Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiki22
senior tag
válasz
Something_ #79247 üzenetére
Szomoru vagyok 😞 Azert koszi a segitseget.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hitman77 #79246 üzenetére
Lehet szemüveggel is használni. Igyekeztnek a lehető legkényelmesebbé tenni. Az h mint 3d kijelző fog e működni - nem hiszem, de elképzelhető. Ugyanakkor egy vr sisak nem tv, azt csak te nézed
ha ez nem zavar, akkor érdemes megvárnod a következő hónapokban az új infókat.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A Sony VR sisakjával filmek is nézhetőek lesznek? A 3D így is fog működni? Szemüveggel is lehet használni majd a sisakot?
Éppen TV vétel előtt állok, így érdekes lehet, hogy a film nézést mennyire támogatja a sisak, meg persze az is, hogy mennyire lesz kényelmetlen hosszútávon.
-
kiki22
senior tag
válasz
Something_ #79235 üzenetére
Ausztriaba vettem.Esetleg megoldhato itthon is a gariztatas?:-)Elvileg vilag garis mar a ps nem?
-
james001
veterán
Szerintem semmi kidolgozatlanság nem volt a végében,pont hogy lezárja Ellie és Joel sztoriját. Ezért is érzem feleslegesnek a 2. részt,bár ugye abban már lehet nem ők ketten lesznek.
Én végighallgattam Neil Druckmann,Troy Baker és Ashley Johnson kommentárját a különböző részekből a játéknak,és a végén is mondtak pár érdekes dolgot. Youtube-on fenn van majd nézd meg. -
sittes79
addikt
-
bads1
aktív tag
Hali
Vacakol az optikai meghajtó a gépben már egy ideje, most eljutott arra a szintre hogy lemezről szinte nem is tudok játszani, kb 10 percenként kiköpi. Ha nincs lemez és játék közben vagyok vagy menüben bárhol random időközönként elkezdi pörgetni a drive-ot, néha előtte pittyen hármat.
Már próbáltam a gyikban lévő módszert - bekapcs gomb nyomvatart, hálózatból ki-be - de nem oldottam meg, próbáltam meghúzni a csavart is ahogy a videóban mutatják de így sem jó.Mit lehet ezzel tenni?
mod: gari már nincs a gépre
-
Zedz
addikt
Én is nem rég toltam ki először a Last of Ust, de nekem nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe valamiért.
(#79237) tothl: Ősszel a hegyek és fenyvesek látványa nekem 10/10 volt, nagyon hangulatosra sikerült megcsinálniuk.
Szerk.: napokban toltam ki az új NFS-t is, esetleg lenne igény egy "tapasztalatok" íráshoz, ami mehetne topik összefoglalóba?
-
Pedig pont a sok közös szenvedés hozza össze a két főszereplőt, és válnak egymás számára antipatikus idegenekből egy család. Pont a sok fájdalom és a játék végi fellélegzés okozta éles kontraszt adja meg a The Last of Us világának a realisztikus mivoltát. Lehet benne hibát találni, de szerintem továbbra is mestermű.
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Valakinek volt mar olyan problemaja,h a joy jele valamiert szakadozik?3 m-re ulok a tvtol de neha csinal olyat a joy ,h beragad es elindul egy iranyba a karakter mikor nem nyomom a gombot.gondolom kulon a joyt nemlehet gariztatni...
-
boost
veterán
válasz
andro93 #79231 üzenetére
Hát, mindenkinek más jön be, nálam az egy túlhúzott rész volt. Nem szeretem a történetmesélésben azt a formulát, hogy mikor madjnem jó történhetne a szereplővel, mindig történik valami rossz, és ez egymás után 10szer, érdemi sztori-haladás nélkül, vagy játékidőhöz képest túl lassan haladva a sztorival a játék többi részéhez képest. Ilyenkor én csak azt érzem, hogy húzzák az időt. Ennek kíváló példája volt a Gravitáció c. film, vagy az Uncarted 3 közepe, de a Last of Us közepe is ezért volt uncsi.
Da Shep: igen, ráadásul használtan már bagóért meg lehet venni.
-
tothl
addikt
Nekem a vége volt egy kicsit túl gyors és kidolgozatlan.
Ami a játékidőt illeti, szerintem simán bele lehetett volna toldani még úgy, hogy a vége ugyanaz lesz.
Nyilván a fejlesztési költségek....mert a világ nagyon szép, látszik, hogy sok munkát öltek bele, hogy meglegyen a hangulat.
A DLC is nagyon hangulatos.... -
boost
veterán
-
tothl
addikt
Lassan befejezem a The Last Of Us -t, már csak a DLC van hátra.
ÚJ PS4 tulajoknak javaslom, hogy bár a játék remastered, nem is friss, ropogós, de mindenképpen tegyenek vele egy próbát.
Nagyon szép, hangulatos, jó a történet, bár egy kicsit szomorkás.
Számomra nagy űr keletkezik a kijátszásával, most így hirtelen nem is tudom mivel fogom pótolni.Nekem sokszor nem hiányzik a sandbox, vagy a multi, szeretem ha egy történet fogja a kezem.
Ez a játék tökéletes, csak lehetne hosszabb.... :/ -
Djuree
félisten
válasz
marilllyo #79216 üzenetére
hamar ki fog az is fáradni hidd el, mint a destiny, mikor kijött, nálam is mindenki azt tolta, mostmeg szinte senki. ez egy destiny koppintás, sajnos ahogy nézem a rendszere nagyban hasonlít rá, próbáltak ezt azt fejleszteni de sztem ez is kifullad ahogy nézem...én meg akartam venni de kihagyom inkább, inkább dark souls-t veszek...
-
Nayrobi
őstag
Az egyik áprilisi ps+ cím: Dead Star
-
bence1885
aktív tag
válasz
Dawide@axele #79206 üzenetére
16 szamjegyu XXXX-XXXX-XXXX-XXXX igy nez ki. De fingom nincs hova kene beirnom, a Division honlapjan az irja hogy ervenytelen, probaltam a jatekban ott meg nem is lehet ennyi karaktert beirni.
-
Something_
őstag
Jo ez a division, 5. percnel megakadtam a laptopos aktivalasnal
Nem enged tovabb
-
Bencus88
nagyúr
Akik aktiválták a divisionhoz a hazma kódot azokhoz szólnék.
neten írtam be a kódot majd miután beléptem ps-be a játéknál ha lehúztam addonokba jelezte, hogy installed. Hol találom az öltözéket?
-
marilllyo
veterán
Tök vicces, hogy kb.az összes ismerősöm Division-t játszik....mi meg a "már megint fos ps+ -os játék " Broforce-szal coop-oltunk. Hát gyomorfájásig röhögtük magunkat. Single player-ként is ajánlom. Elkezded és nem akarod abbahagyni....
Bátran ajánlom mindenkinek! -
Kakaduku
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #79210 üzenetére
Amennyiben valakinek van Divison Hazmat kódja és nem kell neki, akkor el tudná küldeni nekem privátban? Már egy ideje vadászok rá, csak mindig lecsúszok róla.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #79210 üzenetére
-
Nayrobi
őstag
válasz
Adam_Shepard #79202 üzenetére
Ahm, már nyúzom lassan egy hete.
-
Elképzelni nem tudom hogy miért kaptam divison hazmat kódot, de akinek kell vigye.
C3P8-9RNK-7TQ7
-
speed3456
aktív tag
válasz
Black Phone #79190 üzenetére
Ezer hála az infóért, én is megrendeltem!
Am kb mennyi szokott lenni a szállítási idő?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dawide@axele #79206 üzenetére
Jut eszembe!
Mi ez a hazmat gear cucc? Ma kaptam uzenetet hogy redeemelhetem uplayen kersztul.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Az új Ratchet & Clank játékban lesz co-op?
Ha igen akkor előrendelem, nagyon hasonlít a Crash-re, azzal meg rengeteget játszottunk öcskössel. -
Dawide@axele
aktív tag
Aki a konzol világtól kapott kódot a Division-hoz annak hány számjegyű?
-
Adam_Shepard
addikt
Kapott már valaki 3.50- es beta rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest