Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
user137
őstag
> mindenesetre közel sem gondolom jó döntésnek a 4K-s TV vásárlást,
> de termesztésen ez is a te dolgod, használd egészséggel.semmi gond, köszönöm a véleményed talán árnyalja a tényeket, ha elárulom az árát (155k - ennyiért nem kapni felsőkategóriás FHD-t ekkora méretben), és hogy Netflixet, Kodit, PS3-at, PS4-et és egy PC-t is visz a tévé a HDTV jelek mellett - szóval előbb utóbb jó lesz az az upscaler valamire.
Plusz a régi eladásával újrakezdtem a 2 éves garit 40k forintért.[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
Köszi. Egyelőre ott tartok, h holnap visszaviszem a tévét... PS3 GT6 alatt úgy mintha 5fps lenne, game mód ide vagy oda. Nem az input lag a baja, hanem mintha dobná a frame-eket. Advanced Settingsben minden kikapcsolva, de így is mintha a frame-ek fele valahol elveszne a kábelen... minden ugyanaz, csak a tévét cseréltem le.
HDMI1 és HDMI2-n is ugyanaz a jelenség, PS is újrakalibrálva. A Samsunggal meg se kellett gondolni, h kalibrálni kell bármit is.
PS4 Witcher III a korábbi 30 helyett úgy 20fps-en fut (szemre), de az ugye kevésbé.
Nincsen akkor egyelőre normális 4K TV konzolra?!
-
user137
őstag
válasz donceleger8 #79036 üzenetére
aha HDMI1, de ha leveszem a PS4-et 720p-re, akkor is szaggat. nagyon érdekes...
az meg, h az UHD meg a 4k között mi lenne a különbség, azt csak a szakértők tudhatják.
-
user137
őstag
Sziasztok! Mai nappal üzembe helyeztem egy 4K TV-t (LG UF685V) a korábbi FullHD Samsung helyett és a Witcher III szemre úgy 5-10fps-t vesztett az eredetileg se túl sok erejéből - így már eléggé zavaró.
Az LG "game" módon van, más nem változott. Az LG elvileg automata upscaling-et csinál, szóval ezt nem lehet ki-bekapcsolgatni.
Valami ötlet, h miért van? Vagy csak hallucinálok? Project Cars-t még nem néztem, de ha az is kap egy ütést, az nagyon kellemetlenül érintene...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest