- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Kb bármikor szögre akasztanám a kontrollert, ha pótolni tudnám társasjátékozással. Imádom őket.
Sajnos viszont alapból nehéz a baráti kört akár online összebonorálni, nem hogy személyesen összeülni 4-6-8 órákra végigjátszani egy-egy komolyabb menetet.A solo társasozás viszont nem vonz. Pont a lényegi része veszne el.
Azért tenni fogok egy próbát valamelyikkel és hátha. -
törölt tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Nagyon boldog voltam én is tőle, hogy argetin sztórból féláron, azt is hómolva megvettem. Ökörség volt
Lemezen már a hardveraprón lenne. Sohatöbbetsemmitdigitben. Mindegy minek milyen pedigréje van. Nem számít ez mamár semmit, nem lehet bizalmat előlegezni senkinek. Kivéve ha sony exkluzív 
-
törölt tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Hát ezt bárki rakta össze, az hülye vót mint a segg, de hogy tévét nem látott, az teljesen biztos. 55 colos tévén 1 méter felett nem jön ki a 4K....Mkay

A témában célszerűbb szakemberekhez fordulni, de a cikkből kiemelem a referenciaként tekinthető vonatkozó lényeget. -
-
Xaels
félisten
válasz
tuki2200
üzenetére
Ez a remastered érdekes téma. Egy GOW-ot hova remastereljenek? Vagy egy HZD-t? Szerintem felesleges években előre tervezni a bizonytalanba. Senki nem tud még semmi konkrétumot az utóddal kapcsolatban, minden csak találgatás. Még az sem 100, hogy hardveresen erősebb cucc lesz, mert mi van ha elmegy a stream felé az egész piac?
-
Bogyi007
veterán
válasz
tuki2200
üzenetére
Ez a parasztvakítós HDR is ami a Samsungokban van megeszi reggelire azt a HDR-t ami az LG-kben van IPS panel mellé...
Horizon Zero Dawn-ba most kezdtem bele eléggé baba volt ezzel a HDR-rel is. Tudom sok helyen promózták Sony tévéken egy Ps4 Pro megavideóban hogy csak azokon az igazi a HDR meg a 4K de hidd el ez sem volt piskóta.
Már megérte cserélnem a Slimet...
-
törölt tag
válasz
tuki2200
üzenetére
A "mezei HDR" az micsoda? Dolby Visiont meg a ps4-ek nem tudnak. Össze vissza kevertek szezont a fazonnal.
A ps4 nem hdr10-et szeret, hanem kizárólag azt tudja. Pont.
Ha azt látod a ps4 menüjében, hogy HDR - támogatott, akkor a tévéd képes fogadni a hdr jelet. Pipa.
Hogy a panel mit képes megjeleníteni...hát az meg az ezredleges kérdés ebben a kontextusban. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tuki2200
üzenetére
A Gow biztos nem lesz 4-5 ezer karácsonykor akcióban sem, ezt borítékolom most.
Azért érdekes hogy egy "buta" copy paste játékot, játékokat ( cod akármi , FC5) mennyien meg vesznek day one, míg egy monumentális, szinte semmihez se hasonlítható exkluzív címet meg nem... -
Zoleee83
addikt
válasz
tuki2200
üzenetére
Dettó.

Mire a végére érek a jelenlegi listának pont jó lesz 5k-ért is.
Tipikusan fél-egy év elteltével veszek játékot annyi a lemaradásom, de majd pótolom.
Nekem ugyanaz az élmény fél-egy év elteltével is, nem nézek spoilert/tesztet tudatosan, így nem lövöm le magamnak a végét.
Megértem azokat is akik egyből akarják játszani, nekem idén ez kb. az RDR2 lesz!
-
-
-
törölt tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Ha 140-re vannak bejelentve az emberek akkor az nem 200-ban van a munkáltatónak hanem 280 körül

Plusz ha egy kereskedelmi cég elad egy terméket, az után áfát fizet. Azért veszik be 30-ért a konzolt, mert arra tesznek árrést (mert ezek a rohadékok pénzt akarnak keresni, pofám elszakad!), plusz utána jön rá áfa.
Nyilván én se vinném boltba a gépem, mert Hardveraprón sokkal jobb áron el lehet adni. De azért nem kell felháborodni azon, mennyiért számítja be egy bolt. Meg van az oka, és nem az hogy szemetek.
(#144850) WaterWave: Abban egyetértünk hogy amit vg írt az elég fura dolog.

-
WaterWave
veterán
válasz
tuki2200
üzenetére
Jó de te megint másról beszélsz...
Ő arról beszélt, hogyha elad valamit, legyen az 1 hetes vagy 1 hónapos ő van olyan "gavallér" hogy leszedi az áfakulcsot arról a termékről, amit ő megvásárolt (27%)
Mert pofátlannak érzi, hogy egy 160 ezer forintos konzolt 2-3 hét után 150 ezerért adnak használtan...
Nah erre írtam, hogyha ő vesz egy terméket és 1 hónap után úgx adja el, hogy leszedi az áfát róla és még alkudható a dolog, akkor fogom levágom a tökömet és beleülök...
Ezt még ő se gondolja komolyan.
Nem beszélve az ember megengedheti magának (magánjog) hogy mit mennyiért ad el.. Ha a reggeli termést felrakom a jofogásra, és eladom irányárnak 100.000 ért, és megveszik, akkor nekem miért kéne szégyenkeznem, hogy annyiért vették meg, mikor a piaci ára nem annyi a trágyának. Minden annyit ér amennyiért el lehet adni. Ne gyertek már az áfás szöveggel mert röhögőgörcsöt kapok... -
seniman
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
prokxy
veterán
válasz
tuki2200
üzenetére
Ezt automatikusan felismerte, ez nem gond, csak amiről ment a diskurzus, hogy egyes TV-ket bekapcsolja a PS, ha a PS-t indítod. Ill. át is vált rá a Tv, ha épp focit nézel pl. Na, nekem ilyet nem csinál, pedig PS-en a HDMI link ON, a TV-n meg az anynet meg még van alatta vmi az is on.
Tény, tudok ettől aludni!

-
prokxy
veterán
válasz
tuki2200
üzenetére
Akkor csak én nem állítottam be vmit a TV-n vagy a PS-en, mert nekem át sem vált automatikusan, nemhogy bekapcsolja a TV-t ha benyomom a PS-t!
MU6102Vaaaagy, ahogy Ori mondja, egy kínai, bár sztem koreai, hulladékot vettem, ami xaianghongcsü márka csak a samsung rá van cellukszozva

-
törölt tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Kényszerposztolás helyett néha el kéne olvasni amire zsigerből nyomod a választ.
>senki semmit a jatekbol
Hátugyebár ma jött ki némi gameplay videó. Ezért is lett ma téma megint.
>de mar kivan jelentve h szar..
Hol?
>gratula
nem gratulálni kéne kisfiam, hanem olvasni, és értelmezni. Utána picit gondolkodni. És aztán posztolni. Te fordítva tolod. Nem baj, majd megtanulsz egyszer talán viselkedni is. -
törölt tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Mit kellene a mozgással kezdeni? A DS4-el toltam végig a resi7-et, meg az összes játékot. Mit kellene evvel még csinálni?
Ok, jó lenne végre végre egy stickkel pimpelt move controller (de ez sem a mozgásról szól).
Én az összes ilyen teleportálós izét messze kerülöm, hálisten van rá mód. De az sem azért van, mert nincs más megoldás, hanem mert az kevésbé birizgálja a motion sicknesst, de nekem az már nincs.Taz: ez a használattal gyógyul. Nálam már órák hossza, bárhol bármiben bármivel, a legkisebb izé nélkül.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tuki2200
üzenetére
Már bocsánat, de ez komplett hülyeség, amit írtál. Azért, mert bizonyos játékokban így van megoldva, ez nem azt jelenti, hogy nem működik.
Resident Evil 7? Doom? Farpoint? Nem megy a mozgás? Miért is?
Egy megoldandó feladat maradt: analóg stick-et rakni a Move kontrollerre. Maximum az szab határt BIZONYOS játékokban a mozgásnak.
-
sultansmith
senior tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Amennyire én tudom, ez a rosszullét elkerülése miatt van: az haladás immerziója, miközben egy helyben állunk, rendkívül összezavarja az agyat: hányinger, szédülés.
Ennek nem technológiai akadálya van.
Ugyanakkor a "cockpit" élményt jól kezeli az agy. Most azon elmélkednek, hogy megpróbálnak "maszkot" adni a játékosra, hogy újra "monitornként" lássa a történteket, ne pedig abszolút valóságként.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
tuki2200
üzenetére
48%.
Mindkét játék 3.090 Ft lett. Valaki btf írta, hogy ha beteszed kosárba, és megnézed, akkor már az akciós árat fogja mutatni, köszi a tippért neki!
Nem drágák, de én még alszom egy párat szerintem a vásárlásra. 
Egyébként nem tudjátok véletlenül, ez a Planet of the Apes: Last Frontier nem kapott még magyar feliratot? Ugye elvileg a PlayLink játékok fognak... -
Neoteric
addikt
-
sutyesz96
addikt
válasz
tuki2200
üzenetére
Attól még befolyásolod a játékos fejében megkreált képet bizonyos karakterekről, és azok közti kapcsolatokról. És ez a hsz-ed megint felért egy spoilerre, hogy nem tudod befolyásolni ezt a történetszálat. Úgyhogy kérlek tényleg állj le.
Mert most az egész éjszakát a ps előtt fogom tölteni, mert kíváncsi lettem.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tuki2200
üzenetére
És szerintes mennyire korrekt, hogy BF akcióban kirakták a GTA5-öt 9K-ért, 5 nappal később meg a karácsonyiba olcsóbban?
20 nap alatt volt 1 játék, amit úgy akcióztak le, hogy nem volt benne a BF akcióban...továbbra sem értem mi értelme. USA Store-on meg 1 hete megy a leárazas.
-
tretyak
aktív tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Ha játszol még, akkor írnál majd updatet a benyomásokról? Holnap 3-ig van akció, még nem sikerült eldönteni, hogy kell-e ez nekem...esetleg ha valaki más beletett már pár órát, akkor megköszonném. Keresgéltem a topicban, de az összes eddigi szál f@ck EA-be csapott át egy hasonló első benyomás után

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topik
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lemezen már a hardveraprón lenne. Sohatöbbetsemmitdigitben. Mindegy minek milyen pedigréje van. Nem számít ez mamár semmit, nem lehet bizalmat előlegezni senkinek. Kivéve ha sony exkluzív

Mekkora szemét a pék is,hogy nem alapanyag árban adja a kenyeret. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek