Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#231552) .LnB válasza oriic (#231543) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nekem nem is azzal van (csak) bajom, hogy a CP-t eltolták, hanem azzal, hogy kvázi májusig nincs semmi játék így. Márciusban jön egy MLB The Show 20 ugyan, de azért teljes áron megvenni egy évente megjelenő sport címet.. még magam sem tudom, hogy jó döntés lenne e. Aztán ott a FF VII Remake, ami nagyon érdekel. De annyi körülötte a kérdőjel, hogy nem biztos, hogy megveszem.

Szóval fél évig szinte semmi AAA ami érdekelne. Közbe meg be lesz jelentve a PS5. Vélhetően 10-11. hónapban már kapható lesz. És ha tényleg fog rajta futni a CP77, TLoU2, GotTsushima stb. Akkor már inkább arra kellene venni. Ebből a CP77-nél le merem fogadni, hogy előnyére is fog vállni a frissebb, erősebb hw. A két PS ex címnél azért illene figyelni a rendes optimalizálásra PS4-re. De azok meg lehet, hogy szebbek lesznek 5-ön. Persze ez csak találgatás. Mind1 is, de én akkor már inkább lépnék PS5-re. Főleg úgy ha már februárban tényleg leleplezik.

Valami szar van itt a palacsintában szerintem, hogy hirtelen minden tolódott.

Ui: És akkor én szapulom az Xbox-ot, hogy nincs rá játék... :U ;]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.