Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Danipicur2


Danipicur2
tag

530 Mah-os az akkuja

(#2) ShadowX


ShadowX
őstag

Ejj de csúnya lett ez a kerámia (szerintem). :(

(#3) Mercel


Mercel
senior tag

Szép és érdekes darab kár, hogy huawei, azaz kínai.
(Továbbra sem bíznék egészségügyi és személyes adatot olyan cég termékére amelyik a kínai rezsim befolyása alatt áll / részesedése / emberei vannak benne és amelynek ellenőrizhetetlen az adatbiztonsága / adatkezelése. )
De a cikk nagyon jó lett , köszönjük: )

Marcel

(#4) Gabci77 válasza Mercel (#3) üzenetére


Gabci77
csendes tag

Miért? Mi lesz ha esetleg a kínai párt kezébe kerül az a számukra nagyon fontos info, hogy futás alatt mennyi volt a pulzusod ? :D :D Ennyire azért nem kéne fosni ettől, főleg egy átlagember esetében

(#5) gyépés


gyépés
aktív tag

Telefonteszt nem lesz a héten? Nekem az összes többi töltelék, a telefonok miatt járok ide. Most a körettel kell majd jóllaknom? :)

"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt

(#6) Bog válasza gyépés (#5) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Honor holnap

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#7) Foglalt név válasza Mercel (#3) üzenetére


Foglalt név
addikt

A szíj meg attól a DuPont-tól származik, akit a Sötét vizeken filmben is már megénekeltek. Jó kombó.

(#8) joey04


joey04
titán

Butácska...

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#9) Lami66 válasza Mercel (#3) üzenetére


Lami66
őstag

Én nem kampányolok a kínaiak mellett de a logikádat nem értem. A kínaiakra nem bíznád az adataidat. Miért? Visszaélnek vele? Ha Kínában élnél, akkor biztosan kapnál fekete pontot, mert nem mozogsz eleget. Vagy épp akkor mozogsz amikor nem lenne szabad, pl. kijárási tilalomkor. De mi módon tudják a kínaiak egy közép-európai ember életét befolyásolni?
A jóságos guglira bezzeg rábíztok mindent.
Azok is már tolják az egészségkövetést, ezért majd az egészség adatokat is ők fogják kezelni. Ahogy már a banki adatokat, privát képeket és videókat stb. A kínaiakkal ellentétben a gugli kb mindenhol ott van egy európai ember életében. De már nem mint szorgalmas segéd, hanem megkerülhetetlen kényszer lett. Amire persze Európának semmi befolyása nincs.... Pl. már nem is tudsz bankolni gugli nélkül mobilról. Vásárolni sem tudsz, jegyet foglalni sem tudsz, és lassan majd az egészségügyeidben is kötelező lesz guglit használnod. De hát mi ebben a rossz, ha kényelmesebbé teszi az életünket? Amíg jó kutyák vagyunk az usa póráz végén addig semmi rossz nincs benne. Ki akarna olyan szopást itt mint amit a Huawei kap? Senki. Európa jókutya.

(#10) Foglalt név válasza Lami66 (#9) üzenetére


Foglalt név
addikt

Ez hányas számú alternatív univerzum, ahol ilyen vad dolgok vannak?
Anélkül, hogy ötleteket adnál a mi világunknak esetleg fel tudnád vázolni, hogy miért kell nálatok "gugli" egy bankos alkalmazáshoz vagy jegy foglaláshoz?

(#11) Lami66 válasza Foglalt név (#10) üzenetére


Lami66
őstag

Ez a Huawei európai valósága. A telefonjaikon nem használhatják a gms-t (gugli mobile services). Ezért aztán semmi olyan alkalmazás nem működik (vagy csak részben) amely a gms-re alapul. Meg lehet oldani némelyiket kompromisszumokkal, mókolással, de sokat még mókolással sem. Ezen korlátozások miatt csak minimális mennyiséget tudnak eladni telefonból Európában.
Pl. Nekem a gms tiltás előtti Huawei P30 mobilomon működik minden. De egy P40-en már nem működik pl. az OTP banki alkalmazás. Aztán nem működnek olyan appok amelyek pl. térképet használnak pl. tömegközlekedési appok. A gugli szolgáltatásai csak böngészőből érhetőek el rajta, tehát pl. A gmail app nem működik a P40-en, nem tudsz belépni a gugli fiókodba vele. Nincsenek push üzenetek, pedig az pl. a mobil fizetéshez szükséges stb. Nem sorolom. Ha nagyon érdekel, nézz be egy P40 topikba. Vagy olvasd el a tiltás utáni bármelyik Huawei telefon tesztjét

(#12) Juhaszatti válasza Lami66 (#9) üzenetére


Juhaszatti
addikt

"Pl. már nem is tudsz bankolni gugli nélkül mobilról. Vásárolni sem tudsz, jegyet foglalni sem tudsz"

Ez legfeljebb csak akkor igaz, ha a gugli operációs rendszerét akarod használni, vagy olyat ami arra épül.

[ Szerkesztve ]

(#13) joey04 válasza Lami66 (#9) üzenetére


joey04
titán

elvek. inkább a kugli, mint a kínaiak tudjanak mindent.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#14) UnA válasza Lami66 (#9) üzenetére


UnA
Korrektor

"De hát mi ebben a rossz, ha kényelmesebbé teszi az életünket?"

Ez aztán az életfilozófia :N

(#15) Peczka


Peczka
újonc

Azért mint Huawei smart band ill watch felhasználó pár gondolat a nem a Huawei telokhoz való csatlakozáshoz. 1, Huawei oldalról letölteni az App Galleryt majd abból a Health alkalmazást illetve a HMS core-t. Enélkül nem működik rendesen a dolog. 2 Google Play Store Petal Health alkalmazas akkor nem kellenek a Huawei dolgai. Bár itt csak az ingyenes óra számlapokat találod. ( Bár én az első opció esetén sem tudtam vásárolni számlapokat Poco teloval vmiert, előtte Honor 8X -el igen) De az óra/band működése 2. esetben is probléma mentes.

[ Szerkesztve ]

(#16) Kolbi_30 válasza Mercel (#3) üzenetére


Kolbi_30
őstag

De gondolom facebookod google accod van..bizony ok is kereskednek az adataiddal, es kovetnek..egyik nagyhatalom sem jobb a masiknal..ez a cegekre is igaz.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#17) Füleske


Füleske
addikt

Semmi újdonság nincs a GT 2 Pro - hoz viszonyítva. A dupla áron kívül. Mondjuk 1-2 év múlva ez is 60 ezer lesz, mert ezen az áron senki sem fogja megvenni.
Összerakott, minőségi óra a GT 2 Pro is, de a szoftvert teljesen újra kellene írni.

[ Szerkesztve ]

(#18) Kolbi_30 válasza Füleske (#17) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Lassan 1 eve van GT 2 Prom mi baja a szoftveresen? Nem futottam bele eddig hibaba.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#19) Füleske válasza Kolbi_30 (#18) üzenetére


Füleske
addikt

Nem a hibákkal, fagyással van gond, stabil amúgy. (3 hete használom még csak)
AOD számlap nem lehet más, csak a gyáriak. AOD időzítés nincs. A számlap megjelenítés forgatásra totálisan véletlenszerű, mind alkalomra, mind időtartamra, így muszáj az AOD - ot használni. (koppintásra előjövő számlap is csak AOD - dal van) NFC van benne, de semmire sem használható. A menü logikátlan nekem, testre szabás nincs. Az AppGallery egy vicc, ráadásul abból a kevés alkalmazásból is csak pár működik. (nem Huawei a telefonom, talán ezért?) Tíz szám a hívásokhoz? Nem fér el a tárhelyen több, vagy miért?

(#20) Kolbi_30 válasza Füleske (#19) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Nalam mukodik az alvas , verokszigen, lepes, stressz.Az edzesek. Igazabol minden ami van. Fagyni meg nm fagyott.
Van okos merlwgem az is mukodik az appal. Most Tedmi 10 telon fut.10.1.1.312 verzio ami utanna van androidon nem mukodik jol.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#21) Füleske válasza Füleske (#19) üzenetére


Füleske
addikt

Ja, még annyi, hogy AOD közben nem működik a fényérzékelő. Tehát olyan fényerejű lesz az AOD, amilyen fényerőben épp aktiválódott. Ha bentről kimész a szabadba, amíg nem oldod fel a számlapot, addig semmit se látsz az AOD kijelzésből...

(#22) misimagaki


misimagaki
aktív tag

Sziasztok!

A kerámia verzió pontosan négy napot bír úgy, hogy minden létező funkciót használunk éjjel-nappal (alváskövetés, folyamatos véroxigénszint, intelligens pulzusmérés, értesítések, tevékenységemlékeztető etc), ami a termékoldal szerint intenzív felhasználásnak minősül.

Lassan megérkezünk a Apple Watch cirka egy napjához.. :-(

Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."

(#23) Füleske válasza misimagaki (#22) üzenetére


Füleske
addikt

A 400% üzemidő szerintem épp pozítívum.

(#24) Hieronymus válasza Füleske (#23) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

A GT 2e két hetet is kibír egyetlen töltéssel.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#25) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Nagyon szép okosóra, mondjuk nem ebben a ronda fehér színben. Amikor meglátom, mindig rácsodálkozok. Bárcsak a Samsungnak vagy az Applenek lenne ilyen minőségű eszköze.

[ Szerkesztve ]

(#26) Füleske válasza Hieronymus (#24) üzenetére


Füleske
addikt

Nem hinném, hogy intenzív használattal, valamint a hw is gyengébb, és a GT3 kerámia verzió is kisebb. A GT 2 Pro is két hetet bír papíron, a valóságban meg ez lehet jóval kevesebb is. De ez minden óránál így van.

(#27) Hieronymus válasza Füleske (#26) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Ha nem megy a kijelző folyamatosan, akkor bírja. Zenehallgatással nagyon lehet csökkenteni a rendelkezésre állási időt. Illetve a tréningek számától is függ.
Egy nem sportos alkat esetében össze jön a két hét. Nyilván a gyengébb hardver is rásegít.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#28) Füleske válasza Hieronymus (#27) üzenetére


Füleske
addikt

Világos, csak az eredeti felvetés (22 - es hsz.) nem ezt a fajta használatot idézte a cikkből. Vagy a cikkírónak nem így kellett volna tesztelni? Akkor meg az lett volna a baj.
A GT 2 Pro - nak is van olyan felhasználási módja, amikor kibírhat két hetet. Csak minek, ha pl. AOD nélkül pont az elemi dolgokra kínszenvedés használni. "A számlap megjelenítés forgatásra totálisan véletlenszerű, mind alkalomra, mind időtartamra, így muszáj az AOD - ot használni. (koppintásra előjövő számlap is csak AOD - dal van)"

(#29) Hieronymus válasza Füleske (#28) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

" Vagy a cikkírónak nem így kellett volna tesztelni?"[/I

Nem én vagyok az az ember, aki ezen ügyben döntéshelyzetben van. Fordulj máshoz ezzel a problémáddal.
Amúgy Bone123 tesztelte annak idején a GT 2et. Neki másfél hét jött ki üzemidőnek, ha jól emlékszem.

Ha ezzel az másfél héttel is problémád van még, akkor a tesztelővel konzultálj a továbbiakban és ne velem.

Köszönöm a megértésed.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#30) Kolbi_30 válasza Füleske (#28) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Nalam gt2 pro siman megy masfel hetet egy toltessel. Zenet nem hallgatok, aktivan mozgok egesz nap uzenetek emailek st jonnek 0/24 megy stressz o2 pulzus alvas figyeles. Napi 10-15k lepes edzés...stb

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#31) Füleske válasza Hieronymus (#29) üzenetére


Füleske
addikt

Te kezdted a diskurzust azzal, hogy a GT2e két hetet is kibír. Nem, nem bír ki két hetet a tesztben levő használattal. Ennyi, nem kell ezt túlragozni.
A kérdésem amúgy egy felvetés volt, amire megadtam a választ is.

#30Kolbi_30 : Örülök, de ez NEM A TESZTBEN LEÍRT HASZNÁLAT, amivel a GT3 PRO KERÁMIA VERZIÓ (tehát a kisebbik) kibírt 4 napot! Így érthető, hogy miért NEM érdemes őket összehasonlítani?

[ Szerkesztve ]

(#32) Füleske válasza Kolbi_30 (#30) üzenetére


Füleske
addikt

GT3 PRO kerámia hivatalosan 7/4 napos használatot bír (normál/intenzív), GT2 PRO 14/8 - at. GT3 PRO szintén 14/8 - at. GT2e 14/nincs adat.
Költői kérdés: a kisebb óra miért bírhat kevesebbet?

(#33) Hieronymus válasza Füleske (#31) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Füleske.
Megkérlek, hogy szakadj már le rólam. Ezekre a kirohanásokra nem vagyok kíváncsi.
A magyarázataidra meg főleg nem.
Ha valami még bánt ez ügyben téged, akkor kérj moderációt vagy használd az önuralom értelmében a szót.

Köszönöm a megértésed.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#34) Füleske válasza Hieronymus (#33) üzenetére


Füleske
addikt

Mint már írtam, Te állítottál hülyeséget. Szakadj le rólam Te. Nem vagyok kíváncsi a hülyeségeidre.
Köszönöm a megértésed.

(#35) Kolbi_30 válasza Füleske (#32) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Mert nem ugyan az az akku van benne..ennyi amugy meg le se szarom mert nem en vagyok a celkozonsege..

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#36) Füleske válasza Kolbi_30 (#35) üzenetére


Füleske
addikt

A kérdésem költői volt. A kisebb házba nyilván kisebb akku fér el.(a többi elektronikai rész nyilván hasonló helyet foglal el, tehát csak az akku méreten lehet csökkenteni)

(#37) ttt1 válasza Füleske (#36) üzenetére


ttt1
őstag

A 46 mm-esbe 2x akkora az aksija, de nagyobb a kijelzője is valamennyivel. Nekem a GT2-ből van 42 és 46-os is. Ha minden megy (stressz szint, pulzus és alvásfigyelés) -no gps track- akkor 4 nap a 42-esnek. Ugyanez a 46 mm-essel kb. 10. nap. Ha 1-2 "funkciót" kikapcsolsz (vagy éjszaka nem veszed fel mindig az órát) akkor ez az idő több. Most teszteltük a 42 mm-est nem használtuk alvásmérésre így 5 nap. A GT3 is gyakorlatilag ugyanezt kell, hogy tudja.

[ Szerkesztve ]

(#38) Füleske válasza ttt1 (#37) üzenetére


Füleske
addikt

A kijelző mérete nagyon minimálisan számít, lévén csak az üzemidő kis százalékában használod.
"Ha 1-2 "funkciót" kikapcsolsz (vagy éjszaka nem veszed fel mindig az órát) akkor ez az idő több. " Ki hitte volna...
"A GT3 is gyakorlatilag ugyanezt kell, hogy tudja." Mivel a gyári üzemidő adatai is egyeznek, ezért ez nem meglepő.

A beszélgetés eredetileg onnan indult, hogy a GT3 kerámia verzió milyen keveset bír, bezzeg a GT2(e)... Közben meg ugyanannyit bírnak, csak az almát nem a körtével kellene összehasonlítani, ráadásul más mérési paraméterekkel...

(#39) nokia123


nokia123
aktív tag

Sziasztok! A HUAWEI WATCH GT 3 Prot az iphone 12-vel össze lehet hangolni?

(#40) nokia123 válasza nokia123 (#39) üzenetére


nokia123
aktív tag

Meg van a válasz. iOS-es készülék esetében a Huawei Health nevezetű applikációt kell letöltenünk de ÓRA BEKAPCSOL, ALKALMAZÁS MEGNYIT, KIKERESSÜK A MEGFELELŐ MODELLT, RÁBÖKÜNK A PÁROSÍTÁSRA, ÉS VÁRJUK A CSODÁT – AMI SOHA NEM JÖN EL.GT 3 Prót végül úgy tudtam a mobilommal összepárosítani, hogy az alkalmazást teljesen hátrahagyva a telefon beállításainak Bluetooth-szekciójában kapcsolódtam rá, mely után hirtelen magához tért az óra, innen pedig már minden adta magát.

(#41) nokia123


nokia123
aktív tag

Sziasztok! Valaki tudja hogy mi a külömbség a HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titánium és a HUAWEI WATCH 3 Pro - Elite Edition - Titánium szíj között? Én ennyit találtam, az elsőnek Akkumulátor kapacitás:530 mAh a másiknak Elite Edition 790 mAh (tipikus érték).Memória:4 GB- Elite Edition Belső ROM: 16 GB; belső RAM: 2 GB Meg az ára 179 990 Ft és 184 990 Ft.

[ Szerkesztve ]

(#42) Lagabor11 válasza Kolbi_30 (#18) üzenetére


Lagabor11
csendes tag

Egyetértek, az áruk folyamatosan esik, viszont én használhattam a GT2, GT2 pro és a 3 pro-t is, most GT3 pro-t használok, már legalább 8 órája :)
A 3 pro nagy csalódás volt, GPS alig volt az is leszakadt folyamatosan és hát max 4 nap, ja és 5 hónapja várunk hozzá frissítést, szóval ez nagyon nem ok, a GT2 pro nagyon jó volt, azt váltottam a 3 prora, de nem éreztem, hogy ez jó döntés lett volna, sok-sok pénzzel kiegészítve... Most reménykedek benne, hogy a GT3 pro elhozza a megnyugvást és jó is lesz.... Most ez első tapasztalatok biztatóak, persze hiányzik, hogy nem tudok üzenetekre válaszolni, csak előre beírt válaszokat, meg nagyon kiherélt a rendszer, ettől meg lehet javul a készenléti idő... Mindenesetre ezek az órák jól néznek ki, kényelmesek, lehet szíjat venni hozzá korlátlanul és elég megbízhatóak is...

(#43) tysonn198810


tysonn198810
tag

Sziasztok!

en ma vettem egy gt3 pro sport 46mm-t. Régen a gt2-ot imádtam aztán váltottam almara és azzal nem igazán akart kommunikálni a gt2. Vettem alma órát használtam fel évig, ám az egynapos üzem idő, az hogy az alvást fizetős programokkal sem meri jól, kicsit elszomorított. Úgyhogy bizakodva várom hogyan teljesít a gt3 pro ios-al.

iPhone 14pro max

(#44) ForRedGlory válasza tysonn198810 (#43) üzenetére


ForRedGlory
félisten

3 nap után 58%-on állok ugyanilyen óra/telefon felállás miatt. Nincs bekapcsolva a folyamatos kijelző, de van benne 2 óra evezés (abból 1 óra végig kijelzővel, mert elfelejtettem beállítani, hogy csak gesztusra ébredjen), illetve volt mellette 3.5 óra séta GPS-el. Folyamatos pulzusmérés, véroxigénmerés és alvásfigyelés.

(#45) tysonn198810


tysonn198810
tag

Na tok jó :) remelem beválik! Sztem jó óra.

iPhone 14pro max

(#46) ForRedGlory válasza tysonn198810 (#45) üzenetére


ForRedGlory
félisten

8 napot ketyeg el az említett felhasználási szokások mellett.

(#47) tysonn198810 válasza ForRedGlory (#46) üzenetére


tysonn198810
tag

Holnap lesz egy hete hogy nálam van, 49%-on van. Zseniális.
BTW valami jó tokot vagy fóliát tud ajánlani rá valaki?

iPhone 14pro max

(#48) fulton


fulton
addikt

Sziasztok
Szeretném megérdeklődni, belekerült e végre az órába szabadtéri kerékpár edzés program alatt az autópasue funkció, : érzékeli a megállást és elindulást edzés alatt. Ha igen jól működik?
Előre is köszönöm.

(#49) Mike81


Mike81
senior tag

Sziasztok! Agyalok hogy a Galaxy Watch 4 (44mm) lecseréljem egy GT 3 vagy GT 3 elite vagy GT 3 pro- ra🙈 Tetszik meg tényleg jó és váltoaztos óralapok vannak hozzá, de valahogy a Huawei eleganciája minősége húz maga felé :K Ami fontos nekem az értesítések kijelzés főleg messengeren már megoldott dolog ahogy olvastam. Szóval még 1 pont hogy valamelyiket beújítsam ;] Viszont szeretném megkérdezni hogy pontossan mi a különbség a GT3 Elite, a Watch 3 46 mm és a GT 3 pro között. Mert a Google találatok eléggé zanzásítva vannak. Mutat mindent amit csak lehet. Nyílván a a GT3 pro a csúcs .Nekem a GT 3 elit jön be leginkább meg a gt 3 pro de az vastagabb mint a társai. A rendszer ezeken ugyan az gondolom. Illetve az érdekelne még hogy óralapokból mekkora kínálat van?
Előre is köszönöm a segítséget :R

[ Szerkesztve ]

(#50) Cyberfaust válasza Mike81 (#49) üzenetére


Cyberfaust
csendes tag

Gt 3 pro tulajként a különbözőségekről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert a többit nem ismerem. A vastagság nem zavaró, sztem arányos az átmérővel, nem túl vastag. Ingyenes számlapokból 600 ig számoltam és még vannaka fizetösek 100- 1200 huf között. A rendszere feltételezem ua. Nekem egy honor watch magic volt előtte, és rendszer felépítése kb ugyan az.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.