Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
KenKesey
üzenetére
Ez mi akar lenni amúgy? 30.000 Ft a walletra vagy 12 hónap Ps Plus Extra előfizetés? A kép alapján wallet feltöltés, de se a Konzolvilágnak se az Alzának nem sikerült értelmesen megfogalmaznia.
"Playstation Plus Egyenlegfeltöltés 30000 Ft" ??? nincs olyan hogy Playstation Plus egyenleg
"PlayStation Plus Extra - 30000 Ft kredit (12M tagság)" ez is zagyvaság -
crue
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mert az nem splitter hanem switcher. Tehát kapcsoló.
-
crue
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Két Samsungon (S9, Android 10 és A52 5G, Android 11) próbáltam és működött mindkettőn.
-
crue
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az Android 10 (és 11) natívan támogatja a DS4-et vezeték nélkül és működik is vele a Remote Play. Ha csak a telefon gyártója ki nem herélte belőle ezt a feature-t.
-
crue
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Még annak idején PS3-on Sharpshooter puskával játszottam végig, mekkora volt

-
crue
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem tudom, nekem még nem volt meg ez a játék.
-
crue
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
A gondolatmeneteden tovább menve akkor egy antijátékos szempontjából az egész gaming átverés és látszat célt ad, mert végülis nem érsz el vele semmit.
Miért ne élvezhetné valaki az ezredik biszbasz összegyűjtését is? Egyébként nem játékban agyatlan monotonitás a plecsnik gyűjtése. -
crue
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mit gondolsz miért feltöltőzik mindenki US accon? Mert magyar kártyát nem fogad el.
Kártyát meg pont azért kér az ingyenes próbához is, amiért a többi előfizetéses szolgáltatás is (Netflix, HBO Go stb). -
crue
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
"Meg aztán...úgy csinálunk, mintha nem láttunk volna még egy Fallout 4-et. Na azt én otthagytam a francba. Ennél rosszabb állapotban jött ki."
Na ez így egyáltalán nem igaz, day1 kezdtem és nagyon sok órát beletettem, de ilyenek pl nem voltak benne, nem ment el a hang stb. Ráadásul az a játék öt éve jelent meg.
-
crue
őstag
válasz
Tuomas
üzenetére
Én jártam úgy egyszer hogy nem érkezett meg egy előrendelt játék, de nem a kv hibájából. Viszont példásan kompenzálták, mert mindenki eggyel "nagyobb" kiadást kapott mint amit rendelt és azt hiszem még egy ezrest is elengedtek az árból.
Mondjuk a TLOU2-nél idegrohamot is kapnék ha nem kapnám meg pénteken, úgyhogy az már ott van előrendelve és letöltve a gépemen. -
crue
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
A hírek szerint Európába csak olyan csomag jön amiben a játék és két fagyi van. A fullos sisakos itt nem lesz kapható.
[link]
Nem tudom mennyire megbízható információ. -
crue
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Erről pont szó van a videóban, hogy kisebb és gyengébb vagy, nem te vagy a legerősebb a terepen és ezt érezni is lehet a harcokban.
-
crue
őstag
Akinek megvan a Mafia 3 (akár ps plusból) annak automatikusan felfrissül Definitive Edition-re. Első ránézésre élesebb lett a kép és kapott HDR támogatást is.
-
-
crue
őstag
Én ezen a wrap-up témán ragadtam mióta megkaptam: [link]
-
crue
őstag
válasz
Tdizsolt
üzenetére
Karácsonyra vásárolt PS3-nál jártam úgy, hogy a kontrolleren nem működött a kör gomb. Szerencsére előtte kipróbáltam és tudtam intézni a garanciát időben, mert mégiscsak kellemetlen lett volna karácsonykor közölni, hogy sajnos a Jézuska már nincs szolgálatban, majd játszunk januárban.
-
crue
őstag
Közben én is kaptam téma kódot, úgyhogy viheti aki szeretné: TLQN-JQN5-3K3C
-
-
crue
őstag
válasz
laci1117
üzenetére
Három évig porosodott nálam a lemez, mire nemrég elfogadtam, hogy ezt én soha nem fogom végigjátszani és túladtam rajta. Ezalatt többször is nekifogtam, volt hogy 4-5 órát is beletettem, de végül mindig ugyanaz volt, nem vitt rá semmi hogy folytassam. Engem egyszerűen untatott az a játék és nem bírt elkapni a hangulata.
-
crue
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A Magyarországról elérhető store-ból törölték a konzolos verziókat, csak pc-re lehet venni onnan játékot egy ideje.
-
crue
őstag
Én befejeztem mindet, de volt hogy rohadtul idegesített. Azoktól az irgalmatlan nagy szintkülönbségektől a mapon sokszor hülyét kaptam és a teleportok se segítettek sokat ezen. Semmi értelme ennek a pályadizájnnak, csak időhúzásra jó. Más bajom igazából nem volt az Atlantiszos DLC-kkel.
-
crue
őstag
A 7.00 béta 2.00 szoftver tényleg látványosan fürgébb, maga a rendszer és a store is gyorsabb.
Itt hagyok egy 20-as kódot én is annak, aki ki akarja próbálni:B9DE-K7N2-9QFF -
crue
őstag
Érdekes amit írsz tekintve, hogy közvetlenül előtte milyen hisztit levágtál, mert valaki meg merte szólni a Witcher 3-at. Azt hiszem te voltál aki a Marvel filmeket is szapulta, holott azokra is igaz hogy a szakma és a nézők is kajálják. Nem baj ha valakinek nem tetszik valami, de azért te se sértődj meg az ilyesmin. És ne aggódj, senki nem gondolja egyetemes igazságnak amit te leírsz

-
crue
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Azt tudtad, hogy a feltűnő hacukákat és a többit nem a Marvel mozis univerzum készítői találták ki a filmekhez, hanem az elmúlt 80 évben a képregények alkotói?
-
crue
őstag
Engem nagyon beszippantott ma este a Division 2 demó. Az első részt is nagyon bírtam, de a második bétáinál húztam a számat. Mostanra viszont rendbe szedték szépen. Tényleg sokkal szebb, bár valamivel könnyebbnek is érzem, de ez nem feltétlenül baj. Annyira bejött, hogy rendeltem is egy gold editiont az imént
Nagyon jó árban van több boltban is per pillanat. -
crue
őstag
Ha valakinek van kedve 6.80 Preview 1 szoftot tesztelni, akkor ezt a kódot beváltva megteheti:
PRJA-P2NE-R5KT
A kód 20 alkalommal váltható be, ebből én már beváltottam egyszer. Ha nem tetszik, gond nélkül vissza lehet állni a legutolsó stabilra. -
crue
őstag
Pedig ez két parancsnál azért jóval többet jelent. A Pro is csak később kapta meg a boost módot azzal a lábjegyzettel, hogy bizonyos játékokban okozhat gondot. Az alap és a pro gép között ráadásul jóval kevesebb különbség van mint az új gép és a mostani között lesz. Szóval ez egy csöppet bonyolultabb egy konfig fájl sorának az átírásától. Ettől függetlenül bízok benne, hogy a PS5 megjelenéskor tudni fog egy full extrás prevgen emulációt.
-
crue
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Dehogy kapod, a GTA5 nincs benne a visszafelé kompatibilitásban. És nincs 4k-s verzió sem.
-
crue
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Oleg Gontar jó marslakó

-
crue
őstag
UK PS Plus akció 3000Ft/3 hónap: [link]
-
crue
őstag
válasz
Wesder
üzenetére
Miért nem a saját géped topikjában adod elő magad, ott biztos vevők lennének rá. Egyébként sem értem mit lebzselsz itt állandóan. A témához szólva pedig biztosan az ms csinálta meg a világ legjobb konzolját, csak sajnos nem veszik az emberek. Valami oknál fogva multiplatform játékokat is ezeken a rissz-rossz ps4-eken játsszák többen mint a tökéletes xboxon.
-
crue
őstag
válasz
Wesder
üzenetére
Azért elég nagy összefüggés van az exkluzivitás és a minőség között. Az exkluzívok azért készülnek hogy emeljék az adott platform presztízsét. Ebből kifolyólag általában több idő és pénz van a fejlesztésre szánva és sokkal többen, több oldalról figyelik árgus szemekkel, hogy végül minden fasza legyen. Persze ezt a másik oldal hívei nem hajlandók elhinni, tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Androidos fejegységek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)