Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89830) andro93 válasza Lackooo84 (#89824) üzenetére


andro93
aktív tag

Amire megvettem a konzolt, azt megkaptam tőle, illetve valószínűleg meg is fogom kapni a jövőben is. Ez pedig nem más, mint a minőségi exkluzív játékfelhozatal. Olyan játékokról beszélek, mint a Last of Us, Uncharted széria, Quantic Dream játékok, Until Dawn, Bloodborne, Drive Club stb. A jövőben pedig érkezik a Horizon ZD, új God of War, Days Gone stb. A PS+ játékok engem teljesen hidegen hagynak, lévén annyira sok és minőségi AAA játék jelenik meg mostanában, hogy nagyon el vagyok maradva velük amellett, amennyi időt játékra tudok fordítani. Hogy csak egy példát mondjak, Witcher 3 fele + a 2 dlcje visszavan.

A "PSN szar" alatt mit értesz pontosan?

Összességében meg vagyok elégedve, persze nem mondom hogy nem lehetne itt-ott javítani a rendszeren, de nekem maximálisan megérte megvenni a konzolt 1 éve.
Egy nagyon nagy hiányosság van szerintem játékfelhozatal téren, és az egy Forza szintű szimulátor, illetve egy Forza Horizon szerű nyitott világú autós mókázás. Ez az egyetlen, ami az Xboxban vonzó számomra exkluzívok terén (Ill. még valamennyire a Gears of War). De akkor már inkább egy vga-t veszek a gépbe és pcn játszom ezeket.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.