Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinostaRR
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
[link] Jó kis oldal, tedd el kedvencekhez.
-
dinostaRR
tag
CP twitter leírását már harmadjára szerkesztették, most kivették az RPG jelzőt. Jelen állás szerint: an open-world, action adventure story.
-
dinostaRR
tag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Azzal is jatszottam es nem remlik, hogy ennyire cinkes volt mint ez.
-
dinostaRR
tag
Valaki jatszik breakpoint betaval? Csak en erzem ugy, hogy van egy hatalmas input delay?
-
dinostaRR
tag
t300 vagy g29, t300am van evek ota es semmi baja
-
dinostaRR
tag
storeon vehető a doom 1-2-3 esetleg aki retrozni akar. A semmibol jott
-
dinostaRR
tag
nem tudja valaki, van aktív magyar klán warframeben?
-
dinostaRR
tag
breakpoint technical testre ha lenne valakinek 1 folos kulcsa azt megkoszonnem
-
dinostaRR
tag
válasz
szallasi007
üzenetére
tapasztalat,?
-
dinostaRR
tag
Tegnap kipróbáltuk haverral az Anthemet, hát számunkra nagyobb volt a füstje mint a lángja. Egy darab woav faktor nincs a demoba, amire azt mondtam volna, hogy emiatt az élményért ez nekem kelleni fog. Fps meg gyenge hiába 30 4k-n, szerintem alá is esik. Állítólag 1080pbe lehet nyerni de hát na.. Trailerből máshogy jött le teljesen. Az meg kimondottan vicces volt, hogy 2 küldetés ua a helyen volt csak átskinezve tojásokkal...ez így gyenge
-
dinostaRR
tag
Valakinek nincs egy fölös meghívója anthemre?
-
dinostaRR
tag
#184689 Pedig nem olyan hosszú, 8 óra az A story, aztán másik karakterrel durván 3 a B review alpján.
-
dinostaRR
tag
Van ennél a 15 hónap 18k-ért akciónál jobb ajánlat máshol?
-
dinostaRR
tag
Valaki játszik itt a rainbow six siegel? Most elég jó árban van a complete edition és pont úgy vagyok vele, hogy szeretnék egy új multis játékot. Mennyire tudjátok ajánlani? Élvezhető egyedül is? Köszi!
-
dinostaRR
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy akik házhozszállítással szoktak rendelni kvtól játékokat azok rendben megszokták kapni azt megjelenés napján?
-
dinostaRR
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Gondolom ha már vesz tv-t akkor gondol a jövőre is. Mai piacon is több van mint 5 játék ami hdr képes, de a jövőben ez csak nőni fog, nem beszélve arról, hogy lehet játékon kívül is használná valamire. A túlszaturáltság meg hülyeség, sokan azt hiszik az a hdr, hogy UV szintű színekben látnak mindent, közben csak hülyén állította be és fingja sincs a dologról. Ha jól konfigurálja be az ember akkor arról kéne, hogy szóljon a dolog, hogy minél természetesebb színekben adja vissza a képet a tv. A feketétől a fehérig minden színben legyen több árnyalat. Vannak jó tv-k alacsony input laggal csak szét kell nézni. pl. tavalyi ks7000 széria, 4k, 10bites és game módban hdr-rel 20-22ms közt ingadozik.
-
dinostaRR
tag
Valaki játszik innen a tekkennel? Akik játszanak dobhatnának egy privit

-
dinostaRR
tag
Aki játszik a tekkennel az vegyen fel nyugodtan! Sima fight vagy practice is mehet.
-
dinostaRR
tag
válasz
Tejberizs76
üzenetére
Samu ks7000-et használok, tavalyi széria, alacsony input lag, szép kép.
-
dinostaRR
tag
-
dinostaRR
tag
Szerintem azért túlzás egyből így lehurrogni az újjakat, miből áll átpörgetni a kérdéseiket és ignorálni? Páran tuti ezeket a posztokat várják, hogy jól betudjanak szólni.
-
dinostaRR
tag
Van ex-urss skin is, az is ritka szép

-
dinostaRR
tag
-
dinostaRR
tag
Akiknek megvan a tomb raider azoktól szeretném megkérdezni, hogy ismerősöm megvette tegnap és mindig kifagy neki a játék error-ral, gondolom, hogy ez nem normális, de másnál mi a tapasztalat? A neten több száz találatot dob ki a kereső de semmi konkrétum, a mai napig rejtély.
-
dinostaRR
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Jaj pedig vártam, hogy majd linkeled a képet ahol 28 fps..

-
dinostaRR
tag
+60 játék pro boost mode tapasztalatok angolul A letgtöbb pozitív: simább, zárolt 30, 60fps..
-
dinostaRR
tag
-
dinostaRR
tag
Let it Die-t tolja valaki komolyabban?
-
dinostaRR
tag
CRASH is lesz! Pelenkás koromban kedvenc játékom volt

-
dinostaRR
tag
De szép nap a mai,hogy a kék oldalon vagyunk!

Uncharted tudtommal stand alone nem dlc!
-
dinostaRR
tag
-
dinostaRR
tag
Nem úgy van, hogy ami az EU-ban KS7000 az amcsiban a KS8000 ?
-
dinostaRR
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Elég bowli a kinézete. Fat gépre tervezett dizájnosabb lett szerintem
-
dinostaRR
tag
-
dinostaRR
tag
válasz
Infernohun
üzenetére
Az a gondom hogy rajta van mindkettő a wifin de az új azt írja hogy nincs a másik, pedig de test is azt írja.
-
dinostaRR
tag
Valaki leírná lépésről lépésre a transfer-t úgy hogy két gépet köt össze? Előre is köszönöm
-
dinostaRR
tag
Konzolvilágtól kapott valaki értesítőt, hogy lehet érte menni?
-
dinostaRR
tag
Nem kell kreálni külön topicot, majd a megjelenés napján kiadott cikket belehet fogni annak
/s -
dinostaRR
tag
Tudja valaki hogy hány órától lehetnek ma szivárogtatások?
-
-
dinostaRR
tag
Ez a killing floor 2 nagyon pöpec kis játék. Anno gépen toltam az első részt de ez is hozza azt a szintet. Akik szeretik a darálást a la cod zombi annak ajánlom.
-
dinostaRR
tag
Már most látni a különbséget megjelent játékokon. Milyenek lesznek a fejlesztés alatt lévők, jó irány. Psvr játékoknál állítólag élesebb a háttér is, izgi!
-
dinostaRR
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Köszi! Igen a blood rushal majd karácsonykor akarom meglepni magam. A demók meg ez a pár játék most elég lesz nekem egy ideig meló mellett. Ráadásul asszonynak is tetszik, meg rokonok is próbálják ha jönnek.
Majd írok pár szösszenetet a tapasztalatomról, élményről egy hét után ha valakit érdekelne. -
dinostaRR
tag
Akkor csapjunk bele!

-
dinostaRR
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Külföld. Itton lehúzós áron amit szintén külföldről hoztak.
-
dinostaRR
tag
válasz
james001
üzenetére
Ha vannak külföldi rokonok megoldható. Sajnos Mo. kicsúszott az első hullámból, sőt igazából még a másodikból is ami karácsony előtt jön. Januárig meg nem bírtam várni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Több hozzászóláson keresztül ki lett már tárgyalva, hogy tecsó tecsó bf bf. Bár igazad lehet, biztos van még aki nem tud olvasni annak a kép sokat segít.
Kendek