Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
james001
üzenetére
Hát az eredeti Max Payne sem a történet könnyedségéről volt híres

Igaz én tizen x éves voltam, mikor azzal játszottam, az angolom sem volt annyira toppon, hogy annyira kövessem az eseményeket, inkább csak a bullet-time lassításokért játszottam vele, a Mátrix filmek akkoriban még nagyon népszerűek voltak. -
Mauzes
addikt
válasz
james001
üzenetére
Nekem a legvégéig eléggé zagyvaság volt, egyszerűen nem volt kapacitásom arra, hogy elolvassam a tengernyi collectible cuccot. Úgyhogy csak a hangulat meg játékmenet vitt előre, de messze nem húzott be annyira, mint egy "érhető" sztorijú játék (lehet, hogy az én hiányosságom).
-
-
KaitouP
nagyúr
-
Mauzes
addikt
válasz
james001
üzenetére
Hehe, csak az első sort olvastam és azonnal rákerestem neten, hogy ps plus március. Tökre megörültem, hogy behúzhatom a Shadow of Kolossus-t. Aztán rájöttem, hogy az 2020...

Na mindegy, habár az FF VII nagyon japán nekem de behúzom talonba a jó kritika miatt. A többi most nem adja nekem.
-
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
Meglepő, de ahogy haladsz előre egyre kevésbé durva!
Slayer Gate-ekből is a második volt a legizzasztóbb, holott az valahol a játék első negyedében van.
Azért most már túl ennyi upgrade-en (hp/pajzs/gránát/fegyverek plusz ugye a , lehet haladni. De nincs megállás egy pillanatra sem, folyamatos rohangálás egy akció.BFG és a kard)
Tipp: a super shoutgun mastery-je, a nagybetűs KÖTELEZŐ upgrade, rengeteg szorult helyzetben konkrétan életmentő. -
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
GG!
Nálam most indul a végjáték, megyek -ba.Nekravol
Továbbra is Ultra-Violence-en, mert egy állat vagyok.
Egyelőre annyit "csaltam", hogy Taras Nabad-ban a két, secret encounternél levettem a legkönnyebbre, mert kihívás ide vagy oda, azért a fél perc alatt egy , megDoom Hunter -ért jár az a bizonyos korbács.Marauder
De pl a Slayer Gate-ek mind mentek UV-en! -
ImACeltic
őstag
válasz
james001
üzenetére
Én is nagyobb esélyt látok egy Marvel's Spider-Man 2-re.
KÍváncsi leszek mi lesz a Harry-Venom párosból és, hogy kit "támad" meg a szimbióta, Petert vagy Miles-t. Ráadásul felbukkant most Dr. Curt Connors is, szóval van alapanyag a sütőben rendesen. A RAFT-ban lévőkről ne is beszéljünk. Na meg a Yuri szál is érdekes lesz. Holy shit, ennek a folytatásnak hatalmasnak kell lennie.
De legyen benne 1-2 Avengers cameo is pls, ha már ott az a torony meg Strange "háza" is.Továbbá én is azt remélem, hogy a folytatás már nem jön PS4-re. Oké, hogy 120 milliós játékos bázis, de 2022-be használjuk már ki a kibaszott PS5-öt rendesen.
-
bexinho23
őstag
válasz
james001
üzenetére
Pont a Horizon Zero Dawn-nal voltam így. Számomra teljesen semleges volt a főkarakter, a többi sem váltott ki belőlem semmit. Amúgy a sztorival alapvetően nem volt gondom, de sokkal jobban el tudtam volna képzelni lináris játékmenettel. Én is úgy éreztem játék során, mint te a DG esetében, hogy olyan volt, mintha nem is egy exl.játékkal játszanék. Szép, de borzasztóan sablonos és üres játék.
A DG nekem sem tetszett az első pár órában, viszont a második felétől beindult. Lett is belőle egy platina.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
james001
üzenetére
Nálam is megy most, hasonló időben járhatok. Én kb skippelem az összes átvezetőt annyira nem érdekel.
Még nem untam meg, nálam már alakul valami a főszálon! Hordanak a közelébe nem mertem még menni, túl gyenge még a karakterem. Amúgy Slim-en hulladekul fut, sok az FPS drop.
-
saelin
veterán
válasz
james001
üzenetére
Tiszta foggyos gondolkodás ez. Nem mondom hogy örülni kell a késésnek, de szerintem még így is jobb mintha egy bugos szart adtak volna ki. Akkor lennének ám fenyegető levelek és hasonló gusztustalan dolgok.
Szerintem a legjobb az lett volna ha csak a nextgenre és PC-re adják ki, a régi vasakat pedig hátrahagyják. Mind a két karomat rá merem tenni, hogy itt is mint sok másik játéknál az alap konzolok a szűk keresztmetszet és nem bírnak elfogadható framerate-et, felbontást és részletességet kicsikarni belőlük. Már maga a Cyberpunk koncepciója is a nextgenért kiált. Egy tömött, neonoktól izzó város, ahol minden zegzugba be lehet menni felfedezni. A story biztos elképesztően jó lesz, de ezek után az eddigi félelmeim még erősebbek a játék technikai oldalát nézve.
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz
james001
üzenetére
nagy számok törvénye alapján mindenhol vannak örültek
gondolj bele, mondjuk 100 millió PS tulaj van, és 20 millióan játszottak a Pókemberrel (csak mondtam egy számot), és 1 millión imádják vagy egyik nagy kedvencük, ha ennek vesszük az 1 ezrelékét (ennyi mentálisan sérült simán van), az is 1000 fő és ebből mondjuk van 100, aki képes ilyen fenyegetésre...
-
-
Steve1207
veterán
válasz
james001
üzenetére
Amúgy manapság a legtöbb játék úgy ad igazán hosszú "tartalmat", ha azokat is teljesítjük. Annak idején is akkor játszottál ki normálisan egy játékot, ha mindent összegyűjtöttél, az, hogy most ezt számolja is egy külön rendszer, na paff... Nem hiába akkor 100% egy játék kipörgetése a stat-nál sem és rakják bele ezeket a fejlesztők.Én pl javarészt elég nagy leárazásnál veszek csak játékot, de ha most a dráguló árak mellett 5-6e-rel drágábbak lesznek, akkor még több időt ölök ilyenekbe is majd, mert az átlagos 15-20 órás sztori nem fogja megérni számomra, hogy annyit kiadtam egy címért és inkább szórakozok ilyenekkel is.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
james001
üzenetére
Hát jelenleg a legjobb móka benne. De nem kezdőknek van. Sőt én még 270 óra után is melózok érte, mert eddig abszolút nem játszottam csak bohóckodás szinten a játékkal.
A Summit, az egy heti esemény, elég jó jutalmakért. Mindig adott 9 verseny/feladat, amiben a lehető legjobb eredményt kell elérni. És az elért eredmények alapján, Platinum/Gold/Silver/Bronze mezőnybe rangsorolódik a játékos. És az adott szintnek megfelelő reward-ot kapja meg a Summit végén. Mindig kedden hajnali 4:00-kor zárul a heti verseny, és rögtön kezdődik is az új.
Csakhogy a feladatok teljesítéséhez sokszor előre megadott járgányra van szükség, amit meg kell venni. Gold és fölé ráadásul még a magas szintű jármű se elég. Max szintűnek, és az adott feladatra legjobb performance part-okra és affix-okra van szükség.Szóval melós, sok pénzt, alkatrészt kell farmolni. Azoknak, akik le vannak maradva, mint én például. De péntektől már az e hetire készülök. Felhúztam egy "mekafull" Drift autót, tökéletes affix-ekkel. Most TC car-on dolgozok még pár napot.
Abszolút jó cucc ez a Summit, folyamatosan frissen tartja a játékot. Nem is csoda, hogy az Ubifos be is jelentette, hogy jönnek a Season-ok. Jövő nyárig előre meg is van a menetrend. Első körben úgy tűnik, hogy jönnek a rendőrautók: Game Updates and Season System Preview
-
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
Én mindig mondtam magamnak évek óta, hogyha ez megvalósul valaha, akkor rámegyek day-1 pedig sosem veszek így játékot. (a másik ilyen a Dead Space lenne) Én sem vagyok maradéktalanul elégedett, de azért mégiscsak gyerekkorom egy meghatározó játéka.
~12e lesz várhatóan a dobozos, ha a 40$-os digitálisból indulunk ki.Valamint - ez már mondaható szokásos magyarázkodásnak - a show után az Ubi azt ígérte, hogy még dolgoznak azon, hogy jobban nézzen ki. Van rá erős 4 hónapjuk... Hát.
De gondolom majd jön egy Youtube videó, hogy egy mezei arc valami random programmal kilométerekkel jobb arcmimikát csinált egy nap alatt
-
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
"The Prince is successfully go back time to PS3/Xbox era using the dagger of time"
Nekem ettől függetlenül vétel lesz, ha már ennyit téptem a számat évek óta, akkor ezen ne múljon, ha a +1 eladássommal hozzájárulok, hogy legyen új PoP majd valamikor a jövőben.
szerk: X-en már van ár, 40$ a preorder
+ benne lesz az eredeti, 1989-es rész is.
Rainbow Six Qurantine sajnos megint nem volt egyáltalán.
Watch Dogs továbbra sem érdekelne, de... jön Aiden Pierce és én nagyon szerettem az első részt. (Bár nyilván gondolom lesz egy kb 3 küldetésből álló "sztoriszála" de akkor is.
A végén aSteep2leleplezés is vérszegény volt, és még át is kellett nevezniük szegényeknek a szériát, mintha új ip lenne, hátha jobban fogy majd így. -
saelin
veterán
válasz
james001
üzenetére
Epic kép!

Más:
Most olvasom hogy sok account resetelve lett gta online-ban egy money glitch használta miatt és social media-n sírnak miatta...
Ilyenkor mit kapnak a csalók? Egy ONLINE játékban kihasználtak egy hibát amivel tisztességtelen előnyre tettek szert. Van aki azzal "fenyegetőzik" hogy többé nem játszik a játékkal.
OK, cső. Nem játszom GTA Online-t, de az ilyen hisztit mindig szánalmasnak tartom. Csalt? Ban oszt' jó napot. Aki egyszer megtette az máskor is megfogja. Kár az ilyen emberrel bajlódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gitáros topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...