Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
AxBattler #232091 üzenetére
Én a mai eurós és forint árakból számítottam. Másrészt egyelőre nem 350 Ft az euró, harmadrészt a 450 eurós árban is van már pár százalék áfa, ergo nem +27%-kal kell számolni nálunk sem. Negyedrészt az Xbox One X induló ára is $500 volt, ami nálunk 160-170e Ft-ot jelentett.
De ez még úgyis csak spekuláció.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
penge111 #232077 üzenetére
4chan
Ez kimaradt belole. Ezek miatt is mondom h kamu. (Ff16 meg Resi8? Eselytelen. Max E3on)
Games teased at PS5 reveal: Horizon: Zero Dawn sequel, Marvel’s Spider-Man sequel, new sci-fi IP from Naughty Dog, new IP from SIE Japan, new IP from London Studio, Final Fantasy XVI, new Resident Evil
-
Xaels
félisten
Na most kicsit összezavarodtam
én anno mindkettőt láttam, de akkoriban szerintem nem fogtam fel, hogy nem ugyanaz a 2.
(#232067) F-ECT$ a sok kaptafa után lehet ez még jól fog elsülni, mert ad valami pluszt a sima focis élményhez. Anno ilyen volt nekem az Ike Ike Nekketsu Hockey amiből próbálkoztak egy komolyabbat csinálni NHL Rock The Rink néven csak ez utóbbiból hiányzott a kreatívitás.
-
sting2
addikt
Na szóval :
1.) The PS5 will be revealed at a PlayStation Meeting event for the press/media on February 5, 2020.
2.) The PlayStation Meeting will be held at Sony Hall in New York City.
3.) At the PlayStation Meeting the console’s design, controller, UI/home screen, specs and features will be revealed.
4.) The PlayStation 5 will be backwards compatible with all PS4 games.
5.) The PS5 will release, worldwide, in October 2020.
6.) The Sony PS5 will cost $499 USD / £449 UK / €449 EU / ¥54,999 JP.
7.) PlayStation 5 specs will be almost on par with Xbox Series X, which will cost $100 more at launch.
8.) Pre-orders for the PS5 will go live after the event on February 5.
9.) Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall and Legendz are some of the PS5’s launch titles.
10.) The PlayStation 5’s new slogan, as well as for the brand as a whole, is “IT’S TIME TO PLAY.” -
sxxorp
őstag
Mikor a DS4-et a DS4Windows-zal csatlakoztattam a laptophoz (van egy elfekvő Okamim, ami egér/billentyűzettel nem volt túl élvezetes, így már jó) utána machináció nélkül nem kapcsolódott a PS4-hez (már nem emlékszem pontosan, de ki/bekapcs újra párosít volt talán). Ha előtte PS4-gyel kapcsolódott, akkor ilyen zökkenő még nem volt.
-
.LnB
titán
válasz
Xaels #232065 üzenetére
Nem, elvileg nem. Most utánanéztem: moreo! Top striker volt az. Ez más. Abban volt az Aquila lövés!
Írják is a wikin, hogy a Pálya ördögei Japánban, azért se lett sikeres, mert elnyomta a Captain Tsubasa.
-
Xaels
félisten
[link] kihívóra lelt a Fifa-Pes duó
-
Moby
veterán
Ezt a Concrete Genie-t tolta valaki VR-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest