- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
kevepapa
üzenetére
Holnap kint a Sniper Ghost Warrior 3. Szívesen játszanék egy fasza sniper alapú játékkal, de ez egyelőre nem győzött meg. A sztori úgy tűnik, hogy egy klisé halmaz, a játék kinézete sem feszegeti határokat. Talán a játékmenet visszahozza a listámra.
kevepapa: bocs, új hsz. akart lenni
-
mcwolf79
veterán
válasz
kevepapa
üzenetére
Ja ,lesz egy bika gép, amiben Windows ketyeg. Oké, van kraft, van miből elvegyen az oprendszer.
De mire mennek vele szoftveres támogatottság nélkül? 1 kezemen meg tudom számolni az épkézláb exklúzivokat, és még a fejemet vakarni is marad ujjam.
Kijön a Skorpio 150-160k-s árral (mert azt sztem felejtsd el ,hogy 120 körül majd megkapod), a Sony leviszi a PS4 Pro árát 100k környékére (mert megteheti, mivel nem új gépről van szó, csak 1 "ráncfelvarrásról"), és akkor szerinted mit fognak venni a népek? A Pro-n is elketyeg minden FullHD 40-60 fps környékén, akkor mi szól majd a Skorpió mellett, mikor exklúziv alig van rá, a multiplatformok meg mindkettőn jól fognak futni?!? -
ezozo
tag
válasz
kevepapa
üzenetére
Én is,nincs ezzel gond,de Ps4 Pro ami amúgy is hiánycikk biztos nem,boltok rafkósak,gondolják a hetekbe kapnak addig megfognak egy két vevőt,több helyről hallottam hogy azt írta a bolt oldala hogy raktáron,felhívták a boltot azt mondták a napokba biztos fognak kapni de most nincs,ha weben berakod kosárba meg ki is fizeted lehet izgulni,meg telefonálgatni.
-
manu75
aktív tag
válasz
kevepapa
üzenetére
Próbáltam a "demóját" a játéknak, az online rész nekem nagyon rossz volt, mert nem adott egy értelmes pályát sem csak olyanok jöttek ahol ugrass 2000 métert meg pörögj 88-szor. Ki sem játszottam az 1 órát amit enged. Nem is voltak sokan az online részen, alig volt pár pálya ahol voltak többen. Lehet csak rossz időben próbáltam, meg korai leírni pár rossz pálya miatt, de versenyezni szerettem volna, nem pedig azzal tölteni az időt, hogy az utat keresgélem. Szerintem első körben próbáld ki a a demót.
-
törölt tag
válasz
kevepapa
üzenetére
Igaz én pc-n próbáltam és tetszett is, de egy idő után meguntam az állandó "saját magam ellen" való versengést.
Nem tudtam már mit kitalálni, hogyan foglaljam le magam, aztán elindítottam egy másik játékot.Nekem már csak akkor érné meg, ha bekerülne a havi játékok közé, de ps4-en se sokáig kötne le az tuti.
Szóval ez ilyen embere válogatja játék, van ismerősöm, aki 7-8órán keresztül tudja élvezni.
(saját vélemény)
-
törölt tag
válasz
kevepapa
üzenetére
Na erről van szó. Ezek az agyonideologizált váltások semmi másról nem szólnak, mint gazdasági döntések. Szép-szép ez a sok marhaság ami ilyenkor elhangzik, de nincs itt szó másról, minthogy a konzol olcsó.
Mármint a gép, minden más pokoldrága(ha egyáltalán van), de ebbe majd úgyis a nagy ideológia váltás után szaladtok majd bele
-
-
törölt tag
válasz
kevepapa
üzenetére
Nekem meg itt lóg a falon a fhd meg a 4k egymás mellett, belépőszint, egyik sem mai gyerek, de azon kívül hogy az egyik IPS(lg), a másik VA (samu) annyira semmi különbség nincs, hogy az őrület. Nem is értem honnan jönnek ezek a marhaságok. A több pixel elrontja a képminőséget?

toompa: írtam neki, köszi az infót!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kevepapa
üzenetére
Ha te nem látod egy olcsóbb 4K meg egy fullhd közötti különbséget, akkor vak vagy. Egy sima mezei TV adás sem ugyan úgy néz ki egy SD vagy HD tv-n, mint egy fHD-n, pedig az csak SD. Akkor hogy van ez? Kicsit többről szól egy, mint a pixelek számának növeléséről. Ha ennyiről szólna, akkor egy 8 éves fHD tv ugyan azt a képet adná, mint egy mai. Az eltelt idővel pedig fejlődik a technika. Mondhatod, hogy nincs különbség, csak ez nem igaz. Hogy ez most a pixelszám növelése, vagy a technika fejlődése miatt van, felhasználói oldalról nem érdekel, ha a látvány szebb. Márpedig szebb. Egy 3 éves középkategóriás LG fHD megy egy mai középkategóriás UHD között zongorázni lehet a különbséget. Innentől lehet hisztizni, hogy nincs ami kihasznalja, de ha berakok egy BD filmet, és szebb a kép, engem nem érdekel, hogy ezt mi okozza.
-
válasz
kevepapa
üzenetére
Tény, hogy a Zavvi-s 5 kilós ár még jobb is ennél az akciónál (és nagyon nem bántam meg a vételt), de így is mellé kell venni a Season Pass-t, hogy teljes legyen. Szóval félig lemezes, de a polcon azért így is jól mutat.

Vagyis a Fallout nekem kicsit csalódás a TR után (ami jól jött), remélem, hogy még több játékot tesznek majd be az akcióba a kívánságlistámról. -
stvnppp
senior tag
válasz
kevepapa
üzenetére
Hitman: Én is megvettem most BlackFriday keretében, egyelőre csak Parist és Sapienzat teljesítettem, de engem nagyon elkapott. És tényleg többször érdemes egy-egy pályát teljesíteni, mert valóban több megoldás van rá. Nekem tetszik, és szerintem sokakat csak ez az epizodikus megjelenés ijesztett el, pedig így már két pályát teljesítve nem tűnik akkora baromságnak, mert ezzel tudják ösztönözni a játékosokat, hogy egy-egy pályát teljesen felfedezzenek, és többféleképpen öljék meg a célpontot, teljesítsék a feladatokat. Mert így hála a lehetőségeknek, elég mélynek tűnik a játék!
A Tomb Raider valóban nagyon jó ajánlat így...

-
ithuriel
csendes tag
-
-
válasz
kevepapa
üzenetére
Engem sem zavart még ilyesmi, bár valószínűleg mi az erre kevésbé érzékenyek közé tartozunk (mondjuk ezért is választottam PS-t). Egyelőre ezért is felel meg számomra a Slim is. Persze majd ha nagy akadozásokat fogok tapasztalni a majdan megjelenő, engem érdeklő játékokban (amit nehezen hiszek), akkor majd fontolóra veszem a váltást a Pro-ra. Habár gondolom a szebb képi világ mellé a Pro esetében jobb széleffektus is társulni fog, ami még egy plusz előny lesz.

-
A`rpi
addikt
válasz
kevepapa
üzenetére
Srácok, költözködés közben elkeveredett a ps4 tápkábele. Jól sejtem h gyakorlatilag bármilyen tápkábel jó bele aminek megfelelő a csatlakozója?
Amit be tudsz dugni az jó lesz PS3omé is. Ha véletlen nem találnál így tudsz rákeresni neten: "piskóta tápkábel"
(#92343) Norbee87
Legfelül az összefoglalóban, vagy keress rá itt a topikban kitárgyaltuk néhányszor. -
perge666
veterán
válasz
kevepapa
üzenetére
Basszus,ezzel a hozzászólásoddal olyan kellemes emlékek törtek fel belőlem.

Én is hetekig szenvedtem 1-1 résszel,mire magamtól rájöttem mit is kéne,hogy kéne.
Vagy mikor a suliban beszéltük megfelé ki,miben,hol akadt el,és ha tudtunk akkor segítettünk egymásnak,te jó ég,azok voltak a szép idők.
Na igen a 90-es évek végén nálunk kisvárosban még net se nagyon volt,emlékszem hogy vettük a konzolújságokat,és cserélgettük,meg amire szükség volt kiírtuk magunknak.
Ezek az idők sajnos soha nem fognak vissza jönni.
james001 : Az a legdurvább hogy az a kedvenc részem,de soha nem vittem végig annyira hosszú és nehéz volt.

PS1-en játszottam,de annyira karcos volt a lemez,meg az olvasó sem volt már tökéletes,hogy folyton menteni kellett mert fagyogatott a játék,és úgy lett abbahagyva a játék hogy egy ponton nem ment túl,egy folyosón mentem,beadta a töltést és onnan sehova tovább.
Cimborával megbeszéltük hogy biztos másik lemez kellene ami nekünk nem volt,és azóta is rejtély hogy mi az igaz.
Vagy 10 éve elkezdtem PC-n is,de annak már nem volt meg a hangulata,nekem a PS1 volt a NR1. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a olyan hátha alapon.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek