Hirdetés

2024. február 28., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) guftabi96


guftabi96
addikt

A Kunos Simulazioni az Assetto Corsa után 2018 nyarán új szimulátorral jelentkezik: Assetto Corsa Competizione.
-Új grafikus motor: UE4
-Változó időjárás és napszakok
-A Blancpain GT sorozat hivatalos játéka
-Lézerszkennelt pályák
-Fejletebb multiplayer (ranking system)

Early Access megjelenés: 2018 nyár.
Hivatalos oldal
Steam
Interjú a szimulátor készítőivel, 1. rész (Angol)
Interjú a szimulátor készítőivel, 2. rész (Angol)
Képek

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#2) #70869248 válasza guftabi96 (#1) üzenetére


#70869248
törölt tag

kötelező vétel...nincs is baj vele. :)

(#3) guftabi96 válasza #70869248 (#2) üzenetére


guftabi96
addikt

Első napos vétel lesz nekem is.
A multiplayer rankingnak örülök a legjobban. Már az AC-ba is kellett volna egy ilyen. (Az srs azért csak nem ér el annyi embert, hiába nagyszerű program).
Bízom benne, hogy a GT autók mellett azért visszaköszön pár autó az előző részből illetve remélem, hogy az AC pályái is helyet kapnak a játékban.

#KeepFightingMichael

(#4) Segal


Segal
veterán

Varos:))

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#5) #70869248 válasza guftabi96 (#3) üzenetére


#70869248
törölt tag

Minden attól függ milyen lesz a fizika,..mert a látvány terén nagyon nagy a lehetőség.
Blancpain után meg jöhetnek a többiek, akár a WTCR is :)
A moddolhatóságnak viszont valszeg vége, mivel töménytelen mennyiségű modell van a piacon, a saját DLC piacukat rombolnák ha nem lennének lezárva.

(#6) guftabi96 válasza #70869248 (#5) üzenetére


guftabi96
addikt

A WTCR szerintem a Sector3-nál lesz. (Persze ettől még TCR autó lehet benne). Az RS3 LMS nem olyan régen került be a RaceRoomba és versenyt is hirdettek vele (elég szép nyereménnyel).
A RaceDepartment interjúban azt mondták, hogy lehet majd moddolni, de ők ehhez semmilyen segítséget nem fognak biztosítani.

#KeepFightingMichael

(#7) #70869248 válasza guftabi96 (#6) üzenetére


#70869248
törölt tag

ők tudják, én nem adnék oda kizárólagosságot az ziher.

(#8) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Kedvencekbe mentve. :)

Remelem gyorsan ideer az early access, aztan veszem is meg.

[ Szerkesztve ]

(#9) vlevi válasza #70869248 (#7) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nem olyan konnyű az.
Én nem vagyok benne a dolgokban, csak lelkes játékos vagyok, de csak gondoljunk bele, hogy nagyon sok dolog nem azért hiányzik, mert nem tudnák megcsinálni, hanem, mert licensz...
Project Carsban pl. nincs Suzuka, csak Sakitto (ami hasonlít, de nem az). Vagy, hogy az Assetto, R3E, mennyi ideig nem volt Porsche, aztán egyszercsak lett, hivatalosan, mert sikerült valami egyezségre jutni.
Itt pedig arról van szó, hogy ez a játék hivatalosan a Blancpain GT sorozat játéka, ehhez kell a legszorosabban igazodni.

Sajnos ez ilyen, nem tudunk ellene tenni.
Az biztos, én is beállok a sorba a pénztár előtt :)

Nem lennék meglepve, ha kb olyan lenne az arány a Blancpain és az egyéb tartalmak között, mint pl. az F1 2017-ben, ahol bónuszként van néhány régi autó, meg pálya, de egyébként fő szálként a 2017-es F1 szezont követi le.

Az új grafikus motorra is nagyon kíváncsi leszek, szerintem jó döntést hoztak azzal, hogy ahelyett, hogy maguknak készítenék a grafikai részt, inkább elővettek egy bevált, jól működőt, ami, ha kell DX12, vagy Vulkan API, megy Xboxon, satöbbi. Nekik ez rengeteg erőforrás megspórolását jelenthet, amit inkább a fizikai modellezés, időjárás, satöbbi terén használhatnak ki.

[ Szerkesztve ]

(#10) #70869248 válasza vlevi (#9) üzenetére


#70869248
törölt tag

Igen, alapvetően teljesen egyetértünk, viszont Kunos rendre tud húzni nagy meglepetéseket...ilyen volt a Porsche is, totál döbbenet volt hogy sikerült rábírnia őket. Szal ahhoz képest hogy honnan indult, a lézerszken pályák, a hivatalos engedélyek, a több platform elérése. ..itt pedig egy komoly sorozat.
Tehát nála kb. sztem semmit nem lehet biztosra venni :)

(#11) dino_m válasza #70869248 (#10) üzenetére


dino_m
senior tag

Azzal kezdeném, hogy nálam is premier dátumos lesz a vétel, akárcsak az AC esetében...
De, a történeti hűséghez azért hozzátartozik, hogy a Porsche licensz az EA birtokában volt kizárólagos joggal és mikor lejárt már hozzáférhető volt mindenki számára. Amit Kunos ez ügyben tenni tudott az az, hogy leperkálta a licensz díjat és máris megjelenhetett a játékban az összes Porsche. Tehát a rábírás az pénzzel történt, úgy ahogy azóta az összes autós címben. :K

A Competizione meg szerintem kizárólag csak a Blancpainról fog szólni. Benne lesz az összes helyszín, remélem lézer szkennelve, benne lesz továbbá az összes idei és jövő évi Blancpainban induló autó. Szerintem ez önmagában is elég nagy meló, főleg ami a pályákat illeti, ismerve Kunosék tempóját.
Azután persze ott van a dinamikusan változó időjárás és napszak, talán a dinamikus pálya is, ami biztosan nem fog egyről a kettőre menni elsőre. Nem hiszem, hogy más egyéb is beleférne, no meg ne feledjük el, hogy Early Acces lesz tehát folyamatosan ezen fognak dolgozni és amíg nincs kész... :N Ha meg úgy gondolják, hogy kész, akkor elkezdhetnek az AC2-őn dolgozni vagy valami ma még ismeretlen dolgon. Egy biztos. Részükről az AC be van fejezve, több hivatalos cucc már nem jön hozzá.
Tehát, már csak várni kell az ACC-t. :)

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#12) #70869248 válasza dino_m (#11) üzenetére


#70869248
törölt tag

Ez jóval több volt annál, még emlékszem a döbbenetre amikor megjelentek az első képek. Azóta kiderült hogy Kunos-n már réges-régen puhítja a dolgot, de kellett a konzolos megjelenés hozzá, és az AC pro.
német cikk, ezért google fordítós verzió :D

kiemeltem a lényegesebb részeket, de aki vágja a németet annak itt a link:
speedmaniacs
Előre is bocs a google fordítóért, de én nem tudom felelősséggel lefordítani, nem vágom a németet.

"Az EA-val kötött licence lejár az idei évben, mert közösen arra a meggyőződésre jutottunk, hogy a mindkét fél jelenlegi helyzete már nem kívánatos. "

"
Figyelemre méltó volt az a tény, hogy a Porsche olyan messzire ment, hogy kivételesen exkluzív járműveket hozott a stuttgarti Porsche Múzeumból Olaszországba. Így csodálhattam a 919-es Hybrid versenyautókon, amelyek 2015-ben megnyerték a Le Mans 24 órát és a 96-as éveket a C csoport 80-as években a közeljövőben. A jelenlegi szupersport-autó 918 Spyder viszont szinte észrevétlenül tűnt. Emellett több Carrera S és 4S is várta, hogy a versenypályán a lehető leggyorsabban mozogjanak a nap folyamán.

Bemutató felvázolja a háttérben

Assetto Corsa és Porsche: Látogató Kunos Simulazioni zoom Először azonban az volt, természetesen az általános bemutatása a terv mellett, Marco Massarutto Kunó Simulazioni és Sebastian Hornung Porsche, Marco Falaguerra a sport konfekciós Sparco néhány szót kifejezett ezt az együttműködést.

Massarutto elmondja, hogy majdnem egy éve találkoztak a Porsche-nel Vallelunga-ban, hogy bemutassák az új 911 Carrera S. Korábban az Assetto Corsa technikáján alapuló gyakorlatilag végrehajtotta az autót. Ez már világossá teszi, hogy ez egy erős partnerség. Hibásan elmondja, hogy az összes járművet nem olyan könnyű. Ezeket az Assetto Corsa legkisebb részletére reprodukálják. A Porsche témáján kívül a nyár végén nyerte el a konzolon a sikeres megjelenést. Ismét fontos megjegyezni, hogy a PC-vel összehasonlítva a szimuláció DNS semmilyen módon nem változott.

Assetto Corsa és Porsche: Látogató Kunos Simulazioni gyertyaA következőkben egy friss trailer a virtuális 911 GT3 RS, míg a mikrofon utat talál kezébe Sebastian Hornung, felelős márka partnerségek és a szponzorálás Porsche. Emellett izgalmas partnerkapcsolatról beszél, és hosszú távon volt a jelenlegi eredmény. A sikeres együttműködés nem csak a tiszta technológiával, hanem a Kunos népével is foglalkozik. A közelmúltban Los Angelesben megnyílt a Porsche Experience Center, jelentette be Hornung. Az Assetto Corsa Pro szimulátorokat használják, és a helyi kezelőpálya gyakorlatilag integrált. Az összes tapasztalatközpontban világszerte 50 szimulációs állomás van a megfelelő technológiával. A szoftver teljesítménye lehetővé teszi a tervezett változtatások házon belüli virtuális tesztelését is. Tekintse meg az eSports-t is, és itt látja előnyeit a nagyszerű realizmus.

Szintén Sparco reméli, hogy kihasználja az együttműködést.

Akkor Hornung átadja a mikrofont tovább Sparco Marco Falaguerra-nak. Ez azt magyarázza, hogy szokatlan módon jöttünk együtt a Kunosral való együttműködésre. Körülbelül két évvel ezelőtt találkozott egy parkban az Egyesült Királyságban, Jenson Buttonrel, aki lelkesen beszélt neki a simracingről. Az utóbbival ezután lépett kapcsolatba a Kunos Simulazioni-val. A jelenlegi együttműködés kapcsán kiderül, hogy hamarosan új termékek lesznek a Sparco-ból, amelyek az Assetto Corsában is megjelennek. Végül Marco elmagyarázza neki, hogy neki a simracing egyre inkább átveszi a karting szerepét, amely korábban a valóságos motorsport elsődleges belépésének szolgál.

Assetto Corsa és Porsche: Látogató Kunos Simulazioni gyertyaEzt követően a virtuális világ visszahúzódik a hátsó ülésre, mivel megengedem, hogy néhány rövid sodródó gyakorlatot végezzenek a 911 Carrera S nedves felületén, és pár perccel később a Vallelunga-tól rövid távolságra. Egy későbbi étkezés után, ahol tipikus olasz ételeket kóstolok, elkapom Marco Massarutto-t a Kunos Simulazioni-ból, azzal a céllal, hogy minél több nyílást kérek a gyomorban.

2011-ben az első kapcsolat a Porschonnal

Először is, persze, szeretném tudni, hogy a Porsche-val való együttműködés részletesen megmutatkozott. Marco elmondta, hogy először 2011-ben találkoztak egy nyugodt találkozón a Nürburgring 24 óra alatt. 2012-ben volt egy újabb találkozó az IAA-ban Frankfurtban. Sebastian Hornung a Porsche-ről kezdte megnézni az Assetto Corsát. 2015 novemberében az új 911 Carrera S bemutatásához a szimulátor prototípus szoftverét, ideértve az autó virtuális verzióját is, meg kell adni. Miután világossá vált, hogy megkapja a Porsche engedélyét, a csapatnak teljesen a holdon kellett volna lennie. "Lassú folyamat volt, csak a csapat keskeny magját kezdte meg." Ettől kezdve mindennek alakja volt.

Az Assetto Corsa a legjobb teljes csomagot kínálja

Miután egy közelmúltbeli Los Angeles-i Porsche Experience Központot nyitottak meg, és a következőt Sanghajban tervezik, megkérdezem magamtól, hogy mennyire részesülnek az együttműködésben. Az Assetto Corsa Pro használata a szimulátorok számára és az abból eredő rugalmasság fontos kérdés, amellyel korábban átvizsgálták Sebastian azt a kérdést, hogy melyik szoftverrel akar dolgozni, és végül úgy döntött, hogy az Assetto Corsa , Rámutat arra, hogy csak néhány szimuláció támogatja a mozgáskövetést és a virtuális valóságot egy időben. Az Assetto Corsa itt a legjobb teljes csomagot kínálja.
"

[ Szerkesztve ]

(#13) dino_m válasza #70869248 (#12) üzenetére


dino_m
senior tag

Nem akartam Kunosék érdemeit kisebbíteni, de mivel ez csak Kunossal és az AC-val kapcsolatos cikk így nem kerülnek említésre más játékgyártók megkeresései, de a lényeg az, hogy a Porsche rádöbbent, hogy jóval több pénz is befolyhat ha nem csak az EA perkál. Az XBOX és a PS platformok is az EA-nak csöngettek, hogy az exkluzív játékaikból ne hiányozzon a Porsche. A kisebb gyártóknak esélye se volt, hogy bekerüljön náluk is. Amúgy SMS-nek már korábban volt egy Porsche kezdeményezése, de az a dolog befulladt valamiért. Pedig már volt egy promó videó is akkoriban még olyan Shift stílusú, ami már a Madness engine-re épült. Porsche Unlished vagy mi lett volna a címe. De mivel az EA-nál voltak a jogok és az SMS meg összeveszett az EA-val, a Porsche meg a szerződés miatt nem igazán léphetett meg volt valami olyasmi is, hogy az EA meg a Porshe kiakarta hagyni az SMS-t, de a Madness motort akarták használni meg ilyenek. Kicsit kusza.
Na, mindegy gondolom a többiek is rendre bepróbálkoztak a Porsche-nál, de lehet hogy tényleg Kunosék törték meg a jeget. A lényeg, hogy pénz nélkül senkinek se sikerült volna. :N

[ Szerkesztve ]

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#14) #70869248 válasza dino_m (#13) üzenetére


#70869248
törölt tag

Tud a pali na, :)
Még a NetKar után az FVA volt ilyen döbbenet:
FVA promo

Én még hajtottam a Supra-t a Namie-ben, szóval számomra egészen döbbenetes hova sikerült eljutni Kunos-nak.
Nála egyszerűen nem lehet biztosra menni, tud húzni olyat hogy leszáll a tök. :)

(#15) dino_m válasza #70869248 (#14) üzenetére


dino_m
senior tag

FVA-t, netKarPro-t is megvettem, anno. Pont az elmúlt néhány hétben vettem elő az FVA-t, de nem sikerült már elindítani. Online támogatás kellene hozzá, de már nincs. Eddig az FVA volt a legjobb formula élmény, azt nem írom, hogy élethű mert azt nem tudhatom. :B :N Tényleg hihetetlen, hogy meddig jutottak. Mindenesetre bármivel jönnek elő én vevő leszek rá a jövőben is.

[ Szerkesztve ]

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#16) tome0001


tome0001
senior tag

árra ki mit tippel? classic AC-s 30 euró, vagy inkább 60 körül mit az újabb game-ek?

(#17) unrealnoise válasza tome0001 (#16) üzenetére


unrealnoise
senior tag

60 lesz, ebben biztos vagyok. Mármint amikor készként megjelenik. EA-ben lehet olcsóbban adják, de szerintem 40 alá nem engedik akkor sem...

Ez egy teljes értékű, játékosbarát szim lesz, szóval el kell majd kérniük az árát.

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#18) guftabi96 válasza unrealnoise (#17) üzenetére


guftabi96
addikt

Azért én ebben nem lennék annyira biztos. Én inkább a 30 eurós alapárra számítok és utána több dlc-re.
Azzal, hogy úgy néz ki, hogy eleinte csak Blancpain lesz kicsit az árazásnak is odavágnak. Kevés autóval jól meg kell gondolni, hogy mennyit kérnek el érte.
Eleve a korábbi részről (amihez a sok gyári tartalom mellett rengeteg minőségi mod is van) is át kell csábítani a játékosokat, illetve ott van a konkurencia is:
-60 euroért fullos RaceRoomot lehet venni
-30-ért rFactor 2-őt, aminek bármennyire is megvannak a nyűgjei, bizonyos dolgokban a legjobb.
-60 a teljes Automobilista (és nagyon gyakran akciózzák), amiben nagyon változatos tartalom van, sok pályával, nagyon jó force feedback-kel, fizikával.
-Pc2 is 60, rengeteg autóval és pályával (a teljes 90 euro)
Szóval van bőven konkurencia, óvatosan kell majd árazni. A Blancpain-nel és a multiplayer rankinggel nem lehet mindenkit megvenni. (Engem mondjuk pont igen :D )

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#19) unrealnoise válasza guftabi96 (#18) üzenetére


unrealnoise
senior tag

Nagyon nem értek egyet.

Az rFactor 2 valóban szevsz is a legjobb csomag, mondjuk a Project Cars 2 mellett...

De: Az ACC nem AC2. Ezt kell megérteni.

DLC ACC-hez? :D Hova, minek? Mi? Lesz majd benne Lime Rock Park? Vagy mi? Esetleg klasszikus autók, vagy pályák kerülhetnek bele, de ez egy konkrét sorozat, konkrét feldolgozása lesz.

Az ára meg miért ne lehetne 60? Az F1 sorozatnak mennyi az ára premierben? Naná, hogy 60.

Ez meg kimondottan olyan szeretne lenni, normális karrierrel, frankó grafikával, stb.

A multiplayer ranking nem nagyon érdekel, bár tuti jó, de az iRacing mindent ver ilyen téren, most két nap alatt toltam ~10 futamot, és egy, mondom egy ütközésem nem volt, a 25 perces futamok alatt általában max a füvet csíptem meg néha, és lekörözésnél is figyeltek...

Ahogy az AI megérkezik az iRacingbe, nálam szinte meghal majd a többi játék. Arról nem beszélve, hogy milyen bődületes tartalom van az iRben... és a fizika... iR-ben alapból olyan az FFB, ami kényelmes. Rohadt drága, de apránként veszek 6 pályát, aztán lecsó. Még az is lehet, hogy csak az AI-hoz lesz majd olcsóbb csomag, előfizetés, stb.

Az ACC-t ami el fogja tudni adni az a grafika, mert bizony az nagyon durva lesz, pláne HC szimeket nézve, és hát a normális karrier és AI. Mert bár az AC-ben szerintem nem rossz az AI, de borzasztóan van szintezve. Volt hogy defalut setuppal (úgy, hogy nem vagyok alien) is másodperceket vertem körönként a gépre, hiába volt ugyanaz a járgányuk és hiába volt 100%-on az AI erőssége. Ugyanezzel a beállítással, másik pályán, járgánnyal (de gyakran elég, ha csak az egyik változót cseréled másikra), meg már izzasztó volt az AI-t lenyomni, vagy a közelükben sem voltam...

Persze nehéz ennyi járgányt, ennyi pályát összehangolni, de az ACC-ben ilyen nem lesz, ezért remélem offline is fasza kihívást jelent majd.

Szívem szerint simán adnék már az elején 60 EUR-t a cuccért, mert nincs jó karrieres, official, licenszelt, játékosbarát szimulátor cucc.

A Raceroom-nál is megvettem minden pályát szinte, de kár volt, egyszerűen nem jó vezetni, szinte mindent jobban élvezek, mint azt... Persze attól még szeretheti valaki, hangokra és grafikára, pályákra, nem is lehet panasz, de az UI, a HUD a prezentáció és a fizika meg FFB az nagyon nem az igazi...

Persze kinek mi. :)

Nekem nagy szívfájdalmam, hogy a Nascar Racing 2002/2003 után nem jött több fasza offline nascar szim, hát az iRacing azt is elhozza nekünk, imádni fogom. :)

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#20) #70869248 válasza unrealnoise (#19) üzenetére


#70869248
törölt tag

Mindenkinek van véleménye. Unalmas már sztem hogy évek óta ez a nóta, akár a GTR volt az aktuális kedvenc akár az LFS.

Az ACC egy játék, lehet játszani a többivel is, mivel az is játék. ..és bizony nem mindenkinek az iR az atomübrer, se fizikában sem körítésben, ahogy nem mindenkinek az rF2 sem...és persze az ACC sem.
végignéztem ahogy szétcincálta ez a hozzáállás a szimeseket, szomorú hogy még mindig itt tartunk.

(#21) unrealnoise válasza #70869248 (#20) üzenetére


unrealnoise
senior tag

Mi a fenéről beszélsz? Légből kapott dolgokat hozol fel, vagy még annyit sem mondasz.

Mit cincáltam én szét? Mit?

Aktívan játszom az rF2-vel, iR-el, sőt nem rég még a GTS-t és az F1-et is toltam, de játszok az FH3-al is olykor.
Nem mondtam azt, hogy ez vagy az a tökéletes.

De számomra az iR lesz az istencsászár, ez biztos. Ennyit állítottam. Azt pedig én tudom, hogy nekem miért is az lesz, de szerintem sokaknak az lesz a tuti. Miért? Leírtam. Valszeg nagyon jó AI lesz hozzá, legalább egy éve dolgoznak rajta. És bizony milliónyi adat áll rendelkezésükre.

A pályákat illetően az iR a csúcs, nascar, oval, minden. Minőségre is első osztályúak, és gépigényre, így VR-ra is ez a legjobb. Nekem egy GTX1060-al ~200 FPS felett tuf futni max grafon...

A grafika persze nem az igazi, nem egy top cucc, de ez pálya függő is, ovál pályákon, ahol kevés tereptárgy, fa, stb, látszódik, brutálisan szép az iR...

Amúgy meg óriási tévedésben vagy ember. Leírtam, hogy simán kérhetnek az ACC-ért 60 eurót, sőt, hogy én meg is adom majd érte. Ezek után jössz, aztán osztod az észt, hogy az ACC egy játék, lehet játszani ezt is meg azt is.

Mégis mi a fenéről beszélsz? Talán nem azt teszem? Nem arról beszélek, hogy az ACC-t is fogom tolni?
Az rF2-höz is nagyon várom már Sebringet, meg az új UI-t... És nem azért, mert nem fogok vele játszani...

Tanulj már meg szöveget értelmezni...

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#22) #70869248 válasza unrealnoise (#21) üzenetére


#70869248
törölt tag

:D
nyugi, a lényeg hogy az hogy te (vagy más) mit tart istencsászárnak az nyugodtan megmaradhat nálad, nem biztos hogy kiváncsiak rá mások, és sokszor csak problémákat szül. Megvan ennek a lélektana, mint amikor valaki qva hangosan hallgatott Walkman-t, vagy most a telefonon zenét..mert amit az ember maga szeret azt gondolja másnak is jónak....hát nem az, vagy nem feltétlen az.
ennyi.

(#23) guftabi96 válasza unrealnoise (#19) üzenetére


guftabi96
addikt

"Az ACC nem AC2."
Pontosan.

"Az ára meg miért ne lehetne 60? Az F1 sorozatnak mennyi az ára premierben? Naná, hogy 60."
Amiért sok lenne a 60:
-Ahogy te is írtad, ez nem AC2
-A Blancpain ahhoz kevés, hogy ennyit elkérjenek érte ilyen konkurencia mellett.
Értem én, hogy az F1 is 60, csak éppen az F1 minden tekintetben egy szélesebb körnek szól:
Már maga az F1 is összemérhetetlenül népszerűbb, mint a Blancpain, illetve a hivatalos játék is sokkal jobban kedvez a tömegeknek, mint a szimulátorosoknak. (Amivel nincs is semmi baj)
(Mellesleg a 2017-ben sem csak 2017-es autók vannak).

#KeepFightingMichael

(#24) dino_m


dino_m
senior tag

Teljesen egyszerű a válasz. Egy Early Acces nem teljes értékű játék, az 1.0-ig nem kerülhet egy AAA-s játék árába. Az 1.0 elérése után meg nem biztos, hogy érdemes árat emelni. Azt olvastam, hogy a 2018 és a 2019-es szezont fogja tartalmazni a játék. Mivel idén nyár végén jön ki a játék, gondolom a 2018-as autók, festések, pályák lesznek benne alapból. Lehet, hogy a 2019-es szezont majd DLC formájában lehet megvásárolni hozzá.
Jövő évi autókat, festéseket és esetlegesen új helyszínt/helyszíneket. Így fenntartható lenne a folyamatos éves bevétel, majd az AC2. :)

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#25) guftabi96


guftabi96
addikt

Brands Hatch

#KeepFightingMichael

(#26) vlevi válasza guftabi96 (#25) üzenetére


vlevi
nagyúr

Az a nagy baj, hogy egyáltalán nem élethű.
Néztem a múltkor a YT-on ilyesféle onboard, meg játék összehasonlító videókat, és hát, a való életben sokkal homályosabb, életlenebb, fakóbb a kép, mint bármelyik játékban.
Mostmár a Gopro-nak kellene nagyon sokat fejlődnie, hogy visszadadja ugyanazt a képminőséget, mint amit az Assetto, PC, stb... :DDD

Assetto Corsa vs Real Life | Mclaren MP4 12C GT3 @ Monza (Video & Audio)

(#27) dino_m válasza vlevi (#26) üzenetére


dino_m
senior tag

Egy fedélzeti kamera soha nem fog olyan képet mutatni, mint az emberi szem. Akkor lenne érdemes összehasonlítani, ha a fedélzet igazi, nagy felbontású profi kamerákkal lenne felszerelve. Ez ugyan olyan, hogy a szem a rázkódást is sokkal jobban fel tudja dolgozni, mint egy kamera vagy a mikrofonnal felvett hangok se adják vissza ugyanazt amit a saját füleddel hallasz. Persze itt most csak az autókban felvett képekre, hangokra gondolok, mert stúdió körülmények között lehet produkálni élethű dolgokat. A játékokhoz a környezetet sok kis millió kép alapján állítják össze és álló képeken igenis kivehetők már az éles kontúrok és a részletek. Mikor vezetsz játékban ott se fogod menet közben ezeket a részleteket látni, csak akkor ha megállsz valahol és körülnézel.

[ Szerkesztve ]

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#28) vlevi válasza dino_m (#27) üzenetére


vlevi
nagyúr

Természetesen én sem gondoltam komolyan, amit írtam :)

(#29) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

#ICYMI... Assetto Corsa Competizione will be showcased for the very FIRST TIME in public during E3 Expo 2018 in Los Angeles at Thrustmaster's booth.

Attending E3? Share your screenshots using #ACCompetizione over on Twitter!

For more info, check out the 505 Games blog - https://bit.ly/2kVRUcM

(#30) tome0001 válasza ForRedGlory (#29) üzenetére


tome0001
senior tag

Elvileg akkor holnap már kapunk gamplay videókat, vagy esetleges további infot a megjelenésről, árról? :Ö)

(#31) ForRedGlory válasza tome0001 (#30) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Semmi egyeb nincs az oldalukon (facebookon) :(

Allitolag a belepo 250 dollar, aki csak ugy be akar oda menni. :D

[ Szerkesztve ]

(#32) guftabi96


guftabi96
addikt

Pár másodperces, rossz minőségű felvétel
Billy Strange-nek (Inside Sim Racingnél volt) is volt fent egy videója, de azóta törölve lett.

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#33) arghoska válasza guftabi96 (#32) üzenetére


arghoska
tag

Ettől azért többet vártam. Találtam én egy 30 másodperces videót is, de abból se látni semmit kb :(

(#34) guftabi96


guftabi96
addikt

Normális minőségű gameplay
+

#KeepFightingMichael

(#35) guftabi96


guftabi96
addikt

Megérkezett a gameplay trailer

#KeepFightingMichael

(#36) Segal válasza guftabi96 (#35) üzenetére


Segal
veterán

Aztaqrva:DDD
Tetszik

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#37) guftabi96


guftabi96
addikt

Spa, esős verseny (Gameplay)

#KeepFightingMichael

(#38) ForRedGlory válasza guftabi96 (#37) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Eleg jonak tunik igy elsore.

Viszont baloldalon a helyezes mutato eleg erdekesen bugolt :D

(#39) tome0001


tome0001
senior tag

Előrendelés/megjelenés dátumáról nincs még info (esetleg árról)?

(#40) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

(#42) pRoject2HUN


pRoject2HUN
őstag

Július 26-29 között lesz a Spai 24 órás verseny, ott megint kipróbálható lesz az ACC és azon a hétvégén fogják bejelenteni a pontos megjelenési dátumot :)

¯\_(ツ)_/¯

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.