- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
válasz
s.tamas77 #10 üzenetére
Igen, én is szerettem a hangulatát, de egy idő után már nagyon nyomasztó lett, azért is hagytam anno abba.
Sajna nekem sincs sok időm a gép előtt ülni, de azért hétvégén toltam pár órat az Outlasw-ba. Az a baj,hogy annyi melékes dolog van amivel el lehet szarakodni, hogy nem haladok a főszállal, inkább szaladgalok a rejtett cuccok után.... -
s.tamas77
csendes tag
Ezek közül nálam az Alien Isolution mindent vitt. 4x nyomtam végig.
Nálam már 5-10 évnyi játék vár , hogy nekikezdjek
de amig csak szombat , vasárnap este van 2-4 órám, szerintem nem érem utol magam. -
Urby66
aktív tag
Hát nekem is meg kell állni, hogy böngésszem az akciókat.
Már csak az is hülyeség, hogy ott a nagy gép, és kézikonzolon kezdtem Beyond Good and Evil-t játszani. Kb 1 hetet kínlódtam, mire sikerült működésre bírni az eredeti PC-verziót az Androidos konzolon, és most nem tudom letenni... -
most az 1-es vagy 3-as kategória a fontosabb?
-
Gábor90!
csendes tag
Ha lehet még rosszabbul állok. Sokszor már azt gondolom, inkább gyűjtő vagyok, mint gamer. Az utóbbi időben nagyon már az ingyen játékokat sem húztam be. Csak egy két régebbi lemezes játékot vettem, ha találtam valami érdekeset.
-
GreatL
őstag
Nem elvesztegetett idő... hiszen amíg előtte ültél addig is szórakoztál. Nálam ha valami 4 órát szórakoztat azt mondom 2 mozijegy/színházjegy árán már megérte. És ritkán veszek valamit tízezer felett.
-
Urby66
aktív tag
-
Elmör
őstag
Hú van amivel hasonlóan állok mint te (Fallout 4) és van amit már szerencsére végigjátszottam. Nálam az AC széria valahogy megakadt a Syndicate óta, de majd pótolom valamikor. Ha a Fallen Ordert végigjátszod és tetszett, akkor a Jedi Survivor semmiképp se maradjon ki, az még jobb lett. Nekem 43 óra játékidőm volt benne. A legtöbbet egyébként a Witcher 3 DLC-kkel ölelt fel, 190 óra körül.
-
thomasa
senior tag
Nekem ennyi van, nekem meg ennyi hozzászólások 3-2-1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LEGO klub
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest