Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz TazLeacher #3778 üzenetére
Mondjuk azért az elég gáz, hogy mindig csak az 1.0-as tölti le alapra, majd telepít és utólag patch-csel, nem tudom miért nem lehet kapásból a teljes, javított csomagot leszedni, mint ahogy a steam teszi. Remélem PS4 esetében már inkább ahhoz lesz közeli ez a rész.
A Slime draws near! Command?
-
Def26
félisten
válasz TazLeacher #3775 üzenetére
Gddr5 (ps4) vs, ddr3 (xbox one) memória, gpu szinten xbox one (768 shader proci), ps4 (1152 shader proci).
Xbox one -ban van extra plusz 32mb esram, ez egyesek szerint gyorsabb elérést biztosít mint a gddr5 memória, viszont bonyolultabb kihasználni.
A rövid lényeg, hogy a sony semmit nem változtatott azon amit az amd ajánlott nekik, MS pedig belenyúlt, kicsit átformálta, innen elvett oda meg rakott.
Programozók szerint erősebb és könnyebb kihasználni a ps4 hardverét (Dice, bf4) viszont nem mindig éri meg xbox one főlé lőni a részletességet. Utóbbi egyenlőre úgy néz ki, hogy a Battlefiled 4 -nél lesz, ők leszerződtek az MS -al, hogy az új xbox one gépen jelenjen meg legelőszőr a bf4 dlc -k hada. Ebből azt gondoljuk, hogy így "kedveskedik" a dice nekik, hogy mindkét gépen azonos grafikát biztosítanak. Más "független" fejlesztők rendre a ps4 -et jelölik meg erősebb platformként és valamelyest szebbek is lesznek rá multi címek. pl. ráküldenek még plusz AA -t esetleg nagyobb felbontást.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz TazLeacher #3785 üzenetére
Én mindkét gépnek adok esélyt, most ps4 később xbox one. Számomra nagyon fontos a multi címek felhasználó bázisa. Ugye minél többen vannak, annél több szerver van. Nos, jelenleg 2x annyian rendelték elő a battlefield 4 -et ps4 -re mint xbox one -ra. Ez azért annyira nem nyugtat meg.
De ez már csak magánvélemény.xbox one: 145.761
ps4: 264.293[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz TazLeacher #3949 üzenetére
Jééé, pedig van régóta, szerintem nyugodtan meg lehet venni, nem egy katasztrófa az újság. És tényleg legalább nem 2000ft, nekem mondjuk nem is kellene hozzá DVD, mint a konkurenciákhoz.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #4373 üzenetére
Nekem PC -n kb 100 digitális játékra jut 2 dobozos, míg Xboxon 10 dobozos játékra jut kb 3 digitális nálam.
Meg konzolon el szoktam adni a megunt játékokat sokszor és cserélgetem használtan.
Most úgy kb 20 dobozos xbox360 játékom van és már ez a mennyiség is tényleg túl sok helyet el tud foglalni Az a problémám, hogy pl konzolra sokkal nehezebb kifogni normálisan leárazott digitális kiadásokat, míg dobozos verzióból használt kereskedelem virágzik és sokszor minden ráfizetés nélkül le tudom cserélni a megunt játékomat egy másikra.
Van előnye és hátránya is mind a kettőnek.(#4369) Mrdevil jól látom, hogy gesztenyés tejszínhabos torta? Egy szeletet betolnék belőle most
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Def26
félisten
Én az ára miatt ódzkodok tőle. Steam -en nagyon jó akciók/árak vannak, konzol online store -ra nem igazán jellemző.
-
krx21
nagyúr
Hát én csak két kérdést tennék fel:
Mi van ha elcsesződik az accountod??? (Nekem speciel a Hitman tünt el róla és csak annyit mondtak vegyem fel a kapcsolatot a supportal...) Vagy csak simán ellopják a jelszavadat? Vagy csak épp nincs valamiért internet...
A megunt játékokat hogyan adod el???Soha egy dobozos játékot nem cserélnék el digitálisra... A doboz, a megjelenés maga, a feeling a játék része...
Annak idején elvásároltam egy csomó pontot még X360-on, amit persze már rég eladtam... Az accountom, nevére sem emlékszem már... A vásárolt cuccok dobozosak lettek volna, most ott lennének a polcomon...
Nagyon sokan vannak így vele...Persze ez is csak az én szempontom... Az biztos, hogy én nem mernék több százezer forintot egy sima user-jelszóval kombóval tárolni a mai világban...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz TazLeacher #4382 üzenetére
Akkor ezt neked találták ki...
Viszont én idegbajt kaptam, mikor megvettem drága pénzért a Hitman Absolution és játék helyett regisztrálhattam valamire ami engem igazából csak feltart és korlátoz...
Nagy nehezen túlvergődtem rajta, majd 3-4 hétig nem játszottam vele, de mikor felmentem újra nem találtam az installált játékok között és persze újból nem lehetett felrakni... Hidd el, hogy nem én bas*tam el valamit...Sajnos e felé megy el a világ, hogy lassan mindenhová regisztrálni kell, hogy evvel is elkötelezzenek, reklámokat küldjenek, ellenőrizzenek... Én alapból olyan webshopból nem is vásárolok, ahol regisztrálni kell...
De hát valaki ezt szereti, sőt nagy lelkesedéssel kiadja magáról az összes személyes adatot, mindenféle közösségi oldalon, nyilvánosan...Egyébként egy jelszót ellopni sokkal könnyebb mint gondolnád... Anélkül hogy fas* legyen az ember...
Érdekesség képen van egy email címem amit ilyenekre használok... Heti több mint 100 reklámlevet törlök...
(#4391) Def26: Ez a Assassin's Creed 4 is jól néz ki így a videók alapján...
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz TazLeacher #4507 üzenetére
Engem aztán nem zavar, ha téged szórakoztat csináld, rosszul szerkesztettem, bocsánat.
Utána írtam hogy miért találom lehetséges megoldásnak az upgradet, abban az esetben pedig igenis ott van az opciók közt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TazLeacher #8829 üzenetére
Az jó lenne ha a store-ból megvett ps3 játékok mennének ps4-en is, de ezt nem tartom valószínűnek.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Madwe
nagyúr
válasz TazLeacher #8829 üzenetére
Ha kiadták ps4re is, akkor lehet upgrade-elni 10 dollárért, ha korongos akkor kell hozzá a korong is amikor játszol vele, ha digitális akkor is csak ps4en fut már csak... Ha nincs a játéknak ps4es verziója, akkor csak a Gaikai lesz megoldás, de az jövő év végén jön csak amerikába, 2015ben euba, s szerintem kb soha itthonra
(#8830) gyuribácsi88 pedig mennek, csak kell mellé csapni még 10usdt, már ha van ps4re is... csak psn címekre gondolsz amik csak ps3ra jöttek ki, akkor azok viszont nem fognak futni, csak ha megírják ps4re is... tekintve h tök más architektúra, annyira ezt nem kell csodálni
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz TazLeacher #8832 üzenetére
Ha még van ps3as címed amit játszanál akkor semmiképp ne add el, max vegyél mellé 4et, haha
-
boost
addikt
válasz TazLeacher #17263 üzenetére
Ez azért van, mert Magyarországon a legtöbben KZ-vel szállított gépet vettek, ezért boldog-boldogtalan játszott már vele.
kivéve én
-
Zjunior
veterán
-
haddent
addikt
válasz TazLeacher #18539 üzenetére
így kell könyvelni! A már áfásított 127% -nak veszek még a 27% -át [szarkazmus]
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz TazLeacher #48689 üzenetére
USA -ban
-
Angry Rabbit
tag
válasz TazLeacher #50603 üzenetére
Koszi,de mar nincs fenn az ipon oldalan.
[ Szerkesztve ]
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
belan
addikt
válasz TazLeacher #50870 üzenetére
50 órát csak úgy mondtam vicc ,de szerintem egy topic arról szól ,hogy meg osszuk játék élményeinket vagy tanácsot kérünk vagy adunk ,nem arról pistike mit csinál meg hogy meg mások ,felett Ítélkezünk ,de sokan ezt el felejtik
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
A`rpi
addikt
válasz TazLeacher #61210 üzenetére
Uncharted-es is kapható lesz hamarosan.
Forrás:PlayStation UKKöszönöm a beszámolót.
Hamarosan ez is a helyére kerül: Hasznos tartozékok, kiegészítők
-
Elims
veterán
válasz TazLeacher #61215 üzenetére
Ezt én sem értem és talàn ùgy ténylegszebb lenne,de a ps gomb nekem nagyon a ps1-et idézi.Azt szerintem nagyon eltalàltàk.
VZoltan: Pedig a 3. rész volt a legszebb ps3-on.
Mondjuk az előző két rész meg jobb volt.Szerk.:
SzGergely: Pl. a driveclub nagyon jòl megy (ill. menne...) 20/5-ös sebességnél.Tökéletes,nem akad,nem hezitàl,megy szépen. Csak ugye a r2 hiànya. :-/
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
válasz TazLeacher #64387 üzenetére
Tudom, hogy nincs. Csak mikor nekiálltam gyűjteni a trófeákat nem vettem észre hogy nincs. Azt hittem minden játéknak alap. Kiderült hogy nem.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
>Deego..
senior tag
válasz TazLeacher #64684 üzenetére
Pedig ez elég jó ajánlat.
A terrás változat nem hiszem, hogy kapható lesz ilyen áron ilyen felszereltséggel. Remélem tévedek.HDD-t tudsz cserélni a játékot meg hamar elviszik aprón.
[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
rx8pencz
tag
válasz TazLeacher #64684 üzenetére
Lehet félreértelek,de nem kapsz + 1 joystickot,csak azt ami alapból jár minden PS4-hez.Engem a játék is vonz,viszont a Black Fridayban nem tudom mennyire éri meg bízni itthon.
PSN: istone94
-
sovinho
tag
válasz TazLeacher #64698 üzenetére
Márpedig ez jó árnak tűnik. A játék új ára ~18k, a PS plus 3 hónapra ~5k, így a gép 92k-ra jön ki. Az pedig nem rossz, tekintve, hogy elvileg ez a legújabb széria.
Hakuna Matata
-
Nayrobi
őstag
válasz TazLeacher #66828 üzenetére
Preowned = használt
-
Elims
veterán
válasz TazLeacher #66828 üzenetére
Én is kb.5òràt alszom,emellé màr nem szorítom be a jàtékot,3-4òra kevés lenne. :-(
Hasznàlt jàték.De nem gond.Ami gond,hogy nem tudtam megkérdezni a szokàsos szövegem az àllapot/nyelv/régiò/kiskönyv,stb-ről. :-/
Így csak reménykedem...Szerk.:
Tex Murphy: Szia!
Van topikja inkàbb ott kérdezd meg.
Nekem is megvan,de még nem pròbàltam ki.Ha minden kötél szakad beszélj az ügyfélszolgàlattal.[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
válasz TazLeacher #68721 üzenetére
Na akkor már egy embernek örömet szereztem
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
crue
őstag
válasz TazLeacher #68738 üzenetére
Szerintem nem olyan nagy biznisz ez a csomag. Eleve csak 500GB-os a gép és egyetlen felejthető játék van mellé. Kb ennyiből itthon is meglenne és nem egy hónap múlva, hanem azonnal.
-
Nayrobi
őstag
válasz TazLeacher #70356 üzenetére
Pont tegnap jött meg a komponens kábelem a ps2-höz és basszus, a kompozithoz képest nagyon-nagyon jól néz ki, pedig 55-ös tv-n tolom 2 méterről. Ha egy kicsit húznak a játékokon, akkor nem lesz itt probléma.
-
Thodeus
aktív tag
Én pl. egy Warrior Within-t meg úgy az egész PoP trilgóiát el tudnám viselni PS4-n legyen akármilyen elavult is. Annak ellenére, hogy PC-n anno már rongyosra játszottam mind3-t (ma meg már egy alaplapi vga is doszt elviszi). Lenne pár játék amit szívesen újrajátszanék vagy kipróbálnék ha kicsit felhúznák meg dobnának bele mondjuk trófeákat. Na persze nem 15 dollárokért, mert az abszurd, de ha lenne akcióba pár dollárért simán.
-
LeventeV
senior tag
1080p-re lesznek skálázva a játékok. Nem lesznek ezek rosszak, meglátod. Ahogy Nayrobi is írta, már a kábel is sokat segít, hát akkor a felbontás megemelése.
Ennek az egésznek az a célja, hogy PS2-es játékok élvezhetőek legyenek HDTV-n.Thodeus: régebbi Need for Speed-eket simán kiplatináznám.
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
válasz TazLeacher #70362 üzenetére
En inkabb a felhozatal miatt aggodom. Bar igy, hogy mindenkinek fizetni kell a jatekert lehet tobb kiado is felteszi a regebbi jatekait store-ra.
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #70390 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy valami bemutató megy, és annak streamjét nézve írkáltok.
-
horvathkrisz
addikt
válasz TazLeacher #70533 üzenetére
Ez igaz, de egy ejszakara hagyja menni az ember rest modban, reggelre ott a jatek. Ennyit sztem mindenki kibir.
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz TazLeacher #71149 üzenetére
Szia jer1cho!
és glspeter171147hozzászólást már javítottam és az új már ide való.
Az elsőnél én is észre vettem, de ezek szerint lassú voltam. -
Mrdevil
addikt
válasz TazLeacher #71450 üzenetére
Bécsi úti nagy Tescoban ( III.ker ) egy darab sincs, szerintem nem is volt, érdekes.
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
delibab
senior tag
válasz TazLeacher #71450 üzenetére
Most voltam Budaörsön de nem ennyi volt rá kiírva... mégis ennyi az ára?
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
crue
őstag
válasz TazLeacher #71508 üzenetére
Figyelgetni kell, lehet hogy Karácsonyig még kiszórnak ezt-azt bagóért.
-
zzola
titán
válasz TazLeacher #71514 üzenetére
A többi (5) az 1xk-ért megy, vagy ott azok is olcsóbbak voltak?
-
zzola
titán
válasz TazLeacher #71517 üzenetére
kosz.
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #71803 üzenetére
Szerintem HDMI-n tömörítetlen PCM hangot ad ki (bitangul szól ).
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Nayrobi
őstag
válasz TazLeacher #71849 üzenetére
Lejátszik 3d filmet.
-
marilllyo
veterán
válasz TazLeacher #72007 üzenetére
Fene tudja....Azért a Primal elég jó hype-ot kapott. Mindent nem lehet előrendelni. 2 ubi cím... ne kelljen megosztani az a játékosokat. Így az április csak az övék lesz.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #72716 üzenetére
De az mennyivel menőbb, hogy xbox one joy -t szerelek a DS4 -re (ami nagy eséllyel egy kínai hulladék utánzat). Egyébként nekem is Kontrolfreek van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz TazLeacher #72716 üzenetére
+1, alphat biggyesztettem rá én is, nekem tökéletes
PSN: ne0teric_sAN
-
A`rpi
addikt
válasz TazLeacher #73033 üzenetére
Ott is csak egyszeri alkalommal lehet PS3 > PS4...
Kijátszottam a játékot, PS4-re átvittem a multis trófeákat.
Ezek után kijött a hesit DLC, ezt teljesítettem PS3-mon.
De PS4-en nem íródott jóvá, újra pedig nem lehet karakter transzfert nyomni...Szóval, csak akkor hozd át, ha már nincsen komolyabb terved PS3 platformon.
Szerk: Sztori trófeák nem íródnak jóvá, szóval azokat újra kell teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
válasz TazLeacher #73201 üzenetére
Az alpha vagy a classic kontrolfreek ajánlott? Mennyiért szállítanak Mo. - ra?
-
toompa
őstag
válasz TazLeacher #73201 üzenetére
Volt egy széria,amiről tényleg lerohadt az analóg borítás.
Én is vettem egy ilyen használt controllert. Garanciában cserélték az analógot.
Érdemes gariztatni. Ajánlom a sógorodnak. Ha lerohad,lerohad az 1-2 hónap alatt.
Nekem a 2 éves controller analógomnak semmi baja. -
szasanyi
félisten
válasz TazLeacher #73316 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest