- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
-
Tegla80
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
Nekem is bejon,de egy utes gomb nagyon elkene benne mert soxor ugy arcon vagnek valakit a tomegben.
Viszont ami tenyleg kene az a forditott "Y" tengely lehetoseg mert En spec ugy jatszom mindent es ebben rohad zavaro,h reflexbol nemtom atforgatni es soxor a foldet nezem.....
Nyertem mar selejtezot,de vegso gyozelmem meg nem volt,sot uccso korom is csak 2-3 db,de talan1szer majd itt is nyerek.(ha elotte teliholdnal persze aldozom a macskat,verem es miegymast mert maskepp az eletbe nem fog osszejonni a jatekot latva.
) -
gyuromoj
veterán
-
-
-
syler123
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Az semeddig nem tart, papírtörlő, fültisztító, fogkefe, sebbenzin. Az pillanatok alatt megvan.
Mondjuk azt nem értem minek raktak rá annyi pasztát, ráadásul, olyan mintha vizes lenne, legalábbis híg, mert középen attól még kellett volna maradnia pasztának, mindegy mennyivel tesznek többet oda.
Láttam több olyan tesztet, ahol direkt túlpasztázták a procit, semmivel nem volt rosszabb a hűtés, mint amikor pont jó mennyiség volt a procin, mivelhogy a felesleg távozik.Én mondjuk ha valami egyedi hűtést teszek fel, akkor mindig csinálok pasztapróbát
Nem vicc, pl a fél borsó mennyiség teljesen jó egy minőségű hűtőnek, de pl némelyik intel vacak gyári hűtőnél az a mennyiség szinte semmi, kb a proci felét fedi le az a paszta, mert nem egyenletes a hűtő felülete, meg nem szorul annyira rá a kupakra... -
válasz
Neoteric
üzenetére
Szóval akkor a történet:
1,5 éves PS4 Pro-t szerettem volna kitakaríttatni, pasztáztatni. Keresgéltem és a végén egy budapesti cégre esett a választásom. Szimpatikusak voltak, meg tudtam várni az irodaház parkolójában a beavatkozást, ami egész gyors volt, kb. 45 perc.
Hazahoztam a gépet és gyanús volt, hogy a GoW indulásakor már elkezd üvölteni a venti. Először betudtam annak, hogy nagyon megterheli a játék a gépet, de itt a fórumon többen is megerősítették, hogy ez nem normális.
Mivel kaptam egy másik javaslatot is a karbantartásra, ezért felkerestem a srácot és ő is azt mondta, hogy ez így nem okés. Elvittem hozzá és ott kiderült, hogy a gép valóban ki volt rendesen takarítva, azonban a hűtő és az APU közül konkréten ki volt folyva a paszta (MX 2-t használtak elvileg) és ezért nem adta át a hőt rendesen a bordának. A srác le is mérte, hogy kb. 40 fokos levegő jött ki a gépből az üvöltő ventilátor mellett. Miután megpasztázta rendesen utána sokkal, de sokkal csendesebb lett a gép és több, mint 50 fokos levegőt tolt ki magából.Nem akarom fikázni az első helyet, ahol pasztáztak, mert lehet, hogy egyébként tök jól dolgoznak, de az én gépemet nem sikerült jól megcsinálniuk. Lehet, hogy csak én voltam peches, de nem volt kedvem vitatkozni velük, inkább kerestem mást.
Itt csinálták az első pasztázást: [link]És ő volt, aki megcsinálta úgy, hogy tényleg halk lett a 7116B: [link]
Lackoo-hoz is szívesen mentem volna, csak nekem kicsit messze van Ő.
-
válasz
Neoteric
üzenetére
Megbeszélem a Topikgazdával és, ha nincs ellenére, akkor be fogom tenni ide a linket.
Egyébként, aki megcsinálta rendesen, ő lefotózta. Konkrétan szét volt folyva a paszta az APU körül, a hűtőborda és az APU felülete között szinte semmi nem volt. Beavatkozás előtt kb. 40 fokos levegőt fújt ki a gép, miközben üvöltött a venti, beavatkozás után több, mint 50 fokos levegő jött ki és alig hallható a gép.
-
Gáboromm
tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Srácok. megvan a pofonegyszerű megoldás! Bár nem végleges szerintem.
:)Obs-ben beállítom a szerkesztés menüpontnál, kiválasztom a speciális hangtulajdonságokat, és ott a capture card-nál a "figyelés kikapcsolása" helyett: figyelés és kimenet pontot (lehetőséget) választom.
Most már csak a késleltetést kell megoldanom, remélem nem lesz vészes. Ha igen, akkor azért ezt az usb-s átalakítós cuccot megpróbálom. -
Gáboromm
tag
válasz
Neoteric
üzenetére
"Mini-t nem ismerem, anno nekem még a régi Live Gamer HD volt, annál volt input lag nélküli live preview pc-n."
Igen ez kellene. Hogy tudom előhozni?
"Ha itt is van és nem kell a party chat ps4-en, akkor én a pc-be dugnám a headsetet, a tv-t pedig kapcsolóval muteolnám."
nem kell party chat. Így van én is erre gondoltam. pc-re headset, tv-t pedig lehalkítom.
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Na látod....ezért nem vagyok én híve a "nosztalgiázásnak". Eddig akár mit "bepróbáltam" mind csak meggyalázta a régi emlékeket. Pl.. anno rongyosra játszottuk a GTA Vice City-t... De egy GTA V vagy egy RDR2 után mit várnék tőle?! Hogy tetszeni fog? áhh
Mindegy...így, hogy könnyen adta magát nem bánom. Kirántott pár órára az RDR2-ből.Pénzt nem adtam érte!

Öcsém vette meg magának...és mivel osztottban vagyunk így jól lehiénáztam róla.
-
Gáboromm
tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Életem első lemezes konzoljáték vétele ever. bocs, ha beléptem egy csoportba, hogy közösen segítsünk egymásnak.
Egyébként a konzolvilágnál ha jól tudom nincs standard plus verzió, ráadásul még egy bögre is jár hozzá.
Tehát az ár ugyanannyi, csak egy jobb verzió, és bögre a különbség.
-
keIdor
titán
válasz
Neoteric
üzenetére
Én akkor vettem meg, mikor a február volt a hivatalos megjelenés még.
Aztán jött a május végi dátum... Nem baj, mert nem vész el, amúgy még mindig 56 napról számol vissza, de gondolom nem sokáig.
Én már csak digitálisan vásárolok évek óta, egy ilyen címnek meg simán kipengetem előre a pénzt, lévén a bizalmam magas és elnyerték már 7-8 éve.
Szerintem egyszerű utolsó "simításokat" sem biztos, hogy meg tudják most csinálni.
Sokan írják, hogy home office. Szerintem a kiszivárogatás veszély miatt ez nem ilyen egyszerű, hogy mindenki otthonról csinálhatja. Olvastam máshol olyan hülyeségeket is, hogy hazaviszik a komoly PC-ket, next gen devkiteket meg mit tudom én. Biztos vagyok benne, hogy ez nem ilyen egyszerű és a Sony, MS sem engedné ezt.
Bármikor felbukkanhatna valamelyik devkit ebayen, vagy warez oldalon a játék 0.95-ös verziója. Vagy valakinek a gyereke kiviszi a nyílvánosság elé. Volt már ilyen, pl valamelyik iPhone így ment ki. Ki is vágták a magas beosztású apukát.Úgyhogy ebből is gondolom, hogy amúgy minden késik. A Ghost of T. is, pedig az is nagyon várós.
-
RangerFox
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Hát magyar store-on egyáltalán nincs fent, ha rákeresel, a könyvtárban a megvásárolt elemeknél meg ha rámegyek, akkor csak egy "nézz vissza később" blank paget kapok. És egyből levonta az összeget. Írtam egy mailt a supportnak, csak persze leterheltek, így kíváncsi vagyok, hogy mikor kapok választ tőlük...
-
kispistax
tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Egyik kedvenc játékom volt az Outcasttal együtt. Kicsit komolyabb grafikai tuningot kaphatott volna. Kíváncsi leszek milyen kritikákat fog kapni, már olvastam egyet (8/10). Az Outcast PS4 verziójánál sokan panaszkodtak az irányításra, a nehézkes célzásra. Multijával valószínűleg el lehet majd szórakozni.
-
belan
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
Én csak azt tudom mondani 4,5 éve oled tv használok játék, film , YouTube , HBOgo , amit kell képernyő zoomolás el intézek a logó-kat. Lg b7 volt meg majdnem 2 évig semmi beégés semmi baja nem volt,
most legújabb lg c9 használom és eszméletlen képe van már csak a cél a 65 col . Volt már Qled is meg Sony csúcs is de egyik se jöhet a oled tv -hez! -
törölt tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Mert azzal van problémàja. Mondta hogy a PayPal hozzàcsatolàsnàl ID-t kér. Most hogy a PS vagy a PP kéri a személyit, azt nem kérdeztem, de mondta hogy majd visszahív hogy mi legyen. Mondtam neki ha nem sikerül, akkor veszek neki az én accountomra, mert a gépén fent maradt, mikor nàluk voltam.
-
válasz
Neoteric
üzenetére
Sajna csak HU account-om van, de nem probléma. Most végre eljutottam, hogy megnézzem a store-ba,
The Year 1 Pass includes:
• 7-day early access to all Year 1 Episodes
• Instant unlock of all Year 1 Specializations as they release
• 8 exclusive narrative missions 'Classified Assignments: the Fall of D.C.'
• A VIP status during Year 1, including additional bounties, projects and more.
• 1 exclusive outfit & 1 exclusive emote
Year 1 VIP status expires on March 1, 2020.
Ez nem éri meg a plusz 1500 huf-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

végül mást vettem
de reméljük minél hamarabb, én is ilyen TV-t tervezek vásárolni. 
Cseszett frusztráló egy pillanat.
Tegnap végre megnéztem, beleszaladt 1-2 óra úgy, hogy nem is igazán érdekelt. Mókás, gyorsan tölt, jól el lehet vele szórakozni.
Viszont ami tenyleg kene az a forditott "Y" tengely lehetoseg mert En spec ugy jatszom mindent es ebben rohad zavaro,h reflexbol nemtom atforgatni es soxor a foldet nezem.....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

Kendek