- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
-
Kendek
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
jupp008
senior tag
-
-secret-
Arcképgyáros
-
d@vee
őstag
Ez hülyeség, PS tulaj vagyok, de szivesen előfizettem origin accessre.
Hiába a ps exek a legjobbak szerintem, ettől függetlenül aki szereti a ps-t, nem mindenki elvakult fanboy.
Persze van aki az, de arra kár szót pocsékolni, az élet más területén is ilyen beszűkült látököre lehet. -
Mike
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
törölt tag
-
Carlos Padre
veterán
-
törölt tag
-
Carlos Padre
veterán
-
Deck
titán
-
hhenry
őstag
-
d@vee
őstag
-
RudY
addikt
-
redhunter
senior tag
-
S e t h
nagyúr
Nincs veled baj, nem vagyunk egyformák, de én is ezt az álláspontot képviselem.
Ha gyűjtögetős játékot akarok játszani, akkor ott a Giana Sisters, de ez nem fér bele nekem olyan játékokba, amelyekben teljesen profilidegen a gyűjtögetés.
Legyen ez pl. egy RDR2, ahol én vagyok Clint Eastwood és John Wayne szerelemgyereke és nem is állok neki vadnyugati kártyákat gyűjtögetni egy trófeáért, vagy kifogni mindenféle halat, ami létezett.
De írhatnám a Days Gonet is. Most írta egy oldal, hogy figyeljünk oda arra, ha sérül a motorunk akkor mi javítsuk, mert 100 egységnyi ócskavas felhasználása után kapunk trófeát.
Valóban? Azt a mindenit neki, hát én kipróbáltam és azóta csak szopok, mert nincs elég nyersanyagom javítani a fegyveremet is a motor mellett.
A játékban lassan már nem tudom elkölteni a pénzemet, annyi rewardot kaptam a küldetések után, miért ne javítanám meg a műhelyben?
Szóval én elfogadom, hogy vki. a trófeák megszerzésében is lát célt, de nálam a játékmenetet, élményt teszi tönkre. -
.LnB
titán
-
Dvix
senior tag
-
RudY
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
5 dollár per hónap, 30 dollár per év. Xbox-on is ennyi. Kérdés, hogy itthon mennyi lesz.
X-en a hazai árazás kedvezőbb mint US régióban. (Meg úgy az összes másik régióban néhány kivételtől eltekintve)
Havi: 990-
Éves 5500/6000- (Attól függően, hogy volt-e már előfizetésed)De szerintem EA ugyanannyiért adja PS4-re is itthon mint X-re.
-
tboy93
nagyúr
-
Imilenni
addikt
-
d@vee
őstag
-
sutyesz96
addikt
-
zohan echte
tag
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
-
sutyesz96
addikt
-
seniman
veterán
-
iceool20
tag
Én kb 50-80Cm távra szoktam ülni a 32" FHD tv előtt (ezt használom pc-hez monitornak is) Eddig nem volt bajom vele sőtt már kicsinek tartom
Ez is egy olyan kérdés, hogy ízlések és pofonok. Igaz most tervezem cserélni monitorra szintén 32" de 2K 144Hz. (4 k 60Hz-ről lebeszéltek mert nekem a PC és PS4 Pro is ezen fut)
Az viszont tény, hogy ebből a távolságból ekkora átlót nem látunk be teljesen.
-
Gebriel
veterán
-
markknight
nagyúr
-
seniman
veterán
Nem a 900 forint a gáz,hanem az inkorrekt hozzáállás.Cserébe adnának kedvezményt másból?Akkor miért nem ebből engedik el?Most kéne belinkelnem a múltkori hozzászólásomat,miszerint rendeljen elő bármit akinek hat anyja van nyolc különböző városban.Még a szutyok teszkóban is kártalanítanak a vevőszolgálatnál,ha többet fizetsz a kiírt árnál,sőt én még ajándék utalványt is kaptam kárpótlásul.
-
felixo
őstag
-
Zsinder
aktív tag
-
Peace
nagyúr
-
Mr Bond 007
őstag
-
.LnB
titán
-
markknight
nagyúr
-
Quaresma
aktív tag
-
hhenry
őstag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
_drk
addikt
A sok mókust nem érdekli mivan benne, nem is érdekli milyen effekt, az meg pláne nem mi a neve.
Csak az érdekli hogy jól néz ki, de sok esetben az se csak jól eljátszon vele.
Egyedül az optimalizálás számít, mert hiába van 16gb ram és 12giga vram ha szarul van megcsinálva. -
FollowTheORI
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
seniman
veterán
-
Deck
titán
-
.LnB
titán
-
törölt tag
-
Carlos Padre
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
Deck
titán
-
Gebriel
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Wlac
Ármester
-
.LnB
titán
Személy igazolvány, adókártya, lakcímkártya, egy emailcím.
Az első három fontos, mert az nélkül még internetet se tudsz beköttetni.
Szerintem ez elég, BO4-hez itt regeltem ha jól emlékszem: [link] Egyébként első indításnál jelzi, hogy regelj, abból kiderül.
(#193430) Wlac Gondolom PS+-ból van meg neki.

-
Wlac
Ármester
-
WhiteWalker
nagyúr
-
törölt tag
-
Madwe
nagyúr
Jogos, miért nincs pl floppy olvasó a ps4ben? miért nem ők a fő célpont? miért nem fordítanak erre pénzt és erőforrásokat? érthetetlen hogy egyesek haladnának a korral
ahogy az is h egy 10ks usb okosító stickkel megoldható dolgot (ami ui, ux meg fogyasztás szempotnjából is sokkal jobb) platformválasztási oknak gondolnak... könyörgöm, csak az áramon megspórolja az ember a stick árát pár év alatt 
-
Imilenni
addikt
-
törölt tag
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Carlos Padre
veterán
-
Domaximus
tag
-
sutyesz96
addikt
-
sutyesz96
addikt
-
Tegla80
addikt
-
Kendek
MODERÁTOR
-
Tegla80
addikt
-
gyuromoj
veterán
-
Madwe
nagyúr
Lehet több accountod is, elsődleges gépnek megjelölve a gépet a fő profiloddal eléred a többi játékot is. Egyedüli fontos dolog, h ps+ esetén ugye azzal az accountal érdemes jellemzően vásárolni, hiszen az ad rengeteg discountot.
Azt h mi hol mennyi te is meg tudod nézni a különböző storeokba lépkedve (jellemzően usaban olcsóbb s több az akció) -
törölt tag
-
wierra
senior tag
-
toompa
őstag
-
S@c@
őstag
-
pulyka jocó
senior tag
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
eisento
addikt
-
törölt tag
-
Rico45
őstag
-
Carlos Padre
veterán
-
Kendek
MODERÁTOR
Biztos, hogy trükközni fognak szoftveresen is, de alapvetően akkora technikai előrelépés nem lesz, hogy emulátoron lehessen futtatni a PS4-es játékokat. A bináris kompatibilitást nyilván meg kell tartani, de ebben az x86 nagyon jó már évtizedek óta. A grafikus feldolgozó része pedig hasonlóan lehet majd megoldva mint ahogyan a Pro esetében is.
-
SH4D0W2011
őstag
-
ZS3NI
őstag
-
30z.Samu
titán
-
A`rpi
addikt
-
30z.Samu
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen, de van egy 7 perces összefoglaló videó, ami tök jól elmagyarázza a korábbi részeket. (néhány komoly utalás miatt ez mindenképp ajánlott szerintem)
-
vg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látom most játszod a Valiant Hearts: The Great War-t nagyon szép játék, érdemes végig vinni én szerettem az olvasni valókat is benne! 

fej

Kendek