Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz s.tamas77 #10 üzenetére
Igen, én is szerettem a hangulatát, de egy idő után már nagyon nyomasztó lett, azért is hagytam anno abba.
Sajna nekem sincs sok időm a gép előtt ülni, de azért hétvégén toltam pár órat az Outlasw-ba. Az a baj,hogy annyi melékes dolog van amivel el lehet szarakodni, hogy nem haladok a főszállal, inkább szaladgalok a rejtett cuccok után.... -
s.tamas77
csendes tag
Ezek közül nálam az Alien Isolution mindent vitt. 4x nyomtam végig.
Nálam már 5-10 évnyi játék vár , hogy nekikezdjek
de amig csak szombat , vasárnap este van 2-4 órám, szerintem nem érem utol magam. -
-
Hát nekem is meg kell állni, hogy böngésszem az akciókat.
Már csak az is hülyeség, hogy ott a nagy gép, és kézikonzolon kezdtem Beyond Good and Evil-t játszani. Kb 1 hetet kínlódtam, mire sikerült működésre bírni az eredeti PC-verziót az Androidos konzolon, és most nem tudom letenni... -
Lenry
félisten
most az 1-es vagy 3-as kategória a fontosabb?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Gábor90!
csendes tag
Ha lehet még rosszabbul állok. Sokszor már azt gondolom, inkább gyűjtő vagyok, mint gamer. Az utóbbi időben nagyon már az ingyen játékokat sem húztam be. Csak egy két régebbi lemezes játékot vettem, ha találtam valami érdekeset.
-
-
GreatL
őstag
Nem elvesztegetett idő... hiszen amíg előtte ültél addig is szórakoztál. Nálam ha valami 4 órát szórakoztat azt mondom 2 mozijegy/színházjegy árán már megérte. És ritkán veszek valamit tízezer felett.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Jó AC-t én nem játszottam a Black Flag óta.
Amúgy a Jedi Survivor tetszene, de addig tuti nem veszem meg amig nincs kész a Fallen Order, hisz pont az a lényeg, hogy nem akarok újabb játékot venni, amig nem csökken a lista...
A Witcher-re én is kb. ennyit számoltam.[ Szerkesztve ]
-
Hú van amivel hasonlóan állok mint te (Fallout 4) és van amit már szerencsére végigjátszottam. Nálam az AC széria valahogy megakadt a Syndicate óta, de majd pótolom valamikor. Ha a Fallen Ordert végigjátszod és tetszett, akkor a Jedi Survivor semmiképp se maradjon ki, az még jobb lett. Nekem 43 óra játékidőm volt benne. A legtöbbet egyébként a Witcher 3 DLC-kkel ölelt fel, 190 óra körül.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
thomasa
senior tag
Nekem ennyi van, nekem meg ennyi hozzászólások 3-2-1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.