Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79951) Peat76


Peat76
őstag

:C KÉSZ az UNCHARTED 4!! :C
[link]
Hogy a bitang qrv* életbe kell ennyi idő a sokszorosításhoz? :Y
A digitálisan előrendelők, mint én :C , igazán megkaphatnák ma is!!

[ Szerkesztve ]

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

(#79952) Kendek válasza bandi0000 (#79948) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ezzel semmi gond. Jöjjön el a 4K, a VR és a jobb grafika meg teljesítmény ideje, csak éppen a következő generációban (PS5). Abban nem lennének kompromisszumok, csak az idő ami addig eltelik. Jelenleg a hardvert nem a VR-hez tervezték (szóval érdemes lenne frissebb alapokra építkezni), a 4K-hoz nem elég, a nagyobb teljesítmény meg csak árt a piacnak. A fejlesztők ne úgy fossák ki magukból a játékokat, hanem érdemben fejlesszenek.

<-ƘƘ->

(#79953) FuRiONight válasza bandi0000 (#79938) üzenetére


FuRiONight
őstag

Ez kimaradt: engem se a 3D se VR nem hozz lázba, de ez akkor is egy lavinát indít el. Meglátjuk ki mi lesz kesobbiekben.

Várom a poenvideokat VR -el kapcsolatban, hogy felrúgja a tv, elesik kabelen es úgy dönti le a tv-t stb. ... :D

Ahogy írtam is, mind2 oldalnak meg kell felelni, ami nem egyszerű (jelenlegi es jövőbeli ps user-nek is)

[ Szerkesztve ]

(#79954) bandi0000 válasza FuRiONight (#79953) üzenetére


bandi0000
nagyúr

Na jah kár is vitázni rajta, majd mindenki eldönti mi éri meg neki

Xbox One: bandymnc

(#79955) Madwe válasza FuRiONight (#79950) üzenetére


Madwe
nagyúr

Mert a 4khoz egy alsóhangon 2-300.000 vga kell. És az csak a vga. Mert konzolt bővíteni nem tudsz, mert nincs rá felület. De ha tudnál is, az apu előnyei rögtön elvesztek, mert egy nagy késleltetéses lassab folyamon közölsz adatokat, nem pedig egybeépítve, közös memóriacímtérrel. Ha meg akarsz új grafikát meg csúcs vrt, arra ott a pc, nem értem miért kell itt is meg az xboxos hírnél is ilyeneket írni, aki ilyet ír miért nem pct használ?
Konzolok előnyei: plug and play, rögtön megy minden, stabilan fixen, minden arra van írva, nagy felhasználóbázis, jó exklúzívok. Namost ebből kb már semmi nem maradt mert itt is folyamat patchelünk day0 day1 is, akár akkorát mint az egész játék (ok ez a kiadók sara, de akkor is) de most még a felhasználóbázist is töredezzük meg, a fejlesztők akik eddig sem voltak az optimalizálás magaslatán majd pont 2x annyi hwra fognak fejleszteni, s nyilván mindkettőt hasonlóan priorítani.
És akkor még mindig ott van h egy jelenleg működő, optimális s egyetlen profitot termelő terméket miért áldozzanak be a vr miatt, ami simán lehet akkora bukta mint a ps kamera mondjuk.
Annyi sebből vérzik ez, h nem igaz.

[ Szerkesztve ]

(#79956) Kendek válasza bandi0000 (#79954) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ez az, akinek nem számít a lóvé annak tökre mindegy, inkább örülne egy feles generációnak. Két felhasználói csoport van, az egyik azért veszi a konzolt mert nem akar évente PC-t fejleszteni (ergo olcsóbban kijön), a másik pedig pusztán kényelemből (nem akar PC-vel meg beállításokkal sz@rakodni, csak játszani). (Jó, meg vannak akik a húzócímek veszik PC mellé.) A siker attól is függ, hogy kik vannak többségben, de szerintem senki nem akarja, hogy a jelenlegiből egy szegények konzolja váljon.

<-ƘƘ->

(#79957) FuRiONight válasza Madwe (#79955) üzenetére


FuRiONight
őstag

Ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok. Nem én találtam ki, én csak a pletykára reagáltam, ami kb. minden oldalon kijött már. Ha mégis igy lenne, ezek lehetnének az elképzelések. Xbox-os hirnél nem is irtam, nem tudom, hogy honnan vetted.

Köszi megvan a pc-m, pont ma adtam el a vga-t egész jó áron. Tovább épitem le. Mióta konzolom van nincs se időm energiám pc-re. Arra a napi 1-2 órára nekem bőven elég a konzol. A grafikával nincs bajom, ellenben volna még mit javitani (pl. store rendszer)

Se a 3D, se VR nem hozz lázba. Tátott szájjal nézem, hogy ilyen árak mellett, pillanatok alatt elfogy a készlet, és ugye ehhez még kell egy elég bika gép is, ami szintén nem olcsó.

"És akkor még mindig ott van h egy jelenleg működő, optimális s egyetlen profitot termelő terméket miért áldozzanak be a vr miatt, ami simán lehet akkora bukta mint a ps kamera mondjuk.
Annyi sebből vérzik ez, h nem igaz.
"

Mert a VR-ben hatalmas pénz van, és a konkurenciához képest a Sony VR még elég olcsó is. Ez a generáció újat már nem fog tudni mutatni, kell valami újdonság, ami +++bevétel. Az MS is hasonló dolgon gondolkozik. Vajon miért akarja mind2 konzolgyártó ilyet? :U

Kendek: Szóval ez a kérdés, hogy hosszabb távon is megéri-e nekik a rövidtávú haszon? Látod, ezt nem tudom, de a sony pénzügyi szakértő majd kiszámolják, én ezért nem kapnák semmit :C

[ Szerkesztve ]

(#79958) Kendek válasza FuRiONight (#79957) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A Sony-nak rövidtávon bevétel, a felhasználóknak és a platformra fejlesztőknek meg kiadás. Azért eléggé kiélezett a piac ahhoz, hogy kétszer is meggondolja egy ekkora vállalat a lépését. Igen szerencsétlen lenne, ha épp egy hasonló, a későbbiekben rossznak bizonyuló döntés miatt vesztenének piacot (és ezzel hosszútávon bevételt). Szóval ez a kérdés, hogy hosszabb távon is megéri-e nekik a rövidtávú haszon?

<-ƘƘ->

(#79959) vonSux


vonSux
őstag

Anno ebben a topikban is dumáltunk arról, hogy a telefonok (200 - közel 300eft-os készülékek) kijárták az utat és simán elképzelhető, hogy a konzolok "megszokott" megjelenési ciklusa lerövidülhet (nyilván más a két termék de nagyon sok hasonlóság van bennük). Sokak szerint ez teljesen elképzelhetetlen volt. Most meg minden héten van valami pletyka ezzel kapcsolatban. Az eleve nem bika hw (hol vagyunk az alap 1080p-60fps-től?), VR, 4K meg jó alap a marketingnek, hogy még több pénzt csináljon. Félreértés ne essék, nekem sem tetszik ez, de sajnos a többség szerintem(!) simán és önként megy majd a kasszához ha ügyesen becsomagolják majd azt amit ránk akarnak sózni.

(#79960) Kendek válasza vonSux (#79959) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Na jó, de szerinted a többség az tényleg azért veszi minden évben meg a csúcskategóriát a telókból mert ki is használja? Mert, hogy pl. annyival jobban futnak rajta a játékok? Nyilván nem. Játékkonzolt viszont azért veszünk, hogy játszunk rajta. Nem mellesleg ami játékokat mobil eszközökre terveznek, azok vígan elfutnának teljes pompájukban a PS4 jelenlegi változatán is. Egy apró kis chiphez képest erőgép az AMD több éves APU-ja is. Nem egy kategória a kettő.

<-ƘƘ->

(#79961) LeventeV


LeventeV
senior tag

Mi van ha a PS 4.5 az valójában a Slim lesz, nem lesz HW-es javítás és csak engedélyezik a 4K felbontást, mondjuk az indie játékoknak?

(#79962) vonSux válasza Kendek (#79960) üzenetére


vonSux
őstag

Ugye csak játszunk a teóriákkal, vagyis; pl két-háromévente megjelenik egy upgrade-elt konzol (kicsit erősebb, kicsit kúlabb, stb). Sokan megvennék, mert (lsd telefonok) a fentiek számítanak. A pc-hez már nagyon hasonlatos (cáfoljatok ha tévedek) fejlesztés miatt a kompatibilitás sem megoldhatatlan. Vagyis nem, a többség nem azért vesz next gen telefont mert kihasználja, hanem a marketing miatt. Én azt mondom, hogy a szórakoztató elektronikában is nagy tempóval csökken egy-egy termék használatának a ciklusa, miért pont a konzol (az egyre erősebb játékipar) állna ennek ellen? Hangsúlyozom, hogy csak filózgatok, nem állítom, hogy ez vagy az lesz.

(#79963) Kendek válasza vonSux (#79962) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Egyrészről a konzol az csak egy egyszerű, eldugott használati eszköz, a drága telefon pedig státuszszimbólum.
Másrészről a játékfejlesztőknek igen nagy befolyásuk van a dologra, tekintve, hogy lényegében nekik fejlesztik a hardvert. Nincsenek extra, kompatibilitást nyújtó szoftveres rétegek, a hardvert kell meglovagolniuk. A fejlesztőknek az a jó ha egy-egy generáció az kitolódik annyira, hogy megérje rá fejleszteni (megírni egy optimális játékmotort). Vagy, hogy sokkal sűrűbben jöjjenek az egyre nagyobb teljesítményű generációk, amelyek egymással nem kompatibilisek. Nekik az újra kiadott játékokból jó bevételük van. De az, hogy egy generációban többféle hardverre keljen dolgozniuk, az egyszerűen veszteséges, felesleges extra költség és munkaidő.
A különböző eszközök használati ciklusának rövidülése éppen, hogy nem a fogyasztók érdekeit szolgálja, hanem, hogy a zsebünkből húzzák ki a pénzt. Van amit érdemes megfizetni mert már annyival többet is nyújt, de pl. a telefonoknál maradva, az a fél-egy év mégis mifajta pluszt tud nyújtani amiért még többet érdemes fizetni, folyamatosan?

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#79964) Robi86


Robi86
senior tag

Itt is volt rá példa, hogy amikor kijött a 12xx széria, többen is lecserélték az egyel vagy kettővel régebbi szériás gépüket, pedig bevallottan semmi gondjuk nem volt azokkal sem (talán a hang). Amíg vannak ilyenek, elég ha csak egy kicsit lesz erősebb az állítólagos "ps4,5", viszik majd azt is mint a cukrot, mert milyen ciki már ha nem... :)

(#79965) ribarszki


ribarszki
őstag

Kicsit off: Milyen sikerjátékot tudtok ajánlani ps4-re ami izgalmas, mászkálós, keresős, akcióval megspékelve.. Arra kell, hogy néha 1-2 órára le tudjak ülni és kicsit kikapcsolni. Semmi multi, simán single mód. A Dying Lightot már beszereztem, illetve tervben van a gtaV, valamint majd a doom4. Mit tudtok ajánlani amivel nem nagyon lövök mellé, és magával ragad a játékmenet? Tudom, mindenkinek más és más de úgy nagy általánosságban ami közönségkedvenc :)

(#79966) vg válasza Robi86 (#79964) üzenetére


vg
addikt

Ciki? :W Ne már basszus, ne már.

(#79967) Kendek válasza ribarszki (#79965) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Mi más mint az Uncharted széria? Azt érdemes nyomni, kezdve az elejétől. :)

(#79964) Robi86: Na jó, de nem mindegy, hogy amíg ilyen esetben a legelső szériás gépen is éppen ugyanúgy mennek a játékok mint a legfrissebben, addig egy átdolgozott hardveren már merőben más az élmény. Előbbi nem kényszerít a váltásra (legfeljebb csak sugallja), az utóbbi meg pofán köp azzal, hogy neked sz@rabbul fog futni mint másnál.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#79968) vonSux válasza Kendek (#79963) üzenetére


vonSux
őstag

Hogy mire-miért-hogyan éri meg fejleszteni nem tudom, de ugye ezek a metódusok is változhatnak ha van pénz, paripa, fegyver. Ugyanazt írjuk csak másképp. A fogyasztók érdekeit szolgálja :D ? Persze, hogy szolgálja ameddig a fogyasztó a pénztárhoz fárad és otthagyja azt az összeget ami meg más érdekét (is) szolgálja. Az utolsó felvetésedre/kérdésedre szerintem tisztán a marketing a válasz. Nade messze vittük ezt, jönnek a modik és pontot tesznek az ötletelésre :DDD egy-két év és kiderül.

Pl a VR alatt lesz hangja a gépnek? ;]

(#79969) titi1990 válasza ribarszki (#79965) üzenetére


titi1990
tag

Én pont a héten vettem meg az Infamous Second Son-t, húsvéti akció keretében, nekem nagyon tetszik, openworld, mászkálós, pörgős játékmenettel, grafikailag is eszméletlen szép. :) 6k huf-ért jó befektetés volt.(ezért a first light nevű dlc/kiegészítő (?) is járt, szóval 2in1.

(#79970) EczkE válasza ribarszki (#79965) üzenetére


EczkE
addikt

UNCHARTED: The Nathan Drake Collection.

Asszem mindenféleképpen!

(#79971) konikan válasza ribarszki (#79965) üzenetére


konikan
aktív tag

Üdv!

The Last Of Us Remastered

szerk.
orichalcos

:F

[ Szerkesztve ]

"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

(#79972) oriic válasza konikan (#79971) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Hja ez meg a másik. Nem lesz reset, szóval minden stat megmarad. És hát ezzel lehet vagizni.

Live-Die-Respawn

(#79973) danih válasza LeventeV (#79961) üzenetére


danih
addikt

Amúgy pontosan erről van szó. BD4k lejátszás, esetleg egy-két egyszerűbb játék mehet ezen a felbontáson de már ezzel túl messzire megyünk, illetve valószínűleg a VR külső dobozkáját (splittert) is integrálják a házba (2 hdmi kimenet lesz tehát).
Ez a PS4.5, aki hardveres upgrade-et vizionál eléggé el van tévedve...

(#79974) marilllyo válasza Kendek (#79967) üzenetére


marilllyo
veterán

Ha jól emlékszem X360-nál pl. Bf4-ben ha volt HDD a gépedben akkor szebbek voltak a textúrák . Ott már ezt eljátszották. :DDD

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#79975) oriic válasza konikan (#79971) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ez van amikor több ablak van megnyitva. :D Paragon hírhez akartam ezt írni bocsi. :D

Live-Die-Respawn

(#79976) tuki2200 válasza marilllyo (#79974) üzenetére


tuki2200
senior tag

Bf3 HD textura packet le lehetett tölteni jah, de ps3-on is volt ilyen 😅

(#79977) andro93 válasza Sirandrish (#79918) üzenetére


andro93
aktív tag

Úgy tekintetek a konzolra, illetve a konzolvásárlásra, mint egy kényszerű alternatívára a pc helyére a csóróknak. Ennyi erővel vegyél most egy jó pc-t, 200-ból az is bőven kijön, és nem kell abba sem másfél évente hardvert venned. A 2013 végén vásárolt i5 4570, 8gb 1600-as DDR3 ram és a már eladott 280x még most is bőven megállja a helyét, pedig már 2,5 éves konfig. Medium highon simán eljátszhatnék vele, nem rosszabb minőségben, mint konzolon.
De ha te csak azért vettél konzolt, hogy ne pc-d legyen, nem pedig az exkluzív címek, vagy a kényelem miatt, akkor válts is pc-re.
Biztos nem azt fogja meglépni a sony, hogy kukázni kell a jelenlegi konzolokat, mert csak az újon fognak elindulni az újabb címek.

(#79978) vg válasza andro93 (#79977) üzenetére


vg
addikt

"Biztos nem azt fogja meglépni a sony, hogy kukázni kell a jelenlegi konzolokat, mert csak az újon fognak elindulni az újabb címek."

Arról a Sony-ról beszélünk aki az első generációs fat ps3 után kiszedte a ps2 chipet a gépből, hogy inkább vedd a ps2-őt? Ja, ők aztán soha. Ők szentek.

(#79979) tuki2200 válasza vg (#79978) üzenetére


tuki2200
senior tag

Nem önszántából, perelték es ki kellett vennie vagy sokat fizetni

(#79980) vg válasza tuki2200 (#79979) üzenetére


vg
addikt

Aha! :D :D :D

(#79981) ribarszki


ribarszki
őstag

Nagyon köszönöm játékügyben mindenki segítségét! Rátok hallgatva Uncharted 1-2-3 és The Last of Us beszerezve :D (Már csak a szabadidő fog hiányozni :D )

(#79982) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Ismét Until Dawn kérdés! :))

Ugye törekszem hogy mindenki éljen, meg hát trófeát is ad, de sajna nem maradt életben mindenki :D
Ha végigviszem a játékot akkor kapok chapter selectet? Illetve elég csak 1-1 chaptert megcsinálni másképp és működik a dolog?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#79983) Djuree válasza andro93 (#79977) üzenetére


Djuree
félisten

200ból olyan gépet rakok össze amihez 5 évig nem kell nyúlni. nyilván úgy h a perifériák már adottak, amúgy kevés a 200k. meg persze okosan válogatok mivel ezzel foglalkoztam sok évig...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#79984) marilllyo válasza Sirandrish (#79982) üzenetére


marilllyo
veterán

Josh (ha jól emlékszem) az ő megmentéséhez a gyűjtögetős dolgok kellenek. Ha ő meghalt akkor bizony előről kell kezdeni. ( Egyébként úgy rémlik, hogy chapter select-tel nem tudsz javítani). A biztos az, ha guide-dal végig tolod.

Szerk. Azé beraktam szpojlerbe.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#79985) Sirandrish válasza marilllyo (#79984) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát az kemény. Akkor erről a platináról lemondok :K
Nagyon bejön a cucc, de azért nem fogom 3szor is végigvinni :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#79986) marilllyo válasza Sirandrish (#79985) üzenetére


marilllyo
veterán

Miért már másodszor kezded újra? :D
Nekem 4-en élték túl. Egyébként nem hosszú játék. 6-8 óra talán.
Én mondjuk csalódtam benne. :(

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#79987) Sirandrish válasza marilllyo (#79986) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nem, de ha elrontok valahol majd egy QTE-t akkor viszlát? :D
Amúgy ezt találtam közben, csak marhára nem értem :D

Esetleg valaki le tudná fordítani?
"Note on Episode Select - If you need to go back and get a trophy after a playthrough, you can mop up remaining trophies and endings by using episode select. However if you start with an episode you need to play until the end of the game to make sure your new decisions will stick. For example, if you replay episode 6, make some choices, and skip episode 7 to jump right into episode 8 using the episode menu. Then all of your new decisions from episode 6 will be reverted back to your original choices. "

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#79988) marilllyo válasza Sirandrish (#79987) üzenetére


marilllyo
veterán

A lényeg, hogy ha valahol változtatni akarsz akkor visszaugorhatsz de onnantól újra kell játszanod a fennmaradó részt is. Olyanra nincs lehetőség, hogy pl. tudod, hogy a 4. és a 7.-ik fejezetben hibáztál akkor csak azokat újrajátszani. Azért mondtam, hogy Josh-hoz gyűjtögetni kell viszont már az első fejezetben is van collectibles.

Viszont első végigjátszásnál még ne aggódj ezen mert attól, hogy úgy tűnik...még nem biztos, hogy megmurder a user. Vannak benne csavarok össze-vissza.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#79989) Sirandrish válasza marilllyo (#79988) üzenetére


Sirandrish
legenda

Akkor mégis csak jól értettem :)
Nah majd meglátom, ahogy azt is hogy hányan maradnak :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#79990) marilllyo válasza Sirandrish (#79989) üzenetére


marilllyo
veterán

Esélyed sincs, hogy elsőre megments mindenkit. Pont ez a bajom a játékkal. Ezt nem lehet tudatosan, ügyesen játszani. Hiába figyelsz oda.... Az egész játék (döntéshelyzetek) az lutri. Heavy Rain-t ezért tartom jobbnak ebből a műfajból. Ott nagyon sok döntéshelyzetben számít, hogy mennyire figyeltél oda a korábbiakban. Esetleg át kell gondolnod, hogy mi lenne a logikus válasz vagy cselekvés.
Pl. a körhintás rész után mikor kikérdeznek a yard-ok, hogy mennyi volt az idő. Hát majd felrobbantam az idegtől, hogy ott világított a pofádba az óra a falon és nem figyeltem meg hány óra volt rajta. Bár ez mondjuk nem számított semmit az endgame-be.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#79991) koncsik válasza marilllyo (#79990) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Meg milyen ruha volt a gyereken... :W
A sajátjaim itt rohangálnak körülöttem, azokon sem tudom mi van :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#79992) Sirandrish válasza marilllyo (#79990) üzenetére


Sirandrish
legenda

Pedig nekem eddig elég jól sikerült, csak aztán a 9. epizódban elszabadult a pokol :DDD
Csak most ez nekem nagyon izének tűnik.
Legjobb esetben is toljam le az utolsó 2 epizódot mégegyszer, aztán meg honnan kéne hogy kinyírjak mindenkit?
És a gyűjtögethető cuccok? Ha a 2. epizódban hagytam egyet ott akkor újra onnan? EZért nem értem, egy kis hiba és mindig elölről?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#79993) Zanik


Zanik
addikt

Érdemes PS Now miatt angol account-ot csinálni? Asszony belezúgott PS3-on (az öccsének van) a The Last Guy-ba, és most nyöszörög hogy miért nincs PS4-re. Ha csinálok account-ot és előfizetek akkor még meg is kell venni a játékokat vagy automatikusan játszható az összes a megadott listáról?

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#79994) andro93 válasza vg (#79978) üzenetére


andro93
aktív tag

A visszafele kompatibilitás más tészta.

Djuree: arra mi a garanciád, hogy a konzolod 5 évig fogja bírni?

(#79995) marilllyo válasza Sirandrish (#79992) üzenetére


marilllyo
veterán

Hát a fűrészes jelenet az első ahol ténylegesen meghalhat valaki.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#79996) Sirandrish válasza marilllyo (#79995) üzenetére


Sirandrish
legenda

Az meg azért nem 2 percnyire van a végétől :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#79997) Djuree válasza Sirandrish (#79996) üzenetére


Djuree
félisten

mennyire vannak választható opciós párbeszédek az until dawnban? mennyire kell hozzá jó angol?

andro93: arra semmi, de én csak írtam vmit a konzoltól függetlenül.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#79998) Dicker válasza LeventeV (#79961) üzenetére


Dicker
őstag

Csináljanak egy erősebb gépet 4k-ra dupla annyiért, meg egy FHD gépet, ami most van. Annyira nyomni akarják az UHD tv-ket, akkor hajrá. Nincs ezzel gond, ha nem tesznek különbséget a gépek között a felbontáson kívül, mert akinek FHD tv-je van nem vesz másikat.
Egyébként volt már szó erről a 4k-s felbontásról fél évvel ezelőtt is, de csak felskálázásként, szóval értelmetlen.

(#79999) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

Amúgy mi ez az új gép amiről beszéltek?

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#80000) Beri78 válasza Adam_Shepard (#79999) üzenetére


Beri78
őstag

Valami pletyka kezdodott, es most elszabadult a pokol :)
Olvass vissza par oldalt...

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.