Hirdetés

2024. április 21., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 11:08:31

LOGOUT.hu

Várható megjelenés 2025 március (2024 április "info" szerint...)
Nintendo Switch 2: Everything You Need to Know (cikk megjelenése: 2024 április 15)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Az első komoly találgatás/kiszivárogtatás (thx@3L1T3):

Nintendo Switch 2, technical details, release date (2021), and new details on Zelda Breath of the Darkness
Nintendo is almost ready to launch the new Nintendo Switch 2. Nintendo's new home-only console, coming in January 2021.

From an user called "Xhyll" that has received this information from an internal source, a former employee of Nintendo Company.

This information comes from an internal source, a former employee of Nintendo Company. In the recent meeting of Nintendo's marketing managers, the latest definitive patent of the new prototype of the new Nintendo Switch 2 was approved, according to the company's plan for the expansion of the Switch ecosystem. Nintendo Switch 2 is proposed as a partner of the classic Nintendo Switch, sharing its games, and all the peripherals connected to it. (not a new generation for the Nintendo brand) Nintendo Switch 2 will be an exclusively home console, but will also bring with it an extreme evolution and technical/graphics upgrades of existing Nintendo Switch games on the market.

A video demonstration was then shown with Zelda Breath of the Wild at 60 fps and 4K, running on a Switch 2 prototype, to members of the entire marketing department. In addition, a short gameplay demo (about 10 minutes) of the new Zelda game, Zelda Breath of the Darkness, is also shown. A battle is then shown where Link and Zelda fight together against a Dark Guardian in underground ruins, highlighting how Zelda helps Link by assisting him in the battle by protecting him with a dazzling light when he is in trouble, and highlighting the enemy's weaknesses. The game will be officially released along with the launch of the new Switch 2, and will be one of the first Nintendo games to exploit the potential of the new console.

Then the final hardware technical features of the new Switch 2 console are listed:

Dimensions: 121 mm x 202 mm x 50.6 mm Weight: 398 g Connectors: 2 USB Type A ports (3.0), 2 USB Type-C ports, 2 HDMI ports, power supply socket CPU / GPU: NVIDIA Tegra Xavier processor (custom) System memory: 64 GB (SSD) Connectivity: Wireless LAN, Bluetooth 5.1 Video output: standard 1920 x 1080 resolution, FullHD [60 fps], maximum Ultra HD and 4K resolution. Audio output: linear PCM 5.1 stereo support, and 7.1 surround. Speakers: stereo USB ports: Type A (3.0), and Type-C Audio socket: stereo output Game card slots: only for Nintendo Switch and Nintendo Switch 2 game cards Power supply: AC 100 - 240 V, 50/60 HZ

The price and the date for the official marketing of the new hardware is also discussed during the meeting. The selling price is around $ 400, with fluctuating variations depending on the market of sale and trade of the hardware, while the official launch window on the market for the new Nintendo Switch 2, with a worldwide release, and set for January 2021.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#2) koncsik válasza koncsik (#1) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Magyarul:

Nintendo Switch 2, technikai rsézletek, megjelenés ideje (2021), és új részletek a "Zelda: Breath of the Darkness" játékról.

Nintendo csaknem készen áll a Switch 2 megjelentetésére. Csak asztali gép lesz, tervezett megjelenése 2021 január.
Az információk állítólag belső forrásból származnak, a Nintendo egy korábbi alkalmazottjától.

A Nintendo marketing menedzsereinek nemrégiben tartott ülésén jóváhagyták az új Nintendo Switch 2 új prototípusának legújabb végleges szabadalmát, a társaságnak a Switch ökoszisztéma kibővítésére irányuló terve szerint. A Nintendo Switch 2-et a klasszikus Nintendo Switch partnerének javasolták, megosztva a játékokat és az ahhoz kapcsolódó összes perifériát. (nem a Nintendo márka új generációja) A Nintendo Switch 2 kizárólag otthoni konzol lesz, de magában foglalja a piacon létező Nintendo Switch játékok extrém fejlődését és műszaki / grafikai frissítéseit is. (szóval minden Switch játék jön majd 4k-ban is @gonoszkoncsik)

A Zelda Breath of the Wild videofelvételét 60 fps-en és 4K-val, a Switch 2 prototípuson futva mutatták be a teljes marketing osztály tagjai számára. Ezen túlmenően bemutatásra kerül az új Zelda játék, a Zelda Breath of the Darkness rövid játékmenete (kb. 10 perc). Ezután egy csatát mutatnak be, ahol Link és Zelda együtt harcolnak a Dark Guardian ellen a földalatti romokban, kiemelve azt, hogy Zelda hogyan segít a Linknek azáltal, hogy segíti őt a csatában káprázatos fény által nyújtott védelemmel, amikor bajban van, és rávilgít az ellenség gyengeségeie. A játékot hivatalosan is kiadják, az új Switch 2 megjelenésével együtt, és ez lesz az egyik első Nintendo játék, amely kiaknázza az új konzol lehetőségeit.

Ezután bemutatták az új Switch 2 konzol végleges hardver-technikai tulajdonságait:
Méretek: 121 mm x 202 mm x 50,6 mm Súly: 398 g Csatlakozók: 2 A típusú USB port (3.0), 2 C típusú USB port, 2 HDMI port, tápegység aljzat CPU / GPU: NVIDIA Tegra Xavier processzor (egyedi) Rendszermemória: 64 GB (SSD) Csatlakoztathatóság: Vezeték nélküli LAN, Bluetooth 5.1 Video kimenet: szabványos 1920 x 1080 felbontás, FullHD [60 fps], maximális Ultra HD és 4K felbontás. Audio kimenet: lineáris PCM 5.1 sztereo támogatás és 7.1 surround. Hangszórók: sztereó (ez azért zavaros, minek egy asztali konzolra hangszoró?) USB portok: A típusú (3.0) és C típusú, audio aljzat: sztereo kimenet Játékkártya-nyílások: csak a Nintendo Switch és a Nintendo Switch 2 játékkártyákhoz Tápegység: AC 100 - 240 V, 50/60 HZ

Az új hardver hivatalos forgalmazásának árát és időpontját szintén megvitatják az ülésen. Az eladási ár körülbelül 400 dollár, ingadozó variációkkal, a hardver eladásának és kereskedelmének piacától függően, míg a világszerte megjelenő új Nintendo Switch 2 piacának hivatalos bevezetési ablaka 2021 januárjára készül.
Az új hardver hivatalos forgalmazásának árát és időpontját szintén megvitatjtk az ülésen. Az eladási ár körülbelül 400 dollár, a tervezett hivatalos bevezetési ideje 2021 január.

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#3) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Na végre :) take my money

Life, Uh, Finds A Way

(#4) 30z.Samu válasza koncsik (#2) üzenetére


30z.Samu
félisten

Erre nagyon kíváncsi leszek, de ha úgy van, akkor instant get. Aztán kiderül, hogy "csak" egy dedikált GPU-s dokkolót kapunk... :D

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#5) Sirandrish válasza koncsik (#2) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Hol tudom előrendelni? :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#6) 30z.Samu válasza Sirandrish (#5) üzenetére


30z.Samu
félisten

A Limited Edition-t azért várd meg. :D

Sic Parvis Magna

(#7) Sirandrish válasza 30z.Samu (#6) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ultrabrutal Edition :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8) zbundy válasza koncsik (#2) üzenetére


zbundy
aktív tag

"Játékkártya-nyílások: csak a Nintendo Switch és a Nintendo Switch 2 játékkártyákhoz"

Tehát akkor a switchre megvásárolt játékokkal tudok játszani a switch 2-n is ha jól értem. Nyilván a fiókommal viszem a digitális tartalmaimat, de vihetem a kártyáimat is.

(#9) Sirandrish válasza zbundy (#8) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

"A Zelda Breath of the Wild videofelvételét 60 fps-en és 4K-val, a Switch 2 prototípuson futva mutatták be"

Valahogy vinnie kell :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#10) Baltincs


Baltincs
tag

És akkor ha jól értelmezem, a Switch és a Switch 2 kb PS4 Slim-PS4 Pro viszonyban lesznek egymással és mindent tud futtatni az egyik amit a másik nem? :D Mivel nem új generáció.

(#11) koncsik válasza Baltincs (#10) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Az eddigi (fenntartásokkal kezelendő) információ alapján a Switch mint név értelmét veszti az új konzolnál, mert ez egy teljesen asztali gépnek tűnik.
Ez csak egy kiszivárogtatott információ, nem gondolom véglegesnek.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#12) Baltincs válasza koncsik (#11) üzenetére


Baltincs
tag

Elírtam, mert "mindent tud futtatni amit a másik is" akart lenni. Hát várunk mi sül ki belőle.
De igen fura lenne. Lehet dokkoló upgrade lesz? :D

[ Szerkesztve ]

(#13) koncsik válasza Baltincs (#12) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Végülis a konzol összekötése közvetlenül HDMI-n a TV/kijelző-vel is egyfajta dokkolás :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#14) 30z.Samu válasza koncsik (#11) üzenetére


30z.Samu
félisten

Kiindulva abból, hogy hangszórót is írtak hozzá, szerintem nem lesz only desktop. De ugye idővel minden kiderül.

Sic Parvis Magna

(#15) koncsik válasza 30z.Samu (#14) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

:W #hülyekoncsik: az 50,3mm-t valamiért 50 cm-nek gondoltam. Milyen szép lett volna egy félméteres (mégha asztali is lenne, DE NEM AZ - csak magamnak írtam nagybetűkkel).

Szóval mnden asztali megjegyzésem (főleg (#2) ) visszavonva. Bocsika :B

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#16) Tentalus válasza koncsik (#1) üzenetére


Tentalus
tag

No most ez tényleg fake news.
Pontosan tudja a másfél év múlva megjelenő konzol súlyát (grammra!) és méreteit. Ugyan.
Mi a fenének van 2db USB A,USB-C és HDMI a gépen? Egyáltalán hol fér el?
Kár ezzel foglalkozni.

(#17) koncsik válasza Tentalus (#16) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Annyira megörültünk :B v.s. igazad van :K

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#18) Sirandrish


Sirandrish
Topikgazda

Amúgy ha a PS5 2020 decemberében, a Switch 2 2021 januárában jön, akkor felkötöm magam :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#19) koncsik válasza Sirandrish (#18) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Sodorjam? ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#20) Sirandrish válasza koncsik (#19) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

A kötelet? Hát hja...kezdj neki időben :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#21) 30z.Samu válasza Sirandrish (#18) üzenetére


30z.Samu
félisten

De Te azt mondtad korábban, hogy piszimászterrész akarsz lenni és nem kő konzol. Szóval emiatt kár aggódnod. ;]

Sic Parvis Magna

(#22) Sirandrish válasza 30z.Samu (#21) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ilyet sose mondtam!
Azt mondtam hogy a PS5t nem kéne megvenni...de meggondoltam magam :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#23) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Szerintem ez hülyeség ez a switch 2 a logikát nem értem mivel azt írták hogy nem next gen hanem switch családba jön oké erősebb stb de attól pl egy borderlands3 destiny stb játékok nem fognak kijönni mert az alap switch meg a lite meg marad hátráltató tényezőnek... 🤔

(#24) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Itt bevillantott design azonnali vételt okozna nálam: YT

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#25) koncsik válasza koncsik (#24) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Nintendo Switch UP? Jó név :K

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#26) 30z.Samu válasza koncsik (#25) üzenetére


30z.Samu
félisten

És ehhez is rá lesz kötve a lufi? ;]

Sic Parvis Magna

(#27) koncsik válasza 30z.Samu (#26) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Limited editionben igen :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#28) 30z.Samu válasza koncsik (#27) üzenetére


30z.Samu
félisten

Vagy lesz egy Fortnite Bundle és a Battle Bus fog így szállni. :D

Sic Parvis Magna

(#29) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Egy kis álmodozás :) YT video

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#30) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Meglássuk ;)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#31) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

The 2021 Nintendo Switch Pro | What is it?

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#32) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Csak megjelenik egyszer...The long rumoured Nintendo Switch Pro is getting closer and closer to being more than a pipe dream. We know it’s coming. We know its going to be 2021

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#33) tboy93 válasza koncsik (#32) üzenetére


tboy93
nagyúr

2021-be kijönne, lehet megfontolnám PS5 helyett a PS4-em mellé :))

(#34) Sirandrish válasza tboy93 (#33) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

De akkor gyorsan leplezzék le, mert év végén lehet megcsappan a számla :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#35) tboy93 válasza Sirandrish (#34) üzenetére


tboy93
nagyúr

De akkor gyorsan leplezzék le

BF előtt illene ... :D

(#36) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Békés, egészséges és boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! :)
Reméljük ér minket kellemes meglapetés év közben ;)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#37) tboy93


tboy93
nagyúr

Eléggé csend honol a topikban. Semmi hír/pletyi egy esetleges következő Switchről?

(#38) koncsik válasza tboy93 (#37) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Állítólag a héten/ma/E3 előtt bejelentik, szeptember/októberben megjelenik... theverge

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#39) tboy93 válasza koncsik (#38) üzenetére


tboy93
nagyúr

Na, kíváncsi leszek :))

(#40) koncsik válasza tboy93 (#39) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Őszintén szólva én is :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#41) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Oriic-iinfO

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#42) Phobion


Phobion
őstag

Nintendo Switch (OLED model) - Announcement Trailer

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#43) koncsik válasza Phobion (#42) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

:R
Úgy gondolom, hogy még mindig nem kell átmennünk a Switch 2 topic-ba vagy?
Nintendo Switch (OLED model)
350 USD
7" 720p OLED display (1080p TV Mode)
64GB beépített memória
nincs új Nvidia chip, nincs 4k
új dokkoló vezetékes ethernet port-tal és szélesebb támasztékkal
handheld/tabletop javított audio
kicsit szélesebb, kicsit nehezebb (0,29kg helyett 0,32kg)

Ja most nézem ott vagyunk :B :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#44) Phobion válasza koncsik (#43) üzenetére


Phobion
őstag

A hirtelen "sokk" után elgondolkodtam, hogy ez szerintem nem Switch 2 kategória. :DDD

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#45) koncsik válasza Phobion (#44) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

:DDD Nekem ez a fekete-fehér nagyon bejön... jól mutatna PS5 mellett
(ha lenne PS5-m - de a fehér PS4 Pro mellett is jó)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#46) tboy93 válasza Phobion (#44) üzenetére


tboy93
nagyúr

Nem, szerintem se. Ez egy sima újabb variáns. Kár, erősebb chipet kaphatott volna, hogy a meglévő játékokkal ne szenvedjen annyira. Meg BT supportot, az nagyon kellene.

(#48) Phoen|x


Phoen|x
őstag

Pedig olyan jó volt nem olvasgatni az elmúlt két és fél évben, semmi fölös infó... :DDD ;]

Go Gunners!

(#49) koncsik válasza Phoen|x (#48) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Most se kötelező ;]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#50) kicsako


kicsako
őstag

Most látom, 5 éve van találgatós topic????? :))
Ilyen tempóval 2030ra talán megjelenik... :DDD
Hogy egy kicsit ontopic legyen:
Állítólag 8colos LCD kijelzővel érkezik:
https://www.ign.com/articles/nintendo-switch-2-reportedly-has-an-8-inch-lcd-screen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.