Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
Tudtok nekem ajanlani jatekokat magyar felirattal? (Last of us-ban van?)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #232644 üzenetére
Nem ugyanaz,mert ma már a feltört konzolok inkább fū alatt,egy nagyon szūk rétegnél opció.
10-15 évvel ezelōtt bementél egy random konzol-pc shop/servisbe és zsír új feltört konzolt vehettél garanciával!ha ma feltörnek egy switchet,boxot vagy pst az csak pár ezer embert érint a világon
-
Def26
félisten
Erre emlékszem én is. Meg is lepődtem. Emlékszem akkoriban még a live se támogatta Magyarországot. Késöbb megkaptuk az ajándék pulit és Magyarország is bekerült az országok közé, és utána már jöttek a jó kis akciók amivel elérfék, hogy sokan legalizálják a játékukat. Jó kis időszak volt.
-
.LnB
titán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #232633 üzenetére
Ki csinálja? SuckerPunch Tsushimázik, a Sanzarunak pedig most jött az AsgardsWrath... Kétlem,hogy valami "idegennek" odaadták volna
-
sxxorp
őstag
válasz
S e t h #232625 üzenetére
Az első, általam ismert játékuk (Indigo Prophecy) óta bekerültek nálam a kiemelt fejlesztők közé, az egyik elkeserítő történés volt, mikor PS-exkluzívok lettek... És így az egyik komoly ok, amiért PS4-et vettem ők voltak. A géppel együtt is pont a DBH-t szereztem be, majd elsők közt csatlakozott a Heavy Rain-Becoming 2 Souls duó. A HR-nél tartok, a néhol nehézkes irányítást kivéve remek élmény. Nem játszottál még a játékaikkal? Már a Heavy Rain-ben is újra játszhatóak a fejezetek (lehet, hogy már az Indigo-ban is), sajnálom, hogy későn derült ki. Nekem már a
közti QTE-nél előjött az igény a Heavy Rain-ben, ami a DS4 újdonsága miatt kifogott rajtam elsőrehústömbök -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
A Sly Cooper filmből meg a sorozatból sem lett semmi végül.
-
ivcsi86
tag
válasz
Wesder #232632 üzenetére
Sokat számított az is anno, hogy a PS1 és PS2 generáció megjelenésekor jóval az akkori PC-k felett teljesített, extrább dolog volt mint ma egy konzol.
Illetve az X360 versenyképességében komoly szerepet játszott az is, hogy sokkal hamarabb feltörték mint a PS3-at, így jobban vették az elején, ezáltal szép nagy volt rá a játékkínálat. Arról nem is beszélve hogy a multiplatform címek szebben/optimálisabban futottak rajta mint a Sony gépen, hisz a fejlesztők inkább xbox kittel dolgoztak az eladási számok miatt. Aztán jött a sok tuti Sony exlusive, meg fel is törték ha jol emlékszem ilyen 2011 tájékán és onnantól szében behozta a lemaradást a PS. -
Carlos Padre
veterán
válasz
Volt ez ennyire jó játék? Vagy csak rámennek a retrora ők is?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Wesder #232632 üzenetére
Néha tényleg nem tudom eldönti, hogy valóban ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod. A ps2 egy egyszeri eset volt, nagyon megszaladt, se előtte se utána nem volt példa hasonlóra és valószínűleg nem is lesz. Ugyanígy a Nintendonak a Wii és handheld oldalon a DS. A Microsoftnál meg az Xbox 360. Az, hogy egyszer jólment az adott cégnek nem jelenti azt, hogy az az általános, azt kell nézni hogy teljesítenek sokéves átlagban és azt venni normának.
-
l.skywalker
titán
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #232631 üzenetére
Szóval amiért kimagaslóan jól teljesített a PS2 így nem szàmít hogy az utódjàból 70 millió géppel kevesebbet adtak el, közben meg a Classic utódjából meg 4x annyit?
-
F-ECT$
titán
Végigtoltam a Firewatch-t, tetszett, viszont nem állnék neki még egyszer, mert gondolom a fő sztori változatlan. Viszont egy csomó helyen van döntési pont (rögtön a legelején a Julia vonalon), de főleg a rádióbeszélgetések alatt. Ez mit befolyásol, van valahol egy kis összefoglaló arról, hogy merre futhat ki a sztori? Esetleg van aki többször is végigjátszotta?
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #232623 üzenetére
Nálunk 3 végigjátszás volt, abból 1 az enyém és a harmadik végére is potyogott még 4 trófea.
Vmi egészen különleges, hogy a játék befejezését követően amikor beszéltünk itthon róla, akkor derült ki, hogy rakás szituációval nem is találkozott a másikunk.
Mondtam, hogy ez meg ez a jelenet, párom meg válaszolt, hogy ő ilyenekkel nem is találkozott.
Szvsz az interaktív játékok koronázatlan királya, a történet meg vmi. kivételes, nem hittem volna, hogy a Death Stranding után kapok még egy ilyen erős narratívát.
Egy dolgot tudnék csak negatívumként felhozni, a döntési helyzetek jelentős része, szinte majdnem az összes időlimites, akkor is ha maga a szituáció ezt nem indokolja. Nem tudom erre miért volt szükség, még az is eszembe jutott, hogy ezzel is az újrajátszási faktort akarták erősíteni, mert csak kíváncsi vagy a több szálra is.
Persze ezt is át lehetett hidalni ha ilyenkor nyomtam egy pauset, de ez akkor sem igazi.
Viszont az igazi facepalm meg az, hogy a játék befejezését követően tudtam meg, hogy lett volna lehetőségem a fejezetek újrajátszására, ergo amikor egy hibás döntésem miatt meghalt vki., akkor tudtam volna változtatni rajta ha újra megcsinálom az adott fejezetet.
A játék befejeztével ez értelmét vesztette, mert ha a játék közepén nyúlok bele egy fejezetbe, akkor onnan kell vinnem tovább a sztorit, mert megváltozik az idővonal.
Szóval nem istentől elrugaszkodott felvetés, hogy lesz ebből még további végigjátszás, ez a játék megérdemli. -
-
válasz
CySnick #232609 üzenetére
Ha itthon vásároltad, akkor szavatosság valóban van, és két év az időtartama. De én nem tudok szériahibáról, és ilyenkor már amúgy is a fogyasztó kötelezettsége a minőségi kifogás bizonyítása. Ha nem lett szétszedve, akkor a Hireltech vagy a Triwarden Kft-vel célszerű felvenni a kapcsolatot, hogy mit mondanak rá. Régebbi tapasztalatok alapján cserélik (javított és felújítottra), de valószínűleg fizetni kell érte.
-
hombre[EU]
veterán
Kipróbáltam ma a PlagueTale-t mert "ingyen" adták...hát ennyire igénytelen gameplayel én már rég találkoztam. Milyen AI van ebben?
nem értem miért nem lett sétaszim.+puzzle
-
hombre[EU]
veterán
-
gyuromoj
veterán
Division 2 platinában lenne szükségem segítségre, 2 DZ-s és 2 klános trófeához.
Dark Zone: Takedown/Dark Zone: Occupied Hijack
First Among Equals/Clan War
psn idm:gyuromoj
-
CySnick
csendes tag
sziasztok,
van egy ps4 pro konzolom, amit 2018-októberében vásároltam, 2019-novemberben egyik percről a másikra meghibásodott, tapasztalataim alapján alaplap hiba lehet, sajnos a garancia már pont lejárt
bevittem azóta 2 konzolboltba is a javítás miatt, de változatlanul kaptam vissza azzal a javaslattal hogy vásároljak másikat, mert szériahibásolvastam hogy euban 2 év jótállásra kötelezik az eladók hibás termék esetén, Sony 1évet ír, gondolom így erre hivatkozva cserét nem tudok igénybevenni
ps4 pro alaplap/APU javításról tudtok esetleg valamit? ez tényleg ennyire esélytelen vagy csak az új konzol lehetséges eladása miatt nem javították meg nekem?
-
james001
veterán
Akkor érdemes nekikezdeni úgy,hogy nem játszottam az előző részekkel? Plus-ba adták ugye egyik hónapban gondoltam kipróbálom de akkor így nem tudom érdemes-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Ps5 slim
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion go
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest