Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
-
A`rpi
addikt
Akárhogy is, azért az ember a környezete hatására lesz valamilyen.
Nekem is sok barátom játszik, engem is elismernek mint gémer. Nem is azzal van a gond hogy én mindenkinek próbálok megfelelni, magamnak szeretnék, persze közvetettem másnak is, ez egy más kérdés, nyilván Te is adsz más ember véleményére. Itt a háttérben nekem van pár dolog ami árnyalja a helyzetem, nincs párom, és egzisztenciám,mondjuk ez sem igaz,mer' van munkám és önállóan egy albérletet is fenn tudok tartani, és azért hétvégente is el tudok menni ide-oda.
Ha önző módon csak a saját örömeimbe temetkezem bele (korfontzóna) olyan dolgokból maradok ki amit lehet később megbánok. Ez leginkább a motivációm.
-
A`rpi
addikt
Túlságosan sok időt szántam rá, időigényes nagyon a trófea vadászat, full rá is voltam függve. Egyik kollégám "nyitotta fel a szemem". Így abbahagytam ezen hobbimat, még utána sokáig maradtam segíteni a topikban, de aztán azt is leadtam, mert nem voltam naprakész, és sokszor nem jutott idő a napi hozzászólás dömping átnyálazására sem.
Szóval, nagyjából ez a helyzet, aztán a felszabadult időmben esti suliba jártam / járok, hétvégente meg csajoztam, de mióta letöröltem magam egyéb okok miatt a Tnderrű, és badóról annyira a csajozas sem pörög. 😅😅😅
Szóval lényeg a lényeg azért igyekszem hanyagolni a konzoltemát hogy az élet többi területére több erőforrás maradjon.
Ez kisebb nagyobb sikerrel meg is valósul. 😎
-
A`rpi
addikt
Több fórumtárs tapasztalhatta eltűnésem a konzolról, 2éve adtam el "mindent", és hagytam abba a trófea vadászatot. Nemrég átvettem egyik barátom PéesNegyét, még az előfizetést, és a R6-ot is megosztotta, így a maradék trófeát megcsináltam. 😁
Szóval, jöttem kicsit dicsekedni .😁😁😁
-
A`rpi
addikt
válasz
seniman
üzenetére
Nem csak a követőbázis a lényeg, mondom a lehetőség adott, tessék csinálni egy nívósabb csatornát, ahol értelmes tartalom, és hozzáadott érték van. De ha erre nem tellik elég ha "csak" olyan "silány" minőseget tud hozni az illető mint az átlag jutúberek.

No de én befejeztem az offolást.

-
A`rpi
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Szia látom kezelésbe vetted az összefoglalót.

Szép munka!
További jó fórumozást minden kedves fórumtársnak, a topikot napi szinten nem követem, persze ettől függetlenül bármiben tudok segíteni fordulj hozzám bizalommal!
~2005 óta voltam jelen a topikban, az első években aktívan kivettem a segítségnyújtásból és az összefoglaló bővítésből részem.
Mivel a topikgazda titulus nem nyugdíjas állás, ezért jobbnak láttam ha átadom olyas valakinek aki aktívabb a témában mint én.
Szóval jó dolog a topikgazdaság, persze nem csak móka és kacagás, jó volt közétek tartozni, és segíteni.
Aki erőt erez magában az próbálja ki, legyen az bármilyen téma amiben otthonosan mozog.

Üdv.:A'rpi

-
A`rpi
addikt
válasz
storm3
üzenetére
Bocs a kerdesert, de szamomra kicsit tul van bonyolitva az elso hsz. - ben ez a megosztosdi es azt szeretnem tudni, hogy ha a baratommal vagyunk 'partnersegben' oda-vissza de nala van a plus elofizu, akkor nekem csak a multi mukodik, vagy van felhos mentes, havi dealek stb. is?"
Felhő szolgáltatás / leárazasok, csak azon a fiókon van amin megvásároltad a Plus előfizetést.
-
A`rpi
addikt
válasz
proly01
üzenetére
"Valahol olvastam hogy meg lehet majd változtatni a PS ID -höz tartozó e-mail címet. Erről van valami hír? Vagy ez tényleg így van és már lehet? Csak mert én sehol sem találom."
Erre idáig is volt lehetőség.
Jelentkezz be ide, és változtasd meg amire csak szeretnéd.
-
A`rpi
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
"5400-as külső HDD elég, vagy mindenképp 7200-asat keressek bővítéshez?"
Gyárilag 5400 fordulatszámú merevlemezzel szerelik a PS4-eket.
-
A`rpi
addikt
válasz
üzenetére
"Van valami hátránya a us accountnak?"
Pozitívumok:
-Olcsóbb játékár
-Jelenleg kedvező árfolyam
-Más akciók
-Más árazásNegatívum:
-Körülményes fizetés
-Magyar lokalizációs lemezes / digitális játékkal nem működik USA store-ból vásárolt kiegészítő (DLC).
-Vásárlásaiddal nem támogatod a magyar régió fejlődését, gondolok itt a hasonított feliratokra, szinkronokra. -
A`rpi
addikt
válasz
castiels
üzenetére
""A boost mód egyébként nem biztos, hogy gyorsít, ugyanis számos PlayStation 4-re kiadott játék képszámítása korlátozott 30 vagy 60 fps-re, és ilyenkor hiába a magasabb órajel, a szoftverbe épített korlát miatt nincs haszna."
Ez nem hangzik túl jól..."
Ez csak a PRO tulajokat érinti, neked emiatt nem kell aggódnod. És hát igen... Ez egy játékkonzol, aki bütykölni akar, annak továbbra is a PC.

-
A`rpi
addikt
válasz
castiels
üzenetére
"Sziasztok!
Shadow of Tomb Raider Slim alatt állìtható az fps hd-n 60-ra?"
Extra opciók csak PRO-n érhetők el, ott is csak azokban a játékokban amik támogatják a PRO adta extra teljesítményt, egyéb esetben (FAT/Slim, nincs erre opció).
-
A`rpi
addikt
válasz
Maxell014
üzenetére
Sziasztok !
Adott egy ps4 pro és az volna a gondom, hogy most egy ideig nem tudok tv-n játszani csak monitoron. Ezzel csak annyi a gondom, hogy ha átjön haver és játszani akarunk akkor nem tudom, hogy mit csináljak hogy ne fülhallgatón kelljen játszani hanem házimozi erősítőn szóljon. A probléma az hogy az erősítőn nincs digitális hang csatlakozás és hdmi sem. Azt pedig nem szeretném hogy a kontorllerbe legyen bedugva a jack csati mert úgy majd nem kényelmetlen a vezeték végett. Esetleg van valami ötletetek ?
USB hangkártya, lásd legfelül a téma összefoglalóban, hasznos tartozékok, kiegészítők fül.
-
A`rpi
addikt
Sziasztok Boldog Új Évet!

-
A`rpi
addikt
válasz
üzenetére
"Új a gépem. 5.55 van rajta. Neten még nem volt. De ha csatlakoznék, nem kötelező letölteni a rendszerfrissítést ugye?"
Nem kötelező.
Cserébe nincsenek a következő szolgáltatások:
- PlayStation Store / vásárlás / megvásárolt játékok letöltése
- Játékok aktuális hibajavításai
- Online játék / és az összes PSN szolgáltatás -
A`rpi
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
"Nem flame-eltem van mindkét konzolom,miért ne irhatnám le a vélemény ? Elviekben demokrácia van nem ?

Én a te hsz-edre reagáltam hogy kár lehuzni az egyik konzolt amikor annak is megvannak bizony az előnyei.
Ha pedig a a normálisabb tájékoztatú jellegü hsz-eket is kitörlik,akkor annak a topikra nézve lesz negativ vonzata,és felhasználók hagyják ott rossz száj izzel,hogy itt bizony csak azok a hsz-ek maradnak amik pozitiv hangzatuak,és minden más a szönyeg alá van söpörve.Igy is különböző oldalak hsz szekciójiba már egymást beszélik le erröl a topikról azon oknál fogva amit fentebb irtam
"Itt tudod kifejteni a véleményed, ebben a topikban, itt a PS4 topikban amit írsz az off is, és lehet vita indító is, amit pedig nem szeretnénk.
-
A`rpi
addikt
Megválaszolták neked, de azért reagálok én is.
0-24 nem nem vagyunk jelen, semi mi topikgazdák, sem a moderátorok, ha pedig történik valami, azt a modkerben tudod jelenteni.
Elsősorban a kinevezett topikgazdák követik, és mozognak otthonosan a témában napi szinten, a moderátorokra ez nem minden esetben igaz, de ha a fentebb megnevezett moderátort keresek topikban jelzitek, biztosan kaptok segítséget.
(A távollétünkben), egyéb esetben igyekszünk minden ügyet szankció nélkül elsimítani szép szóval.Az ügy felgöngyölítését segíti, ha a háttertőrténetet röviden összefoglalod hivatkozásokkal.
Persze, ez az ottani összefoglalóban le van írva.Korábban egyedül vittem a topikot, de azóta nem tudok annyi időt szánni a témára ezért is vagyunk többen, de ez már megint más kérdés.
Szóval, legyél, legyetek türelemmel, ha látszólag nem oldódik meg a probléma, modkerbe tessék fáradni. ☺
-
A`rpi
addikt
válasz
saelin
üzenetére
Nekem nem fog kiderülni, ugyan játszottam mostanában PS4-en, de trófeát nem kaptam, ejj ejj...
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto
üzenetére
"Zseniális 12.17-ig akciós a Plus, 3-ért 4, vagy 12-ért 15 hónapot adnak - kivéve ha van élő előfizetésem.
Nekem meg 12.18-án jár le a mostani
"Valami rémlik, próbáltam visszakeresni, de nem találtam.
Úgy emlékszem, volt már arra itt példa, hogy valaki a 14 napos próbaidőszak alatt futott abba a problémába ami most neked is adott, nem tudta kedvezményesen megvenni az előfizetést.
Egy próbát talán megérne, felvenni a support-tal a kapcsolatot, és kérni őket hogy a meglévő Plus előfizetésed deaktiválják, annak érdekében, hogy kedvezményesen újra elő tudj fizetni.
-
A`rpi
addikt
válasz
castiels
üzenetére
-Ha a lemezen,
egyes számot látunk, vagy a játékot, USA-store-ból töltöttük le, USA.-Ha a lemezen,
kettes számot látunk, vagy a játékot, HU Store ból töltöttük le, HU.Átállítani nem lehet.
-
A`rpi
addikt
válasz
castiels
üzenetére
"Sziasztok!
Licenc nem erősítethető meg az alkalmazást 15 perc múlva bezáródik GTA V közben bal felső sarokban kaptam ezt a figyelmeztetést ez mit jelent?"
Megszakadt az internetkapcsolatot,
amivel is tudja ellenőrizni a játékod érvényességét.Ha van lehetőséged a PS4-ed tedd elsődlegessé a fiókodon,
amin a GTA-t vásároltad.(Beállítások) > [Fiókkezelés] > [Aktiválás elsődleges PS4-ként] > [Aktiválás]
-
A`rpi
addikt
válasz
Lacko66
üzenetére
"Kipróbáltam, semmi javulás.
A konzolt április végén vettem és kb 1 hónapig 280-300mbit-et írt a sebességteszt. Aztán belassult. Akkoriban vettem észre, hogy elkezdődtek mindenféle akciók és arra gondoltam, hogy szerver túlterhelés miatt lehet. A netem, a routerem, a kábelezés semmit nem változott azóta és lassú maradt. Így hagyok mindent, egyszer talán újra begyorsul.
Köszi a segítséget és a többieknek is akik hozzászóltak."Ezt offba teszem, mert egyáltalán nem biztos hogy ez működik, ha van kedved tegyél vele egy próbát routerrel, és router nélkül is.
Régebben ez segített, egy próbát tegyél még vele:
-PS4 böngészőjén keresztül mérj:
http://www.bandwidthplace.comMondjuk esetedben ez nem kérdés, a sávszélességnek router nélkül el kell jutnia, aztán az más kérdés a SONY szervereiről mennyivel jön a cucc.
-Router webes felületén csekkold a szolgáltatód DNS címét, majd ezt kézzel állítsd be.
Router webes felületén információs részt keressük abból is WAN érdekel minket, a lényeg a szolgáltató DNS címe.
-
A`rpi
addikt
válasz
Lacko66
üzenetére
"Tud valaki olyan leírást vagy videót ami VALÓBAN segít a lassú internet kapcsolaton ? Vicc, hogy egy 50 gigás játék letöltéséhez 22 órát ír. A konzolon lévő internet sebességteszt 80-90mbit/sec-et ír de ahogy olvastam, ez nem jelent gyakorlatilag semmit. Néztem már egy rakat olyan videót ahol a Primary és Secondary DNS-sel variáltak de az nem segített. Netem Telekomos 500mbit/20mbit kábelnet és a konzol (PS4 Pro) vezetékkel kapcsolódik egy Archer C8 routerhez. A kábel CAT5E típusú így azzal se lehet baj. Ha kell akkor a router beállításokba is belenyúlok (bár abban kevés tapasztalatom van) csak legyen már normális sebesség a konzolon.
Köszi előre is ha valaki tudna segíteni."Router-t kösd ki, és nézd meg úgy hogy muzsikál a rendszer.
-
A`rpi
addikt
válasz
rayman2006
üzenetére
"Sziasztok.
Új vagyok Ps4 témába,segítséget szeretnék kérni.
Ha más is szeretne játszani Ps4 játékokkal,de azt szeretném az én mentéseim megmaradjanak én onnan tudjam folytatni ahol abba hagytam."Létrehozol magadnak egy PSN fiókot, és a saját játékállásaidat onnan folytatod ahol abbahagytad.
"Másiknak van lehetőség játékoknál újat kezdeni?
Új rendes felhasználó fiók kell hozzá?
Ha csinálok új fiókot ő tudd játszani neten?
Köszönöm."Ahogy saját magadnak, úgy más felhasználónak is létrehozhatsz PSN fiókot. Tud játszani interneten, abban az esetben, ha van érvényes Plus előfizetés mindkét fiókon, vagy, ha a saját előfizetésed megosztod más felhasználókkal a gépeden.
Erről, és sok más dologról olvashatsz legfelül a téma összefoglalóban.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
ziarimotachi
üzenetére
"Sziasztok! A kollégám eladná a PlayStation 4 FAT CUH-1116A típusú gépét (PRO-t vett). Ez a gép még az első kiadások közül való (2014?).A kérdésem a következő lenne meg merjem venni? 50E Ft adná 3 játékkal. Beszéltem itt Kecskeméten egy konzolos üzlet előadójával ő azt mondta nem venné meg nem is számít be ezeket a régi típusokat mert sok velük a gond. Véleményetekre lennék kíváncsi és a tapasztalatokra
vagy esetleg használ még valaki ilyen típusú gépet? Nem akartam ilyenre költeni de az ár elég csalogató korrekt. De most meg elbizonytalanodtam."Ha azt szeretnéd hogy hosszú évekig még szolgáljon, a hűtését kell átnézni:
Hűtés takarítás, beleértve a hőközlő közeg cseréjét is (hűtőpaszta), javallott, semmi gond nem lehet velük, ha amúgy jól működik.
Esetleg az érintő gomb vacakolhat, de azt is egyszerűen lehet orvosolni, ha gond lenne vele.
Az ár szerintem korrekt, de ha biztosra akarsz menni szétnézel a használt piacon, illetve rákérdezel a konzol beárazós topikban.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
castiels
üzenetére
"YouTube-on néztem hang teszteket és a Slim elvileg a leghalkabb..A fat nagyon hangos volt.."
Ha zavar a hangja rakhatsz rá vizet is,
vagy megcsinálhatod passzívra, a lehetőség adott.
..Mondjuk ezt minden kedves fórumtársnak ajánlom figyelmébe aki háklis a hangra, jaaa? hogy még garis?
Akkor vagy megcsinálod, vagy megbékélsz vele, esetleg eladod, vagy meg se veszed
. -
A`rpi
addikt
válasz
archer99
üzenetére
"Sziasztok!
Véletlenül otthon felejtettem a ps4 hálózati kábelét(véletlen egy másik 3pines laptop kábelt hoztam..
).
Megy sima 2pines kábellel?
Ha nem akkor hol lehet esetleg venni egyet?Köszönöm!"
Szabványos csatlakozója van a PS4 nek, mondjuk modellfüggő milyen csatlakozóval szerelt. Vásárlás előtt tájékozódj!

-
A`rpi
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
"Akkor átírná valaki az összefoglalóban szereplő sor legalján a hibás infót?"
Toplikgazdák tudják korrigálni, kérésre.
Egyébként köszönöm a visszajelzést. 
-
A`rpi
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
"Ha US store-ból veszek egy játékot és a dlc-jét, akkor mind a játékkal, mind a dlc-vel tudok játszani a magyar profilomon, ha a profilok egy konzolon vannak? A játékban biztos vagyok, de a dlc-ben nem, ezért kérdeznék rá. (Tippre igen)"
Ha az alapjáték, és a a DLC is ugyan abból a régiójú Store-nól való, természetesen működnek a megvásárolt kiegészítők amennyiben azokat meg lehet osztani másik fiókokkal.
Ugye itt van néhány kivétel, erről vásárlás előtt érdemes tájékozódni.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
"Ha valaki mobilnetet használ és problémája lenne a NAT typepal (2 helyett 3), b@sztassa a szolgáltatót, hogy adjanak publikus IP címet. Nálam bevált."
Érdekességképp, ha nem titok, melyik szolgáltató, és milyen csomagról van szó?
-
A`rpi
addikt
válasz
Hegee01
üzenetére
"Sziasztok ha Angliába vásárolok egy ps4-et és hozzá pár játékot az itthon működne? Mármint a kint vásárolt játékokat hozzálehet kötni magyar fiókhoz vagy régióhoz vannak kötve ?"
A konzol működni fog, egy piskóta tápkábelre lesz szükséged, a lemezes játékokhoz viszont nem biztos hogy passzolni fognak a magyar PSN fiókkal vásárolt DLCk. Szóval vásárlás előtt tájékozódj, persze csak ha a lemezes játékhoz szeretnél letölthető tartalmat vásárolni külön.
-
A`rpi
addikt
Az alábbi menüpont bővítve lett, ha találtok benne pontatlanságot, vagy bármilyen építő jellegű meglátásod van, írj akár itt, vagy privátban.

-
-
A`rpi
addikt
válasz
Sityu1990
üzenetére
"Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a konzolomon szépen működik a profil megosztás, egészen addig amíg meg nem szakad az internet... Onnantól kezdve, a profilommal csak az ismerős profilja álltal megvásárolt játékok indulnak el, a sajátaimon egy lakat van. Ennek így kell működnie, esetleg hogyan tudom ilyenkor elérni a saját játékaimat?"
Ez normális jelenség.

-
A`rpi
addikt
Urak!
Idáig szó nélkül töröltem \ töröltük a topik témájához szorosan nem kapcsolódó, továbbá, a gyakran ismétlődő felesleges vitaindító-civakodások alapját képező hozzászólásokat, és az arra érkező válaszokat.
Elsődleges szempontom a szankció elkerülése, mondjuk a szankcionálás nem is az én asztalom, de ez egy másik kérdés. Ugyanakkor ha valaki \ valakik folyamatosan áthágják az írott vagy íratlan szabályokat, és a kialakult közösségbe nem tudnak beilleszkedni \ bomlassza azt akarva \ akaratlanul, azokat a moderátor kollégák felkereshetik majd, előbb utóbb.
Fontosnak tartom megjegyezni, a beavatkozás nem a személyetek ellen irányul.

Célkitűzésem a topikban megtartani a(z):
- jó közösséget
- jó hangulatot
- átláthatóságot
- releváns szakmai beszélgetést
- civakodás mentes eszmecserétAmi kifejezetten az itteni topik arculatához nem illeszkedik:
- mit és hol vettél...
- folyamatos helyzetjelentés a rendelésed státuszáról...
- hittérítés legyen az Slim vs PRÓ vs Xbox vs PC, TV vásárlás, vagy akármi más...
- miért váltottál PC ről, nem releváns. Lényeg hogy itt vagy...
- mennyire hangos vagy halk a játékkonzolod...Félreértés ne essék, továbbra is várom \ várjuk a tapasztalataitokat, mindenről lehet itt beszélgetni, érintőlegesen, egészen addig amíg nem jelzem, vagy jelezzük felétek, kanyarodjanak vissza a topik témájához.
Tartsuk meg továbbra is az arany középutat, és legyen továbbra is élhető \ olvasható, ez a téma.
Köszönöm szépen a megértésetek, és az együttműködésetek, további jó fórumozást!

A'rpi
-
A`rpi
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
"Igen, V2. A képeken, ha a touchpad felső részén átlátszik a lightbar, akkor az.
Ezeknél javítottak az analógok minőségén, illetve ha kábellel csatlakoztatod a konzolhoz, játszhatsz, miközben töltődik."Régiekkel is játszhatsz töltès közben, a hangsúly azon van, hogy opcionálisan választható milyen adat csatornán kommunikáljon a DS4 és PS4 egymással. BT vagy USB kábel.
-
A`rpi
addikt
válasz
hanczurs3
üzenetére
"Sziasztok. Elengedném a konzol vonalat időhiány miatt. Van egy alig használt ps4 1tb slim és az lenne a kérdésem, hogy accal együtt el lehet adni? Nem feltétlen kérnék érte pluszban sok pénzt, de jövő májusig van rajta ps+ és egy csomó játék. Vagy ez így nem okés? Nem tervezek többet játszani és gondoltam ne vesszen kárba, hátha valaki örülne neki.email cím, jelszó változtatható? előre is köszi
"Itt a hardveraptón nem árulható/ átruházható.
A jelszó, és az E mail cím természetesen változtatható utólag.
Ha további kérdésed van a dologgal kapcsolatban,
akkor azt megteheted a konzol beárazós topikban.
-
A`rpi
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Teljes telepítés csak belefér 2 órába.
50MB/ s el számolva 100GB felmásolása ~35 perc, még ha fele ilyen lassan olvassa is, akkor is kicsivel több mint egy óra, és ha még a telepítés nem is csak szimplán másol, abban az esetben is szerintem belefog férni abba a két órába peccseléssel együtt bőven.
-
A`rpi
addikt
válasz
üzenetére
A topik címe nem az hogy segítsünk lezlyy-nek.

Segíts magadon, Isten is megsegít.

Vissza lehet olvasni a témában, lehet használni a keresőt, vagy átfuni az összefoglalót, mondjuk ez pont nincs benne.
A probléma megoldásához egy hdmi mátrix, vagy egy hdmi elosztó szükséges, ha nem szeretnéd ki be húzgálni.
Mondanom sem kell, olyan eszközt kell választani, ami minden kívánt szabványt átvisz.
Ha sikerült áthidalni a problémát, majd számolj be a megoldásról, hátha másnak is jól jön a tapasztalatod.
-
A`rpi
addikt
válasz
kona005
üzenetére
"Sziasztok!
Ideiglenesen csak monitoron tudnám használni Slim PS4em , de a csak VGA kimenet van rajta sajnos...
Ezzel működhet szerintetek ? Előre is köszi a segítséget !
" -
A`rpi
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
"Kezdek belekavarodni.
Ha valaki németországban, magyarra állítja a ps4-et, magyar store-ból veszi a játékot, akkor 99% lesz benne magyar felirat?"Tény hogy nem átlátható, és logikus olykor a rendszer.
A lényeg, a magyar kiadású játékokban van magyar felirat.
Ezt két módon szerezheted be, vagy hazai üzletből vásárolsz lemezes játékot, vagy egy magyarországi régiós PSN fiók alól vásárolsz játékot.
Részletes leírást a topik "tetején" az összefoglalóban találsz szájbarágósan.
Néhány kivétel van, ahol a külföldi játékban is van magyar felirat, de ettől most vonatkoztassunk el.
-
A`rpi
addikt
válasz
sz.atesz89
üzenetére
-
A`rpi
addikt
válasz
karakpecze21
üzenetére
Mondjuk, ez eléggé gennyóság, azért az optikai meghajtó nem egy olyan komponens ami nélkül nem lehet használni a gépet. És ha ezek szerint elszáll a meghajtó, akkor a frissítést is el lehet fejetni, mert BOOT loop-os lesz a PS4.
Én PS3mmal jártam úgy hogy, ott a wifi modul ment tönkre és frissítés után csak hibakódot dobott, holott előtte ment hibamentesen a készülék, csak wifi nélkül...
-
A`rpi
addikt
válasz
csucsu21
üzenetére
"Sziasztok olyan problémám lenne hogy Upc-től kapom a netet múlt hónapban nagyobb csomagra váltottam egyidejűleg ipv6os ipt kaptam amit kértem hogy állítsanak vissza IPv4re. de hiába állították vissza azóta nem tudok a Ps-el az internetre kapcsolódni ? hogy tudom teljesen újra konfigurálni az Internet beállításokat vagy valami ötlet hogy működésre bírjam. Előre is köszönöm."
Itt lépésről lépésre mindent megtalálsz:
[link] -
A`rpi
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
"Tegnap végére értem a Journey-neki és meglepve láttam, hogy a trófea számláló 4%-on áll. Hány féle képpen lehet/kell végigjátszani azt a játékot?"
-
A`rpi
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
Elég régóta követem a topikot, többé kevésbé aktív is vagyok, ugyan mostanában inkább csak olvasom a PS4 témát.
A problémád "egyedi", idáig ezzel nem volt probléma, nem egy visszatérő kérdés.

Ha zavar a játékhoz érkező frissítés töröld, és nélküle játssz, elvileg külön opció erre nincsen, húzd ki a netkábelt, ha nincs rá szükséged, illetve talán a letöltések fülön az aktuálisan futó dolgokat le tudod állítani.
-
A`rpi
addikt
válasz
Peace
üzenetére
Az csak opcionális, kábellel is lehet használni.
You'll need the following to use (PS4 Remote Play).
- Computer*
- DUALSHOCK™4 wireless controller
- USB cable or DUALSHOCK™4 USB wireless adaptor
- By using a wireless adaptor, you can use the controller wirelessly.
- Sony Entertainment Network account
- High-speed Internet connection
- For best performance, we recommend a high-speed connection with upload and download speeds of at least 15 Mbps.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"
, szabadíts még fel helyet.

.