik 50 dollárért egy navigációs program az én munkámból.

Félreértés ne essék én is nekiálltam beszerkesztettem pl Debrecen déli részét, tehát használtam, dolgoztam vele, nem kibicként írok. De a fentebbi kérdésre választ nem kaptam, pedig minden létező formában feltettem, de pl a fórumokról valahogy "kimoderálódott". :F

(#32) Pulsar válasza osztraksajt (#31) üzenetére


Pulsar
veterán

A kérdés kiváló. Bár írásos bizonyíték nincs rá, de meghívták parunkat tavaly novemberbe párizsba, ahol a waze fő arcai ott voltak. Voltunk Europabol 20 más más országból. Ott biztosítottak minket arról, hogy ez nem fog megtörténni soha.
Ha viszont az a kérdés, hogy ez akkor miért éri meg valakinek, itt egy cikk aminek az alján van egy rövid szosszenet róla:
[link]

(#33) PrinczA


PrinczA
őstag

Az itt lévő adatokat: http://www.police.hu/traffipax be lehet építeni a programba?

(#34) Prof01 válasza osztraksajt (#31) üzenetére


Prof01
veterán

Talán muszáj szerkeszteni? Ha nem akarod, akkor nem csinálod. Ha pedig fejleszted akkor ennek tudatában tedd. Szerintem. :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#35) Prof01


Prof01
veterán

Pontos címet egyébként miért nem lehet megadni, mint más navi szoftvernél?
Valamint, ha külföldre utazáskor is szeretném használni, olyankor a méregdrága roaming díjat kell fizetnem? Offline nem nagyon működik, gondolom?

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#36) Pulsar válasza PrinczA (#33) üzenetére


Pulsar
veterán

De, egy ideje Mar fent is van. Bár beg elég béta, és Az ilyen események (nem klienből) "fellövése" 100%ban magyar fejlesztés. A nagyobb gond, hogy (valószínűleg direkt) nem töltik fel kétszer ugyan úgy ugyan azt az adatot, így nagyon munka igényes.

(#37) Pulsar válasza Prof01 (#35) üzenetére


Pulsar
veterán

Nem értem. Miért ne lehetne megadni pontos címet?
Igen, sajnos akkor rooming, de van olyan szolgáltató, ahol rooming napijegyet lehet venni nem túl drágán. Nem, offline nem megy.

(#38) Prof01 válasza Pulsar (#37) üzenetére


Prof01
veterán

Úgy, hogy nem lehet házszámot beírni, csak odavisz valahova az utca közepére. :F
Meg hiányzik az automata felkínálás, hogy ne kelljen a város, utca teljes nevét beírni, csak az első 2-3 betűt...

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#39) Pulsar válasza Prof01 (#38) üzenetére


Pulsar
veterán

De lehet. ha fel van véve a szerkesztőbe, akkor elég pontos, de nyilván azt is, mint az utca nevet meg kell szerkeszteni, és egy kicsit lassabb, és nehézkesebb, mint egy utcanév :)

Igen, ez más rendszerű mint pl az IGO, ez freetext, ki kell tapasztalni, mert nem kell mindig kiírni mindent.

(#40) Prof01 válasza Pulsar (#39) üzenetére


Prof01
veterán

Értem, köszi
Azt hiszem külföldre marad inkább az iGO, de itthon ezt fogom használni. Nagyon tetszik, csak jó lenne, ha többen használnánk. Erre Kaposvár felé nem igen láttam senkit a térképen... :)

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#41) Pulsar válasza Prof01 (#40) üzenetére


Pulsar
veterán

Ismerek két kaposvári wazzert is, csak felbukkannak :)
Elég soká használják már, csak 95%-ban Budapest, es környékén. Örülnék neki en is ha több user lenne ország szerte. :)

(#42) dipeti


dipeti
senior tag

Felraktam és rögtön két hibába ütköztem:
1. Olyan város, hogy Kőröstarcsa NINCS, csak Köröstarcsa.
2. A Mezőberényben a Békési utat, majdnem mindenhol Bécsi útnak írják. Itt is jelen van a probléma. Bécsi út SINCS, az Békési út.

Some say I'm condescending. That means I talk down to people.

(#43) marcedli válasza dipeti (#42) üzenetére


marcedli
tag

látod, ez a jó a wazeben, hogy mi szerkesztjük a térképet.

Az észrevételeid továbbítottam, még ma ki lesznek ezek javítva, a kliensben max 2 héten belül megjelenik.

#csakawaze

(#44) dipeti válasza marcedli (#43) üzenetére


dipeti
senior tag

:))

Some say I'm condescending. That means I talk down to people.

(#45) Watt25 válasza dipeti (#42) üzenetére


Watt25
veterán

Mindkét hibát javítottam.
Kell pár hét, amíg telefonon is befrissül.

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#46) Watt25 válasza zseko (#23) üzenetére


Watt25
veterán

Ha valóban kipróbáltad volna a programot, akkor tudnád, hogy miért van szüksége ezekre a programnak.
De azért elmondom:
A névjegyzék azért kell, mert a program tud olyat, hogy a névjegyzékedben lévő emberhez elnavigál, amennyiben tartalmazza a névjegyzék az illető címét is.
Fényképezni pedig azért kell vele, mert lehetőség van jelentés (pl. dugó, baleset) mellé fényképet is feltölteni, ami a térképen megjelenik.

[ Szerkesztve ]

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#47) miauut válasza e=mc² (#4) üzenetére


miauut
tag

Bocsánat - elmúlt

[ Szerkesztve ]

Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note

(#48) Robi BALBOA


Robi BALBOA
őstag

Hát ez jónak tünik, próbálom is kifelé.

UI: Az animációk nagyon mókásak. :D

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/

(#49) marcedli válasza dipeti (#42) üzenetére


marcedli
tag

azon a környéken jársz? -gondolom...

nézd meg légyszi, hogy melyik város, falu nincs kész, ahol járkálsz, dobd ide a listát, és jövő héten megcsinálom neked.

#csakawaze

(#50) iHave


iHave
csendes tag

Ki kell, hogy próbáljam:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.