Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mastadoc1
tag
válasz donceleger8 #228365 üzenetére
Szia! Minden más beállítás mellett fontos, hogy a vr jól álljon a fejeden. A kijelzőt "engedd" a legközelebb állásba, és akkor állítsd be függőlegesen. Ne a "kijelzőt fogd, nehogy eltörd, hanem a karimát, ami a fejeden tartja. Le-föl mozgasd, amíg jó nem lesz. Legtöbbször ezen múlik a jó beállítás. Legalábbis nálunk. Próbáld meg így.
-
MODERÁTOR
Pár dolog ami nagyon fontos a VR szemüveg kapcsán, hogy éles legyen a kép:
- Végezd el a szemtávolság mérést és rögzítsd az értéket.
- Használatkor a lencsék legyenek mindig tiszták és épek.
- Nagyon nem mindegy a lencsék szemekhez viszonyított helyzete. Az emberek feje nem egyforma, ki kell tapasztalni, hogy számodra hogyan áll optimálisan a headset. Ha nem optimális szögből nézel keresztül a lencséken, akkor nem lesz éles és olvasható a kép. Ennek sajnos nem sok holtjátéka van, hamar torzul a kép.
- Nincs dioptriakorrekció, ha rossz a szemed, akkor azt külön eszközökkel kell korrigálnod (szemüveg, kontaktlencse).A látott kép felbontása nagyon alacsony, a hardver pedig nem elég erős. Ilyen közelről nézve ez a felbontás elégséges, de nem jó, és ehhez is viszonylag gyenge grafika társul. Vagyis egyes játékok homályosnak tűnhetnek, főleg a távolabbi objektumok. Ilyen szempontból a Pro konzollal kicsit jobb a helyzet.
-
Villa7
tag
Nem lesz tű éles.
Ha rossz a szemed szemüvegben kell játszani. -
MODERÁTOR
válasz donceleger8 #212220 üzenetére
Nekem egy 600 wattos (1000 VA) APC Easy van. Ez a típus a legegyszerűbb és a legolcsóbb, és a majdani aksicsere se bonyolult, plusz nem is drága bele. Ugyan nem tiszta szinusz hullámot tud, de a gyakorlatban nálam tökéletesen üzemel vele minden, többek között a PS is. Annyi, hogy idegesítően hangos volt a sípolása, ezért a csipogójába tömtem egy kis szivacsot.
-
nagyúr
Szia!
Nem vagyok a téma profi szakértője, de én APC-t használok otthon a PC, router, modem kombóhoz.
A PS-hez szerintem egy ilyen elegendő lenne: [link]
Ha a TV-t is rá szeretnéd kötni, akkor inkább ez: [link]
Volt FPS márkájú szünetmentesem is, de az pár év után konkrétan elfüstölt egy áramkimaradáskor. Pukkant egy nagyot és baromira égett szaga volt... Rettegve kapcsoltam be az eszközeimet, hogy valamit hazavágott-e, de szerencsére minden megúszta. Azóta csak APC....
[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
Ez engem is érdekelne.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
proly01
őstag
válasz donceleger8 #197886 üzenetére
A játék belső menüjében állítható a magyar felirat.
....Pr:)ly....
-
törölt tag
válasz donceleger8 #139099 üzenetére
En meg ma inditottam eloszor es egybol volt valami kis huncutsag
Persze nem zavar, legalabb haladok az Uncharted Lost Legacy-val Szep jatek, a kontroller mar alakul, de meg vannak iranyitasbeli fennakadasok
Szerintem eza PS4 Pro ez szupi cucc, meg a bill-eger ha FPS-eknek megoldhato lenne...
Jo cucc ez, nagyon tetszik
-
nokri
csendes tag
válasz donceleger8 #136447 üzenetére
just dance: megy telefonnal is a kezedben...letöltöd az applikációt és nem kell fagyit vagy kamerát venni, és még a gyerek is ugrálhat előtted
ui: én meg azt hittem hogy csak nekem ment el a kedvem a PC-re költéstől....de látom vagyunk így páran...
-
marilllyo
veterán
válasz donceleger8 #136447 üzenetére
Just dance az fagyival vagy kamerával megy. Szőnyeg nincs.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
donceleger8
őstag
válasz donceleger8 #123301 üzenetére
Nem kell már srácok! Megvettem az olcsóbbat. De őszintén meghat, hogy még mindig a választ keresitek. Feltételezhetően. 🤔😅
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
echterion
nagyúr
válasz donceleger8 #121462 üzenetére
Ha nem tudja a 4k jelet átvinni a házimozi, akkor olyan lesz a képed, mint a mostani fullHD tv-n. Nekem ugyanez volt a dilemmám, megoldottam egy optikai kábellel a hangot, a gép meg közvetlenül van a tv-re dugva.
-
zzola
titán
válasz donceleger8 #116198 üzenetére
Semmit nem kell csinálnod...
-
toompa
őstag
válasz donceleger8 #110932 üzenetére
Hozzáadódik. Valamit rosszul nézel.
PC-ről az account settingsnél a media-ban keresd ki és ott nézd meg mit mutat.[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz donceleger8 #110278 üzenetére
Jobban jársz ha eladod szerintem.
Én 65-ért tettem fel a netre, 3 óra alatt adtam el. Szintúgy 2 éves volt a gép. 1 játékkal - Far Cry 4.#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
gery2123
őstag
válasz donceleger8 #93611 üzenetére
hát nekem a jó kis Ubee router van ami nekem bőven elég. Minden mással megy, így gondolom nem az a hibás.
Lackooo84: most sleep állapotba raktam had töltsön aztán kiderül-- PSN_ID: GerY2123
-
Lackooo84
nagyúr
válasz donceleger8 #93611 üzenetére
Ja, az ASUS AC56U egy szar eszköz (nem mellesleg keresztbe enné meg a 4300-asodat, meg még egy másikat teljesítményben). Biztos a netemmel van gond, mikor 520-as down-ból (WIFIN!) megvan a 350Mbps speedtest a laptopon, 30MBps-el töltök torrentet (még mindig wifin), majd ugyanez KÁBELEN a PS4-en 3-5MBps. Aztán ha az ember szerencsésen asszisztálja a letöltést, és nyomkodja az X-et akkor felugrik akár 40MBps-re is, amit pár másodpercig, vagy néha percekig tud tartani, majd visszalassul. Egyébként nálam már újabb elmélet született, miszerint nem maga a PSN rendszerrel van baj, inkább a PS4 fw-ben van mókolás, mert érdekes módon, míg bekapcsolt állapotban szarakodik a letöltés, sleep módban pillanatok alatt lejön minden... Milyen érdekes...
The Truth is out there...
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #90071 üzenetére
Köszi a visszajelzést, remélhetőleg más is okul majd belőle.
Amúgy játék alatt ha teheted a fel és a letöltést mellőzd. Sokkal jobb lesz a pinged.
-
crue
őstag
válasz donceleger8 #90012 üzenetére
Akkor az a baj, hogy szegény PS4-nek nem jut sávszėl.
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #90009 üzenetére
Te is mondottad teljesen nem szakad meg a kapcsolat PSN ről nem dob le csak a multis játékokból léptet ki, így a mobilos és PCs érv nem állja meg a helyét hiszen egy játéknak sokkal komplexebb kapcsolatot kell fenntartania folyamatosan mint egy telefonnak.
A routered beállításait nézd át, indítsd újra esetleg, frissíts a firmwaret ha van újabb.
Ha van lehetőséged ideiglenesen kösd ki a rotered, vagy mástól kérj kölcsön egyet.
-
nkAAA
aktív tag
válasz donceleger8 #87792 üzenetére
Nemrég léptem meg a lvl 30-at és tegnap parádéztam egy kicsit a Dark Zone-ban, de egyelőre ennyi
LucentTwo-t + Thorpapát akkor felveszem, aztán részemről pöröghet a buli!
https://twitter.com/nkaaa
-
dilipok
veterán
válasz donceleger8 #82769 üzenetére
erre gondoltam: Now with the Guest Play option to compete with friends. De ha nem, hat nem
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz donceleger8 #82766 üzenetére
szerintem valamit elnezel, vagyezek kozul egyik sem az amit keresel? (foleg bold)
Other modes/features in FIFA 15 include:
FIFA Ultimate Team
Match Day – jump straight in to play head-to-head offline against a friend or the AI
Tournament Mode – returns to FIFA 15 with all new tournaments
Online Seasons – compete online in a season format. Now with the Guest Play option to compete with friends
Online friendlies – compete online against your friends
Co-Op Seasons – compete online with a friend in 2v2 matches
Skill Games – 26 new Skill Games added to the popular practice mode including four new games that cover the basics – dribbling, shooting, passing, defending
Practice Arena – practice in a 1v1 situation against the all new Next Gen Goalkeeper
Match Day Live
EA SPORTS Football Club[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #82766 üzenetére
Itt érdeklődj: Fórumok » PC játékok » FIFA 16
A topikgazda is PS4-en játszik, és van egy aktuális bajnokság is nálunk,
bár ahogy látom nem túl rózsás a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz donceleger8 #82390 üzenetére
Én pont azért szedem most az AC Black Flag-et gondoltam végigjátszom úgy is szar idő van anno megvettem egy akció keretében és még ki sem játszottam
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
LeventeV
senior tag
válasz donceleger8 #82360 üzenetére
Szia. Maguk a konzolok és a játékok régiófüggetlenek, így mindegy, hogy honnan szerzed be a játékot, és hogy honnan van a géped. Viszont a DLC-vel vigyázni kell. Azoknál már számít a játék régiója.
Ha a játékot az amerikai store-ból vetted, akkor onnan kell vedd a DLC-t is hozzá. Ha a játékot európai store-ból vetted meg, akkor a DLC-t is egy európai storeból kell megvedd.
Az üzletben kapható dobozos játékok szinte mind 2-es régiókóddal vannak ellátva (Európa), így azokhoz európai store-ból kell DLC-t vásárolj (angol, magyar, német, stb.)
-
kovsol
titán
válasz donceleger8 #82360 üzenetére
Probléma akkor van ha a DLC és az alapjáték nem azonos régióból van.
Pl egy Magyarországon vásárolt lemez játékhoz akarsz season pass -t venni, akkor azt csak EU store-ból tudsz venni ami azonos régió ugye hazánkkal. USA profilon vett DLC nem fog együtt működni a magyar lemezes játékkal.
Digitális kódok is többnyire régióhoz vannak kötve. Szóval tegyük fel amerikai amazonon veszel egy PS+ feltöltő kódot, akkor azt nem fogod tudni beaktiválni a magyar fiókon.Van ezzel foglalkozó bejegyzés kezdő hsz-ben: [link]
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
toompa
őstag
válasz donceleger8 #82128 üzenetére
Pont feletted írtam le a választ...
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #82087 üzenetére
DLC-k is megoszthatóak. Egy csak a probléma, az Ubisoft játékok nem minden tartalma osztódik meg. Vásárlás előtt járj utána mi osztódik, és mi nem.
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #80872 üzenetére
Kék halál ha jól tudom abban merül ki hogy nem bootol be a gép csak kéken világít az állapotjelző led a PS-en.
Próbáld ki a PS-t:
-másik HDMI bemeneten
-másik HDMI kábellel
-másik TV-n.Ha ugyanezt produkálja vidd szervizbe.
-
user137
őstag
válasz donceleger8 #79036 üzenetére
aha HDMI1, de ha leveszem a PS4-et 720p-re, akkor is szaggat. nagyon érdekes...
az meg, h az UHD meg a 4k között mi lenne a különbség, azt csak a szakértők tudhatják.
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #73854 üzenetére
Gyári töltővel nem lehet gond ha rajta hagyod.
Csak addig tölti amíg kell, utána az elektronika lekapcsolja a töltést.
-
dinostaRR
tag
válasz donceleger8 #73854 üzenetére
Szerintem ha teljesen feltölt akkor nem vesz fel több áramot bár lehet kijavítanak. Villogni se villog
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #72774 üzenetére
rocket league,-os történetet nem tudom, megvan a játék, csak must nincs plus előfizetésem.
Értelem szerűen ha újra előfizetek akkor majd megnézem,
vagy ha valakinek megosztásban van majd nézzen rá.Láttam Tegla is írt az üggyel kapcsolatban, érdekes.
Az is lehet fentebbi játék kakukktojás.Más megtudja ezt erősíteni?
Illetve azt mondod hogy a psplus kedvezmények nem osztódnak.
Szó szerint értelmezve ez igaz is.
Kedvezményesen más fiókkal nem vásárolhatsz ha nincsen előfizetésed.Az már más kérdés ha a plus előfizetésőssel rendelkező gazdafiók megvettem és megosztotta veled, de ezt már kitárgyaltuk korábban.
------------------------------------------
Köszönöm az idáigi észrevételeket, még picit pofozgatom,
de akkor úgy látszik orbitális badarságot nem írtam, ez örömteli. -
Remi1234
aktív tag
A plus elofizu nem osztódik. Csak multizni tud a secondary.
PSN ID: RemiFungus
-
Nayrobi
őstag
Neked kellett volna továbbra is megvenned a ps+t, mert így a régebbi ingyenes játékokat buktátok.
-
Tegla80
addikt
Szia
A Rocket League az kulon kategoria kell legyen e szempontbol.
Pl anno leszedtem En is...(jatszani nem jatszottam vele)....azota letoroltem a geprol....most megneztem es nem ingyenes szamomra(holott akkor megkaptam) es a letoltesi listamban sincs mar.
Szoval sztem azert nem tudta haverod sem a Tiedet hasznalni,mert ez egyszeri letoltes volt valamiert.(mint En sem erem mar el ingyiben.).....nekem spec nem hianyzik es lehet amikor letoltottem irta is a leirasaban(azt nem olvastam el), de jobb ha mindenki tudja,ha torli a jatekot,akkor bukja is.Plus tema(megosztasarol)
A sajat plus -om lejart es epp hosszabitas elott vok....Viszont ami a gepemen van jatek es a plus adta az indul es a multi is megy,mert van masik plus os acc is a gepemen primary-kent amin ugyan ugy megvannak ezek a jatekok.(vagyis most a mas plus-a miatt erem el azokat a jatekaimat amik ezen is megvannak es a multit is ,mig nemtom a sajatom megujitani....ami a haver plus os accjan nincs meg az nalam sem indul jelenleg.....arra kell a sajat plus-om.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
marilllyo
veterán
Mindennel tudtok mindketten játszani. Azzal a profillal kell letölteni amivel meg lett vásárolva!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Neoteric
addikt
Ezzel szemben amikor én beszereztem a rocket league-t az ingyenes játékok alatt, s ezután megosztottam a fiókot, haver nem tudta beszerezni, mert lakat volt nála.
Annak pedig működnie kellett volna, ha a te fiókod volt nála primary.
További érdekesség, hogy amikor az én plusom lejárt, utána ő aktivált egy plust, de ennek ellenére nem engedett játszani a rocket league-el online másokkal, holott az ő fiókja elsődleges az én gépemen.
Amikor a te plusod lejárt, akkor nem csak online nem tudsz többet a ps plus ingyenes játékokkal játszani (rocket league), hanem sehogy. Azokat addig éred el és addig osztódnak, amíg él az előfizud.
Tehát ha valami olcsóbb psplussal azt csak az veheti meg, akinek a fiókján van a plus. De utána mindketten használhatjuk a játékot?
Pontosan, mindketten. A kedvezmény nem is osztódik, csak a játék, ami kedvezményesen lett véve.
PSN: ne0teric_sAN
-
zzola
titán
válasz donceleger8 #72777 üzenetére
-
zzola
titán
"Tehát ha valami olcsóbb psplussal azt csak az veheti meg, akinek a fiókján van a plus."
Ez eddig sem volt kérdés (mindig így volt)...
-
Tegla80
addikt
válasz donceleger8 #72690 üzenetére
Hali.
Az a baj,h akkor kb mindent rosszul tudsz.
Eleg egy plus mert igy is eleri mind2-t gep a tartalmat,multit is mig el az elofizu.
Plusz a bf vasarlas(vagy mas tartalom)is megy kozosben,olcsobban.
(oldal tetejen ott az osszefoglalo.....olvasd at pls. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
cross56
senior tag
válasz donceleger8 #72690 üzenetére
A másik fél is ugyanúgy tud játszani vele, illetve multizni.
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
válasz donceleger8 #72371 üzenetére
Nekem megvolt a wrc5, 4 nap volt platinázni, utána tovább is adtam rajta. Ha tetszett a Milestone-féle wrc az előző genben, akkor ezzel is el leszel, bár határozottan gyengébb náluk, a ps2-es Evolution-féle wrc-khez pedig kár is hasonlítani. De igazából annyira nem vészes, meg azóta jött peccs is hozzá, de számomra nincs elég tartalom benne. A Seb Loeb Rally Evo-t még májusban előrendeltem, jövő hónapban kiderül milyen lett. A demo nem jött be túlságosan, szebb mint a wrc5, a fizika is próbál reálisabbnak hatni, de...mind1, nem fogom lemondani, maximum platina után gyors elpasszolom. Ha viszont igazi rallyra vágysz, akkor várd meg a Dirt Rally áprilisi megjelenését.
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
válasz donceleger8 #72272 üzenetére
Erre valaki? Vagy ennyire nem érdekel senkit sem a rallys játék?
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #65749 üzenetére
Miután a megosztás megtörtént barátoddal, mindketten tudtok játszani a játékokkal, teljesen mindegy hol vásárolod meg, be kerül a library-ba, és onnan mindketten le tudjátok szedni.
(#65755) stickles
TV beállításai között kép élesség állításával is el lehet némi eredményt éri.[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz donceleger8 #61576 üzenetére
Hú még a legelső frissítéssel jött. Az előtt megállás nélkül pörgött, utána azért nem, csak a meccsek végén jött elő megint. De fényévekkel jobb mint a megjelenés után
We were here
-
bandi0000
nagyúr
válasz donceleger8 #61406 üzenetére
témán belül a lapozó felett van egy ilyen rész:
Fórumok » Konzol játékok » PlayStation 4 (kiemelt téma) (m) és a borítékra katt rá
Xbox One: bandymnc
-
Telda
addikt
válasz donceleger8 #60611 üzenetére
Értem, köszi!
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #60137 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Ezt a részét tudom, hogy nem az üzlet vállalja a garanciáztatást.
Garancia futárra irányult a kérdés, és ennek igénylésének menetére. De akkor ezek szerint ez mindenkinek jár.
Ennek a számát, esetleg ha megnéznéd, azt megköszönnénk.(Nem kell most azonnal, de ha munkába vagy, és megnézned, majd ezek után ide beírnád, azt megköszönnénk. Szerencsére nekem idáig nem volt gondom, viszont van akinek akad, ő dolgukat segítenéd, ha tudsz mondani valami "hivatalosat".)
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #60126 üzenetére
Köszi a választ, számot tudsz adni, hol lehet megigényelni futárt?
Továbbá, ami még felmerül, futárt minden PS4 tulaj tudja igényelni (már akinek van érvényes hivatalos SONY garanciája), vagy csak az aki tőletek vásárolt?
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #60103 üzenetére
Ha már ott dolgozol, akkor a garancia menetérő is írhatnál. Te mit tudsz?
-
konikan
aktív tag
válasz donceleger8 #60103 üzenetére
Még a végén ki is kapod Komolyra fordítva, ne vedd a szívedre.
marilllyo
Teslagrad szvsz. nagyon jó, ha tetszik a side-scroller stílus- ezt ajánlom.
Grow Home kb. 10 percig kötött le.[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Tegla80
addikt
válasz donceleger8 #59719 üzenetére
Az meg olykor elmegy,h egy kabelt dugdosol a 2eszkoz kozott,de azt remelem tudod,h ezen kabelen aram is kozlekedik es csak kikapcsolt allapotban szabad bedugni illetve kihuzni!Kulonben nagyon hamar hazavaghatod valamely eszkozon a hdmi csatit vagy magat az eszkozt.
Plusz a sok mozgatastol kikopnak a csatik....
Jelen esetben En megprobalkoznek egy uj kabellel,hatha az segit....(plusz egy hdmi oszto sem artana,h ne kelljen dugdosnod,mert nem egeszseges....)Prof01
megis mi ujat vartal magatol a palyatol azon kivul,h sotet lesz?
Nekem spec tetszik amit abban a par percben lattam tegnap este.....megfelelo felszerelessel ellatva az eszkozeinket ,felkeszulve az ejszakai hadviselesre sztem jo moka lesz.zoltannagy
azt csinalhatja siman a tv-is.....sot mivel irod,h azt kihagyva mar nincs is a jelenseg,igy valszeg az is okozza.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
zoltannagy
aktív tag
válasz donceleger8 #59719 üzenetére
Érdekes dolgok ezek. Nekem a hanggal volt gondom Optikain keresztül. Mikor simán össze volt kötve a TV és a házimozi optikain játék közben néha elment a hang pár mp-re. Most, hogy közvetlen a Ps4 van közvetlen összekötve a házimozival, semmi gond nincs. Erre nem tudtam rájönni, hogy mitől lehet.
-
Axel100
tag
válasz donceleger8 #58853 üzenetére
Nekem se volt eddig!
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
phgergo
aktív tag
válasz donceleger8 #57631 üzenetére
Mtu allitas a megoldás. Nekem azóta megoldodott a lassú letoltes.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
Lackooo84
nagyúr
Pause/resume, igy kell játszani, amig elfogadható sebességre nem gyorsul. Ha visszalassul megint.
-
marquuard
veterán
Te semmit nem tudsz tenni. Ezzel egy darabig együtt kell élni. Van, amikor 5MB/s-ot is eléri a letöltési sebesség és van, amikor kilobájtokkal szedi.
PSN ID: marquuard
-
Neoteric
addikt
válasz donceleger8 #57619 üzenetére
Nem, ingyen cucc is osztódna, csak mivel lejárt a ps plusod az amerikai accodon, így buktad a játékot. Nem csak megosztva, hanem azon az accounton is.
PSN: ne0teric_sAN
-
Lackooo84
nagyúr
válasz donceleger8 #57617 üzenetére
Ha az usa accountra vennél plust akkor le tudnád szedni. Anno a magyar accra kellett volna aktiválnod a 14 napost, és azzal a letöltési listába tenni.
-
bandi0000
nagyúr
válasz donceleger8 #57615 üzenetére
Csak akkor tudsz játszani az ingyen játékokkal ha van ps+ od, de azok is osztódnak
Xbox One: bandymnc
-
toompa
őstag
válasz donceleger8 #57508 üzenetére
Az,hogy hozzárendeled a kártyád az us accounthoz és azt engedi,az még nem azt jelenti hogy vásárolni is tudsz sajna...
Azt nem fog engedni. A magyar account és store más tészta.Attila VÁC: Emailben kiküld egy regisztrációs mailt. Ha arra nem nyomsz rá,nem megy tovább a regisztráció. Ha PS4-en csinálod,akkor így megy. Gépről még nem csináltam. Ott nem tudom hogy megy.
[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
válasz donceleger8 #57323 üzenetére
Szia
Hát ezt neked kell tudni, ha csak fifázzol és más játékkal nem szoktál játszani. Meg onlineozzol , meg fontos hogy az idei csapat össze állítás legyen benne akkor én a 16-ot venném.
Ha csak néha játszanál vele akkor meg a a 15-őt.www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
toompa
őstag
válasz donceleger8 #57188 üzenetére
Én csak megpróbálnám a store-ban is,PS4-el bepötyögni...
-
Gebriel
veterán
válasz donceleger8 #57183 üzenetére
Próbáld weben regisztrálni.
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #57183 üzenetére
Nagyon jó kérdés, érdeklődj a bankodnál, vagy a sony support-nál.
Általában szokott működni, nekem különösebb hókuszpókusz nélkül megy a fizetés UK fiókkal is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz donceleger8 #55530 üzenetére
Nem a psn szar, hanem a Rocket League szerverei nem mennek. Nálam ment kora este egy darabig aztán lehalt. És mivel bf4-et tudtam játszani közvetlen utána, így gondolom nem a psn a szar "már megint".
Nem gondolták volna hogy ennyien akarnak majd játszani vele, és úgy jártak mint az evolution studios a driveclubbal.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Robi86
senior tag
válasz donceleger8 #55328 üzenetére
Nekem is ezt írta alul, de ettől függetlenül tudtam online játszani.
-
tarti19
senior tag
válasz donceleger8 #53088 üzenetére
Eme esetben nem értem a negatív tapasztalatod. Mégis mit vártál egy sok ezer km-re lévő szerver, majd instant képes lesz kiszolgálni? Majd amikor átköltöznek az európai helyszínekre a szerverek, akkor lehet igazán obejktív véleményt alkotni.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
tarti19
senior tag
válasz donceleger8 #53042 üzenetére
Amerikában élsz ugye?
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
törölt tag
válasz donceleger8 #52119 üzenetére
JÁÁÁÁJ...
De. Az INGYENES (instant game collection) játékok nem fognak menni. A megvásároltak (akár azok is, amik psplus-al olcsóbbak voltak a vásárlás pillanatában) azok menni fognak a másik accounton is. Akkor is, ha már nincs psplusa./kivétel, ha régiózár alatt vannak, és a másik acc másik régióban van, de ebbe már bele se menjünk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz donceleger8 #52111 üzenetére
De igen, de ahogy írtam a szolgáltás osztódik (azaz a tartalma), de a szolgáltatáshoz járó kedvezmények NEM.
Azaz multizni tudsz az usa fiókoddal, de a sztórban a psplus kedvezmények/vásárlások nem élnek. -
donceleger8
őstag
válasz donceleger8 #51811 üzenetére
Úgy néz ki nem fog összejönni a kártya hozzáadása, minden lehetséges formában megpróbáltam, de nincs eredmény. Kártya hozzáadása nélkül viszont nem tudom aktiválni a 14 napos free psn-t.
Ha a walletet feltöltő kártyával töltöm fel, akkor tudom aktiválni a 14 napos ingyenes psn-t?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Djuree
félisten
válasz donceleger8 #51799 üzenetére
magan a gepen nem fogadja el, pcn a psn accountban add meg, ott elfogadja.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #51799 üzenetére
Magyar fiókomon próbáltad megadni ?
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #51649 üzenetére
Ahogy előfizet újra a plus szolgáltatásra, újra megtalálod a listádban, és le tudod tölteni/ tudsz játszani a játékokkal.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #51604 üzenetére
Ez egy játékkonzol, .iso és hasonlók lejátszáshoz vagy PC, vagy média lejátszó kell.
-
Madwe
nagyúr
válasz donceleger8 #51604 üzenetére
Nem az és nem is lesz az soha. isora ne számíts pl, meg külső hdd tartalomkezelésére se (így nehezebb lesz ha lehet egyáltalán majd warezolni rá)
-
Ronam
addikt
válasz donceleger8 #51366 üzenetére
Ezt ki mondta neked, hogy nincs részletfizetés? Ráadásul most 0 Ft kezdőrészlettel lehet náluk venni PS-t. Már van náluk XO is .
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz donceleger8 #50176 üzenetére
Mivel a ps4 kb +40%os erőfölénye pont annyi, amennyi erőforrást elvisz 1080p kiszámolása 900phez, illetve kb annyi mint 720phez képest a 900p igényel, ezért nem, jellemzően ugyanolyan grafikai színvonal mellett csak a felbontás van egyel nagyobb kategóriában. Vagy ugyanakkora az is
(#50184) Vasy09 ez a google dns rendszere, ez nem lesz rossz kb soha amúgy indokot már leírtam párszor h miért lehet, valszeg ugyanannál a netszolgáltatónál vagytok akinek a dns táblájából kiesett félre ment történt vmi ezzel az ip cím feloldással...
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz donceleger8 #50129 üzenetére
Te, komolyan nem tudom. Állítólag világosan le van írva, és a Sony nyilatkozott arról, hogy semmi gond, bátran meg lehet osztani két fél között egy accountot (a rajta lévő harmadik fél által készített tartalmakkal együtt). De én itt és pl itt vagy itt semmi ilyesmit nem olvasok (inkább az ellenkezőjét azzal kapcsolatban, hogy köteles vagyok védeni az accountomat jogosulatlan fél belépése ellen), de lehet, hogy rosszul értelmezem.
De mindegy, játszunk ameddig lehet, és majd vakarjuk, hogy ha viszket. Aki meg nem osztozik senkivel úgyis magasról...[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz donceleger8 #49641 üzenetére
Nekem bejött, de csak is a gyári! Az utángyártott nekem elég gagyi hatást keltett, és ráadásul szerintem nem is állt benne olyan jól, mint a gyári!
Gamertag: Vasy09
-
InterFox
senior tag
válasz donceleger8 #48158 üzenetére
PS4 SPEED DOWNLOAD
A Primary DNS-re én 8.8.8.8-at használtam
A Secundary DNS-re 8.8.4.4-et
ezek a google ip-i.
Tényleg gyorsabb lett!PSN ID: interfoxthedead
-
PandaMonium
őstag
válasz donceleger8 #45832 üzenetére
Nem "illegális konzolokat" árultak. Szimplán adót csaltak, úgyhogy beköszönt hozzájuk a NAV. Ha teljesen őszinte akarok lenni teljesen mindegy honnan vásárolsz (kivéve persze a "nagyokat", MM, Euronics, stb. ahol drágább is a gép) úgy sem lesz teljesen tiszta az üzlet könyvelése. Ha Sony garival adják akkor teljesen mindegy honnan veszed, ha bezárják a boltot neked akkor is lesz gari a gépeden.
What I cannot create, I do not understand
-
Jhonny06
veterán
válasz donceleger8 #43817 üzenetére
Nem jár hozzá alapból.. amúgy nem feltétlenül szükséges megvenni hozzá, csak jól szellőző helyre tedd és akkor nem lesz gond a melegedéssel. Elég stabilan áll magától is a ps4, de az állvánnyal nyilván jobb. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz donceleger8 #42116 üzenetére
A magyarhoz is van 14 napos PS+, én is így vettem meg a DC-t! Mert ugye nálam meg az US a fő profil, s azon van az éves PS+ is!
Gamertag: Vasy09
-
Neoteric
addikt
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz donceleger8 #42108 üzenetére
Multizni nem fogsz tudni. Single menni fog. Nekem is most magyarázták el. Az a lényeg, hogy arra a profilra, amelyikhez van ps plus legyenek megvéve a multis játékok.
-
PistiSan
addikt
válasz donceleger8 #41800 üzenetére
Én is pont ezt számoltam, hogy ha veszek éves előfizetést akkor kapok ingyen játékokat.
Itt van pl a infamous first light amit valószínűleg nem vettem volna meg még 5-6E forintért sem, viszont nagyon jól le szórakozok vele
Pár nap és lejár a próba ps+-om, de valószínűleg veszek éves előfizetést, elsőnek soknak tűnt az a 15K /év, de az havonta csak 1250ft, internetre ennek a többszörösét fizetem.(#41812) Gebriel
Igen![ Szerkesztve ]
-
djsensore
tag
Nem teljesen értem ezt a van ingyen játék nincs ingyen játék monológod Peace
[ Szerkesztve ]
-
optikal
tag
Szerintem félre értesz...Én csak erre válaszoltam......:"Jut eszembe azon nincs semmiféle előfizetésem mégis multiztam a 3. résszel."
PSN:Optikal89
-
Ronam
addikt
-
gyuromoj
veterán
válasz donceleger8 #41721 üzenetére
Csak érdeklődök. Köszi a választ!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tDr1v3r
veterán
válasz donceleger8 #41583 üzenetére
Oke, ez szep meg minden de az olcso 4k TV-k rosszabb panelt kapnak mint a hasonlo aru Full HD-k. Szinekben, feketeben, fenyeroben elmaradnak... en ezert nem eroltetnem. 3 ev es lesz normalis is, addig felesleges eroltetni.
Felreertes ne essek, HDPI rulz meg ilyenek de meg nem eri meg TV-ben.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Madwe
nagyúr
válasz donceleger8 #41580 üzenetére
Túlárazott. Mert nem csak a méret a lényeg és igenis 30hzes 200ms ilagos ótvar vacak panellel lehet 40 colos 4k tvt venni ócóért, ami kb annyit is ér... mellesleg 4k-s 40 colt kb fél-1 méterről kell nézni h legyen értelme. azaz az inkább monitor
Nem, nincs kész a szabvány. Attól még lehet venni, jól mondod. Pont ez a probléma. Nem végleges, még mindig nem (vagy már esetleg igen 2014 végétől?) és e miatt nem is lehet olyan tv-t gyártani, ami pontosan tudja a szabványt. Ne csak a 4k-nál ragadj le, hogy azt tudja, meg h mekkora a mérete, mert ennél sokkal többről van szó, máskor kicsit nézz utána jobban te
Múltkor is szóltak amúgy h ez nem az a topik, ne itt legyen erről szó - uh. részemről ez az első s utolsó poszt ebben a témában, a kezdeti iránymutatást leszámítva, de az ps related volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest